- Konu Sahibi seyyah2806
-
Bide 604le 504 arasındaki fark ney?
Neden 604den pişman oldunuz?
504ün ne gibi özellikleri daha iyi?
çünkü 504 daha geniş, 604 dar ve uzun. bu arada bebek arabasından da park yataktan da memnunum. park yatağın boyutları biraz farklı olsa dahada güzel olacaktı :) çünkü oğlum çok dönüyor. göğüs pompası alın mutlaka. gereksiz bişey değil ki. çok lazım oluyor.
Bende kraftın duo modeliydi yanlış hatırlamıyosam onu beğendim bebek arabasında ama daha bakıyorum tabi..
Göğüs pompası olarak neyi tavsiye ediyosunuz?
Teşekkr ederm cvpladğn için
ben medela mini elektirkli göğüs pompası almayı düşünüyorum. sence doğru bi tercih mı? bide dün baya bi beşik araştırması yaptık. bu park yataklar ana hala çok basit gelıyor. sen park yatağından memnunmusun? keşke mobilya beşik alsaydım dediğin oldumu?çünkü 504 daha geniş, 604 dar ve uzun. bu arada bebek arabasından da park yataktan da memnunum. park yatağın boyutları biraz farklı olsa dahada güzel olacaktı :) çünkü oğlum çok dönüyor. göğüs pompası alın mutlaka. gereksiz bişey değil ki. çok lazım oluyor.
deneyecem canım . sağol tavsiyen içinkızlar bende 2011 ocak annesi olmasamda hem 2007 nisan annesi hemde 2012 ocak annesi olmaya hazırlanan biri olaraktan size bebeğinizi emzirmeye başladıktan bir müddet sonra başınıza geleceklerin önlemenin en doğal yolunu yazmak istiyorum:)
inanın bana yok o markaymış yok bu markaymış göğüs ucu kremleri hikaye çoğu kişide yara olması kaçınılmaz öyle çektim ki kızımda yara kanama emzirirken duyduğum acı vs.vs.vs. ne kremler kullandım pahalı pahalı ama banamısın demedi ama sonra birinden duydum kimden duydum onuda hatırlamıyorum ama Allah razı olsun ondan arkadaşlar ayvalar artık olmaya başladı yediğiniz hiç bir ayva çekirdeğini atmayın sakın onlar inanın çok değerli:))
bir iki ayva çekirdeğini bir çay bardağa koyun içinede yarısına kadar su 3-4 gün bekletin krem gibi jel şekline dönüyor daha hamileyken başlayın göğüslerinize sürmeye ilaçlar ne kadar doğal yazsada silmenize gerek yok desede içime sinmiyodu her emzirmeden önce ılık su ile göğüslerimi silmeye çalışıyodum bebede orda ağlıyo tabi:)ama bunda gerçekten öyle bir derdiniz yok hemen emici zaten bunu mutlaka deneyin arkadaşlar 2 günde faydasını gördüm ve zararsız olduğu için sık sık sürdüm hep..
