güzelim doktorum aslında çok bilgili prof..falan ve üni de hocaymış..bütün bunlar onun aşırı yoğun olmasını ve ilgisiz kalmasını sağlıyor..aile hekimim de ona gitme çok yoğun ve çoğu zaman bulamazsın ulaşamazsın dedi..biraz da o yüzden değiştiricem..ayrıca gittiğimizde de biz sormadan bişi demedi..bir de önerilen bir doktoru deniycem..
istanbulda doğdum büyüdüm ama orda turmuyorum artık canım..ıspartadayım..araştırıyorum bakalım.anladımm cnm saol:)bişey çıkmaz testlerınde de inşallah endişe etme..istanbulda mısın bu arada?doktor cok onemlı cidden umarım denk gelır içine sinen bi doktor
o zaman haklısın cnmmmm cım. çünküü bu dediklerin çok önemli sana ablamı örnek vereyimmmm nesela ablam da seninki gibi çok iyi doktora gidiyordu.1. Bebeğinde herşey harika ablam istediği zaman arıyordu. Ve çok güzel oldu herşey. 2. Bebeğinde bu doktor çok daha ünlendi ablam bu sefer ilgisiz 1. Si gibi değil ama bizi tanıyo diyorduuu...
Düşünb doğum tarihini kararlaştırdılar doktor ablam birlikte çünkü ablamın önemlii rahatsızlığından ötürü önceden doğum yapması gerektiiii..
Randevuuu bu başka birşey değilll doğummm yaaaa doktor önemli birr seminere gitmişş 1 hafta yokmuuşş yaaaaaaaaaaaaaaaa. Başkası doğum yaptırdııı kısmet amaaaa
sana katılıyorumm emniyetli olalım dimiiiiiiiiiiiiiiiii
işte canım örnek1.dek gibi valla..bende ondan korkuyorum o yüzden hiç gitmiycem artık..bir kaç kere aradık bizimkide yoktu..proflar yoğun oluyor..ve ilgisiz oluyorlar..
size katılıyorum arkadaslar bende hamileliğimi ögrendiğimde bi doc e gittim çunku kendı doktorum raporluymuş..adam hiiç ilgilenmedi yaa erken gelmişsin su anda 4 2 filan bi tavırlar biz eşimle espri yapıyoruz e halıyle mutluyuz tabii hiç muhabbet etmedi bizimle..ama tabi sonra kendi doktoruma gittim şeker mi şeker ilgi alaka yakınlık çook güzel hersey..uzman doktorlar daha bi şevkli oluyor sanırım işleriyle ilgili hasta kaybetmek istemıyorlar ama bir doc veya profun öyle bi derdi olmuyo dogal olarak yıllların bıkkınlıgı da var..
şimdi cnmmm kalp atışını duyduğunda ne kadarlıktınnnn
bir halayda benden:64: :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
TABİ YAA HİÇ YAPMADIK BUNLARII HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MERCİMEKLEREEEEEEEEEEEE BADEMLEREEE MANIKLARAAAAAAAAAAA CİCİK ANNECİKLEREEEEEEEEEEEEEEE:naza:
BÖYLELERRR
BÖYLE OLSUNLARRR
ben de katılabilir miyim aranıza dün hamile olduğumu öğrendim SAT 13 nisan beklenen doğum 18 ocak ama henüz doktora gitmedim bu hafta gidecem inş. netteki hesaplayıcılara ve hcg değerine göre 5+2 sanırım
2012 i ocak anneleri gelsin bakalımkonunun sahibi dusuk yapmış çok uuzldum Allah sabrını versın o arkadasımıza
modlara haber verelım ya biz o tarafa tasısınlar yada 2012yazan konuyu bizim üstümüze tasısınlar..
bizim konu sahıbımızde kaçgunden brı yok belkı midesi çok bulanıyordur kımbılır..
benımde belim ağrıuorrr yaaaaa bugun yıne basladı ara ara sıddetlenıyoryemeklerımı fırında yapıyorum midem bulanmasın dıye .. fırında daha az kokuyor en azından..
bencede boyatma belliolmaz kimyasal sonuçtaArkadaşlarrrr şunu da söyleyeyim biliyorsunuz daaaa!!!
Doktoruma saçımı boyatabilirmiyim dedimmSakınnnnnnnnnnnnnnnnn dediii
ben hamile olduğumu bilmeden adet günüme 1 kaç gün kala saçımı boyattım saçım boya tutmadı doktora sordum bişey olmaz dedi
canım sen düzenli kan testi yaptırdınmı yaptırdıysan değerlerini yazarmısınbeklemede canım kalp atıslarını gordun mu acaba dıye merak ettım.bende 7 haftalık gebeyım ama 5 haftalık cıkıyor ultrasonda
canım kan değerin çok güzel artmış maşallahcnm ben inanmazsın hiç test yaptırmadım kk da çok okudum herkes test yaptırıyooo. Adetime 4 gün kala içimden geldii bir geceee idara tesiti yaptırdımmm. çokk silikk çıktı yani benden başkasıı hadi cnmm ordan der sabah olunca öğle gibi eşimden rica eetiğimden kan testi yaptırdım yani 3 gün kala o zaman 14. 3dü galiba sonraki 2gün sonra 160.3 sonra 3 gün somra da 657 çıktıı yardımcı olduysam ne mutlu
ben saç kestirme olayına inanmıyorum ama yinede kestirmemsaç boyatılmaz tamam da..bir de saç kestirilmez diyenler var..benim saçlar doğurana kadar belime gelicek o zaman..siz inanıyor musunuz..
canım seniinle satımız aynı gün ben keseyi gördüm cuma yada perşembe kalp atışı için gidicem inşallah duyarım
bende bu topikten gitmem
bencede boyatma belliolmaz kimyasal sonuçta
bilmeden yapmışsın artık bişey olmaz küçüktü ozaman zaten
canım sen düzenli kan testi yaptırdınmı yaptırdıysan değerlerini yazarmısın
canım kan değerin çok güzel artmış maşallah
ben saç kestirme olayına inanmıyorum ama yinede kestirmem
cnm bnm de 13 nisannn daha gelecek haftayı bitirmemiz gerekmiyormuuu kalp atışı için erken değilmiiii
kayyum hanim nasilsiniz?yakaladim seni kis niye topige gelmiyon hic merak ediyoz seni
cnm bnm de 13 nisannn daha gelecek haftayı bitirmemiz gerekmiyormuuu kalp atışı için erken değilmiiii
kayyum hanim nasilsiniz?yakaladim seni kis niye topige gelmiyon hic merak ediyoz seni
cnm hep giriyoruummm hiç yoksunuzzz siz hep geç giriyorsunuzzz ben yoğun çalıştığımdan dayanamıyorumm o kadar geç vakitlerdeeee. Buradaki arkadaşlarala çok güzel bilgi alışverişi yapıyorumm herkes hamişşşşşşşşşşşşşşşşş herkes bişey biliyo soru soruyoo
ben pazartesi günü gitmiştim keseyi görmeye 10 gün sonra gel dedi hesap ettim nümüzdeki perşembe 10 gün oluyor 6+1 oluyo gözükür diye düşünüyorum
kayyum keseyi nezaman gördün canım
dünnnn cnmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?