kaç haftalıksın canım
5+1 gün
SAt 17 Nisan di#
sen ?
ben bugün tam 7 haftalık oldum inşallah çok sürmez bulantılar çok kötü çünkü
eeee kal atışını görürsün o haldeeeeeeeeeee. Bulantın varmı cnmm bnnmmm yokk daha başlamadıı
ooo diğer topikten arkadaslarımda burdaymıs parhissa sinem selam kızlar:)
kızlarr bende geldimm..benimde satım 10 nisan..ve bugun 5+5 haftalık oldumm..düne kadar bulantı yoktu ama sankı ıkı gundur basladı:26:..sizde durumlar nasıl?
kalp atışlarını gördğm çarşamba günü bulantım oluyo bugün pek yok ama inşallahta olmaz
kızlarr bende geldimm..benimde satım 10 nisan..ve bugun 5+5 haftalık oldumm..düne kadar bulantı yoktu ama sankı ıkı gundur basladı:26:..sizde durumlar nasıl?
canım benim bulantımda 5 haftalıkken başladı ve hala devam ediyor..kimisininde hiç olmuyor..allahtan çıkartmıyorum..sadece öğğ diyorum bazen..ama iştah sıfırlandı canım..sen öyle olmazsın inşallah..
bnm 13 nisan cnmm 5+3 ama daha başlamadı senin yenimi başladı cnmm
evet cnm biraz oldu dun ve bugun ama sabahları oldu bişeyler atıstırınca gecti umarım hep böyle devam eder artmaz bulantı berbat bişi çunkukimileri 2.ay dolunca baslar dıyo kımılerı olucak olsaydı doktora devam edıyosun?
canım şimdilik iştahımda çok bi değişiklik yok bulantım da ara ara oluyo zaten keşke olmasa dediğin gibi senin ki kaç haftalık oldu?bende 6+2 de kontrole gidicem sence duyar mıyız kalp atışını dokor 7 de filan duyarız dedi ama o zaman niye 6+2 de cagırdı acaba diyorum:26:
canım benim bebiş 8 i bitircek yarın inşallah..gittiğinde duyasın kalp atışıbı bende 6.haftada gittim..doktor 6+4 dedi bana..zaten buda 7.hafta demek oluyor..6+2 de 7.haftada oluyorsun..merak etme inşallah duyarsın..testler falan da yapılıyormuş..kan hormon idrar felan..bana yapmadı doktor ama yapılması gerek diye biliyorum..doktorum kötüymüş benim de..
canım benim bebiş 8 i bitircek yarın inşallah..gittiğinde duyasın kalp atışıbı bende 7.haftada gittim..doktor 6+4 dedi bana..zaten buda 7.hafta demek oluyor..6+2 de 7.haftada oluyorsun..merak etme inşallah duyarsın..testler falan da yapılıyormuş..kan hormon idrar felan..bana yapmadı doktor ama yapılması gerek diye biliyorum..doktorum kötüymüş benim de..
cnm inşalahhh duyarım yaaa cok mutlu olucam eger duyarsam ama anlamadıgım bısı var kusurlu olunca yuvarlıyomuyuz nası oluyo onu hesabını dırek 7 nası oluyor yani:26:ayy cok komık bı sorus seklı oldu ben bıle guldum yanııı ama merak ettımbu arada ben hamile kalmadan önce kontrole gıttım yapılması gereklenler yapılsın dıye 3 ay once butun testler yapılmıstı bana bır tek toksoplazmayı tekrarladı gecen hafta o da negatıf cıktı cok sukur..
heemenn öyle deme bazı doktorların haftası değişik seninle ilgilenmesindende mi memnun değilsinn
canım ben mesela 7+6 yım şuan yani sekizinci haftadayım..7 bitti 8 den gün alıyor gibi
yuvarlıyoruz..zaten googledan hafta hafta gebelik diye bakarsan orda da öyle gösterir..
teslerin iyiyse problem yok o zaman..ben öncesinde de yaptırmamıştım..biraz tereddütlüyüm ama bi sonraki kontrolümde doktoru değiştiricem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?