• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım...

1.20 deger düşük canım 5 in üzerinde olmalı

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr.güzel günler bizim olsunnn.sabah ötü birşey yaşasamda moralimi yüksek tutmak istiyorum.karın gazabına ugradım ve kaydım kendimi kasınca sinirlerim bozuldu.sabah sabah yolda bir fasıl ağladım.çokk hassasım her şeye ağlıyorum ya.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kknınn en tTLIII BAYANLARIII

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr.güzel günler bizim olsunnn.sabah ötü birşey yaşasamda moralimi yüksek tutmak istiyorum.karın gazabına ugradım ve kaydım kendimi kasınca sinirlerim bozuldu.sabah sabah yolda bir fasıl ağladım.çokk hassasım her şeye ağlıyorum ya.

Hulya, canim nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik? Senden bir shey sorucagim, shimdiki belirtilerin neler? Mide bulantilan filan bashladi mi?

günaydın kızlar, uzun zamandır takip ediyorum sizlerii..
Şimcikkk ben geçen ayın 19 unda adet oldum ve yaklaşık 9 gün sürdü normalde 5 günü geçmezdi neyseee ayın 16 sında evde test yaptım silik çizgi çıktı,iki gün önce kanda baktırdım 78,9 çıktı şimdi ben hamilemiyim yaaa aklım çok karıştı.bii el uzatın baana :)))

aaaa benimde aysun adasiz :)) bulent beyin daha pahali die biliodum..bende 43 e muayene oldum.bide bulent bey fazla kalabalik olmuo galiba..iyimis walla bilsem en basta ona giderdim..ebru hnmda orda baya bi test yapti bana hatta 400 e maloldu bana..sevindim yaaa bende hamis kalsam orda tanissak super olur :))[/QUO

:1: aaa evet.yok canım daha pahalı değil aynı fiyatta sana 400 ü neden çıkardılar anlamadım ben taş catlasın testlere 50 tl fark ödedim.bi de canım ebru tarım inferlite doktoru değil sen ilk önce başkent seyhanda bi seminere katılıp sonra inferlite bölümüne gidip tedaviye başlaman gerekiyordu valla çok memnun kaldık biz.inşallah kalırsın sende hamile rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eyler inş.hem dünya küçük bakarsın tanışırız orda :9: yardımcı olurum sana kafana bişey takılırsa

günaydın kızlar, uzun zamandır takip ediyorum sizlerii..
Şimcikkk ben geçen ayın 19 unda adet oldum ve yaklaşık 9 gün sürdü normalde 5 günü geçmezdi neyseee ayın 16 sında evde test yaptım silik çizgi çıktı,iki gün önce kanda baktırdım 78,9 çıktı şimdi ben hamilemiyim yaaa aklım çok karıştı.bii el uzatın baana :)))

günaydın canım süper, kan testini tekrarla herkesin tavsiyesi budur sanırım hayırlı olsun bebişin

bu akşam tekrarlıcaz testi bakalım. ağustos ta kalbi atmadığı için kurtaj olmuştum şimdi yine korkuyorumm Allah korusun :((
bu arada cok tesekkur ederim cvp verdgn için...

rica ederim canım, ne zaman yaptırmıştın kan testini ?

Back
X