2012 Ocak Anneleri

Maşallah bebişine cnm :nazar:

Uvv akşam 6da geçmiş yahuu nası dayanıcaksınn :52:
Doktordan gelir gelmez yaz merak ederim ben..
Ay zaten izliye izliye kafam karıştı artık çıkaramıyorum neresinde önü dönük neresinde arkası dönük :52: :111:

Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride nasip etsin inşallah..
[/FON

Son düzenleme:

Maşallah bebişine cnm :nazar:

Uvv akşam 6da geçmiş yahuu nası dayanıcaksınn :52:
Doktordan gelir gelmez yaz merak ederim ben..
Ay zaten izliye izliye kafam karıştı artık çıkaramıyorum neresinde önü dönük neresinde arkası dönük :52: :111:

canım benim biz genelde 6ya alıyoruz randevuyu eşimle gittiğim için iş çıkışına denk getiriyoruz...ama gerçekten geç olunca daha bir stres oluyor insan:18:
hemen yazarım tabi...inşallah allahım herşey güzel ve yolundadır:16: az ara ver bari tekrar dönüp izlersin:42: ama bende olsam gözümü ayırmam herhalde:9:

hosbulduk cook tskr ederimm amin insallahh hepimiz o gunleri gorur insallah kac haftaliksin sen?:71:

12. haftanın içindeym cnm.. 12+2 falan..

canım benim biz genelde 6ya alıyoruz randevuyu eşimle gittiğim için iş çıkışına denk getiriyoruz...ama gerçekten geç olunca daha bir stres oluyor insan:18:
hemen yazarım tabi...inşallah allahım herşey güzel ve yolundadır:16: az ara ver bari tekrar dönüp izlersin:42: ama bende olsam gözümü ayırmam herhalde:9:

Hmm anladım olsun artık o kadar beklemişsin bi kaç saatmi geçmiycek gerçii :52:
Bıraktım izlemeyi zaten başımda ağrıdı pcye bakmaktan biraz ara verdim sonra tekrar izliciimm babasıda gelsin birlikte izleriz o zaman..

Bıraktım izlemeyi zaten başımda ağrıdı pcye bakmaktan biraz ara verdim sonra tekrar izliciimm babasıda gelsin birlikte izleriz o zaman..

hmm anladimm ayniyiz seninle bnde sat gore 12+1 olucaktim ama doktorum gec gebelik oldugunu soyledi suan 10+1 im herseyin hayirlisi olur insallahh

hmm anladimm ayniyiz seninle bnde sat gore 12+1 olucaktim ama doktorum gec gebelik oldugunu soyledi suan 10+1 im herseyin hayirlisi olur insallahh

Benimde 6gün geride çıkıyodu ultrasonda ama bu son 2 seferdir SAT'la uyumlu söylüyolar bugün gittiğim 2 doktorda 12. haftadasın dedi..
Aminn rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Benimde 6gün geride çıkıyodu ultrasonda ama bu son 2 seferdir SAT'la uyumlu söylüyolar bugün gittiğim 2 doktorda 12. haftadasın dedi..
Aminn rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
ben en son pazar gunu gittim doktora 10 haftalik dedi dun bitti 11 e girdim simdi utrasonda ellerini ayaklarini gordumm bebegimin :66::66: masallahi warr cook hareketliydi yerinde durmuyordu ama ben daha bise hissetmiyorumm :61: ne acayip bi durum :1::1::1:

ben en son pazar gunu gittim doktora 10 haftalik dedi dun bitti 11 e girdim simdi utrasonda ellerini ayaklarini gordumm bebegimin :66::66: masallahi warr cook hareketliydi yerinde durmuyordu ama ben daha bise hissetmiyorumm :61: ne acayip bi durum :1::1::1:

aynen canım öle oluyo valla bende geçen hafta çarşamba gitmiştim 12+1 diye gittim 13+1 olarak çıktım :1::1::1::1: bende ilk başta geç döllenmeden dolayı 10 gün geriden başladım ama şimdi sat a göre 3-4 gün gerideyim :)))

senin dediğin gibi nasıl kıpır kıpırdı:emir_bebek::emir_bebek: içerde eşimle şaştık valla dr dedim hatta ya bu bukadar oynuyo ama ben hisstemiyorum neden :1::1::1: güldü ilk gebeliğin bir ay sonra anca başlarsın hissetmeye dedi anlayacağın temmuz sonunu bekleyecez sanırım ...

aman içerde ii olsunlarda sağlıklı olsunlarda bir ay daha bekleriz tekmeler için :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Maşallah bebişine cnm..
Daha erken çnkü cnm ilk gebeliklerde 20. haftada falan hissedilir diyolar hatta..

