simrancım yarasın bebeğine..ama okadar peynir fazla değil mi ?yağsız peynir mi yiyorsun ?
canım ben 15 yaşımda bir tiksindim peynirden bu sene nisan ayına kadar 16-17 sene ağzıma peynir sürmedim. açık kapatmam lazım. dişetlerim berbat halde. normal yörsan beyaz peynir yiyorum, bakmadım ama tam yağlıdır muhtemelen.
e kimse yazmıyor bu topiğe. bilmiyor mu acaba kızlar bu topiğin açıldığını??
eline sağlık canım iyi düşünmüşşün. bu şekilde birbirimizi de dizginleriz. mesela benım canım patates kızartması istıyo. akşam olsa da eve gitsem yapsam diyorum. hadi biri beni dizginlesin
ben de bugün yediklerimi yazayım ilk girişimi yapayım
sabah 11.00
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 salatalık
1 domates
5-6 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt
bugün yumurta yemedim
13.00
1 büyük erik ve orta boy 1 şeftali
15.00
2 ceviz 5 badem
bugün öğünlerimi çok atladım henüz öğle yemeği niyetine bişey yiyemedim. annemdeyim akşama iftara misafiri var hazırlık yapıyoruz
arada yapılanlardan atıştırıyorum, sanırım bugün yemeği fazla kaçırıcam akşam
kuzucum boyle yersen tabi 5 ayda 1,5 kilo alırsın. hergün mü boylesin sen?
kuzucum boyle yersen tabi 5 ayda 1,5 kilo alırsın. hergün mü boylesin sen?
eline sağlık canım iyi düşünmüşşün. bu şekilde birbirimizi de dizginleriz. mesela benım canım patates kızartması istıyo. akşam olsa da eve gitsem yapsam diyorum. hadi biri beni dizginlesin
ayy süper fikir bu kşamkı yemeğim bellı oldu yanına salata yaparım ohhpatatesi kızartma tatlım, çok canın çekiyorsa bolca baharatlayıp fırına ver. hımmmm.nefis nefis. dizgin oldumu bilmem :)))
hiçbir fikrim yok canım. en kötü ihtımal konuyu ocak annelerinde başka bi başlıkta açarız. yada sanırım konu sahıbı kımse nın editöre mail atması gerekıyor.bu konuyu ocak annelerine nasıl taşırız seyyahçım
bence de tutmaz ama oğluma gereksız yağ yedirmeyeyım ya yazık ona.patates kızartmasının yerini hiç bir şey tutmaz bence arada bir yemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?