• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

bende hamileyim :nazar: bugün beta hcg ye baktırıdım sonuç 451 çıktı şükürler olsun rabbime.darısı burdaki arkadaşlara ve tüm isteyenlere AMİN :emir_bebek:

canımmmm gözün aydınnnn Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsinn..ççoookkkk sevindim yaaaaa...doktora kime gideceksin?

Benim Dr um da çok mantıklı bir kadın. O kadar rahatki. Haliyle beni de rahatlatıyor. Öyle hayatımda çok kısıtlama yapmamı istemedi benden. Gün bile saymayın istediğiniz zaman birlikte olun dedi. Sporu ilk ay yapabilirsin dedi. Ama ben yine de bıraktım sporu rahmimde bir ağrı hissedince. Ne olursa olsun rahat olmak lazım bu süreçte...Umarım herkes kavuşur dileğine...

amin inşlah aynen bende buralarda daha önce takip ettiğimde çoğu kişi rahatlıkdan bahsediyor rahat olun diyor biizm elimizdeki tek şey beklemek ve sabretmek ilkişkiye aynen kimi kadın adetliyken bile hamile kalabiliyorken diğeri okadar uğraşıp kalamıyor onun için bencde rahatlık canım biizm elimideki beişey değilki rabbim biliyor eğer yiycek ekmeği varsa istesende gelir o istemesende

canım bende yaptırdım benim yaptırdığım yerde 2 saat sonra sonuçlar çıkar normalde

şansa işte bozulmuş yarın 5 gibi çıkacak :((
olsun cnm geç olsun güç olmasın hayırlı haberlerini bekliyoruzz :))
Bu akşamda geç çıkacagızz yaaa 2 haftadıor hep böyleeee::((((
cnmm ya kıyamammm haftasonu evde yatarsın dinlenirsin çok yorma kendini :)))
çok alakasız olcak
ama

arkadaşlar şu alttaki resimleri nasıl ekliyorsunuz

nasıl renkli yazıyorsunuz

bende pembiş yazcam..
altada cuma eğer bebiş var derseler
alta haftasını gösteren resim ekliycem :)

AYYY ALLAHIM BU KADAR ÜMİTLENDİM NE OLUR BOŞA ÇIKARMA....
cnm inşallah güzel haberler verirsin bize :)) sen hamiş kal onun bi sitesi var ben detaylı anlatırım :))
bende hamileyim :nazar: bugün beta hcg ye baktırıdım sonuç 451 çıktı şükürler olsun rabbime.darısı burdaki arkadaşlara ve tüm isteyenlere AMİN :emir_bebek:

cnmmm çok sevindim allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin :)) senide hamiş olarak güncelliyorum :))

kızlarr ben bi yemek yapıcamm yarım saat sonra falan gelirim öpüyorum siziiii :))))

eevvveeettt ben eldim önce geçmişe dönim sonra olanları anlatim dedim :)))
önce gögüsümdeki kitle için genel cerraha göründüm meme ultrasonu çekelim dedi ve çektirdim süpperde oldu iki memeyi iyice incelediler içim rahatladı gögsümdeki zarasız bi yağ bezesiymiş biraz büyüyebilir patlayabilir korkma dedi normalmiş kafana takmadan hayatına devam edebilirsin dedi çok sevindim :)) sonra da kızmayın bana ama kadının en kötü durumda oldugu kadın doğum muayenesine girdim hiç sevmiyorum vajinal muayneyi ama en sağlıklısı o :(( neyse o doktora ilk defa gittim kadın çok güzel karşıladı tüm sormak istediğimi sordum cevapladı güelce muayene oldum smear aldı bi kaçta test istedi rahim ağzında 2 mm lik kist duruyomuş iğneyle çekicem dedi korktum yaptırmadım bidahaki sefere dedim :)) yarında ssk da testlerimi yaptırcam ama rahim temiz yumoşlar dagüzelmiş öle yanii ayyy ne uzun yazdım sıkmadım umarım sizi herşey iyi oldugu için çok mutluyummmm :))) hadi bakalımm gelsinn bebişlerr bide ben çıkarken doktor bundan sonraki görüşmemeiz bebek için olur inşallah dedi çok mutlu oldummmmm :)))

içini rahatlamışdır bende bakalım bu hafta değilde bidaki hafta inşlah gidicem geçmiş oldun şekerim

aleykümm selam canım yarfımcı olabilceğim bierşeyse tab olurum tatlım

teşekkür ederim canım saolasın. adetime 11 gün kala ilşkide çok açık renkte lekelenme oldu doktora gittim iltihap var ve 3mm kist var dedi halbuki bende hiç kist olmazdı acaba bebek olabilirmi gözlerim kararıyor karnım bi şitiki sorma karma karışık bi durumdayım ne yapsam bilemiyorum ilaçları kullansammı. adetimi beklesem bilemiyorum.