bu dalin garanürlü sabun dediğin sabun tozumu canım? makıneye zarar veriyor sabun tozları, sıvı deterjan alın demişlerdi bana da sen bi sorun yaşadınmı?şu an vaktim yok ama bebek bakım ürünleri ya mustela ya da uygun olsun derseniz sebamed derim Lansinoh gögüs ucu kremi çok iyi gögüs pedi fark etmez bence ama alın yoğurt makinesi kolaylık bence sonra alın bende tefal var bebek telsizi başlarda gereksiz sonrası için gerekli oda ayrılınca yada siz iş yaparken duymanız için ama illa ki şart değil var ama az kullandım ben chicco benim ki medela en iyisi pompa için eğer sağmak zorundaysanız yada el pompası var 10 tl ne olur ne olmaz dursun diye alınabilir bende var 2 kez sağdım emdi şükür oda meraktan sağmıştım ama az:)Buhar makinesi hemen lazım değil ben tefal aldım memnunum tavsiye ederim acele etmeyin ama alabilirsiniz sonradan da :)Dalin granüllü sabunla yıkıyorum piss gibi:)Bebek arabası ben bebeconfort kullanıyorum çokk memnunum travel sistem tavsiye ederim.park yatak tercih meselesi bende büyüyen beşikte var park yatakta var gerçi park yatak hediye geldi Evin durumuna göre alın bence şimdi herşeye heves etmeniz çok normal alın tabii ama kontrollü olun zaten bu alma olayı hiççç bitmiyecek hastahane çantanızı son ana bırakmayın ne olur ne olmaz gerçi ben 41 haftalık doğum yaptım ama kısmet:)uzun kollu iç badiler çok işinizi görür,hırka,yelek patik fazla eldivene gerek yok 2 aylık olsun çıkarırısınız zaten daha sonra gene yazarım sizde sorun:)hee dönence mutlaka alın 1 aylıkken bakmaya başlıyorlar 5-6 aya kadar ama oyalıyor onları müziği dönüyor olması kısa sürede olsa bi ohh çekmenize yeter ve değerde:)alt açma almayın can bebenin var mis gibi onu alın bende 2 tane var hiçç kullanmadım gereksizmişbolca bez mendil yaptırın süper bişeymiş emzik almazsa zorlamayın oğlum almadı benim sorun yok illa ben şöyle yetiştircem demeyin bebek sizi şekillendiriyor sağlık olsun bence ve her kafadan çıkan sese inanmayın ve takmayın :)mutlaka rezene alın eve ve için gerekirse 2 aylık olduğunda verirsiniz birazcık ama siz için mutlaka gaz için ve süt için bide emzirme çayı edinin hastahanede içmeye başlayın ben öyle yapmıştım :)
kızlar bende 2011 ocak annesi olmasamda hem 2007 nisan annesi hemde 2012 ocak annesi olmaya hazırlanan biri olaraktan size bebeğinizi emzirmeye başladıktan bir müddet sonra başınıza geleceklerin önlemenin en doğal yolunu yazmak istiyorum:)
inanın bana yok o markaymış yok bu markaymış göğüs ucu kremleri hikaye çoğu kişide yara olması kaçınılmaz öyle çektim ki kızımda yara kanama emzirirken duyduğum acı vs.vs.vs. ne kremler kullandım pahalı pahalı ama banamısın demedi ama sonra birinden duydum kimden duydum onuda hatırlamıyorum ama Allah razı olsun ondan arkadaşlar ayvalar artık olmaya başladı yediğiniz hiç bir ayva çekirdeğini atmayın sakın onlar inanın çok değerli:))
bir iki ayva çekirdeğini bir çay bardağa koyun içinede yarısına kadar su 3-4 gün bekletin krem gibi jel şekline dönüyor daha hamileyken başlayın göğüslerinize sürmeye ilaçlar ne kadar doğal yazsada silmenize gerek yok desede içime sinmiyodu her emzirmeden önce ılık su ile göğüslerimi silmeye çalışıyodum bebede orda ağlıyo tabi:)ama bunda gerçekten öyle bir derdiniz yok hemen emici zaten bunu mutlaka deneyin arkadaşlar 2 günde faydasını gördüm ve zararsız olduğu için sık sık sürdüm hep..
slm kızlar bende 2011 ocak annesiyim
öncelikle hayırlı olsun
göğüs pompası olarak medelanın elektriklisini aldım.memnunmusunuz derseniz fena değil ama çok ses çıkartıyor.medelanın swing modelini almadığıma çok pişmanım hep sessiz hemde hastanedekiler gibi daha kuvvetli çekiyormuş.kullanmadım ama araştırmıştım.ayrıca göğüs pompasını hastaneye götürmüştük.
sütüm gelsin diye sürekli sağdım.
pişik kremi olarak popolin kullanıyoruz.hiç bir krem geçirmedi poposundaki pişiği.popolin biraz daha koyu kıvamlı olduğu için yarım günde geçirdi.
emzik oğlum almadı.sanırım doğar doğmaz vermek gerekiyormuş,biz biraz geç kaldık.biberon alabilirsiniz ama sakın biberon vermeyin en başta
göğsünüzü bırakabilir.
ben göğüs kremi olarak lansinoh kullandım ama doğumdan önce başladım sürmeye.doğumdan sonrada devam ettim.yara oldu ama bir çok kişiye göre rahat atlattım çok şükür.sıkıntım olmadı.
