2012 ocak annelerine 2011 ocak annelerinden tavsiyeler :)

Teşekkürler..
Park yatağa karar verdim aldık bile.. Eşim kurucak daha.. Yatağı daha almadım kafam karışktı viscolexmi süngermi konusunda..

biz kızımda yani büyük kızımda:)sünger yatak kullanmıştık ama beşiği mobilyaydı şimdi park yatak aldık ama baktığımda visco yataklar park yatağa daha uygunmuş gibi geldi bana o yüzden visco aldık hem daha ince olduğundan dolayı alan kaplamıyor tavsiye ederim canım..

Son düzenleme:

hakikaten ya bende titreşim deyince yatağın biyerinde bişeyler var bebeği sallıyor diye düşünüyordum:))ama şimdi görünce ne kadar gereksiz birşey olduğunu anladım uyutmaktan daha çok sanki rahatsız edici bir özelliği var gibi sanki :)

Tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum.
Yan yatış yastığı ve emzirme yastığı kullandınız mı tavsiye edermisiniz?

ben de merak ediyorum bu yastık meselesini. Ayrıca bi de lohusa geceliği vb gibi anne ihtiyaçlarıyla ilgili paylaşmak istediğiniz bişeyler var mı?

bence bunlar olmasada olur diyebileceğimiz şeyler. ben yan yatış yastığı almıştım ama hiç kullanmadım bile. yan yatırıp küçük bi yastık koyarsınız sırtına. daha elzem ihtiyaçları alın derim ben.

Evet canım sabun tozu hayır herhangi bişey yapmadı yapmazda:)Ama şimdi omo baby kullanıyorum çok daha iyi sıvı olmak zorunda değil :)

Yan yatış kullandım aman kaydı mı yastık duruyo mu falan filan derdim olmadı Ucuz ve rahat bişey ve kesinlikle almasanız bile mutlaka yaN yatırın mazallah kusar falan ve arkasına mutlaka bişey koyun bu çok önemli küçük falan demeyin Emzirme yastığı kullanmadım ama rahat diye duydum:)

Zaman ve kafa kalmıyor ki oğlumdan :)Siz sorun ama nacizane yazmaya çalışırım ben:)Lohusa geceliği evet gerekli önden düğmeli muhakkak olmalı emzirebilmek için 2 tane götürdüm ben çıkarkende eşortman giymiştim Emzirme sütyenleri kurtarıcıdır alın derim hemencecik açılıp kapatılıyor[/QUOTE]

Çok teşekkürler, gece gece uyutmuyo herhalde hep gece yazmışsın, bakalım biz n'pçaz. Allah kolaylık versi sana da..

Ayrıca forumda dolaşırken şurayı farkettim, bi okumakta fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor-28.html

Vaktim olunca yazılanları özetlemeye çalışıcam...
Herkese sağ salim gebelik ve doğumlar

Çok teşekkürler, gece gece uyutmuyo herhalde hep gece yazmışsın, bakalım biz n'pçaz. Allah kolaylık versi sana da..

Ayrıca forumda dolaşırken şurayı farkettim, bi okumakta fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor-28.html

Vaktim olunca yazılanları özetlemeye çalışıcam...
Herkese sağ salim gebelik ve doğumlar[/QUOTE]

paylaşımların için teşekkürler drab..
önerdiğin topicte çok güzel baştan sona okuyorum..

Bana da ilk bebeğimde arkadaşım yan yatırma yastığı vermiştim, kullandım ama şimdi alır mıyım karar veremedim. Olmazsa olmaz değil.Emzirme yastığı ilkinde de kullanmadım yine almam..Ben hep koluğum altına herhangi bir yastık koyarak emzirdim hiç zor olmadı

Alt değiştirme minderi 1 tane olsa yeter, yani içi süngerli dışı kumaşlardan. Üzerine hep Can bebe bebek bakım örtüsü kullandım çok çok memnun kaldım.
Bir de kimse yazmamış ben yazayım.Araba kullanan anneler için 6.aydan sonra Bebek dikiz aynası diye bir ürün var :)) çok faydalı. 6. aydan sonra bebek yüzü öne dönük oturuyor arabada, anne de araba kullanıyorsa ve arabada başka kimse yoksa, kırmızı ışıkta filan ikide bir arkaya dönmeden bebek ne durumda ne yapıyor görmenizi sağlıyor.Biz Chicco almıştık,aklınızda olsun

teşekkür ederim cnm.. çok iyi hatırlattın benim mutlaka almam gerekenler arasında..

ben bu konuyu yeni gördüm ve inanılmaz mutlu oldum kafamda bir sürü soru ve hiç bi fikrim olmayan çok şey varmış onu anladım.
ben bu sıra bebek arabasına bakıyorum ve en çok bunun seçiminde zorlandım çok model var herkes bişey diyo. graco fusio ve concord neo arasında kaldım tavsiyesi olabilecek varsa çok mutlu olurum

Rica ederim ne demek:)ben kullanmadım hep bi yer buldum ama mağazada bi kabin ama örtü örttüm bi kutuda falan ama alınabilir ben istemedim

Emzirme önlüğü ben ilkinde kullanmadım, 4 sene önce pek de yaygın birşey değildi zaten..Geçen bir mağazada baktım, 20 lira civarı..almayacağım ama anneme diktireceğim çokk basit birşey..bu sefer bir tane bulunsun istiyorum..

Biz oğlumda Graco Mirage Travel System almıştık,çok da güzel kullandık. Hatta kızımda da onunla devam edeceğiz inşallah..

bizde kızımıza graco mirage+ travel system aldık eşim beğendi inşallah memnun kalırız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…