2012 Ocak Anneleri

iyi geceler gülüşüm napiyon gı gece gece ay bende forum açık geziniyordum nasıl gidiyor bakalım .ne anlatım sana ne merak ediyorsun söyle

ay napıyım uyku muyku yok bende bütün gün uyukluyorum gece oldumu kalmıyor hiçbişey
bende sağa sola bakıyorum komik şeyler var onları okuyup gülüyorum
ne merak ediyorum aslında herşeyi :)))
mesala bu dediğin tahlilleri dr muzmu yapacak yoksa sağlık ocağında aile hekimliğmi çünkü beni aradılar yarın gel dedi hemşire

buarda sabah nasıl gideceksem daha sürtüyom buralarda sende uyumuyosun geceleri benim gibi
peki oğluşun enes ti dimi sabah erken kalkmıyormu

bende gündüz çok uyudum midem bulanınca direk yatağa atıyorum kendimi.
benim dediğim tahlilleri ilk doktor kontrolünde yapılıyor canım.
çünkü gebelikte kansızlık ,tiroid bebek için tehlikeli olabiliyor.
idrarda yapılan tetkitler vajinada olabilicek tekliteli şeyler için mesela bakteri çıkarsa bol su içererek önlem alınıyor.yarın git eğer tetkit vs yapmazlarsa artık sağlık ocağına gitme direk ssk lı iseniz özel bir hastanede bir doktor ayarla hep o doktora git.sağlık ocağında çok kalabalıklık olur.iki tarafa birden gitme tavsiye etmem tek bir yer belirle kendine.sağlık ocağında yapsalarda tam teşekküllü olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:

tamam canım zaten dr var tedavi gördüğüm dr a devam ediyorum özelde o da.sağlık ocağında yaptırıp bide benim dr isterse diye sordum boşyere gitmesin kanlarım zaten kolum mosmor
senin bulantın var demek ilk gebeliğindede varmıydı

bir git bakalım canım tahlillere alışıcaksın artık çoğunlukla kan veriliyor.şimdi ben 2.li tarama testi yaptırcam 10. haftada sonra 20. haftada 3. lü tarama testi ondan sonra tetanoz aşıları sonra şeker yüklemesi arada yine kan sayımı idrar tahlili yani ben alışmıştım sende mosmor olcak ama alışırsın gülüşüm .ben demir ilacı alıyorum 2 aydır 2 hafta sonra taramaya gidince yine bakılıcak hiç birşey yiyemiyorum ki kan olsun .
ilk gebeliğimdede olmuştu bulantı maşallah ben en derin hücreme kadar hissediyorum şansıma
arkadaşlarım var burda hiç bulantı olmamış onlarda .eltimdede yok bulantı görümcemdede onlarla hamile benim gibi ben de uyuşuk uyuşuk yatıyorum ancak.azcık tiksinsem birşeyden hemen bög bög çıkan birşeyde olsa hiç yanmıcam boş mideyle yatıyorum akşama kadar sonra kalkıp besin depoluyorum kendime.
kolunun morarmaması için kan verirken kolunu üst kısmını alttan yukarda tut.iğne vurulurken nefesini çekkkkkk iyice içine baktın iğne girmiş sal nefesini sona kadar ağızdan o zaman rahat oluyor.bende bir kere ilk gebemiyim diye ka nverirken kadın morarttı ha birden aşağı çekiyo kolumu :84: agrısı sızısı oldu 2 gün .

Son düzenleme:
kızlar 2. li tarama testinde beta hcg değerine bakalım mutlaka.50 nin altındaysa erkek ,yukarısıyla kız diyolar .tamamen uydurmamı bilemiyorum ama tutanda var tutmayanda .

buarda sabah nasıl gideceksem daha sürtüyom buralarda sende uyumuyosun geceleri benim gibi
peki oğluşun enes ti dimi sabah erken kalkmıyormu
evet gülüm adı enes.bende yarını düşünüyorum kreş tatilmiş bugün babası vardı erkenden o kalktı ilgilendi.yarın napicam bilmiyorum sanrım o çizgi film bakarken bende kanepede uzanırım.kreşe gidince alıştı erkenden zıplıyo 9 gibi kalksak öğlene kadar nasıl geçiricem vakti bilmiyorum kara kara düşünüyorum