teşekkür ederim canım saolasın. Adetime 11 gün kala ilşkide çok açık renkte lekelenme oldu doktora gittim iltihap var ve 3mm kist var dedi halbuki bende hiç kist olmazdı acaba bebek olabilirmi gözlerim kararıyor karnım bi şitiki sorma karma karışık bi durumdayım ne yapsam bilemiyorum ilaçları kullansammı. Adetimi beklesem bilemiyorum.

canım kist her bayanda olagan bişey olabılır yanı dr nasıldı iyim,iydi için sinmediyse ister bir dr daha git .yada bir kan testi yaptır belki adetinden sonra olduysa döllenme olabılır .ama karar senin.

teşekkür ederim canım saolasın. Adetime 11 gün kala ilşkide çok açık renkte lekelenme oldu doktora gittim iltihap var ve 3mm kist var dedi halbuki bende hiç kist olmazdı acaba bebek olabilirmi gözlerim kararıyor karnım bi şitiki sorma karma karışık bi durumdayım ne yapsam bilemiyorum ilaçları kullansammı. Adetimi beklesem bilemiyorum.

senacım pkolejikde olabilir bu belitiler yada kistin olduğu içinde bunlar olabilir bence içine sinmediyse başka bir doktoradaha görün derim bebek varsa zaten kanda çıkar canım inşlah bbeeğin senledir tatalım ama kist varsada çözümüne bak sağlıkda önemli canım iyi akşamlar

senacım pkolejikde olabilir bu belitiler yada kistin olduğu içinde bunlar olabilir bence içine sinmediyse başka bir doktoradaha görün derim bebek varsa zaten kanda çıkar canım inşlah bbeeğin senledir tatalım ama kist varsada çözümüne bak sağlıkda önemli canım iyi akşamlar

teşekkür ederim evet sağlık çok çok önemli aklım en çokta ilşkideki lekelenmeye takıldı bakalım ne olacak hakkımızdahayırlısı olsun inş..

kızlarr ben bi yemek yapıcamm yarım saat sonra falan gelirim öpüyorum siziiii :))))

ne yemek yapiyorsun bakalim? biz bugun burgerciyiz :) buarada haftaya izinliyim aldim ama birsuri isim var bitirmem lazim pek olamayabilirim sizlerle ama girerim yine.simdi cepten giriyorum servisteyim.ama aksamlari girmeye calisirim.afiyet olsun simdiden.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sizler gibi bibebğim olsun istiyordum şükürler olsunki dün pozitif sonuç aldım ama tabi benimde zorlu süreçlerim oldu bundan 9 ay önce bibuçuk aylıkken düşük yaptım ve ondan beri hep bekliyordum son geçen aya kadar tedavi uygulamadım çünkü herşeyim normal sadece stres dedi doktorlar ama ben yumurta çatlatma yöntemini denemek istedim ve şükürler olsunki ilk denememde hamile kaldım
allah bütün istiyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin

içini rahatlamışdır bende bakalım bu hafta değilde bidaki hafta inşlah gidicem geçmiş oldun şekerim
evet cnm öle oldu valla şimdi daha rahatım :)) inşallah sende güzel haberlerle gelirsin :))
ne yemek yapiyorsun bakalim? biz bugun burgerciyiz :) buarada haftaya izinliyim aldim ama birsuri isim var bitirmem lazim pek olamayabilirim sizlerle ama girerim yine.simdi cepten giriyorum servisteyim.ama aksamlari girmeye calisirim.afiyet olsun simdiden.
karnıbahr ile nohutlu pilav yaptım ne alaka diceksin ayy nerdenbilim bayadır yememiştik cnm istedi :))
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende sizler gibi bibebğim olsun istiyordum şükürler olsunki dün pozitif sonuç aldım ama tabi benimde zorlu süreçlerim oldu bundan 9 ay önce bibuçuk aylıkken düşük yaptım ve ondan beri hep bekliyordum son geçen aya kadar tedavi uygulamadım çünkü herşeyim normal sadece stres dedi doktorlar ama ben yumurta çatlatma yöntemini denemek istedim ve şükürler olsunki ilk denememde hamile kaldım
allah bütün istiyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin

çok sevindim cnm senin adına allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin en kısa zamnda biz ve isyen herkeze de nasip etsin :))

Back
X