ayrıca ayva çekirdeğini bende yaptım ama kullanmak nasip olmadı
göğüs pedi olarak chicco kullandım.şimdide bebedorun kullanıyorum ama chicco daha çok hoşuma gitmişti.daha geniş olduğu için belli olmuyor tşörtten
bol bol ağızlık,bez edinin.
hastane çıkışına hiç gerek yokmuş.aldık ama pişman oldum gereksiz bişey ve pahalı,keşke farklı farklı alıp kombine etseydim
ayrıca bende sezeryan oldum gecelik daha rahat oluyor.benimkininde yukardan 4 düğmesi vardı.çıkartırken çok zorlanmıştım,mümkünse daha fazla açılan bişey alın.
deterjan olarak hacişakirin toz deterjanını kullanıyorum.
park yataktan çok memnunuz.8 aylık olduk hala kullanıyoruz.
bez olarakta prima pampers kullandık,memnun kaldık şimdi uyu ve oynaya geçtik
aklıma başka bişey gelmiyor,sorarsanız cevaplarım.
hı birde süt konusuna gelince
humana,malt içeceği,tahin pekmez,bol bol tavuklu çorbalar,elma,ayva hoşafı,rezene çayı için.
bende medela mini almayı düşünüyordum. işyerınde kullanacağım için sesi çok sorun olurmu bilemedim şimdi :26: şampuan vs. olarak ne kullanıyorsun peki?
kızlar bende 2011 ocak annesi olmasamda hem 2007 nisan annesi hemde 2012 ocak annesi olmaya hazırlanan biri olaraktan size bebeğinizi emzirmeye başladıktan bir müddet sonra başınıza geleceklerin önlemenin en doğal yolunu yazmak istiyorum:)
şu an vaktim yok ama bebek bakım ürünleri ya mustela ya da uygun olsun derseniz sebamed derim Lansinoh gögüs ucu kremi çok iyi gögüs pedi fark etmez bence ama alın yoğurt makinesi kolaylık bence sonra alın bende tefal var bebek telsizi başlarda gereksiz sonrası için gerekli oda ayrılınca yada siz iş yaparken duymanız için ama illa ki şart değil var ama az kullandım ben chicco benim ki medela en iyisi pompa için eğer sağmak zorundaysanız yada el pompası var 10 tl ne olur ne olmaz dursun diye alınabilir bende var 2 kez sağdım emdi şükür oda meraktan sağmıştım ama az:)Buhar makinesi hemen lazım değil ben tefal aldım memnunum tavsiye ederim acele etmeyin ama alabilirsiniz sonradan da :)Dalin granüllü sabunla yıkıyorum piss gibi:)Bebek arabası ben bebeconfort kullanıyorum çokk memnunum travel sistem tavsiye ederim.park yatak tercih meselesi bende büyüyen beşikte var park yatakta var gerçi park yatak hediye geldi Evin durumuna göre alın bence şimdi herşeye heves etmeniz çok normal alın tabii ama kontrollü olun zaten bu alma olayı hiççç bitmiyecek hastahane çantanızı son ana bırakmayın ne olur ne olmaz gerçi ben 41 haftalık doğum yaptım ama kısmet:)uzun kollu iç badiler çok işinizi görür,hırka,yelek patik fazla eldivene gerek yok 2 aylık olsun çıkarırısınız zaten daha sonra gene yazarım sizde sorun:)hee dönence mutlaka alın 1 aylıkken bakmaya başlıyorlar 5-6 aya kadar ama oyalıyor onları müziği dönüyor olması kısa sürede olsa bi ohh çekmenize yeter ve değerde:)alt açma almayın can bebenin var mis gibi onu alın bende 2 tane var hiçç kullanmadım gereksizmişbolca bez mendil yaptırın süper bişeymiş emzik almazsa zorlamayın oğlum almadı benim sorun yok illa ben şöyle yetiştircem demeyin bebek sizi şekillendiriyor sağlık olsun bence ve her kafadan çıkan sese inanmayın ve takmayın :)mutlaka rezene alın eve ve için gerekirse 2 aylık olduğunda verirsiniz birazcık ama siz için mutlaka gaz için ve süt için bide emzirme çayı edinin hastahanede içmeye başlayın ben öyle yapmıştım :)
şeydacım verdiğin mustela linklerınden 2. si bence daha mantıklı. aralarında fazla fiyat farkı olmamasına rağmen 2.sının ml leri daha çok şanpuanda falan.
