2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Mashallah canim, ALLAH kolaylik versin. Arkadashlari boyle azimli gorunce cok mutlu oluyorum. Kim bilir, sizler nasil birer iyi anneler olucaksiniz :))

canım biz bayağ bi acemiydik düşün yani hemen çocuk olur sanıyoduk evlendikten sonra hiç korunmadım..17.10.2010 da evlendim son adet tarıhım 24.03.2011 di yaklaşık 5 ay sonra hamile kaldım...etraftan duyup anlatılanlara göre hamile kaldım...kendime göre yumurtlama gün aralığı hessaplayarak yaptık 5 ay sonunda tuttu..öle işte elifcimm...varsa merak ettiğin elimden geldiğince kendimden örneklerle bilgilendirmeye çalışrıımm...

evetttttttt bende bi geçmiş okudum geldimmmm...günaydınnnn prenseslerrrrr...nasılsınız bakalımmm...

tubişim hadi bakalım yarasın inşallah bal çörek otu sana pekmez eşine... sevindim internet alacak olmanıza bende kandırim benim kocişi de alsın baree...

hülyacımmm geçmiş olsun canım...bol bol ılık su iç...içine bal limon koy..nemli ortamda bulun..dikkat et kendine canımm...

cnm bende yeni gebelik için yaptırdım testlerimi 2 ay önce temiz çıktı pazartesi tekrar doktora gidicem tekrar tahlil isticem bakalım neler çıkıcak :)) smear burdad yapılıyo cnm yılda bir yaptırmak gerekiyo onu hiç yaptırmamıştım ama bu gittiğimde yaptırıcam :))
Mashallah canim, ALLAH kolaylik versin. Arkadashlari boyle azimli gorunce cok mutlu oluyorum. Kim bilir, sizler nasil birer iyi anneler olucaksiniz :))
inşallah cnmmm eminim sende çok iyi bi anne olucaksın :))
evetttttttt bende bi geçmiş okudum geldimmmm...günaydınnnn prenseslerrrrr...nasılsınız bakalımmm...
günaydınnnnnnnn iyiyiz cnm sen az kaldııı neler hissediyosun :))

inşallah cnmmm inşallah sen hamişsindirde sana gerek kalmaz :)) ama kalmazsan bu ay sende başlıyosun okimi bidenem :))

bende iyiyim evet az kaldı walla bişi hissetmiyom...sadece hafif baş dönmem oluyo psikolojiktir heralde...eğer kalmazsam bende başlarım ...soğan kürü yapmam ama diğerleri olabilir.

bende iyiyim evet az kaldı walla bişi hissetmiyom...sadece hafif baş dönmem oluyo psikolojiktir heralde...eğer kalmazsam bende başlarım ...soğan kürü yapmam ama diğerleri olabilir.

nie cnm soğan alerjinmi var :)) çok etkili bi kür ama....

nie cnm soğan alerjinmi var :)) çok etkili bi kür ama....

yok canım ben soğan zaten sevmem bide onun suyunu hiç içemem bide soğanı etrafımdakiler söktürücü olarak söylüyorlar bebiş falan olurda sökerse Allah korusun gerçekten sağlıklımı acaba...

anladım, yumurtala tarihine göre ayarladınız yani, vala bizde aslında pek düşünmüozda bende ertesi gün hapı kullandım korktum sonra yumurtalıklara zararı olur diye.. korunmadım bi daha bakalım nasip, isteyince takvim hesabı yapalım o zaman değilmi birde yataktan kalkmamamk lazımmış ilişki sonrası onu duydum ama?

hakkaten acemiiymişiniz ama hemen hamile kalırım sanmana rağmen rağmen korunmamışın hemen istediniz o zaman bebiş ? şimdi nasıl bebiş ismi ne :) Allah bizede verir inşallah ilerde

evet canım yataktan kalkmıyosun hatta poponun altına yastık koyuyosun..yada ayaklarını havaya dikip bekliosun..türlü türlü şeyler var...şu adresten yumusrtlama günlerini hesaplatabilirsin
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama

hakkaten acemiiymişiniz ama hemen hamile kalırım sanmana rağmen rağmen korunmamışın hemen istediniz o zaman bebiş ? şimdi nasıl bebiş ismi ne :) Allah bizede verir inşallah ilerde

yok canım kaza oldu aha dedim gitti bebiş gelcek gelmeyince anladıkki hemen kalınmıo sonra korunmadık hiç...sonrada kısmet 5 ay sonrayaymış...bebişimi kaybettim ben canım 5,5 aylık hamileyken..ama ismi ömer ali...

yok canım ben soğan zaten sevmem bide onun suyunu hiç içemem bide soğanı etrafımdakiler söktürücü olarak söylüyorlar bebiş falan olurda sökerse Allah korusun gerçekten sağlıklımı acaba...

cnm ender saraçın tarifi ve burdada böle bi topik var gerçekten çok etkiliymiş :)) onu yapıp hamiş kalan çok kişi var

aysunnnn isimmi koymuştunuz ??

Arkadashlar, kusura bakmayin, bi shey daha geldi aklima, ki, bu bence en onemli ayrinti. Eshim ilishkiden once 2 rekat namaz kilmishti. Bi de her hangi bir ishe bashladigimiz zaman "besmele"cekeriz ya "Auzubillahi Minash Shaitan ir Rajeem. Bismillah ir Rahman ir Rahim" diye, ben de bunu solemishtim.

günaydın kızlar..

güzel bir gün olsun inşallah..

dün kasıklarım bi ağrıdı bi ağrıdı sormayın ya belki yumurtlama dönemi die oluyodur diorum ama daha önce hiç böyle olmamıştı.
bugünde hiç ağrı yok :44:
böyle ağrı falan olmayıncada hemen ümidi kestim ne kadar garip yaw

dogru sölüyosun cnm bu ay onada dikkat edicez inşallah :))
evet canım araştırdı eşim isim koyduk zaten o simi koyacaktık eşim istiyodu.. Ama almadık hastanede kaldı onlar gömüyorlarmış...gömmüyorsanız alalım dedikde öle dediler..

hımm anladım cnmmm üzmedim dimi seni bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…