canım sen de sağol..yanlış anlaşılmak istemedim yani..biz yarın 8.haftayı bitiricez..
bak canım burda
2012-i-ocak-anneleri-gelsin-bakalim
amaniinnn o zaman pıt pıtları gördün sen mercimeğininnnnnnnnnn ben 5+ 3cnmm
canım oranın sayfa sayısından belli..pek kimse takılmıyor gibi..bence sen buraya gel..
evet gördüm canım..o şimdi mercimek değil teyzesi artık biz ona badem diyoruz..:d sende görürsün inşallah yakında..
cnnm c9m dikkat ettinmi zaten yorum yapan bazılarıda bizim topiktennn parrhisiaa cımmm siz bilirsinizdeee ben burdan çok memnunumm
amaniinnn o zaman pıt pıtları gördün sen mercimeğininnnnnnnnnn ben 5+ 3cnmm
valla sonrasını düşünmedim..bunu ben uydurdum..artık büyüdü heralde 2 santimi geçti..eee 2 cm mercimek olmaz tabi...olsa olsa badem olur....vayyyyy mercimekten bademliğeeee sonra neye terfi olunuyooo şimdi biz mercimeğizzzzzzz
Arkadaşlarrrr şunu da söyleyeyim biliyorsunuz daaaa!!!
Doktoruma saçımı boyatabilirmiyim dedimmSakınnnnnnnnnnnnnnnnn dediii
merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim 7 haftalık hamileyim ve Allah kısmet edrse 6 ocak gibi gelecek bebeğim
merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim 7 haftalık hamileyim ve Allah kısmet edrse 6 ocak gibi gelecek bebeğim
Kızlarrrrrrrrr konu sahıbı yanı shıngıng mı dusuk yapmıs ya bırı acıklama yapabılır mı ?eger oyleyse cok uzuldum yaaaaaaa((((((
merhaba,hayırlı olsun bebeğin.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bişi sormak istiyorum kan testi yaptırdın mı?eğer yaptırdıysan kaç çıktı?ve yaptığında kaç haftalıktın bana sölermisin?
hoşbulduk diğer topiğide yeni gördüm ama yazmadım şöyle bi baktım orayahoşgeldin şekerim..tabiki katıl bizde topicte yeniyiz zaten..herkes yeni hamiş burda..diğer topicteydin galiba..ben pek beğenmedim orayı..kimse yookk..
beklemede canım kalp atıslarını gordun mu acaba dıye merak ettım.bende 7 haftalık gebeyım ama 5 haftalık cıkıyor ultrasonda
Kızlarrrrrrrrr konu sahıbı yanı shıngıng mı dusuk yapmıs ya bırı acıklama yapabılır mı ?eger oyleyse cok uzuldum yaaaaaaa((((((
canım oranın sayfa sayısından belli..pek kimse takılmıyor gibi..bence sen buraya gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?