2012 Ocak Anneleri

anliyorum seni neyse iyi olmanada sevindim canim kendine iyi bak

sağol cnm cımmmm. Sende iyisin dimmiiii???
Cnm açıkcasııı topikte kimseyi üzmek istemiyorummm sizleri çok seviyorum ama hamiş olmayanlar ve sağlık problemii olanları incitmek istemiyorumm

geçenlerde de sana 1 kaç şey sordummm sonra biraz çekindimm inşallah kimseyi incitmemişimdirrr... Burda herkes hamişş herşeyi soruyosunnnn .
çok da şirin annişlerrrrrrr

Yok canim ya kim alincak sende herkesin sorunu var ama kimsenin kimseye kirildigini zannetmem ben her zaman söyledim sana bildigim biseyse cevaplarim diye aslinda bugün iyi degilim kafam cok bozuk sabahtan beri yattim kalktim mecbur biseyler yedim dus aldim ama durum ayni kafami duvara vurasim geliyor o dereceyim

ne oldu cnmmm anlamadımmm anlatt rahatsızmısınnn

anlatmasam daha iyi tadin kacmasin bosver canim sen takil arkadaslarla

yaaa olmazzzzzzzzzz.. Ltfnnn

arkadaşlarrrr asiiiii dünya tatlısı bir arkadaştırrrrr... Benim eşimden ötürü hamile kalamama problemimde ve diğer arkadaşlaraında kendisi hamiş olsa bile sıkıntılı olmaması halde hep dertlerimizi dinlediiiii

olurmu cnmm yaaaaaaaaa. Inan burdaki arkadaşlar hep pırıl pırıll bak çok üzülürüm aklımda takılır sannnaa

Arkadaslar kayyumla biz görüsüyoruz önceden o bilir ben almanyadayim 2 senedir burdayim okula gittim bitti sertifika aldim neyse ama okuldan mektup gelmis okula gitmem gerekiyormus 3 ay daha bilmem ne bugün gittik gerekli yere sabahtan beri helak oldum doktorum bana hasta olduguma dair rapor verdi onu bile kaale alan yok halim yok ayakta uyuyorum zaten halim olsa bi 9 ay daha giderim ama suara iyi degilim icim disima cikti bekledik 2 saat oralarda ac bi ac herneyse isimizide görsek daha pazartesi yeni randevu verceklerde bilmem ne sonra almanca biliyonmu diye sordu kadin midem agzimda konustum biraz dahada düzeltmelisin demezmiherneyese sorun olan suki bunlar simdi beni rahat birakmiyor biz carsambaya ALLAHIN izniyle TRde olacagiz simdi bunlar yeni randevu felan verirlerse hersey yatacak gelemiycem falan filan bide esim bu ara cok calisiyor hep yanlizim ilgisiz bide yada ben öyle zannediyorum kafayi yemek üzereyim bi gidebilsem TRye suan bile kafam cok bozuk aksama kadar yatim eve geldim kafam dönüyo basim patliycak zorla uyuttum kendimi ama yine basladi kusura bakmayin yazdim ama

olurmuu cnmm nasıl da hayaller kuruyordunn cnmm bnmmmm.....................

bakk gördünmüüüüüüüüü daha ben cümle kurmadannnn arkadaşlar yetiştiiii sağol masalcımmmm.
Asi çok temiz içten bir arkadaşşş

Tesekkür ederim canim sende benim icin ayni degerdesin inan ki biz kader arkadaslari sayiliriz güzel ve icten duygularin icin tesekkürler canim ben sizide rahatsiz etmyiym diye yazmak istemedim lütfen yanlis anlamayin beni herkese saygim var ve herkesi seviyorum gercekten

asicimmmm bak erkeklerrr ancak bebek kucaklarına gelince babalıklarını anlıyorlarmış bilimsel bir gerçek o zaman hormonları çalışıyorlarmışşş. Eşden eşe değişirrrr. Olurmu öyle ..
Sana söyleyeyyiimm 3 gündür benim hormonlarımı tutarsam bırakmayacağımmm eşimle 2 kez tartışacakken buldum kendimiiiiii... Bu birrrrr buna aldırmaaa

sen diğer mevzuya bakkkk..bu olaya odaklannn işini halletmeye çalışşş prosedürleriii iyi öğrennnn yetkililerle güzel konuş gerekirse ayıpp olacak ama demegoji yaaap

canım benim görümcemde almanyada onuda dil kursu için çağırmışar oda gidiyor biliyom o konuyu valla onları pek anlayamıyorum ama eşin için şunu diyebilirim bende aynı sen gibiydim sanki adam hamile olduğumu öğrenince huyu değişti bi acayip davranmaya başladı yada ben alıngan oldum oda çok istiyordu bu bebeği anlam veremedim hep tartıştık filan düne kadar dün sabah dayanamadım kahvaltı ederken bi başladım ağlamaya sinirlerim bozulduğu için şaşırdı kaldı sarıldı hemen sonra düzeldi onlar daha erken diye heralde sevindiklerini göstermiyolar benim diğer bebeğimin kalbi durmuştu ondan korkuyo şimdide galiba sende benim gibi patlarsan anlar ne olduğunu

