• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Çok sevindim maşallah
Benimde bu cumartesi detaylı ulturason randevum var
İnşallah bekleyen tüm anneler çokk güzel sonuçlar alırızzz :)
Amin inşallah ben girmeden aslında stressizdimheyecan flnn da yoktu ama çıktığımdan beri daha bir heyecanlym herşeye bir an önce karar versek moduna gectm😌 inşallah sen ve bekleyen bütün arkadaslar guzel sonuclar alacak🥰🌺

Canım şimdi şöyle başta kullandığım ilaçlar kan Grubum Eşimle akrabalıgım var mı bunları sordu. Sonra başladı ölcumleri yapmaya daha sonra ekranı döndürdü ve bana anlıyormuşım gibi anlattı tek tek beynini beyninin bölumlerını ne var ne olmazsa akıntı olur ne olması gerek ne olmaması gerektigi gibi daha sonra yüz hatları gözleri göz lenslerin burnunun ölcumunu burun deliklerini, alt dudak üst dudak yarık damak var mı yok mu baktı Cook sukur ki hepsi güzeldi daha sonra kalp kalp odacıkları damarları, kalıbın atım hızı parlaklık delik vs var mı. Hep güzeldi sonra Batın belgesi yanı karın incelemesi bagırsaklar böbrek ölcumu mide ve aklıma gelmeyen organlar. Kolları kemiklerine dek gosterdı ellerin normalliği parmakları Dhaa sonra idrar torbası var mı ona baktım mesanesine bakıldı. Cinsel organına bakıldı. Bacakları kemiklerin olcumlernjn normalliği ayaklarda ki açıya baktı şükür içe dönme vs yok parmakları saydı klasik sonra ense kaburga kemikleri ve aklıma gelmeyen daha bi cok set. Burun delikleri dahil
Elhamdülillah Rabbim herkese güzel sonuçlar nasip etsin 🥺🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼💕💕💕
Oyyy maşallah yaaa darısı başıma Yarabbim amiiiinn 💖 onun minik burun deliklerini yesinler 🤭🤭🤭
Kaç haftalıkken gittin sen ? Kaç dk sürdü ?

Oyyy maşallah yaaa darısı başıma Yarabbim amiiiinn 💖 onun minik burun deliklerini yesinler 🤭🤭🤭
Kaç haftalıkken gittin sen ? Kaç dk sürdü ?
SATA göre 19+5 bebişim de tam çıktı normal muayenelerde önde cıkablyodu. Ama artık pozisyon gereği sureklı olcumler degsyormus. 300 gram olmuş oglusum. Boyu sormayı unttm. Ama o da ztrn Fl ölcumu ile carpımla ortalama söylüyorlar 🥰. Çok teşekkür ederimmm senin haftan tam kaç olacak canm. Bir de şöyle bir sey vardı bizde hersey grundu yani şanslıydım bide Dr gayet profesyonel belli her yerini nokta atışı gördu

Geldim kızlar oğluma bir maşallah alırım yüzünü zoraki gösterdi hep plasentanın arkasına saklanıyor ilaç verdi ateş olursa haberim olsun dedi ciğerlerime daha inmemiş 29 cm olmuş 670 grm ultrasonda da 24 haftalık çıktı çok şükür onun sağlığı yerinde 🤲🩵
Ay maşallah ne kadar tatlı tontiş bi şey Rabbim korusun tüm kötülüklerden😍😍😍😍

Back
X