2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tubiş özelden mesaj atmayı biliomusun yani 100 mesaj falan die sınır vardı 100ü geçti benim msj sayısı...bi denizem bakarmısın gelicekmi?

Göedüm sonunda cizelgenizi:)
ya şu diğer sosyal paylaşımlardada bulsak ya birbiimizi
istersen verim cnm face ama bnimki eşimin adına resim ortak ve bende arkadaşlarımı ekliyorum birlikte kullanıyoz eşin sorun çıkarmazsa özelden atarım ad soyad :))
abooo hemen maile girim ozaman alıştım tubiş diyenlere diodun yani....bizimde kaart varrdı zaten halada duruyomu bilmem çantaya bakmam lazımm

varsa ver nonu bakim bişi kalmışmı içinde :))

kalırmı hiç süpürmüşümdür ama bak bakalım: 6036819010541967 bide 12 numara var

Son düzenleme:
olurda normal msn felan yokmu?
T...teer felan ?
msn var ama öteki yok (
kalırmı hiç süpürmüşümdür ama bak bakalım: 6036819010541967 bide 12 numara var
cnm içerisinde 6,81 kalmış ama şuanda kullanamazsın ben sana harcayabilirisn diyince harca bitir :))
walla bende face yok msn var ama işyerinde yok yasak e-buddyden açmaya çalışıom sadece..

ordan açılıyomu kız ??

msn var ama öteki yok (

cnm içerisinde 6,81 kalmış ama şuanda kullanamazsın ben sana harcayabilirisn diyince harca bitir :))

ordan açılıyomu kız ??

hadi ya kalmışmı o kadar bayağdır kullanmıoz zaten öle duruyodu..e buddy den msn açılıo cnm...işim vardı bakamadım fazla...ondan geç oldu affedin beni kıslarrrr..şimdide tuvalete gitcem ama 5 dk ya gelirim ama oki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…