slm kızlar bende 2011 ocak annesiyim
öncelikle hayırlı olsun
göğüs pompası olarak medelanın elektriklisini aldım.memnunmusunuz derseniz fena değil ama çok ses çıkartıyor.medelanın swing modelini almadığıma çok pişmanım hep sessiz hemde hastanedekiler gibi daha kuvvetli çekiyormuş.kullanmadım ama araştırmıştım.ayrıca göğüs pompasını hastaneye götürmüştük.
sütüm gelsin diye sürekli sağdım.
pişik kremi olarak popolin kullanıyoruz.hiç bir krem geçirmedi poposundaki pişiği.popolin biraz daha koyu kıvamlı olduğu için yarım günde geçirdi.
emzik oğlum almadı.sanırım doğar doğmaz vermek gerekiyormuş,biz biraz geç kaldık.biberon alabilirsiniz ama sakın biberon vermeyin en başta
göğsünüzü bırakabilir.
ben göğüs kremi olarak lansinoh kullandım ama doğumdan önce başladım sürmeye.doğumdan sonrada devam ettim.yara oldu ama bir çok kişiye göre rahat atlattım çok şükür.sıkıntım olmadı.
ayrıca ayva çekirdeğini bende yaptım ama kullanmak nasip olmadı
göğüs pedi olarak chicco kullandım.şimdide bebedorun kullanıyorum ama chicco daha çok hoşuma gitmişti.daha geniş olduğu için belli olmuyor tşörtten
bol bol ağızlık,bez edinin.
hastane çıkışına hiç gerek yokmuş.aldık ama pişman oldum gereksiz bişey ve pahalı,keşke farklı farklı alıp kombine etseydim
ayrıca bende sezeryan oldum gecelik daha rahat oluyor.benimkininde yukardan 4 düğmesi vardı.çıkartırken çok zorlanmıştım,mümkünse daha fazla açılan bişey alın.
deterjan olarak hacişakirin toz deterjanını kullanıyorum.
park yataktan çok memnunuz.8 aylık olduk hala kullanıyoruz.
bez olarakta prima pampers kullandık,memnun kaldık şimdi uyu ve oynaya geçtik
aklıma başka bişey gelmiyor,sorarsanız cevaplarım.
hı birde süt konusuna gelince
humana,malt içeceği,tahin pekmez,bol bol tavuklu çorbalar,elma,ayva hoşafı,rezene çayı için.
losyon bebek yağının işini görüyormu canım? ayyıldızım da söylemişti bunu bana. yağ kıyafetleri batırır losyon daha iyi demişti şimdi hatırladımmedelanın elektriklisi çok ses çıkartıyor.şahsen ben iş yerinde sağamadım o yüzden.
medelanın yeri var.biz ordan almıştık daha uyguna.kadın çalıştırdı bize.çok ses çıkartıyordu swing sessiz daha iyi ama pahalı.
aklıma gelmedi sesden rahatsız olacağım.şampuan olarak dalin kullanıyorum ben
sebametin losyonuyla sabununu kullanıyorum.bebek yağı kullanmıyorum
canım sen şimdilik askıya al bence bunu gerek görürsen doğumdan sonra alırsın. çok ucuz şeyler değil çünkü alayım bulunsun köşede diyebileceğin
Teşekkür ederim ayva sevmem ama elime ayva geçerse dediğini mutlaka deniycem..
Teşekkürler..
Canım banada o daha iyiymiş gibi geldi ml fazla olduğu için ama sanırım ikisinin içinde olan ürünler farklı şampuanlar fln o yzden sormak istedim belki diğer şampuan iyideğildir bebişler için diye..
