Kocaman olmuş ya yavru, maaşallah

meraba arkadaslar bende ocak annesi olucam insallahh allah hepinizin bebegini saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder![]()
Hayırlı olsun, hoşgeldin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadaslar bende ocak annesi olucam insallahh allah hepinizin bebegini saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder![]()
Maşallah bebişine cnm
Uvv akşam 6da geçmiş yahuu nası dayanıcaksınn
Doktordan gelir gelmez yaz merak ederim ben..
Ay zaten izliye izliye kafam karıştı artık çıkaramıyorum neresinde önü dönük neresinde arkası dönük:111:
Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride nasip etsin inşallah..[/FON
Kocaman olmuş ya yavru, maaşallah
Hayırlı olsun, hoşgeldin![]()
Maşallah bebişine cnm
Uvv akşam 6da geçmiş yahuu nası dayanıcaksınn
Doktordan gelir gelmez yaz merak ederim ben..
Ay zaten izliye izliye kafam karıştı artık çıkaramıyorum neresinde önü dönük neresinde arkası dönük:111:
canım benim biz genelde 6ya alıyoruz randevuyu eşimle gittiğim için iş çıkışına denk getiriyoruz...ama gerçekten geç olunca daha bir stres oluyor insan:18:
hemen yazarım tabi...inşallah allahım herşey güzel ve yolundadıraz ara ver bari tekrar dönüp izlersin
ama bende olsam gözümü ayırmam herhalde
![]()
hosbulduk cook tskr ederimm amin insallahh hepimiz o gunleri gorur insallah kac haftaliksin sen?![]()
canım benim biz genelde 6ya alıyoruz randevuyu eşimle gittiğim için iş çıkışına denk getiriyoruz...ama gerçekten geç olunca daha bir stres oluyor insan:18:
hemen yazarım tabi...inşallah allahım herşey güzel ve yolundadıraz ara ver bari tekrar dönüp izlersin
ama bende olsam gözümü ayırmam herhalde
![]()
12. haftanın içindeym cnm.. 12+2 falan..
Hmm anladım olsun artık o kadar beklemişsin bi kaç saatmi geçmiycek gerçii
Bıraktım izlemeyi zaten başımda ağrıdı pcye bakmaktan biraz ara verdim sonra tekrar izliciimm babasıda gelsin birlikte izleriz o zaman..
hmm anladimm ayniyiz seninle bnde sat gore 12+1 olucaktim ama doktorum gec gebelik oldugunu soyledi suan 10+1 im herseyin hayirlisi olur insallahh
12. haftanın içindeym cnm.. 12+2 falan..
Hmm anladım olsun artık o kadar beklemişsin bi kaç saatmi geçmiycek gerçii
Bıraktım izlemeyi zaten başımda ağrıdı pcye bakmaktan biraz ara verdim sonra tekrar izliciimm babasıda gelsin birlikte izleriz o zaman..
ben en son pazar gunu gittim doktora 10 haftalik dedi dun bitti 11 e girdim simdi utrasonda ellerini ayaklarini gordumm bebegimin
Benimde 6gün geride çıkıyodu ultrasonda ama bu son 2 seferdir SAT'la uyumlu söylüyolar bugün gittiğim 2 doktorda 12. haftadasın dedi..
Aminn rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
ben en son pazar gunu gittim doktora 10 haftalik dedi dun bitti 11 e girdim simdi utrasonda ellerini ayaklarini gordumm bebegiminmasallahi warr cook hareketliydi yerinde durmuyordu ama ben daha bise hissetmiyorumm
ne acayip bi durum
![]()
ben en son pazar gunu gittim doktora 10 haftalik dedi dun bitti 11 e girdim simdi utrasonda ellerini ayaklarini gordumm bebegiminmasallahi warr cook hareketliydi yerinde durmuyordu ama ben daha bise hissetmiyorumm
ne acayip bi durum
![]()
aynen canım öle oluyo valla bende geçen hafta çarşamba gitmiştim 12+1 diye gittim 13+1 olarak çıktımbende ilk başta geç döllenmeden dolayı 10 gün geriden başladım ama şimdi sat a göre 3-4 gün gerideyim :)))
senin dediğin gibi nasıl kıpır kıpırdıiçerde eşimle şaştık valla dr dedim hatta ya bu bukadar oynuyo ama ben hisstemiyorum neden
güldü ilk gebeliğin bir ay sonra anca başlarsın hissetmeye dedi anlayacağın temmuz sonunu bekleyecez sanırım ...
aman içerde ii olsunlarda sağlıklı olsunlarda bir ay daha bekleriz tekmeler için![]()
Maşallah bebişine cnm..
Daha erken çnkü cnm ilk gebeliklerde 20. haftada falan hissedilir diyolar hatta..
Nasıl sabahın 6sındamı :44:
Ye cnm çikolata mutlaka öksür bide
Doktor ultrasonla karnımı oynattı bebek oynasın diye sanırım 2li testte ölçümü yapabilmek için ondan sonrada yaptı..
