- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.041
günaydın kızlar..
güzel bir gün olsun inşallah..
dün kasıklarım bi ağrıdı bi ağrıdı sormayın ya belki yumurtlama dönemi die oluyodur diorum ama daha önce hiç böyle olmamıştı.
bugünde hiç ağrı yok :44:
böyle ağrı falan olmayıncada hemen ümidi kestim ne kadar garip yaw
cnm kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :)) yumurtlarken ağrı normal cnm :))
dogru sölüyosun cnm bu ay onada dikkat edicez inşallah :))
hımm anladım cnmmm üzmedim dimi seni bitanemm
bendeeeeeeeeeeee((((((
cnm onlar çok normal kendini kontrol et en ufak bi kanama falan görürsen hemen doktora git sakın ihmal etme olurmu bitanem
evet cnm maleseff yapcak bişi yok inşallah şubatta hamiş kalırım(( sendedende güzel haberler bekliyorum :))
ayyyy cnm yaaaa beni çok motive ediyosun bu hayat enerjini sakın kaybetme nolurr olurr bidaha aylarda bizim :)))
gelmesinlerrrrrrrr
ayyy kıyamam bebeğimee yaa benim kasıklarım çok ağrıyoo offf ya yaz gelsin ayaklarımı üşütüyom sonra böle ağrı çekiyorumyok canım...öle düşünme...bak bebişimi andık işte..işe dalmışım yetiştirmem gerekio da..sistemden atmış ...tekrar tekrar açıp duruyom..:)
cnm benim lütfen bukadar kafaya takma olucagı varsada olmaz sen oluruna bırak kendini dinlememeye çalış hakkında hayırlısını diliyorum güzel haberlerini belkiyorum :))selam kızlar nasılsınız başıma gelen ilginç olayı anlatıyorum sizlere bu sabah evden çıkmadan önce bi sıcaklık hissettim dedim kırmızılar geldi ama daha 10 gün var hiç olmaz böyle baktımki akıntıyla karışık pembemsi bi leke yerleşme kanaması bunun gibi bişeymi öyle duymuştum ayy yaa neler oluyor bana ufffyoksa bunun başka bir nedeni mi var acaba yaa duyan bilen yaşayan varmı aranızda
tetikteyim canımcım hep kontorl edıyorum.yogun bir şekilde akıntım var onun dısında başka bişeyim yok allaha şükürler olsun.bide grip oldum o kötü oldu
ayyy kıyamam bebeğimee yaa benim kasıklarım çok ağrıyoo offf ya yaz gelsin ayaklarımı üşütüyom sonra böle ağrı çekiyorum(
cnm benim lütfen bukadar kafaya takma olucagı varsada olmaz sen oluruna bırak kendini dinlememeye çalış hakkında hayırlısını diliyorum güzel haberlerini belkiyorum :))
yoğun akıntı çok normal bitanem dahada yoğunlaşabilir günlük pedlere dikket et mantar olmaman gerekiyo bilgin olsun çünkü laç veremiyolar :)) gripinde hemen önüne geç bitanem sıcak şeyler iç bol bol ıhlamur kaynet bal ye bekmez yee ...
ayyy kıyamam bebeğimee yaa benim kasıklarım çok ağrıyoo offf ya yaz gelsin ayaklarımı üşütüyom sonra böle ağrı çekiyorum(
cnm benim lütfen bukadar kafaya takma olucagı varsada olmaz sen oluruna bırak kendini dinlememeye çalış hakkında hayırlısını diliyorum güzel haberlerini belkiyorum :))
yoğun akıntı çok normal bitanem dahada yoğunlaşabilir günlük pedlere dikket et mantar olmaman gerekiyo bilgin olsun çünkü laç veremiyolar :)) gripinde hemen önüne geç bitanem sıcak şeyler iç bol bol ıhlamur kaynet bal ye bekmez yee ...
kuzucum benim yaa dikkat et üşütme dicem ama çok soğuk hava adanada bile soğuk..iki tane çorap giydim yine ısıtamadım ayağımı( bende çok sancılı olcam kesin ..
kuzucum benim yaa dikkat et üşütme dicem ama çok soğuk hava adanada bile soğuk..iki tane çorap giydim yine ısıtamadım ayağımı( bende çok sancılı olcam kesin ..
sen olmican cnm inşallahh :))
aa bi dk. ya günlük pedler mantar yaparmı ? bende kaşıntı oluyo acaba on danmıki peki mantar olursa ne olur gebeliğimi önlüyo?
aa bi dk. Ya günlük pedler mantar yaparmı ? Bende kaşıntı oluyo acaba on danmıki peki mantar olursa ne olur gebeliğimi önlüyo?
inşallah bebeğim ne diyim kısmet artık...ne yemek yapcan akşama ben düşünüom bulamıom off offf
yapar tabi canım dikkat edecen...bana hamile kaldığımda beyaz iç çamaşırı giymemi sölemişti ablam farklı renk giyme demişti..vede mecbur kalmadıkça kullanma günlük ped dedi yada çok sık değiştir dedi..
ben hastalanınca diete yöneldim yinekarnıbahar yapıcam kendime yanında light yoğurt yicem kocişe de hazır mantı aldık onu yapcam ama kesin dayanamayıp bende mantı yicem senin aklında neler var ??? yaa bide hamişler duymasın cnm domates çorbası istiyor hazırları çok seviyorum bide ondan yaparım kesin :))
doru sölemiş ablan cnmm :)) artık peçetelerle idare etcen :))
ben hastalanınca diete yöneldim yinekarnıbahar yapıcam kendime yanında light yoğurt yicem kocişe de hazır mantı aldık onu yapcam ama kesin dayanamayıp bende mantı yicem senin aklında neler var ??? yaa bide hamişler duymasın cnm domates çorbası istiyor hazırları çok seviyorum bide ondan yaparım kesin :))
benim aklımda bi yemek yok..dün yaptım yedik bitti..bugünde kızartma vs ile geçiştirebilirim...domates çorbasıda iyi fikir ama kocişim yemez benimde..
belli olmaz bi bakarsın günlük ped değilde koca orkidlerle gezerim 1 hafta
sende ye kıs mantıdan nolcek ayyy mantı sözüm aklımda hep..geçendede bahsettik canın istemişti ye gitsin bu sefer ödül ver kendine boşver diyeti...adetkende iyi beslenmek gerekio unutma..
yaaaa ne gıcıksın sen yaaaaa :)))))
hımmm aklında olsun unutma heeee :)) yaa yicem galiba zaten de kendime yol yapıyom işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?