- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
arkadaşlar bişi sorcam bnm burnum kırıkmış hçç bilmiyodm geçen hasta olduydum doktor bernun kırık ameliyat olman lazım ilerde sorun yaratır dedi. şimdiii ben şöyle düşündün Allah nasip ederde bebekim olursa ilerde çok zor olur ameliyat fln şimdi olsamda öle mi başlasam bebek için tedaviye.. veya böe bi durum yaşayan var mı gerçektende ilerde rahatsız eder mi beni.. olmasammı yoksa ameliyat. ama başım ağrıyo ara ara o yüzden olabilir mi...:44:
:18::18::18::18:
[sıze=3][/sıze] canlarım sizleri çok iyi anlıyorum ve ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum benimle birlikte bu heyecanlı günleri sayıyorsunuz. ısrarlarınızı görü
yorum hepiniz birbirinizden heyecanlısınız.inanın ki bende sizler kadar heyecanlıyım ve merak i,çersindeyim.ama beni yanlış anlamazsanız ben cumaya kadar test felan yapmayı düşünmüyorum.çünkü.bugune kadar yaptıgım testlerde acele ettim ve sonuç negatifti.oyuzden bu sefer beklemek heyecan istiyorum.hüsran olmasın istiyorum.ve dualarınızı eksik etmeyin diyorum. Hepinizi seviyorum
tabiki canım nie yanlış anlayalım sen bilirsin öyle düşünüyorsan tabiki yapma..bencede hem daha çok sürpriz olur...ama buarada kendinede dikkat et..iyi beslen..
beslenmem güzel meyvemni herşeyimi tüketiyorum ama işte sigara içmeden duramıyorum
ayyyy o sigara yokmu baş belası zaten bende içiyorummmheleki son bir aydır koysalar önüme paketi karışmasalar üstüste yakıp içecem o derece canım istiyo yani...kaç tane içiosun günde?
4 5 değişiyor zaman zaman stresime bağlı.
bazen 1 tane içerim çok değişken bugun mesela 2 tane içtim sadece bu saate kadar ..çok olacaga benziyor
olmuş cnmm ama nie küçük olanı aldınn yanındakinden yapınca büyük oluyo :)))oldu olduuuuuu çok teşekkür ederimmmm tubişim sanaa...
ayy keşke bana olsaa bi seferde iki tane süper olurdu valla :))ayyy kızzz ikiz uğur böcekleri koydum bide ikiz bebelerim olurmuşşzaten bayağdır aklıma gelip duruyo ikiz olurmu acep die...eşimin teyzesi ikizmiş var sülaledede...aboooo
cnmm benim tabiki saygı duyarım ozamn ne zamn hazırhissedersen yap güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)):18::18::18::18:
[sıze=3][/sıze] canlarım sizleri çok iyi anlıyorum ve ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum benimle birlikte bu heyecanlı günleri sayıyorsunuz. ısrarlarınızı görü
yorum hepiniz birbirinizden heyecanlısınız.inanın ki bende sizler kadar heyecanlıyım ve merak i,çersindeyim.ama beni yanlış anlamazsanız ben cumaya kadar test felan yapmayı düşünmüyorum.çünkü.bugune kadar yaptıgım testlerde acele ettim ve sonuç negatifti.oyuzden bu sefer beklemek heyecan istiyorum.hüsran olmasın istiyorum.ve dualarınızı eksik etmeyin diyorum. Hepinizi seviyorum
ahhh ahhhhhh çok kötü cnm acil bırakman lazımbeslenmem güzel meyvemni herşeyimi tüketiyorum ama işte sigara içmeden duramıyorum
tubişşş ne yiyosun annemmmöğlen aranız nasıl sizin?dışardamı geçiriyosunn?...çok imrenirim böle olunca...biz yemeği yiyoz hooopppp geri masaya çalışşşş..gidecek bi yer yokki bu dağ başında
olmuş cnmm ama nie küçük olanı aldınn yanındakinden yapınca büyük oluyo :)))
bilmiodum onu bak yapim birazdan
ayy keşke bana olsaa bi seferde iki tane süper olurdu valla :))
walla ne güzel olur tek seferde iki bebiş...ama nasıl bakılır bilemem artık
cnmm benim tabiki saygı duyarım ozamn ne zamn hazırhissedersen yap güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :))
ahhh ahhhhhh çok kötü cnm acil bırakman lazım(
geldimmmm evet cnm dışarda yiyoruz biz 1 saat istediğini yapabiliyosun :)) tabi doğru diyosun ben istanbul leventteyim burda gezcek yer var :)))
ohhhhh ne güsellll...eskiden bizde şehir merkezindeydik ticketlarımız vardı bazen dışarda yiyoduk...iyi geliodu o bile...şimdide bi sigara içmeye çıkıom dışarı donuom zaten ondada
ohhhhh ne güsellll...eskiden bizde şehir merkezindeydik ticketlarımız vardı bazen dışarda yiyoduk...iyi geliodu o bile...şimdide bi sigara içmeye çıkıom dışarı donuom zaten ondada
ben hepsini cevapladım ama senin yazdıklarının arasında kalmış tubacım..ordan okursun oki
tubişşş büyüğünü yaptımbecerebildim sonunda
okudum cnm :)))) ticketmi kullanıyodunuzzzzzzzzzzz
evet süpper oldu şimdi :)
tubişşş büyüğünü yaptımbecerebildim sonunda
evet ama organizeye gelince iptal edildi artık..burda aşçılar var yemek yapılıo..(
çok saol sayende yapabildim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?