Son düzenleme:
:64:
aynen canım öle oluyo valla bende geçen hafta çarşamba gitmiştim 12+1 diye gittim 13+1 olarak çıktım :1::1::1::1: bende ilk başta geç döllenmeden dolayı 10 gün geriden başladım ama şimdi sat a göre 3-4 gün gerideyim :)))

senin dediğin gibi nasıl kıpır kıpırdı:emir_bebek::emir_bebek: içerde eşimle şaştık valla dr dedim hatta ya bu bukadar oynuyo ama ben hisstemiyorum neden :1::1::1: güldü ilk gebeliğin bir ay sonra anca başlarsın hissetmeye dedi anlayacağın temmuz sonunu bekleyecez sanırım ...

aman içerde ii olsunlarda sağlıklı olsunlarda bir ay daha bekleriz tekmeler için :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bnde ilk giitigimde doktora 8 haftalik gittim 6 haftalik ciktim simdide hala 2 hafta gerideyimm 13 e girmem gerekiyodu 11e girdimm olsun bunada sukur ediyorum canim sonuzcta o benimle beraber bide ilk hamileligimm ben esimm cook heyecanliyiz :69::69: utrasonda o hareketleri gorunce icim gitti yaa tepiniyordu sankii:66::66::64::64: esim futbolcu olacak dedi doktorum gulduu:1::1::1: ama ne kadar dogru bilmiyorum eyer bebek cook hareketliyse erkektir derler hepp :1:

Nasıl sabahın 6sındamı :44:
Ye cnm çikolata mutlaka öksür bide :60:
Doktor ultrasonla karnımı oynattı bebek oynasın diye sanırım 2li testte ölçümü yapabilmek için ondan sonrada yaptı..
Sürekli ultrasonu oynattığı için anlıyamadım doğru düzgn bebişimin hareketlerini :52:
Tabi bi kaç güne ezberlerim ben o videoyu :60:
Böyle parmaklarının çok net gözüktüğü yerler var elini yüzüne götürüyo falan bitiyorum oralarda kendi kendime konuşmaya başlıyorummmmmmm :52:

:60::60:yok yav sabahın 6sında olur mu hiç:60: akşam üstü gidicem....yaklaşık 24 saat sonra....:62: ayy ne tatlıdır şimdi senin o kuzucuk izle izle:21:

ayyyyyyyyyyyyyy cnm yaaa bende heyecanlandımmm. eşim geldi arkadaşlar seyahatten aaaa senin karnın büyümüş diyooo.

kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...

cnm benım senınle ılk bu topıkde ucuz oldugunu soledıgınde sana yıne demısdım yabancı ulkede 6ız doguran kadının olayını dımı ?
Kesinlikle iyi yapmıssın Allah ın verdıgı canı sapasaglamken yok surdan gırelım alalım felan !!! cok uzucu
derdını veren Allah dermanını verır demıslerkı bunun yanı sıra DERT DEGIL SENINKI aksıne guzellık bolluk bereket CAN!
kesınlıkle bu senın kararın ve hgersey yolunda gıttıgınde
senın ocak ayı annelerının ıcınde ucuz bebıslerımıze hep beraber kavusucaz
sakın uzulme

Merhaba güzel anneler :71: Rabbim tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin...Bende anne adayıyım ve şuan 9+3 haftalığım ve ilk bebeğim olacak inşallah...

Sizlere birşey sormak istiyorum, sizler 2'li testi yaptırdınız mı? İnşallah herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğar ama genetik bir bozukluk olduğunda bebeğinize kıyabilir misiniz? Dün eşimle bu konuyu çok tartıştık ve ben 2'li testi yaptırmamaya karar verdim, benim için hayırlısı ne ise o olacak dedim..

Sizler benden daha önce hamile olduğunuz için bu yollardan geçtiğiniz için soruyorum, sizce doğru mu düşünüyorum ne yapmalıyım ??? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.. Herkesi çok öpüyorum...

hayırlı olsun öncelikle
bende senin gibi düşünenlerdenim zaten bu testlerde hata payı da var o zaman çok kötü ama ben karar vermiş değilim zaten sorun çıkarsa sanırım başka test yaptırıyorlar

ben de aranıza katılabilirmiyiiim:26: dün öğrendim hamile olduğumu kan degerim 365çıktı sizce keseyi nazaman görebilirim?
canım hayırlı olsun bebeğin ...sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim
Bende ilk muayenemi vajinal ultrasonla yaptım. bir sorun olmuyorki. doktorum zaten zararlı olsa biz bakarmıyız dedi.için rahat olsun..

aynen cnm
bende ıkı kere oldum vajınal
öldüm öldüm dırıldım
normalde asla olmayan ben olmak zorunda kalınca dusunun benı :)
Ama tabıkı doktor olay doktor degıl ın sanın kendısını kasması :77: :77: :77:
ayy kızlar size bakıyorum da ben baya yüzsüz olmuşum 2 yıldır tedavi görüyorum ve hep vajinal ultrason yapıyorlardı ilk başlarda odaya girerken bacaklarım titriyordu ama şimdi tın :52: kanka olduk doktorlarla birde ben kadın doktorlardan çok çektim artık kadın doktora da gitmiyorum :69:
kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...
aylin canım benim 2 bebeğini kaybeden biri olarak bu vicdansızlığı okurken gözlerimden inen yaşlara engel olamadım .:43:...ben de yerinde olsam kesinlikle kabul etmezdim bunu ...rabbimin verdiği cana nasıl kıyar ki insan minicik kuzu onlar insan hangisine kıyabilir ki....rabbime tevekkül et inş. sorunsuz üçü de gelecek kucağına ve hiçbişi olmayacak onlara ....
ayyy canım çook özlüyor hemde...annelik böyle bir şeymiş yaa:16::16: hep aklım onda....keşke ultrasonum olsa diyorum bende,sürekli bakardım nasıl diye:60:
ben de çok özlüyorum yaa hem de ultrason odasından çıkar çıkmaz :97:
slm arkadaşlar biraz geçmişi okumaya çalıştım bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hepimizin bebişleri iyidir ve umarım inşallah benim gibi kimse sorun yaşamaz bebeğim 2 gün gittim doktora oynamıyordu kocaman olmuş yavrum ama stresten öylece duruyodu kalp atışlarını dinletti hüngür hüngür ağladım doktor zor sakinleştirdi beni insanlar çok anlayışsız ve çok bencil acımasız anladımki beni bu dünyada anlayan ve karşılıksız seven sadece annem ve babam mış allah onları başımdan eksik etmesin

