- Konu Sahibi tugbaemrah
-
tuğbacımm seraycımmm canlarımmm napıosunuzzz malesefff adettt oldumm tatlımm gündüzleri fazla giremiyorumm akşamları giriyorumm siz olmuyorsunuzz bende özledimm vallahiii..bu aradaa gün aşırı oldu bu ayy ayaklarımıı havaya diktimm totoşumun altına yastık koydum 20 dk falan hemen kalkmadımm yerimdenn yani anlayacağınız herşeyii yaptım bu ay ama olmadıı işte..neyse inş ocak ayıı uğurlu gelir tatlım bizeee.. bu arada topiğe giriyorumm okuyorumm yazıştıklarınızı tatlımm..sizdenn güzel güzel haberler bekliyorumm adetimin 7 günü soğan kürüne başlıcam bakalımm bu ayy hayırlısı olsunn bakalımmm öpüyorumm hepiniziii
slm kızlar ocak ayı yaklaştı ayın 10una daha çok var ama şimdiden başladım gün saymaya.....
aslında şu sıralar yumurtlama dönemindeyim adetim bittiği ilk günden itibaren her 2 günde bir ilişkiye giriyoruz
eşime söyledim pes etmek yok şu şu şu günler ilişkiye gircez kendini ona göre hazırla dedim.
sağolsun benim canım kocam görevini öyle güzel ezberlemişki bugün ilişki günüüüüü diye giriyor kapıdan
dua ediyorum kızlar listedeki herkes ve tüm evlat isteyenler inş bu yıl kavuşurlar bebeklerine.
Günaydınnn...
Tubişim nasıl durımlar kocişle??dün akşam biraz sert cıkmıssın galiba. Umarım herşey yolundadır.
Aysuncum daha gelmemiş heralde..
Sabah uyandım gene herzaman ki gibi karın agrısıyla.birde buralar buz gibi.bakalım bugun çarşamba.
günaydınn cnmm :))) iyi canım dün biraz iş yerinde sorun yaşamış eşim oyuzden az tartıştık üzerine gitmişim biraz sonra tatlıya bağladık :)) şuanda herşey yolunda :)) aysununda eli kulağındadır gelir az sonra :)) hülyaaa sölemim diyorumm ama dayanamıyorum senden güzel haberler bekliyorumm :)) ufff yaa gerçekten havalar iyice sogudu bu kış çok doğuk olcak galiba(
vallaha canım dün akşam eşim dedi sen hastalanmadınmı diye dedim yok.iyiii dedi oda bi heveslendi inşallaah bu ay tutar.
Canım bende çok isityorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu karın ve kasık agrılarım aynı adet olucam gibi.özellikle sabah kalktığımda karın agrım çok oluyor.bakalım işte rabbim dularımızı kabul etsin hepimizi anne olmayı nasip etsin.
amin cnm ya inşallah :)))vallaha canım dün akşam eşim dedi sen hastalanmadınmı diye dedim yok.iyiii dedi oda bi heveslendi inşallaah bu ay tutar.
Canım bende çok isityorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu karın ve kasık agrılarım aynı adet olucam gibi.özellikle sabah kalktığımda karın agrım çok oluyor.bakalım işte rabbim dularımızı kabul etsin hepimizi anne olmayı nasip etsin.
evet evet düzelttik :))buarada eşinle durumlar düzeldiyse süperrr:)
aaaa kimsecikler kalmadı...
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
geldimmmmmmmmm...dünyanın en güzel en tatlı anne adayları...mutlu mutlu en mutlu günler sizinle olsun...nasılsınız...geçmişi okuyamadım daha accık okudum bakıp gelirim oki...
tuğbacımm seraycımmm canlarımmm napıosunuzzz malesefff adettt oldumm tatlımm gündüzleri fazla giremiyorumm akşamları giriyorumm siz olmuyorsunuzz bende özledimm vallahiii..bu aradaa gün aşırı oldu bu ayy ayaklarımıı havaya diktimm totoşumun altına yastık koydum 20 dk falan hemen kalkmadımm yerimdenn yani anlayacağınız herşeyii yaptım bu ay ama olmadıı işte..neyse inş ocak ayıı uğurlu gelir tatlım bizeee.. bu arada topiğe giriyorumm okuyorumm yazıştıklarınızı tatlımm..sizdenn güzel güzel haberler bekliyorumm adetimin 7 günü soğan kürüne başlıcam bakalımm bu ayy hayırlısı olsunn bakalımmm öpüyorumm hepiniziii
geldimmmmmmmmm...dünyanın en güzel en tatlı anne adayları...mutlu mutlu en mutlu günler sizinle olsun...nasılsınız...geçmişi okuyamadım daha accık okudum bakıp gelirim oki...
slm kızlar ocak ayı yaklaştı ayın 10una daha çok var ama şimdiden başladım gün saymaya.....
aslında şu sıralar yumurtlama dönemindeyim adetim bittiği ilk günden itibaren her 2 günde bir ilişkiye giriyoruz
eşime söyledim pes etmek yok şu şu şu günler ilişkiye gircez kendini ona göre hazırla dedim.
sağolsun benim canım kocam görevini öyle güzel ezberlemişki bugün ilişki günüüüüü diye giriyor kapıdan
dua ediyorum kızlar listedeki herkes ve tüm evlat isteyenler inş bu yıl kavuşurlar bebeklerine.
Günaydınnn...
Tubişim nasıl durımlar kocişle??dün akşam biraz sert cıkmıssın galiba. Umarım herşey yolundadır.
Aysuncum daha gelmemiş heralde..
Sabah uyandım gene herzaman ki gibi karın agrısıyla.birde buralar buz gibi.bakalım bugun çarşamba.
geldimmm hülyacımmm...tost yapmıştım ondan geciktim...bide servisi polis durdurdu onu bekledik 3 gündür bütün aksilikler bizi buluyoburasıda soğudu ay..ayaklarımı ısıtamıyorum dünden beri..
hoşgeldinn bitanemmm :)) ayyy negüzel bi günaydınnn :))) mutlu mutlu günler hepimizin olsun inşallah hadi bi oku gel bakalım :))
hoşgeldin bitanecimm.dünyanın en güzel anne adaylarından biri.mutlu umutlu ışık dolu günler bizlerin ve herkezin olsun.
aaaa sabah sabah niyeki polisin ne işi var sizleee ohh afiyet olsun bende istiyorum tosttt :))
hoşbuldumAyyy çok özlüyorum ben sizleri yaaa...eve internet bağlatacam az kaldı dayanamıom..
yaaaa 2,5 senelik evliyiz ama hiç gerek kalmıyodu şimdiii bend çok özlüyorum sizleriiii eşimin beynini yiyorum int alalım die yakında alcaz galiba :))) yaaa iyki tanımışım siziii :))hoşbuldumayyy çok özlüyorum ben sizleri yaaa...eve internet bağlatacam az kaldı dayanamıom..
saol canım hemen yapıom bol kaşarlıservisleri kontrol amaçlı durduruyolar..evrak kontrolü falan yapıolar..
bende istiyorum eve bağlatmak ama hem işte hem evde internet başında.nasıl olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?