- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.001
ben kaçıyorum kızlarrrrrr belkim int alabiliriz bugün ayy inşallah :)))) yarın görüşürüzzzz öpüyorum siziiiii :))
cnm doktor doğru demiş 5 in üstü ise hamilelik var demektir benimde geçen ay 13,85 çıktı ama bak hamiş diilim sakın üzme kendini kistler için başka bi doktorada görün ona göre söktürücü iğne falan ol :))
geçmiş olsun zeynepcim ama benimde bu kistlerle ilgili bir bilgim yok hatta bendede var ultrosonda çıkmıştı ama doktora gidip gösteremedim sonuçları yoğunluktan.benim sol yumurtalıkta 28*24mm polikistik yazıyo bende gidip bi göstersem iyi olucak belkide o yüzden olmuyo bebiş. sana ultrasonla bakıldımı..?her neyse en önemlisi sağlık tabiki tedavisi yapılsında bebişler gelsin en kısa zamanda..:)
benim hepten ümidim gittii test yapacağım 2 kişi vardı.. tubişim hastalandı zeynepte doktora gitti böle oldu..bende kırmızıların geleceği günü bekliyim beraber çalışmalara başlayıp hamiş oluruz gelecek aygeçmiş olsun zeynepcim buarada...hiç takma kafana emi..... her yeni ay yeni umut...
esracım sen ne kadarlık evlisin? yumurtalıklarında tembellik yok değilmi doktora göründünmü daha öncedenaysuncum sen test yapcam diosun belirti varmı bişiler hissediyomusun??
ya buarada sölememişim adım Esra:))
ayyyy evetttt 200 oldukkk oleyyyy Eki Görüntüle 324113 Eki Görüntüle 324114 Eki Görüntüle 324115
evet tubişim cennette bizim meleklerimiz var..bende iyi gelio die bildigim için girdim zaten...ayyy o gunler geldi aklıma göbüşlü göbüşlü denize girmek ilk defa bu kadar rahattısende iyiki varsın canım benimmm...hepiniz tabiki kızlarrr ayyy iyiki bulmusum kk yıı...
süper ya burda dostluklar.. bende yeni evliyim kızlar, 1 sene sonra felan düşünüoz inş.. günler ilerleyince face te de ekleşiriz inş...
MoonRiver hımmmm buarada hülyaya sölediklerim senin içinde geçerli cnm çiğ et ve dışarıda salata yemek yok tamammı bidenem :))) ağır kaldırmak kendini zorlamak yok :))
moonriver tebrik ederimm çook sevindim senin adına ALLAH hayırlısıyla bu mutluluğu bizlerede yaşatsın inşallah..:)(tez vakitte.:))
Sag ol, canim, uyarilarin icin :) dun bir az bashagrim vardi diye erkenden uyudum, shimdi okuyorum yazdiklarinizi. Bu gun yine doktora gittim, dun 2 yerde tahlil yaptirmishtim ya, ikincisinde 1300 cikmishti, ilkinin de sonucunu bu gun aldim, 1102. arada 2 saat fark vardi. Demek ki, 2 saatte bile artish varmish :) Bu gun doktor bazi uyarilar yapti, cok gezme, cok ayakta durma, agir kaldirma, agir bir sheyi itme gibi sheyler. Bi de dedi ki, seni endishelendirmek istemiyorum, ama sen de biliyorsun ki, onceden bi dushuk yapmishsin, ve maalesef dushuk yapma tehliken daha yuksek, o yuzden daha sik kontrolden gecmen gerekicek. Normalde bu ulkede 9 ay boyunca 2 ya da 3 defa ultrasound-a gonderiyorlar, belki beni daha cok gonderirler. Yine kan tahlili yaptirdim, bu defa bazi hastaliklarin olup olmadigina bakacaklar, ayni zamanda vitamin duzeyini de kontrol edecekler. Cumartesi icin yine gel dedi.
Bu arada Hulya icin de bi shey yaziyim, ilk hamileligimde doktorum benii bazi konularda uyarmishti. Evde temizlik ilaclari kullanmamali, sucuk pastirma gibi sheyleri pishirmeden yememeli (bu herhalde Tugbanin da yazdigi gibi cig et oluyor) sutu de kaynatmadan icmemeliymishiz. Lutfen dikkat edelim canim, sen de bildiklerini paylashirsan sevinirim :)
sag ol, canim, uyarilarin icin :) dun bir az bashagrim vardi diye erkenden uyudum, shimdi okuyorum yazdiklarinizi. Bu gun yine doktora gittim, dun 2 yerde tahlil yaptirmishtim ya, ikincisinde 1300 cikmishti, ilkinin de sonucunu bu gun aldim, 1102. Arada 2 saat fark vardi. Demek ki, 2 saatte bile artish varmish :) bu gun doktor bazi uyarilar yapti, cok gezme, cok ayakta durma, agir kaldirma, agir bir sheyi itme gibi sheyler. Bi de dedi ki, seni endishelendirmek istemiyorum, ama sen de biliyorsun ki, onceden bi dushuk yapmishsin, ve maalesef dushuk yapma tehliken daha yuksek, o yuzden daha sik kontrolden gecmen gerekicek. Normalde bu ulkede 9 ay boyunca 2 ya da 3 defa ultrasound-a gonderiyorlar, belki beni daha cok gonderirler. Yine kan tahlili yaptirdim, bu defa bazi hastaliklarin olup olmadigina bakacaklar, ayni zamanda vitamin duzeyini de kontrol edecekler. Cumartesi icin yine gel dedi.
