- Konu Sahibi seyyah2806
-
Teşekkürler..
Park yatağa karar verdim aldık bile.. Eşim kurucak daha.. Yatağı daha almadım kafam karışktı viscolexmi süngermi konusunda..
canım titreşimli deyince öyle bildiğin beşiği sallar gibi bir titreşim bekleme.bizim park yatağımız baby 2 go,üzerinde bir ayıcık kafası var titreşimi ve müzik tonu ayarlanıyor ha birde ışıkları var rengarenk yanıp sönüyor,oğlumun baya dikkatini çekiyordu.şimdi pek yüzüne bakmıyor çıkarıp yere fırlatıyor
Tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum.
Yan yatış yastığı ve emzirme yastığı kullandınız mı tavsiye edermisiniz?
ben medela mini elektirkli göğüs pompası almayı düşünüyorum. sence doğru bi tercih mı? bide dün baya bi beşik araştırması yaptık. bu park yataklar ana hala çok basit gelıyor. sen park yatağından memnunmusun? keşke mobilya beşik alsaydım dediğin oldumu?
deneyecem canım . sağol tavsiyen için
bu dalin garanürlü sabun dediğin sabun tozumu canım? makıneye zarar veriyor sabun tozları, sıvı deterjan alın demişlerdi bana da sen bi sorun yaşadınmı?
ben de merak ediyorum bu yastık meselesini.Ayrıca bi de lohusa geceliği vb gibi anne ihtiyaçlarıyla ilgili paylaşmak istediğiniz bişeyler var mı? [/QUO
Zaman ve kafa kalmıyor ki oğlumdan :)Siz sorun ama nacizane yazmaya çalışırım ben:)Lohusa geceliği evet gerekli önden düğmeli muhakkak olmalı emzirebilmek için 2 tane götürdüm ben çıkarkende eşortman giymiştim Emzirme sütyenleri kurtarıcıdır alın derim hemencecik açılıp kapatılıyor
Zaman ve kafa kalmıyor ki oğlumdan :)Siz sorun ama nacizane yazmaya çalışırım ben:)Lohusa geceliği evet gerekli önden düğmeli muhakkak olmalı emzirebilmek için 2 tane götürdüm ben çıkarkende eşortman giymiştim Emzirme sütyenleri kurtarıcıdır alın derim hemencecik açılıp kapatılıyor
Alt değiştirme minderi 1 tane olsa yeter, yani içi süngerli dışı kumaşlardan. Üzerine hep Can bebe bebek bakım örtüsü kullandım çok çok memnun kaldım.
Bir de kimse yazmamış ben yazayım.Araba kullanan anneler için 6.aydan sonra Bebek dikiz aynası diye bir ürün var :)) çok faydalı. 6. aydan sonra bebek yüzü öne dönük oturuyor arabada, anne de araba kullanıyorsa ve arabada başka kimse yoksa, kırmızı ışıkta filan ikide bir arkaya dönmeden bebek ne durumda ne yapıyor görmenizi sağlıyor.Biz Chicco almıştık,aklınızda olsun
bence bunlar olmasada olur diyebileceğimiz şeyler. ben yan yatış yastığı almıştım ama hiç kullanmadım bile. yan yatırıp küçük bi yastık koyarsınız sırtına. daha elzem ihtiyaçları alın derim ben.
Yan yatış kullandım aman kaydı mı yastık duruyo mu falan filan derdim olmadı Ucuz ve rahat bişey ve kesinlikle almasanız bile mutlaka yaN yatırın mazallah kusar falan ve arkasına mutlaka bişey koyun bu çok önemli küçük falan demeyin Emzirme yastığı kullanmadım ama rahat diye duydum:)
ben de merak ediyorum bu yastık meselesini.Ayrıca bi de lohusa geceliği vb gibi anne ihtiyaçlarıyla ilgili paylaşmak istediğiniz bişeyler var mı? [/QUO
Bana da ilk bebeğimde arkadaşım yan yatırma yastığı vermiştim, kullandım ama şimdi alır mıyım karar veremedim. Olmazsa olmaz değil.Emzirme yastığı ilkinde de kullanmadım yine almam..Ben hep koluğum altına herhangi bir yastık koyarak emzirdim hiç zor olmadı
Alt değiştirme minderi 1 tane olsa yeter, yani içi süngerli dışı kumaşlardan. Üzerine hep Can bebe bebek bakım örtüsü kullandım çok çok memnun kaldım.
Bir de kimse yazmamış ben yazayım.Araba kullanan anneler için 6.aydan sonra Bebek dikiz aynası diye bir ürün var :)) çok faydalı. 6. aydan sonra bebek yüzü öne dönük oturuyor arabada, anne de araba kullanıyorsa ve arabada başka kimse yoksa, kırmızı ışıkta filan ikide bir arkaya dönmeden bebek ne durumda ne yapıyor görmenizi sağlıyor.Biz Chicco almıştık,aklınızda olsun
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum,tecrübelerinizi paylaşıtğınız için.
Biraz geç oldu teşekkürüm kusura bakamyın.
Peki bişey daha sorsamemzirme önlüğü kullandınız mı?
ben öyle pat diye çıkarıp emziremem utanırım,
Biz oğlumda Graco Mirage Travel System almıştık,çok da güzel kullandık. Hatta kızımda da onunla devam edeceğiz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?