2012 Ocak Anneleri

kızlarr bende geldimm..benimde satım 10 nisan..ve bugun 5+5 haftalık oldumm..düne kadar bulantı yoktu ama sankı ıkı gundur basladı:26:..sizde durumlar nasıl?

kızlarr bende geldimm..benimde satım 10 nisan..ve bugun 5+5 haftalık oldumm..düne kadar bulantı yoktu ama sankı ıkı gundur basladı:26:..sizde durumlar nasıl?

canım benim bulantımda 5 haftalıkken başladı ve hala devam ediyor..kimisininde hiç olmuyor..allahtan çıkartmıyorum..sadece öğğ diyorum bazen..ama iştah sıfırlandı canım..sen öyle olmazsın inşallah..

canım şimdilik iştahımda çok bi değişiklik yok bulantım da ara ara oluyo zaten keşke olmasa dediğin gibi senin ki kaç haftalık oldu?bende 6+2 de kontrole gidicem sence duyar mıyız kalp atışını dokor 7 de filan duyarız dedi ama o zaman niye 6+2 de cagırdı acaba diyorum:26:

bnm 13 nisan cnmm 5+3 ama daha başlamadı senin yenimi başladı cnmm

evet cnm biraz oldu dun ve bugun ama sabahları oldu bişeyler atıstırınca gecti umarım hep böyle devam eder artmaz bulantı berbat bişi çunkukimileri 2.ay dolunca baslar dıyo kımılerı olucak olsaydı doktora devam edıyosun?

cnm istanbuldamı yasıyosun hangı doktora gıdıyosun demek istemiştim:)

canım benim bebiş 8 i bitircek yarın inşallah..gittiğinde duyasın kalp atışıbı bende 7.haftada gittim..doktor 6+4 dedi bana..zaten buda 7.hafta demek oluyor..6+2 de 7.haftada oluyorsun..merak etme inşallah duyarsın..testler falan da yapılıyormuş..kan hormon idrar felan..bana yapmadı doktor ama yapılması gerek diye biliyorum..doktorum kötüymüş benim de..

Son düzenleme:

cnm inşalahhh duyarım yaaa cok mutlu olucam eger duyarsam ama anlamadıgım bısı var kusurlu olunca yuvarlıyomuyuz nası oluyo onu hesabını dırek 7 nası oluyor yani:26:ayy cok komık bı sorus seklı oldu ben bıle guldum yanııı ama merak ettımbu arada ben hamile kalmadan önce kontrole gıttım yapılması gereklenler yapılsın dıye 3 ay once butun testler yapılmıstı bana bır tek toksoplazmayı tekrarladı gecen hafta o da negatıf cıktı cok sukur..

heemenn öyle deme bazı doktorların haftası değişik seninle ilgilenmesindende mi memnun değilsinn

canım ben mesela 7+6 yım şuan yani sekizinci haftadayım..7 bitti 8 den gün alıyor gibi
yuvarlıyoruz..zaten googledan hafta hafta gebelik diye bakarsan orda da öyle gösterir..
teslerin iyiyse problem yok o zaman..ben öncesinde de yaptırmamıştım..biraz tereddütlüyüm ama bi sonraki kontrolümde doktoru değiştiricem..

heemenn öyle deme bazı doktorların haftası değişik seninle ilgilenmesindende mi memnun değilsinn

güzelim doktorum aslında çok bilgili prof..falan ve üni de hocaymış..bütün bunlar onun aşırı yoğun olmasını ve ilgisiz kalmasını sağlıyor..aile hekimim de ona gitme çok yoğun ve çoğu zaman bulamazsın ulaşamazsın dedi..biraz da o yüzden değiştiricem..ayrıca gittiğimizde de biz sormadan bişi demedi..bir de önerilen bir doktoru deniycem..

anladımm cnm saol:)bişey çıkmaz testlerınde de inşallah endişe etme..istanbulda mısın bu arada?doktor cok onemlı cidden umarım denk gelır içine sinen bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…