Bu arada hulya icin de bi shey yaziyim, ilk hamileligimde doktorum benii bazi konularda uyarmishti. Evde temizlik ilaclari kullanmamali, sucuk pastirma gibi sheyleri pishirmeden yememeli (bu herhalde tugbanin da yazdigi gibi cig et oluyor) sutu de kaynatmadan icmemeliymishiz. Lutfen dikkat edelim canim, sen de bildiklerini paylashirsan sevinirim :)
ilişki gününü belirledinmi moonriver? yumurtlama günü değişiyo çünkü adet gününe gre.. takvim hesabı yaptınmı önerin nedir ? tebrikler bu arada.. bende 1 sene sonra istiyorum inş. yeni evliyizde 1 sene olmadı doğum kontrol hapı kullanıoruım
canım teşekkür ederim evet çiğ et yememliymişim.öyle uzanmıyorum hiç biryere, sütüde ısıtıp içiyorum.
Vallaha benim pek bilgim yok canım.ama duyduklarımı aktarırım.
yaaaa dün alışverişe gittiğimiz için uğrayamadık ama ikna ettim bu hafta alıcaz haftaya doktor işlerim var die :)))ay hadi inşallah siz alın ardınızdan bizede darısı bulaşsın bizde alalımgörüşürüz canımm...öpüldün
cnm benim malesef face yokyazdıklarınızı okuyorumda burdan takip edemiyorum ben sizi yaa yazmakta çok zor beklemekte..hala aynı kanııdayım facedemi buluşsak :))
cnm benim bi doktora görün özele git istersen muayene için daha detaylı bakıyolar benim rahim ağzında 3 mm lik kist var doktor önemsiz demişti oyuzden çok kafaya talkma ama başka doktora görün ihmal etme cnm :))canım ultrasonla baktı doktor kist var dedi ama detaylı soramadım malum devle hastanesi ve beklemeye dayanamayan kadınlar( yarın tekrar uğrayacm doktorun yanına detaylı konuşcam bilgi alcm cnm çok sağol :)))
tabiki cnm bana yaşını ve yaşadıgın ilide yazarmısn ekliyim listeye :))arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz?bat 8 şubat.şimdidien teşekkürler
evet cnm bende öle düşünüyorum işyerindeki ark lardan çok burdaki arklarla konuşuyorum ve dertlaşiyorum hepsini çok seviyoprum :))süper ya burda dostluklar.. bende yeni evliyim kızlar, 1 sene sonra felan düşünüoz inş.. günler ilerleyince face te de ekleşiriz inş...
cnm sakın ihmal etme kontrollerini cumartesi yaptırcağın tahlil rutin tahliller cnm temiz çıkar inşallah :))Sag ol, canim, uyarilarin icin :) dun bir az bashagrim vardi diye erkenden uyudum, shimdi okuyorum yazdiklarinizi. Bu gun yine doktora gittim, dun 2 yerde tahlil yaptirmishtim ya, ikincisinde 1300 cikmishti, ilkinin de sonucunu bu gun aldim, 1102. arada 2 saat fark vardi. Demek ki, 2 saatte bile artish varmish :) Bu gun doktor bazi uyarilar yapti, cok gezme, cok ayakta durma, agir kaldirma, agir bir sheyi itme gibi sheyler. Bi de dedi ki, seni endishelendirmek istemiyorum, ama sen de biliyorsun ki, onceden bi dushuk yapmishsin, ve maalesef dushuk yapma tehliken daha yuksek, o yuzden daha sik kontrolden gecmen gerekicek. Normalde bu ulkede 9 ay boyunca 2 ya da 3 defa ultrasound-a gonderiyorlar, belki beni daha cok gonderirler. Yine kan tahlili yaptirdim, bu defa bazi hastaliklarin olup olmadigina bakacaklar, ayni zamanda vitamin duzeyini de kontrol edecekler. Cumartesi icin yine gel dedi.
Bu arada Hulya icin de bi shey yaziyim, ilk hamileligimde doktorum benii bazi konularda uyarmishti. Evde temizlik ilaclari kullanmamali, sucuk pastirma gibi sheyleri pishirmeden yememeli (bu herhalde Tugbanin da yazdigi gibi cig et oluyor) sutu de kaynatmadan icmemeliymishiz. Lutfen dikkat edelim canim, sen de bildiklerini paylashirsan sevinirim :)
Tubişimm yaaa boğazlarım çok kötü hep bir gıcık var.öksürüp duruyorum.burnum tıkalı.kendimi kötü hissediyorum kulaklarım tıkalı..
önce cvplarımı yazdımmmm şimdideeeeeee
güzel anne adayları ve aday adaylarııı günaydınnnn :119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?