- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
AaaaSüper bomba:d
tubiş özelden mesaj atmayı biliomusun yani 100 mesaj falan die sınır vardı 100ü geçti benim msj sayısı...bi denizem bakarmısın gelicekmi?
ben sana atim cevapla istersennn :)))
ben sana atim cevapla istersennn :)))
bizimkiler karta yüklüyo çek vermiyolar :))attımmm gönderebiliom sanırımm..şikayetim yoktu walla aksine çok memnunduk bana yollasan bi tane şeyy
derkennn geldi ve cevapladımmm mail adresinede uyarı geliyo :))
istersen verim cnm face ama bnimki eşimin adına resim ortak ve bende arkadaşlarımı ekliyorum birlikte kullanıyoz eşin sorun çıkarmazsa özelden atarım ad soyad :))Göedüm sonunda cizelgenizi:)
ya şu diğer sosyal paylaşımlardada bulsak ya birbiimizi
abooo hemen maile girim ozamanalıştım tubiş diyenlere diodun yani....bizimde kaart varrdı zaten halada duruyomu bilmem çantaya bakmam lazımm
istersen verim cnm face ama bnimki eşimin adına resim ortak ve bende arkadaşlarımı ekliyorum birlikte kullanıyoz eşin sorun çıkarmazsa özelden atarım ad soyad :))
varsa ver nonu bakim bişi kalmışmı içinde :))
istersen verim cnm face ama bnimki eşimin adına resim ortak ve bende arkadaşlarımı ekliyorum birlikte kullanıyoz eşin sorun çıkarmazsa özelden atarım ad soyad :))
varsa ver nonu bakim bişi kalmışmı içinde :))
olurda normal msn felan yokmu?
T...teer felan ?
msn var ama öteki yokolurda normal msn felan yokmu?
T...teer felan ?
cnm içerisinde 6,81 kalmış ama şuanda kullanamazsın ben sana harcayabilirisn diyince harca bitir :))kalırmı hiç süpürmüşümdürama bak bakalım: 6036819010541967 bide 12 numara var
walla bende face yok msn var ama işyerinde yok yasak e-buddyden açmaya çalışıom sadece..
Alüüüüüüü tubaaaaaaaaaaa nirdesinnnnnn
Alüüüüüüü tubaaaaaaaaaaa nirdesinnnnnn
bune kızzzz hep burgerking :)))
msn var ama öteki yok(
cnm içerisinde 6,81 kalmış ama şuanda kullanamazsın ben sana harcayabilirisn diyince harca bitir :))
ordan açılıyomu kız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?