Belkide aynıdırda ben farklı sandım orasınıda bilemycem.. :44:
Bu göğüs pompası çok kafamı karıştırıyo yaa ben çalışmıycam evdeyim hangisini alsam karar veremyrm.. :44:
Teşekkürler bu arada..
merhaba arkadaşlar eminim çok heyecanlısınızdır bebiklerinizi görmek için can atıyorsunuzdur heyecanlanmakta haklısınız valla ben hala bakmaya koklamaya doyamıyorum bebegimi
Allah saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bi şekilde kucagınız almayı nasit etsin inşallah
benim size tavsiyem varr :)) başımdan geçti mutlaka anlatmam gerek dedim
hastanedenn çıktıktan sonra 5 geün titreme ve ateşli geçirdim günlerimi gece 5 sefer üst baş değiştirdim terlemekten ama üşüyorum nasıl hemde evde elektrikli soba yaktırdım ve sıcaktan oğlum bile pişik olmuştu ama ben hala üşüyorum
ve birgün dayanamadım doktorumu aradım acaba dikişlerimdemi bir sorun var diye (sezeryan oldum)
hemen acile gittim meger benim süt kanallarım tıkalıymış ve bebekte çekemiyormuş sütün hepsini içerde kalan sütte beni hastan etmiş kısaca mastit olmusum
hemen makinayla sagdılar sütümü yarım saat felan sonra acıldı süt kanallarım ve rahatladım.
aklınızda olsun eger ateş üşüme ve titreme olursa dogumdan sonra hemen sağın sütünüzü sagamazsanız hastaneye gidip sağdırın benim gibi boşuna acı cekmeyin
birde sütüm yok dşye emzirmeyi bırakmayın o küçücük ceneleri hemen yoruluyor çekemiyorlar sütü sürekli emzirinki sütünüz gelsin bolbol
losyon bebek yağının işini görüyormu canım? ayyıldızım da söylemişti bunu bana. yağ kıyafetleri batırır losyon daha iyi demişti şimdi hatırladım
canım sen şimdilik askıya al bence bunu gerek görürsen doğumdan sonra alırsın. çok ucuz şeyler değil çünkü alayım bulunsun köşede diyebileceğin
zormuş gerçkten çok sağol tavsiyen için
Teşekkür ederim ayva sevmem ama elime ayva geçerse dediğini mutlaka deniycem..
Teşekkürler..
Canım banada o daha iyiymiş gibi geldi ml fazla olduğu için ama sanırım ikisinin içinde olan ürünler farklı şampuanlar fln o yzden sormak istedim belki diğer şampuan iyideğildir bebişler için diye..
Belkide aynıdırda ben farklı sandım orasınıda bilemycem.. :44:
Bu göğüs pompası çok kafamı karıştırıyo yaa ben çalışmıycam evdeyim hangisini alsam karar veremyrm.. :44:
Teşekkürler bu arada..
merhaba arkadaşlar eminim çok heyecanlısınızdır bebiklerinizi görmek için can atıyorsunuzdur heyecanlanmakta haklısınız valla ben hala bakmaya koklamaya doyamıyorum bebegimi
Allah saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bi şekilde kucagınız almayı nasit etsin inşallah
benim size tavsiyem varr :)) başımdan geçti mutlaka anlatmam gerek dedim
hastanedenn çıktıktan sonra 5 geün titreme ve ateşli geçirdim günlerimi gece 5 sefer üst baş değiştirdim terlemekten ama üşüyorum nasıl hemde evde elektrikli soba yaktırdım ve sıcaktan oğlum bile pişik olmuştu ama ben hala üşüyorum
ve birgün dayanamadım doktorumu aradım acaba dikişlerimdemi bir sorun var diye (sezeryan oldum)
hemen acile gittim meger benim süt kanallarım tıkalıymış ve bebekte çekemiyormuş sütün hepsini içerde kalan sütte beni hastan etmiş kısaca mastit olmusum
hemen makinayla sagdılar sütümü yarım saat felan sonra acıldı süt kanallarım ve rahatladım.
aklınızda olsun eger ateş üşüme ve titreme olursa dogumdan sonra hemen sağın sütünüzü sagamazsanız hastaneye gidip sağdırın benim gibi boşuna acı cekmeyin
birde sütüm yok dşye emzirmeyi bırakmayın o küçücük ceneleri hemen yoruluyor çekemiyorlar sütü sürekli emzirinki sütünüz gelsin bolbol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?