- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.161
ayyyyy ben aysunu merak ediyommm napıyo acabaaaa naptın kız konuştunmu patronlarlaaaaaa :))
işe gittimi o bugun ?
Ne yaptı.
ayyyyy ben aysunu merak ediyommm napıyo acabaaaa naptın kız konuştunmu patronlarlaaaaaa :))
işe gittimi o bugun ?
Ne yaptı.
nehaberrr can arkadaslarrrrrrrrrrr....................benim 28.günümm az kaldııı adetimee ateşimm 36.3
ayy allah kolaylık versin cnm valla zorrr hadi hayırlısı olsun bakalım :))napimmm çalışıommm kuzucummm işler birikmiş maaşallahh içinden çıkmaya çalışıommm...konusmadım daha yemekten sonra konusucam..yalnız bütün patronlar burda :18::18:
yaaaa öleee ben bi kaybolurum beni kimsecikler bulamaz :)))tugbaemrah+ 12:05 Eklentiye Bakiyor neye bakıon kısss bulamadım nerde oldugunu
iii canım senden naber az kalmış bata hadi hayırlısı güzel haberler al inşallah :))nehaberrr can arkadaslarrrrrrrrrrr....................benim 28.günümm az kaldııı adetimee ateşimm 36.3
ben yemeğe gider görüşürüz gelmeye çalışırımmm...öpüldünüzzz...
merhaba canımmm...hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah...buarada ev cıkmış size sanırım yanlış hatırlamıosam hayırlı olsun güle güle oturun içi bebiş dolu olsun inşallahhh
cokk teşekkür ederimm canim benimm.pazar günüü gittim evii görmeyee gayett güzell yapıyolarr çok şükür sans güldüüüü bikeredee:)
ayyy acıktım ben yaaaawwwww 12:30 olsada yemeğe gitsem :))
evet cnm işe gitti bugün konuşucaktı işten ayrılmak için merak ettim :))
napimmm çalışıommm kuzucummm işler birikmiş maaşallahh içinden çıkmaya çalışıommm...konusmadım daha yemekten sonra konusucam..yalnız bütün patronlar burda :18::18:
ben yemeğe gider görüşürüz gelmeye çalışırımmm...öpüldünüzzz...
ohhhh afiyet bal şeker olsunnn :))ayyy varya bir güzel yemek yedirdi milli eğitim müdürümüz bize anlatamam.müthiş tokummm suan ..:)
ayyy hadi bakalım hayırlısı tubişim allah bizede hayırlısıyla işten rahat cıkmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?