teşşekkür ederim bilgilerin hepsi için
canım ben gebeliği çok erken öğrendim ondan 2 güne bir deger yükslecekmi diye kaç defa baktırdım hatırlamıyorum ondan mosmor kollar.dediğini yaparım alttan yukarıda tutarım.
bulantı zordur herhalde benim arkadaşta 15 haftalık oldu kız 7 kilo vermiş eski pantolonları bile olmuyor şimdi 2 güne bir serum takıyorlarmış
ben ilk yemeye nazlanıyorum ama sonradan baya iyi yiyorum
elevit verdi dr onu içerken zorlanıyorum boğazıma takılıyor
bide progestronda içiyorum hala günde 3 tane

bende enes koymak istiyorum oğluşum olursa eger.kreşe gidiyorsa iyi bari kardeş geliyor enese seviniyodur neyse canım ben seni tutmayım madem oğlun yarın evde bence sende yat sonra uykusuz kalma

benim bir arkadaşımda beslenemeyince serum yemiş .ben ikindiden sonra akşam yemeğiyle başlıyorum çok şükür aç kalmıyorum ama azda olsa bazen yiyemediğimde oluyor.kilo kaybım oldu .çok kilo takıntım yok alırım diye bekliyorum çok iştahlı geçirdim ilkinde bundada geçiririm sanırım düzelince.bu arada değerleri yükseliyormu diye sanırım tedaviyle hamile kaldığın için kontrol altında tutuyorlar çok güzel birşey doktorunun bunu takip etmesi.elevitte iştah açar biliyon mu gece yatarken mi alıyorsun gündüz mü?

evet ondan baktı zaten bizimki biraz nazlı bebiş ya zor geldi zaten :) eleviti sabah alıyorum bilmiyorumki iştahımı açıyormu emin değilim zayıfım alsamda olur aslında hep merak ediyom şişko halimi.2-3 gündür hep midem kazınıyor sanki açlıktan ölecek gibi yiyorum bişeyler ama geçmiyor o kazınma dediğim şey sanırım açlıktan değil

oy oy nazlı bıdığımız sağlıcakla büyüsün annesi .
alırsın kilo ve çokta yakışır canım.
sanırım senin aşermelerin oluyor ,ben de 2 hafta aşerdim 5+3 dedim başladı
inşallah bulantıların olmaz gülüm güzel güzel beslenirsin.
maydanoz yeme olur mu ,adaçayıda içmiyoruz gebelik boyunca,yeşilçay asla içmiyoruz,
şu 2 ay geçsin göreceksin yemeleri sen o zaman en güzel zamanda hamile kalıyoruz yazın bol bol yürüyüşler falan yapılır bol bol güneşleniriz

Son düzenleme:

sen bıdık dedikçe çok hoşuma gitti bende bıdığım diye seviyorum :)
tamam maydonoz adaçayı yeşil çay yok.
gerçekten güzel zamanda kaldım yaz meyvesi kış meyvesi güneşi temiz havayı alacağaz
benim dr istirahat et dedi herşeyi eşim yapıyor içindeki cevheri çıkarttım ortaya bakalım daha kaç gün dayanabilecek :)

evet canım hem gıdalardada çeşitlilik var ne güzel çilek,erik,karpuz,kayısı ,üzüm zamanları ohhh mis gibi yicez ben aynı zamanda kaldım kış bebekleri akıllı olur dinlen bol bol yorulma ne olucak .ben de valla ellemiyorum 3-4 günde bir eşime tüm evi süpürttürüyorum viledalatıyorum.ancak lavaboları ben yapıyorum.doğuma kadarda yardımcı olsun eşin .sorumluluk duygusu gelişir ne güzel.doğumada girdir eşini güzelce resimlerini çeksin bıdığının

aynen bende sorumluluk duygusu gelişsin istiyorum ben tarif ediyorum yemekleri o yapıyor yaptıkça o da mutlu olmaya başladı bişeyler becerebildiğini görüyor temizlikte çok hamarat zaten benim diyen ev hanımına taş çıkarıyor annem gelecekti şimdilik gelmesin ben bakarım sana diyor tek bilgisayar konusunda anlaşamıyoz kızıyor bana bende o yokken giriyorum

ayyıldızım şaka gibi eşim geliyormuş kaçmam lazım adamın kulağını çınlattık ya hadi öptüm iyi geceler sende yat enes var yarın

evet canım iyi yardımcı olsun tabi.bilgisayara çok yakın durma laptop ise hele kucağına sakın alma.ve ekranı için filtre mutlaka al tak .hadi öptüm seni bende gidim yatayım belim ağrıdı

bebeişim 4 ,5 haftalıkmış 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını dinlicez pıt pıt pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…