2012 Ocak Anneleri

merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim 7 haftalık hamileyim ve Allah kısmet edrse 6 ocak gibi gelecek bebeğim

Arkadaşlarrrr şunu da söyleyeyim biliyorsunuz daaaa!!!

Doktoruma saçımı boyatabilirmiyim dedimm Sakınnnnnnnnnnnnnnnnn dediii

cnnm c9m dikkat ettinmi zaten yorum yapan bazılarıda bizim topiktennn parrhisiaa cımmm siz bilirsinizdeee ben burdan çok memnunumm

zaten bende baktım bir kaç sayfaya oraya yazan buraya da yazıyor..bence bu topic daha iyi..herkes kendi bilir tabiki..burda kişi sayısı fazla..yazışmalarda..ben burdayım canımm bir yere gitmiycem zaten..

amaniinnn o zaman pıt pıtları gördün sen mercimeğininnnnnnnnnn ben 5+ 3cnmm

merhaba,hayırlı olsun bebeğin.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bişi sormak istiyorum kan testi yaptırdın mı?eğer yaptırdıysan kaç çıktı?ve yaptığında kaç haftalıktın bana sölermisin?

Arkadaşlarrrr şunu da söyleyeyim biliyorsunuz daaaa!!!

Doktoruma saçımı boyatabilirmiyim dedimm Sakınnnnnnnnnnnnnnnnn dediii

ben hamile olduğumu bilmeden adet günüme 1 kaç gün kala saçımı boyattım saçım boya tutmadı doktora sordum bişey olmaz dedi

merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim 7 haftalık hamileyim ve Allah kısmet edrse 6 ocak gibi gelecek bebeğim

hoşgeldin şekerim..tabiki katıl bizde topicte yeniyiz zaten..herkes yeni hamiş burda..diğer topicteydin galiba..ben pek beğenmedim orayı..kimse yookk..

Kızlarrrrrrrrr konu sahıbı yanı shıngıng mı dusuk yapmıs ya bırı acıklama yapabılır mı ?eger oyleyse cok uzuldum yaaaaaaa((((((

kızlar güne koruyucu alıcam coppertone spf45 sizin tavsiye ettiğiniz bildiğiniz var mı??

Kızlarrrrrrrrr konu sahıbı yanı shıngıng mı dusuk yapmıs ya bırı acıklama yapabılır mı ?eger oyleyse cok uzuldum yaaaaaaa((((((

gelmediğine göre olabilir canım..üzücü bir olay gerçekten..ama sizler kafanıza takıp böyle şeyleri bebişleriüzmeyin..onlar herşeyi hissediyor şuan..

cnm ben inanmazsın hiç test yaptırmadım kk da çok okudum herkes test yaptırıyooo. Adetime 4 gün kala içimden geldii bir geceee idara tesiti yaptırdımmm. çokk silikk çıktı yani benden başkasıı hadi cnmm ordan der sabah olunca öğle gibi eşimden rica eetiğimden kan testi yaptırdım yani 3 gün kala o zaman 14. 3dü galiba sonraki 2gün sonra 160.3 sonra 3 gün somra da 657 çıktıı yardımcı olduysam ne mutlu

hoşgeldin şekerim..tabiki katıl bizde topicte yeniyiz zaten..herkes yeni hamiş burda..diğer topicteydin galiba..ben pek beğenmedim orayı..kimse yookk..
hoşbulduk diğer topiğide yeni gördüm ama yazmadım şöyle bi baktım oraya
beklemede canım kalp atıslarını gordun mu acaba dıye merak ettım.bende 7 haftalık gebeyım ama 5 haftalık cıkıyor ultrasonda

evet canım çarşamba günü gördüm kalp atışlarını 6+5 ken gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…