Sürekli ultrasonu oynattığı için anlıyamadım doğru düzgn bebişimin hareketlerini
Tabi bi kaç güne ezberlerim ben o videoyu
Böyle parmaklarının çok net gözüktüğü yerler var elini yüzüne götürüyo falan bitiyorum oralarda kendi kendime konuşmaya başlıyorummmmmmm
yok yav sabahın 6sında olur mu hiç
akşam üstü gidicem....yaklaşık 24 saat sonra....
ayy ne tatlıdır şimdi senin o kuzucuk izle izle
![]()
ayyyyyyyyyyyyyy cnm yaaa bende heyecanlandımmm. eşim geldi arkadaşlar seyahatten aaaa senin karnın büyümüş diyooo.
kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...
Merhaba güzel annelerRabbim tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin...Bende anne adayıyım ve şuan 9+3 haftalığım ve ilk bebeğim olacak inşallah...
Sizlere birşey sormak istiyorum, sizler 2'li testi yaptırdınız mı? İnşallah herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğar ama genetik bir bozukluk olduğunda bebeğinize kıyabilir misiniz? Dün eşimle bu konuyu çok tartıştık ve ben 2'li testi yaptırmamaya karar verdim, benim için hayırlısı ne ise o olacak dedim..
Sizler benden daha önce hamile olduğunuz için bu yollardan geçtiğiniz için soruyorum, sizce doğru mu düşünüyorum ne yapmalıyım ??? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.. Herkesi çok öpüyorum...
canım hayırlı olsun bebeğin ...sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbimben de aranıza katılabilirmiyiiim:26: dün öğrendim hamile olduğumu kan degerim 365çıktı sizce keseyi nazaman görebilirim?
Bende ilk muayenemi vajinal ultrasonla yaptım. bir sorun olmuyorki. doktorum zaten zararlı olsa biz bakarmıyız dedi.için rahat olsun..
ayy kızlar size bakıyorum da ben baya yüzsüz olmuşum 2 yıldır tedavi görüyorum ve hep vajinal ultrason yapıyorlardı ilk başlarda odaya girerken bacaklarım titriyordu ama şimdi tın
aynen cnm
bende ıkı kere oldum vajınal
öldüm öldüm dırıldım
normalde asla olmayan ben olmak zorunda kalınca dusunun benı :)
Ama tabıkı doktor olay doktor degıl ın sanın kendısını kasması![]()
![]()
![]()
aylin canım benim 2 bebeğini kaybeden biri olarak bu vicdansızlığı okurken gözlerimden inen yaşlara engel olamadım .kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...
ben de çok özlüyorum yaa hem de ultrason odasından çıkar çıkmaz :97:ayyy canım çook özlüyor hemde...annelik böyle bir şeymiş yaahep aklım onda....keşke ultrasonum olsa diyorum bende,sürekli bakardım nasıl diye
![]()
slm arkadaşlar biraz geçmişi okumaya çalıştım bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hepimizin bebişleri iyidir ve umarım inşallah benim gibi kimse sorun yaşamaz bebeğim 2 gün gittim doktora oynamıyordu kocaman olmuş yavrum ama stresten öylece duruyodu kalp atışlarını dinletti hüngür hüngür ağladım doktor zor sakinleştirdi beni insanlar çok anlayışsız ve çok bencil acımasız anladımki beni bu dünyada anlayan ve karşılıksız seven sadece annem ve babam mış allah onları başımdan eksik etmesin
[ATTACdımcın olsunH=CONFIG]216935[/ATTACH]
kızlar yavrumun son hali pek net değil ama paylaşmak istedim![]()
slm arkadaşlar biraz geçmişi okumaya çalıştım bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hepimizin bebişleri iyidir ve umarım inşallah benim gibi kimse sorun yaşamaz bebeğim 2 gün gittim doktora oynamıyordu kocaman olmuş yavrum ama stresten öylece duruyodu kalp atışlarını dinletti hüngür hüngür ağladım doktor zor sakinleştirdi beni insanlar çok anlayışsız ve çok bencil acımasız anladımki beni bu dünyada anlayan ve karşılıksız seven sadece annem ve babam mış allah onları başımdan eksik etmesin
kızlar benim de bugün 2li testim vardı,şu an çok garip duygular içindeyim,orda herşey yolundaydı,doktorun cihaz denemesi sayesesinde,her ne kadar tepemde 3 ayrı erkek olsa da ben bebişimi yarım saat izledim,görseydiniz öyle hareketliydiki,elini emiyodu sürekli,herşeyi ölçüldü,
gelelim değerlere;anlayanınız varsa yardım etsin sanırım önemli bir risk var
NT:2.1 mm
ductus venosus DV-A dalgası:11 reverse flow(ters akım) yani bu da demek oluyor ki internetten araştırmama göre kalpte sorun var,bilgisi olan yardım etsin nolur,kan sonucu cuma alınacak,ama bu son değer iyi şeyler göstermiyo,ben nasıl vazgeçerim bebeğimden ona bu kadar alışmışken,çok bir açıklama da yapmadılar,zaten amniyosentez yapılacak ama 20 temmuza kadar bu merakal nasıl yaşarım ben ya![]()
kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.