2012 Ocak Anneleri

ben de katılabilir miyim aranıza dün hamile olduğumu öğrendim SAT 13 nisan beklenen doğum 18 ocak ama henüz doktora gitmedim bu hafta gidecem inş. netteki hesaplayıcılara ve hcg değerine göre 5+2 sanırım

cımcımecagla sakın umudunu kaybetme inşallah Allah sana da bu güzel duyguyu tattırır.ayrıca sadce hamıle kalmakla da bıtmıyor kı her an korku her an endıse canım benımde tedavı ıle oldu o yuzden senı en ıyı ben anlarım.her zaman pozitif ol mutlu günler yakındadır İNŞALLAH...

benimde ilk bebeğim düşmüştü canım zaten yüzde 80 düşermiş ilkler..ikinciler sapa sağlamlar inşallah..
canım oyle bi yazmıssınkı benım gibi ilk defa bebıs sahıbı olanlar doğal olarak bi moral bozuklugu ve sana karsı kızgınlık olması gayet normal..
ama burda acıklanamani yapmıssın

ben de katılabilir miyim aranıza dün hamile olduğumu öğrendim sat 13 nisan beklenen doğum 18 ocak ama henüz doktora gitmedim bu hafta gidecem inş. Netteki hesaplayıcılara ve hcg değerine göre 5+2 sanırım

hoşgeldinn güzel arkadaşımmmmmmmmmmmm . Bnm deeeeeeee 13 nisannnnnnnnn. Burda 3 4 arkadaşa öyleeeeeeeeee bakarmısın ne şansss

canım biz 18 mayısta keseyi gördük tam 6 haftalıkken kalp atışları daha yoktu erken dedi doktor .............merak etme canım 1-2 haftaya sende görürsün inşallah fasülyeni..........

inşallah canım ya haftaya ctesi gidicem dr ozaman 5+5 olucam bakalım inşallah görürüz fasulyenin kesesini:)))

canım oyle bi yazmıssınkı benım gibi ilk defa bebıs sahıbı olanlar doğal olarak bi moral bozuklugu ve sana karsı kızgınlık olması gayet normal..

Ama burda acıklanamani yapmıssın

cnm kasvetliimmm ama ben bunu okuyunca düşügüüü cnm sıkıldıııııııııı keyfim kaçtı kuzummmmmmmmmmmm nasıl ilk bebeğin % 80 düşüyomuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2012 i ocak anneleri gelsin bakalım konunun sahibi dusuk yapmış çok uuzldum Allah sabrını versın o arkadasımıza

modlara haber verelım ya biz o tarafa tasısınlar yada 2012yazan konuyu bizim üstümüze tasısınlar..
bizim konu sahıbımızde kaçgunden brı yok belkı midesi çok bulanıyordur kımbılır..

benımde belim ağrıuorrr yaaaaa bugun yıne basladı ara ara sıddetlenıyor yemeklerımı fırında yapıyorum midem bulanmasın dıye .. fırında daha az kokuyor en azından..

şurda bi açıklamya varalım.. canım kayyumun onu ben yazmadım.. yazan arkadasta acıklaması yapmıs zaten.. daha fazla ustune gidilmesine gerek yok..oda bızım gibi hamiş nede olsa alınmalar gucenmeler olmasın lütfen topiğmizde..

yookk kuzumm arkadaşada b,şey denilmesiinn zatennnn!! Meyden kayıp oluyomuşş ona gerildimmm bilgisi varsa aktarsıınn kimm bakayım bennnnn.

kızlar 2012 ocak annelerine hepimz geçersk burası seszz kalır biz geçelim zaten burda yazşma olmadığı için kimse gelmzz

cnmm geçmiş olsun çncelikle neden olduuu. Buuuuuu.kanamanmı olmuştu cnnmm

tatlım kendini boşa germe ben onu düşük yapmış bir arkadaş için yazdım ki bugün bana ebe hamfendi de söyledi oranları ..benim düşüğüm adet gibiydi kimyasal düşüktü..kese falan görmemştik..kanamam oldu..
çoğu insan düşük yaptığını bilmiyor adet oluyor..bu da kimyasal gebelik demek yani.sen keseni gördüysen problem yok zaten..boşuna üzme kendini..istersen araştır netten kimyasal gebelik diye daha aydınlanırsın..

Son düzenleme:

sağol bebeğimm yok kimyasal gebeliği biliyorum cnmmmm. Sen ne kadarlıksınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…