Arkadaşlar Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım, hamileyim demek isterdim ama ne yazıkki hala tedavi aşamasındayım ve bir türlü çift çizgiyi göremiyorum, bugüm yazdıklarınıza baktım, geçmişi okudum, okadar güzel duygular paylaşmışsınız ki, duygulanmamak elde değil, Allah heppinize sağlıklı hayırlar evlat nasipt etsin, umarım ben ve benim gibi çabalayan daha pek çok arkadaşımızda sizin gibi güzel haberlerle bu topiğe katılır. Sizler okadar şanslısınız ki, sizlere özenmemek elde değil, beklemek insanı çok yıpratıyor, her ayın sonunda aynı hüsrana uğramak ve bir kaç gün sonra tekrar aynı şeyleri yaşamak insanı bitiriyor, Yüce Rabbim herşeye dayanmaya sabır veriyor çok şükür ve inanıyorum ki bir gün bende sizin aranıza katılacağım, bu günü sabırsızlıkla bekliyorum, sevgiyle kalın, bebişlerinize çok iyi bakın....
canım oyle bi yazmıssınkı benım gibi ilk defa bebıs sahıbı olanlar doğal olarak bi moral bozuklugu ve sana karsı kızgınlık olması gayet normal..benimde ilk bebeğim düşmüştü canım zaten yüzde 80 düşermiş ilkler..ikinciler sapa sağlamlar inşallah..
ama burda acıklanamani yapmıssınkızlar hemen korkmayın canım düşük dediysek meserretinde açıkladığı gibi o düşüklerin hepsi yerleşikken değil..yani kimyasalı falan da oluyor..genelde döllenip tutunamıyor ve siz bunu anlamıyorsunuz bile..çok arkadaşımda oldu..çok normal bir durum zaten..ilk gebeliklerde olabilir..hepsi kürtajı gerektirmez ve üzülmeyi hiç gerektirmez..
siz bebeğinizi gördüyseniz hiiiç endişelenmeyin..sıkı sıkı tutunmuştur zaten size..
ben de katılabilir miyim aranıza dün hamile olduğumu öğrendim sat 13 nisan beklenen doğum 18 ocak ama henüz doktora gitmedim bu hafta gidecem inş. Netteki hesaplayıcılara ve hcg değerine göre 5+2 sanırım
canım biz 18 mayısta keseyi gördük tam 6 haftalıkken kalp atışları daha yoktu erken dedi doktor .............merak etme canım 1-2 haftaya sende görürsün inşallah fasülyeni..........
canım oyle bi yazmıssınkı benım gibi ilk defa bebıs sahıbı olanlar doğal olarak bi moral bozuklugu ve sana karsı kızgınlık olması gayet normal..
Ama burda acıklanamani yapmıssın
cnm kasvetliimmm ama ben bunu okuyunca düşügüüü cnm sıkıldıııııııııı keyfim kaçtı kuzummmmmmmmmmmm nasıl ilk bebeğin % 80 düşüyomuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm kasvetliimmm ama ben bunu okuyunca düşügüüü cnm sıkıldıııııııııı keyfim kaçtı kuzummmmmmmmmmmm nasıl ilk bebeğin % 80 düşüyomuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şurda bi açıklamya varalım.. Canım kayyumun onu ben yazmadım.. Yazan arkadasta acıklaması yapmıs zaten.. Daha fazla ustune gidilmesine gerek yok..oda bızım gibi hamiş nede olsa alınmalar gucenmeler olmasın lütfen topiğmizde..
arkadaşım açıklamayı yaptık abartmana gerek var mı?
cnmm geçmiş olsun çncelikle neden olduuu. Buuuuuu.kanamanmı olmuştu cnnmm
kızlar 2012 ocak annelerine hepimz geçersk burası seszz kalır biz geçelim zaten burda yazşma olmadığı için kimse gelmzz
tatlım kendini boşa germe ben onu düşük yapmış bir arkadaş için yazdım ki bugün bana ebe hamfendi..benim düşüğüm adet gibiydi kimyasal düşüktü..kese falan görmemştik..
çoğu insan düşük yaptığını bilmiyor adet oluyor..bu da kimyasal gebelik demek yani.sen keseni gördüysen problem yok zaten..boşuna üzme kendini..istersen araştır netten kimyasal gebelik diye daha aydınlanırsın..
canım sen de sağol..yanlış anlaşılmak istemedim yani..biz yarın 8.haftayı bitiricez..sağol bebeğimm yok kimyasal gebeliği biliyorum cnmmmm. Sen ne kadarlıksınnnnn
o topic nerde ben bulamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?