2012 Ocak Anneleri

gelmediğine göre olabilir canım..üzücü bir olay gerçekten..ama sizler kafanıza takıp böyle şeyleri bebişleriüzmeyin..onlar herşeyi hissediyor şuan..

yaaaaaa gerçekten mii inanmıyorummm denizmi düşük yapmış doğru bilgi mi bu lütfen belki giremeyışinin nete başka bi sebebi vardırr arkadaşlar eğer düşük yaptıysa çokkk üzülürüm inşallah öyle bişey yokturrr:18::18::18:

ya bende yatagi toplim yoruluyorumm dinlene dinleme bir seyleri yapiyorum ya baya yorulur oldum.

YOK CNMM CIM İNAN İYİ MESELA DÜN GİTTİĞİMİZDE EŞİM VE BEN HEYECANLI VE DONUK ODAYA GİRDİKKK. İNAN NE DEDİ BİLİYOMUSUNNN. BU SABAH BAKTIM LİSTEYE SİZİ HEYECANLA BEKLİYORDUMM DEDİ. VE DEĞERLERİMİ BİLGİSAYARA YAZARKEN HA BİSMİLLAH HAYIRLISI HERŞEY GÜZEL GİDİYOR ŞİMDİLİK DEDİ..

Kızlar saç boyatma meselesini ilk 3 ay kesinlikle tavsiye etmiyorlar, sonraki aylarda da ben olsam riske atmam, gerçi benim saçlar boya değil (yeni kurtuldum) o konuda rahatım
Saç kestirme meselesine gelince, hiç inanmam öyle batıl şeylere, hem geçen gün laf arasında annem söyledi, üç hamileliğinde de kısacık kestirmiş saçlarını, ömrümüz hiç de kısa olmadı

evet cnmmm kesinlikle katılıyorummm sana .. Bu arada mercimeği görecek annişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

banada pek mantıklı gelmiyo bu Allahın verdiği ömrün şaçla başla ne ilgisi olur

evet cnmmm kesinlikle katılıyorummm sana .. Bu arada mercimeği görecek annişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

banada pek mantıklı gelmiyo bu Allahın verdiği ömrün şaçla başla ne ilgisi olur

Üstelik benim saçlarım zaten uzun mesela, ve uzun saçın vucuttaki kalsiyum ve vitaminlerden ciddi oranda aldığını biliyorum, bebeğimin vitaminlerine ortak edemiyeceğim kendilerini, abimin düğününden sonra derhal kesiliyorlar

evet bende 12. haftadan sonra kestirmeyi düşünüyorum bakamıyorum zaten

en büyük anniş bizim anniiişş bunun içinnnnnnnnn

kizlar bende haziranin son haftasi kestirecem saclari uzadi ve birazda bakim istiyor onun icin biraz daha beklim diyorum ilk aylar cok önemliymis cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…