- 16 Ekim 2024
- 1.972
- 1.274
- 53
- 36
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.001
Şimdiden alsak mi dersin bunu mama sandalyesi ve tabağı alan insan soruyorKızlar ebebek te bebek bezlerinde ikinci %50 indirimliymiş, ıslak mendillerde de 3 al 2 öde varmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden alsak mi dersin bunu mama sandalyesi ve tabağı alan insan soruyorKızlar ebebek te bebek bezlerinde ikinci %50 indirimliymiş, ıslak mendillerde de 3 al 2 öde varmış![]()
Hangi ilaçları kullandın canım ?kizlar iyi geceler 18+1 im tam ama bende bulantida kusmada azalma hala yok hayatim bitti resmen artik. hic biseyden zevk alamiyorum allahim isyan etmekte istemiyorum ama ilaçlar vs hic bisey kâr etmiyor. yiyip içemiyorum bıktım böyle mi sürecek hep hala hiç kilo alamadım
Kıyamam sana ya,inşallah tez zamanda geçsin2 aya yakin hastanede yattim hiperemezis tanısı kondu ama artık doktorlarda yapabilecekleri çok bir şey olmadığını vitamin ve sıvı serumlarla günümü ileri taşıyabileceğimi söylüyor
Ben de bu konuda tecrübeli annelerden fikir bekliyorumKızlar mart nisan bebeklerine hangi kıyafetler alınır bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
Geçmiş olsun bugün ben de olacağımKızlar selam❤ Azönce 1.doz tdap aşımı oldum sifa olsun hepimize olanlara olacaklara...
insallah hafif ağrıyla atlarım
Ben solak olduğum için ve sürekli sol tarafıma yattığım için aşıyı sağ koluma yaptırdım daha rahat ederim diye.
O kadar haklısın ki. Ciddi düşüncesizlik olarak görüyorum ama işte insan önünü alamıyor pek çok durumda. Umarım güzelce dinlenebilirsinUmarım herkes iyidir1 haftadır misafirim vardı konuya hiç bakamadım, şu zamanda hemde hamile birinin evine 1 hafta yatılı gelmek.. Gerçekten kendimde değildim rahat bir nefes alacağım bugün yolculadık 4 kişilik aileydiler. Tükenmiş hissediyorum. Kızımı okuldan almaya gitmeden evvel yani tam şuan uyuyacağımm
![]()
Ben de kanamamın idrar yoku enfeksiyonundan olduğunu düşünüyorum ve bence hala geçmedi yarın tahlil istiycem doktorumdan. Instagramda beğendiğim bi doktor var orthogen sistione diye bi takviye önermişti kendi doktoruna sorup onu alabilirsin.Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu başıma bela oldu benim evde nasıl gecirebilirim bunu ben sizde oluyor musunuz nasıl yapıyorsunuz ya![]()
Yakın zamanda diş tedavisi oldunuz mu?Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu başıma bela oldu benim evde nasıl gecirebilirim bunu ben sizde oluyor musunuz nasıl yapıyorsunuz ya![]()
YokYakın zamanda diş tedavisi oldunuz mu?
Ay valla ben aldımŞimdiden alsak mi dersin bunu mama sandalyesi ve tabağı alan insan soruyor![]()
Diş tedavisi, diş sorunları ya da diş için antibiyotik kullanımı da yapıyor ya acaba dedim de..
Merhaba, 25 haftalik hamileyim, dun ilk defa solgarin magnezyumuna basladim, gece inalnilmaz mide kramplarindan mahvoldum. Sizde de mi oyle oldu? Bu akşam icmeye korkuyorum resmenBanada doktor, sbaha aksam demir ve magnezyum haftada 2 tablet d vitamini , gunluk folik eldeki bitene kdr devam ve balik yagi verdi.
Yalniz ya demir ya magnezyum bende inanilmaz mide agrisi yapiyor.kivraniyorum yayarin yazcam doktora mide koruyucu icebiliyormuyum diye..sizde migde agrisi yapiyor mu takviyeler?
Bol bol sifa olsun hepimizeGeçmiş olsun bugün ben de olacağım![]()
Merhaba hocam, yeni gördüm mesajı. Benim plasenta arkada idi rahim büyüdükçe önde olmaya başladı. Mantığını sordum şu şekildeymiş. Plasenta sabit duruyor yerinde. Ama rahim büyüyor. Dolayısıyla yukarı doğru çıkmış gibi oluyor plasenta. Eğer plasenta rahim ağzını kapatacak şekilde değilse ilerleyen sürelerde kapatması mümkün değil dedi. İçiniz rahat olsun, insallah sapasağlam kucağınıza alacaksınız bebişiniziKızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
Benim kanamam bir tek 7. haftada oldu.
Aşırı tedirgin oldum,çok kan kaybı erken doğum vs diyor.
Dua edin yukarı çıksın plesantam.
Öyle içimi dökmek istedim biraz endişelendim.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
Kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum.
İnşallah hocam şu an tam kapatmıyor kanama vs de yok şükür.detaylıda belli olur herhaldeMerhaba hocam, yeni gördüm mesajı. Benim plasenta arkada idi rahim büyüdükçe önde olmaya başladı. Mantığını sordum şu şekildeymiş. Plasenta sabit duruyor yerinde. Ama rahim büyüyor. Dolayısıyla yukarı doğru çıkmış gibi oluyor plasenta. Eğer plasenta rahim ağzını kapatacak şekilde değilse ilerleyen sürelerde kapatması mümkün değil dedi. İçiniz rahat olsun, insallah sapasağlam kucağınıza alacaksınız bebişinizi