selamm
kizlarr
nasil gidiyorrrrrrrrrrrrr
gelmediğine göre olabilir canım..üzücü bir olay gerçekten..ama sizler kafanıza takıp böyle şeyleri bebişleriüzmeyin..onlar herşeyi hissediyor şuan..
meserret cim sen daha önce gittinmiiiiiii mercimeğini yenimi göreceksinnn miniciğin annesiii
iyi cnmmm sennn. Alışverişinii okudum bende herş eyden yorulur olduumm üstelikte bu naz felan değillll. Heppp sankii çok iş yapmışım yada aylardan sonra ilkkez spor yapmışımda ertesi ssabahın hamlığııı
saçtan vazgeçerim kestirmem zaten uzun saça alışığım..ama tırnak kaş olmaz tabi..
canım haklısın kesin batıl inanç ama yine de olabilir diye düşünüyor insan..
canım doktorun çok iyi o zaman..kimisi her gelişinde şikayetiniz neydi diye soruyor..
ya bende yatagi toplim yoruluyorumm dinlene dinleme bir seyleri yapiyorum ya baya yorulur oldum.
kızlar saç boyatma meselesini ilk 3 ay kesinlikle tavsiye etmiyorlar, sonraki aylarda da ben olsam riske atmam, gerçi benim saçlar boya değil (yeni kurtuldum) o konuda rahatım
saç kestirme meselesine gelince, hiç inanmam öyle batıl şeylere, hem geçen gün laf arasında annem söyledi, üç hamileliğinde de kısacık kestirmiş saçlarını, ömrümüz hiç de kısa olmadı
Kızlar saç boyatma meselesini ilk 3 ay kesinlikle tavsiye etmiyorlar, sonraki aylarda da ben olsam riske atmam, gerçi benim saçlar boya değil (yeni kurtuldum) o konuda rahatım
Saç kestirme meselesine gelince, hiç inanmam öyle batıl şeylere, hem geçen gün laf arasında annem söyledi, üç hamileliğinde de kısacık kestirmiş saçlarını, ömrümüz hiç de kısa olmadı
kızlar saç boyatma meselesini ilk 3 ay kesinlikle tavsiye etmiyorlar, sonraki aylarda da ben olsam riske atmam, gerçi benim saçlar boya değil (yeni kurtuldum) o konuda rahatım
saç kestirme meselesine gelince, hiç inanmam öyle batıl şeylere, hem geçen gün laf arasında annem söyledi, üç hamileliğinde de kısacık kestirmiş saçlarını, ömrümüz hiç de kısa olmadı
evet cnmmm kesinlikle katılıyorummm sana .. Bu arada mercimeği görecek annişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
banada pek mantıklı gelmiyo bu Allahın verdiği ömrün şaçla başla ne ilgisi olur
Üstelik benim saçlarım zaten uzun mesela, ve uzun saçın vucuttaki kalsiyum ve vitaminlerden ciddi oranda aldığını biliyorum, bebeğimin vitaminlerine ortak edemiyeceğim kendilerini, abimin düğününden sonra derhal kesiliyorlar
üstelik benim saçlarım zaten uzun mesela, ve uzun saçın vucuttaki kalsiyum ve vitaminlerden ciddi oranda aldığını biliyorum, bebeğimin vitaminlerine ortak edemiyeceğim kendilerini, abimin düğününden sonra derhal kesiliyorlar
kızlar bulantılar ne durumda bende aşırı halsizlik bulantı ve baş ağrısı oluyo
bende bulanti baslamadi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?