[ATTACdımcın olsunH=CONFIG]216935[/ATTACH]

kızlar yavrumun son hali pek net değil ama paylaşmak istedim :16::16:

canım arkadaşım rabbim kuzuna sağlık ve uzun ömür versin inş. rabbim yar

Kızlar devlet hastanesıne gıttım
bebısıme bakdılar
tam 11 haftalık eskıden 10 gun gerıden gelıyordu sımdı 7 gun :)
sanırım aradakı farkı kapatıcak bebısım Allah ın ıznıyle
gec dollenme olmasına ragmen
Ayrıca ıkılı test ıcın devlet sadece kan testı aldı
2 hafta sonra sonuc cıkıcak
bende 4 temmuzda ozel doktoruma gıdıcem sadece detaylı ultrason ıstıcem olcum ıcın :)
devlet oldugu ıocın pek gostermedıler ama son ekranda bakdım bebısıme kocaman olmusssss :)
cok sevındım
koccaman bır bebısssss :)
Allah hepımıze nasıp etsın bu duyguyuuu

slm arkadaşlar biraz geçmişi okumaya çalıştım bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hepimizin bebişleri iyidir ve umarım inşallah benim gibi kimse sorun yaşamaz bebeğim 2 gün gittim doktora oynamıyordu kocaman olmuş yavrum ama stresten öylece duruyodu kalp atışlarını dinletti hüngür hüngür ağladım doktor zor sakinleştirdi beni insanlar çok anlayışsız ve çok bencil acımasız anladımki beni bu dünyada anlayan ve karşılıksız seven sadece annem ve babam mış allah onları başımdan eksik etmesin

canım üzülüpte bebişini de yıpratma..senin tüm duygularını oda paylaşıyor çünkü..herşeyin düzeleceğine inan..

kızlar benim de bugün 2li testim vardı,şu an çok garip duygular içindeyim,orda herşey yolundaydı,doktorun cihaz denemesi sayesesinde,her ne kadar tepemde 3 ayrı erkek olsa da ben bebişimi yarım saat izledim,görseydiniz öyle hareketliydiki,elini emiyodu sürekli,herşeyi ölçüldü,
gelelim değerlere;anlayanınız varsa yardım etsin sanırım önemli bir risk var
NT:2.1 mm
ductus venosus DV-A dalgası:11 reverse flow(ters akım) yani bu da demek oluyor ki internetten araştırmama göre kalpte sorun var,bilgisi olan yardım etsin nolur,kan sonucu cuma alınacak,ama bu son değer iyi şeyler göstermiyo,ben nasıl vazgeçerim bebeğimden ona bu kadar alışmışken,çok bir açıklama da yapmadılar,zaten amniyosentez yapılacak ama 20 temmuza kadar bu merakal nasıl yaşarım ben ya:50::5::5:

canım hiç üzülme bence test sonuçları ultrasonla aynı anda değerlendirilmesi gerekiyor..hem zaten yüzde yüz doğru çıkıcağını nerden bilebiliriz allah bizi sınıyor gerçekten..ama sen kendini boşuna yıpratma önce doktorunla konuşmalısın..benim doktorum ense kalınlığı ve bütün ölçümleri yaptı ama kan testine gerek duymadı..biz 3lü yapalım sana demişti..içim rahat bebişimi seviyorum..sende içini rahat tut bence çünkü souçların ayrı ayrı değil beraber değerlendirlimesi gerekiyormuş bana doktor demişti..

şeydaaaaa
geçmişi okudum canımmm gözün aydın valla bebişini görmüşşün çok şükür..nasıldı senin bebiş hareketlimiydi kuzucuk.:nazar::nazar::nazar::nazar:.

ayy cinsiyet tahmini de yapmış doktorun..bir kızzz daha ne güzel...:64::64::64::64::64::64::64::64:

canım ben şuna inanıyorum ki sen böyle düşündüğün sürece sapa sağlam alırsın bebişlerini kucağına ben kürtajın cinayet olduğunu düşünüyorum hemde çocukların arasında seçim yapmak çok korkutucu ben çok istedim ikizlerim olsun kısmet değilmiş

Back
X