2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Günaydınnn...
Tubişim nasıl durımlar kocişle??dün akşam biraz sert cıkmıssın galiba. Umarım herşey yolundadır.
Aysuncum daha gelmemiş heralde..
Sabah uyandım gene herzaman ki gibi karın agrısıyla.birde buralar buz gibi.bakalım bugun çarşamba.

cnmm bizde merak ettik seni olsun cnm sağlık olsun önümüzdeki ay olur hayırlısıyla sen bi başla bakalım soğan kürüne bu ay tutmazsa bende yapcam :)) evde int olmadığı için giremiyorum akşamları :)) ara ara gel ses ver özletme cnm kendini :)))

slm cnm :)) bende senin gibi gün sayıyotum hayırlısı hakkımızda inşallah yeni yılla birlikte göbüşlerimiz dolar :)) ayyy gözümde canlandırdımda eşimle seni gülümsettiniz beni Allahım bu çabaları boş çıkarmasın inşallah :))

günaydınn cnmm :))) iyi canım dün biraz iş yerinde sorun yaşamış eşim oyuzden az tartıştık üzerine gitmişim biraz sonra tatlıya bağladık :)) şuanda herşey yolunda :)) aysununda eli kulağındadır gelir az sonra :)) hülyaaa sölemim diyorumm ama dayanamıyorum senden güzel haberler bekliyorumm :)) ufff yaa gerçekten havalar iyice sogudu bu kış çok doğuk olcak galiba (

vallaha canım dün akşam eşim dedi sen hastalanmadınmı diye dedim yok.iyiii dedi oda bi heveslendi inşallaah bu ay tutar.
Canım bende çok isityorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu karın ve kasık agrılarım aynı adet olucam gibi.özellikle sabah kalktığımda karın agrım çok oluyor.bakalım işte rabbim dularımızı kabul etsin hepimizi anne olmayı nasip etsin.

buarada eşinle durumlar düzeldiyse süperrr:)

amin cnm ya inşallah :)))
buarada eşinle durumlar düzeldiyse süperrr:)
evet evet düzelttik :))
aaaa kimsecikler kalmadı...
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

burdayım cnmmm :))))))

geldimmmmmmmmm...dünyanın en güzel en tatlı anne adayları...mutlu mutlu en mutlu günler sizinle olsun...nasılsınız...geçmişi okuyamadım daha accık okudum bakıp gelirim oki...

geldimmmmmmmmm...dünyanın en güzel en tatlı anne adayları...mutlu mutlu en mutlu günler sizinle olsun...nasılsınız...geçmişi okuyamadım daha accık okudum bakıp gelirim oki...

hoşgeldinn bitanemmm :)) ayyy negüzel bi günaydınnn :))) mutlu mutlu günler hepimizin olsun inşallah hadi bi oku gel bakalım :))

hayırlısı olsun mevtulcümm...ocak ayına inşallah...2012 ve bu topik bence hepimize uğurlu gelecek..bizde yumuoşların gelme günü hesap edip gün aşırı bişiler yapmaya çalışıoz bakalım tutturabilcezmi..öpüldün canımm..

hoşgeldin bitanecimm.dünyanın en güzel anne adaylarından biri.mutlu umutlu ışık dolu günler bizlerin ve herkezin olsun.

slm canımmm Allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh...aminnnnnnnn...çalışmaya devam ozaman hadi bakalım..

geldimmm hülyacımmm...tost yapmıştım ondan geciktim...bide servisi polis durdurdu onu bekledik 3 gündür bütün aksilikler bizi buluyo burasıda soğudu ay..ayaklarımı ısıtamıyorum dünden beri..

geldimmm hülyacımmm...tost yapmıştım ondan geciktim...bide servisi polis durdurdu onu bekledik 3 gündür bütün aksilikler bizi buluyo burasıda soğudu ay..ayaklarımı ısıtamıyorum dünden beri..

aaaa sabah sabah niyeki polisin ne işi var sizleee ohh afiyet olsun bende istiyorum tosttt :))

hoşgeldinn bitanemmm :)) ayyy negüzel bi günaydınnn :))) mutlu mutlu günler hepimizin olsun inşallah hadi bi oku gel bakalım :))

hoşgeldin bitanecimm.dünyanın en güzel anne adaylarından biri.mutlu umutlu ışık dolu günler bizlerin ve herkezin olsun.

hoşbuldum ayyy çok özlüyorum ben sizleri yaaa...eve internet bağlatacam az kaldı dayanamıom..

hoşbuldum ayyy çok özlüyorum ben sizleri yaaa...eve internet bağlatacam az kaldı dayanamıom..
yaaaa 2,5 senelik evliyiz ama hiç gerek kalmıyodu şimdiii bend çok özlüyorum sizleriiii eşimin beynini yiyorum int alalım die yakında alcaz galiba :))) yaaa iyki tanımışım siziii :))
saol canım hemen yapıom bol kaşarlı servisleri kontrol amaçlı durduruyolar..evrak kontrolü falan yapıolar..

evevevetttt süpper olur yaaaaaaa :))) hımm anladım cnm da sabah sabah çok saçma bi kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…