2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ben kendi kan sonucuma baktımda orda haftalık olarak ayırmışlar senin bebiş daha çok küçük annesi sanırım 2 haftalık filan çok dikkaat et kendinne aman ağır kaldırma ilişkiyede girmeyin çok fazla stres yok doktorun bana sölediklerini sana sölüyorumm :)

ayyy annesi dedin ya bi tuhaf oldum yaa:))

benim adetim 29 günde bir olur buarada internette hesaplayıcılar varya oraya girdim 4 haftalık çıktı benim tahminime göre 3 haftalık galiba :)))
annemde hemen tembihlere başladı senin gbi :)))
biraz daha geçsinde öle gidiyim ben doktora en iyisi...

ayyy annesi dedin ya bi tuhaf oldum yaa:))

benim adetim 29 günde bir olur buarada internette hesaplayıcılar varya oraya girdim 4 haftalık çıktı benim tahminime göre 3 haftalık galiba :)))
annemde hemen tembihlere başladı senin gbi :)))
biraz daha geçsinde öle gidiyim ben doktora en iyisi...

bencede öle yap internetten bende baktım bana 7 hafta diyo mümkün deil öle olması doktora sordum 5 buçuk haftalık dedi dikkat et kendinede bebişine de.

yaşarsın tabiki Allah herkese nasip etsin herzmaan hayırlısını dilemek lazım umutsuz olma canım onun kısmeti ne zaman bakalım :34:

amin inşalhh....bazen öyleeee umutsuzzluga düşyorumkiii anlatamam....subattaaa bir senee olcak kürtajımaa amaaa hallaaa tık yokk.artıkkk tüp bebekkk düsünmeye başladimm

amin inşalhh....bazen öyleeee umutsuzzluga düşyorumkiii anlatamam....subattaaa bir senee olcak kürtajımaa amaaa hallaaa tık yokk.artıkkk tüp bebekkk düsünmeye başladimm

Eminim çok zordurr Allah kimseye yaşatmasın ama eğer canını sıkarsan olmaz umutla bak Rabbim herşeyin en iyisini bilir eğer tüp bebek olacaksa o şekilde olur herşeyin bir çözümü var artık. Üzülme kendini yorma ben dua edicem herkese çünkü bende kolay yollardan geçmedim bir yıl boyunca vajınusmustum kimse bilmiyordu kayınvalidmlerle oturuyorum derken sen kendini üzsende yorsanda nafile Rabbim herşeyi yoluna koyuyor ona güven.

Hımmmm... :1: siteye bakmayalı bir iki gün oldu negüzel hamişlerin sayısı artmış :nazar: Kızlar ya benim kocişkom hasta antibiyotik de kullanıyor ben denemelere ara vermek zorunda kalıcam galiba... Acaba antibiyotikler vücuttan ne kadar sürede atılıyor ki... :44:

ben geldimmm otobusteyimm bitti alisveriss gorumcemin bebisine minicik cici bi etek bide citcitli badi aldim kendime gomlek aldim kayinannemde bluz aldi :))) simdide kayinanneme gidiomm :))) ohh rahatladim walla.
ohhh güle güle giy bitanemm :))
selam cnmm
evet bende o suratları sırf kısa oldugu için çoğalttım :) nslsnz kızlar? seraay bi seni tanıyorum burda burası yepyeni bi grup olmuş:) tuğba çıktı sanırım, ben diğer bebeğini kaybedenler grubuna takılıyorum sürekli şimdi orası boş geziniyorum biraz size takılmak istedimm:16::16:
cnm benim ara ara gelll yanımızaa :))
kızlarım :))

test sonucumu aldım değerim 244 aile hekimim tebrik ederim dedi ben ne yerde ne gökteyim şu anda :)))):49:
cnmm tebrik ederim allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah :))
çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
sat ım 26 aralık tı benim 23 ocakda adet olmam gerekiyodu kaç haftalık acaba doktora gitmek için bi hafta daha beklemek istiyorum ama hemenmi gidilir ne zaman gidilir ..
sorular sorular ????? kafamın içi çorba gibi azcık yardım edin olurmu :))))
aminnn cnmmm .... cnm en iyi doktor sölücektir onu sana bebek hızlı büyür sen takma kafana herşeyi sadece bebeğini düşünnn :))
inşaalhhhh birdahaa yaşarımm o duyguyuuu.nasılll mutludurr kimmbilirr simdii hamilelerrrr
cnm benim yaşıyacagız tabiii hemde en kısa zamanda :))
cnm bence önce detaylı bir muayene ol derim ben ama bi problem varsadoktor zaten söler sen sıkma canını biran önce doktora git belki klomen ve çatlatma iğnesi verir kolay hamiş kalman için :))
Hımmmm... :1: siteye bakmayalı bir iki gün oldu negüzel hamişlerin sayısı artmış :nazar: Kızlar ya benim kocişkom hasta antibiyotik de kullanıyor ben denemelere ara vermek zorunda kalıcam galiba... Acaba antibiyotikler vücuttan ne kadar sürede atılıyor ki... :44:
cnm bilemiyorumda eşten geçiyomu ki öleee
tubisimmm kuzucummm nerdesinnn? daha yoldamisin kiss?

burdayım cnm 4 de çıktıkkk 5:30 da falan geldim :))

baktımbaktım kimse yokkkkk benden bukadar kaçıyorum beenn ayyyy hamişler duymasın ama benim cnm karpuzz çektiii :(((

selam cnmm

aminnn cnmmm .... cnm en iyi doktor sölücektir onu sana bebek hızlı büyür sen takma kafana herşeyi sadece bebeğini düşünnn :))

cnm bence önce detaylı bir muayene ol derim ben ama bi problem varsadoktor zaten söler sen sıkma canını biran önce doktora git belki klomen ve çatlatma iğnesi verir kolay hamiş kalman için :))

tesekkur ederim cnmmm..daha guzelleri senin olsunn;) yine iyimis 4 de cikmissin..yemek naptinn?

walla guzel oldu bu tatil sıkılmıstim artik..hayrola neyin var canim? gecmis olsunnn..ii bak kendinee..
gıda zehirlenmesi canım 2 gündür yatıyodum bugün kendime geldim çok şükür..

kızlar yaa böyle yeni hamile olduğunu öğrenenleri görünce o günler aklıma geldi ve yeniden hamile olmak istedim herşeye rağmen:43::43: çok fazla bişey istemiyoruz biz, inşallah sizler ocak bitmeden bende mart sonu gibi hamiş olduğumu öğreniriz:26::26:

gıda zehirlenmesi canım 2 gündür yatıyodum bugün kendime geldim çok şükür..

kızlar yaa böyle yeni hamile olduğunu öğrenenleri görünce o günler aklıma geldi ve yeniden hamile olmak istedim herşeye rağmen:43::43: çok fazla bişey istemiyoruz biz, inşallah sizler ocak bitmeden bende mart sonu gibi hamiş olduğumu öğreniriz:26::26:

gecmis olsun cnm bizde esimle kasimda zehirlendik hatta ablamlar falan bi 6 kisi vardik yani..kotuydu walla iyi bak kendine...dedigin gibi bole duyunca insan hemen hamile kalmak istiyo ama rabbim ne.zaman kismet ederse o zamam olacak insallahh..hepimizin dualarini kabul etsin allahim..aminnn

selam cnmm

bayanlaaar hamile bayanlar.. pozisyon önemliymiş ilişkide, en uygunu hangisi sizce? utandım bunu sorarken wala :(

Back
X