Bende bilmiyorum canim nasil olcak bunlar deli ettiler beni düsün düsün kafam catladi insallah saliya randevu verir ne zormus ya bu almanlarla ugrasmasi oyuncak ettiler beni ya 2 senedir

Ama asicimmmmm hangisi ağır basıyoooooo daha hep orda olacaksanızzz ve sen bu işi halletmez tr gelirsennnn!!! Olmazzzz . Hasret başka bişey tabii ama hayat bu garanti inan çok önemliiii. Mesela ben bu tatil günü ve ben hamişimm ama öğrtmn biliyosunn bu tatil günde ders verdim istemeden ama bebeişimin geleceği içinnnn.ben bu aşamaya gelene dek çok emek verdimm şimdi çok iyiyim hep tercih ediliyoruumm. Sende düşünnnn bebeiş ve gelecek içinnn .

Ben en karamsar sonuç için tercihi yazdım inşallah bunlara hiç gerek kalmazz

diline sağlıkkk masalcım ben söylesemm asi seviyorum diyeeee olumlu bakış attığımııı sanacakk
sağğolll arkadaşıımm. Beyler gerçekten iyilerr ama arkadaşlar

bu cümlemi unutmayınnn eğitilebilir................ Larrrrr

Off anlamiyor beni esim anlamiyor ona göre bisey yokki üzülen benim diger mevzuda elimden geleni yaptim yaparimda haftabasi yine gitcez zaten hic umudum kalmadi gibi bisey oldu

ben gittim canim 9 ay gecen sene sertifika aldim ama bunlarin istedigi 1 tane daha almam ama iste su halde yapamiyorum gidemiyorum okulada ben aglasamda kar etmiyor bacim zaten kimim kimsem yok burda evde yanliz disarda yanliz sinirlerim bozuldu iyice cok zor oldu benim bebislerim ama onlara bile dogru dürüst bakamiyorum ben sorunlar yüzünden

benimkide 3.5 sene sonra geldi canım hemde rahimde yapışıklık var zor bebeğim ama bence belli etmiyolar sevincini bide biz alıngan olduk galiba ben çok gerginim kavga modundayım herkesle sende eşinle konuş yalnız hissediyorum kendimi de doğunca anlıyo bunlar babalığı malesef bizim gibi duygusal değiller

Inanki elimden geleini yapmaya calisiyorum canim konusmak adina islerim adina diyorum ya normalde tembel degilim ben severim yeni seylere acik bi insanim otutur ders calisirim alamn tvsi izerim su ara kafam almiyor sadece tabiki islerimi halletmem gerek zaten halledemessem burda kalacagim bugün ne kadar pisman oldugumu anladim nelere katlanip buralara geldim trde okullara gitim esim icin peki o simdi benim icin ne yapiyor hic ya kusura bakmayin tutamiyorum ben kendimi moralim hic yok

O kadar konustumki tas olsa catlardi kendisi cikiyor disari ben evdeyim
sonra is bugün 1de basladi gece 1 de gelecek sadece uykularda beraberiz bunlai söyleyince suclu oluyorum ben her defasinda kavga ediyoruz sonra defolup gidiyor bi gelsem varya Gelmiycem geri buraya deli olacam burda tek basima banada yazik ama bende insanim

selam asi gezerken gordum seni nasilsin yazdiklarini okudum baya zorbigun olmus canim insaallah randevunu erken verirler vermezlersede takilma turkiyeye kac haftaligina gitceksin eger bikac haftaliksa mektup gonderirler eve seni bulamayinca bikac kere daha gonderirler ama iste tek sorun kursa gidemiyosun turkiyeye nasil gittin diyebilirler icini fereh tut canim
esini zaten hic dusunme ben esimi nerdeyse aylardir hafta ici 2saat felan goruyorum cok calisiyo ve gelincede yemek yiyip uyuyo malesef hafta sonu benle ilgilenmeye calisiyo sadece bende cok sikiliyorum ama biz bu adamlari sevdik ve buraya gelme kararini kendimiz verdik oyuzdende sabir bize dusuyo canim yakinda zaten bebeklerimizi kucagimiza alinca onlarla vaktin nasil gectigini bile anlamiycagiz sabret canim hersey cok guzel olcak insaallah bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…