- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.001
peki özel bi gün olcak galiba ama ondan sonra bırak olurmu bitanemm :)))) ayrıca bu ay tutmazsa şubatta tutcak :))
evevetttttttt
bende görünce noluyo dedim 1000 i :)))
burdayımmm bitanemmmmmm
Evet canım 100 yazacağıma 1000 yazmısım.sayılardan kafam karıstı dünden beri heap yapıyorummm.2000li sayfaları beraber görürüz inşallah..
cnm benim hemen hemen aynı zamnlarda aynı şeyleri yaşamışız bende öle diyodunm ama geçti bitti bile :)) inşallah cnm Allah gönlünde ne varsa karşına çıkarsın inşallah :))Hosbulduk cnm saol:) bende agustosta kurtaj olmustum 3ay nasi gecicek derken gecti bitti yine acaba hamis kalickmym heyecani ins bu sefer tamamina erer hayirlisyla
eğlenceli geçecek kalabalık oluruz die tahmin ediyorum...kociş ben evde yatacam dio ama..en azından misafirimiz olsun eğlenelim dedim bende...beni kırmaz...bakalım nolcak..ayyy inşallah canım...elbet tutacak...ben mart sonuna kadar süre verdim kendime...marta kadar tutmazsa korkmaya başlıcam
Dizüstü bilgisayarı dizüstünde tutmayın!
Dizüstü bilgisayar kullanan işadamı ve genç erkeklerin dölleme yetilerinin tehlikede olduğu belirlendi.
Haberin Devamı
Bilgisayar Boyun Fıtığı Yapıyor
Yoğun bilgisayar kullanımı, uzun süre aynı pozisyonda kalmak ve hatalı duruşlar boyun fıtığını tetikliyor
Haberin Devamı
Dizüstü bilgisayar kısırlık yapabilir
Reproduction adlı tıp dergisinde yayınlanan makalede, dizüstü bilgisayarların uzun süre kullanılmasının, kısırlık tehlikesini beraberinde getirebileceği öne sürüldü.
Haberin Devamı
Laptop kısırlık sebebi
Siz fark etmiyor olabilirsiniz ama fazla ısınan bir laptop kısırlığa sebep olabilir.
bilgi açısından paylaşıyorum :))
Hosbulduk cnm saol:) bende agustosta kurtaj olmustum 3ay nasi gecicek derken gecti bitti yine acaba hamis kalickmym heyecani ins bu sefer tamamina erer hayirlisyla
inşallahhhhhhhh görcez tabikine...ooo o 2000.sayfalara gelene kadar neler yazacaz buralara...hamişim dicez...şu kadarlık oldu dicez...cinsiyet öğrencez...doğum haberi alcaz...resimler koyacaz...ohhhh inşallah maaşallahh...
ay ben dedim kocişime ama inanmadı sıpaa...napim bidahada demicem...şu bilgisayar sehpaları var ondan alim bari...kucagında durmasından iyidir..
hoşgeldin jasmincim...inşallah tamamına erecek canım...ayyy bu ağustos ayında ne kadarda çok böle şeler yaşanmış...tubişde ağustostu sanırım 18 ağustos...ben 23 ağustos...
cnm benim hemen hemen aynı zamnlarda aynı şeyleri yaşamışız bende öle diyodunm ama geçti bitti bile :)) inşallah cnm Allah gönlünde ne varsa karşına çıkarsın inşallah :))
yaaaa bizde görümcemlerde toplancaz galiba ama bakalım :)) bende eğlenceli geçsin istiyorumm azıcık moral olsun bizee :))bende öle düşünüyorum ama ocakta 16 17 18 i olarak izin almayı düşünüyorum hem belki hamiş olurum ozamna tahlilleri falan yaptırırm bide göğüsucumda ufakbi kitle var korkuyorum braz onuda gösterim diyorum :))
bencede yaaa eğlenelim azcık hiç bişe düüşünmeyelim..bende izin almak istiommm...
aysunnnnnnn inşallah ağzından bal damlıyoooo
https://www.comfydesk.com.tr/hizlisatinal?oCid=xcd1 burdakine bi baksana benim çok hoşuma gitti :)) ayyy cnm benim yaaa unutmamışsın
kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzz Hülya Aysunnnn svehhh nerdesiniz yaaaaaa beni yanlız bıraktınız
kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzz hülya aysunnnn svehhh nerdesiniz yaaaaaa beni yanlız bıraktınız
offff zamn çabuk geçsin yaaaa hemen haftasonu olsun :)))
canım ya aklım hep bura iş yapasım gelmıyor vallaha ama bugun müthiş bir yogunluk var. Anlamadım gitti.nedendir.herşey üst üste gelıyor.:)
ama buradayım yane sayfa acık ara ara bakıyorum.
Yaa bugunde hastalanmadım.umutlanmak istemıyorum ama içimde aklımda hep o soru var acaba hamilemiyım.allahıma hep dua edıyorum.hepimiz için
bende yaptım maaşları yazısı yolladım bankaya dedim yılbaşında parasız kalmayalım belki yaparız bişiler.ayyyy inşallah canım dualarım seninle...hepimizlee...hadi ilk hamişimiz gelsin artıkk...allah ım duy sesimiziiii.....bende maaşları yapmaya başlıcam ama bi türlü başlamadım sabahtan beri
hımmm pekiiii bende beni unuttunuz burda sandımöle ama öle olcakkk ..inşallahhhhh
süper bişi ya walla alim ben bundan bakim biraz fiyat araştırması yapimm...limangoya da geliodu aslında geçende almadıgıma pişmanım yani...
kuzummm bizim programda bi problem olustu programcı uzak bağlantı yapacaktı o nedenle kapattım...hallettik çok rahatladımveeee geldimmmm....
yaaaa benimde eve gidip uyumak yatmak ve boş boş yatıp tv seyretmek istiyorum :)) cnm benim kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))canım ya aklım hep bura iş yapasım gelmıyor vallaha ama bugun müthiş bir yogunluk var. Anlamadım gitti.nedendir.herşey üst üste gelıyor.:)
ama buradayım yane sayfa acık ara ara bakıyorum.
Yaa bugunde hastalanmadım.umutlanmak istemıyorum ama içimde aklımda hep o soru var acaba hamilemiyım.allahıma hep dua edıyorum.hepimiz için
bu hafta çalışıyodum başkaına sattımmm :)))cumartesi çalışacakmısın tubişş...biz kesin çalışırız yarım günn....bencede hemen gelsin haftasonu yaaaa:))
ayyyy inşallah canım dualarım seninle...hepimizlee...hadi ilk hamişimiz gelsin artıkk...Allah ım duy sesimiziiii.....bende maaşları yapmaya başlıcam ama bi türlü başlamadım sabahtan beri
bende yaptım maaşları yazısı yolladım bankaya dedim yılbaşında parasız kalmayalım belki yaparız bişiler.
Aminnn canımmmmmmmmm
Tubişim sen ne yapıon ?nasıl işler güçlerr?yogunluk felan varmı?
Kızlar buarad dün akşam benim koçiş pudinh yapammı istedi ç,ilekli puding vardı hiç sevmem ben pişiriken çilekli pudingi içersine çikolata sosu döktüm çok güzel oldu bayıldı benimki ...
kızlaaarrrr ben yemege gidiyorummmmm aç karnımı doyurcam gelcemmm :))) 12.30 da burdayımmm :))
hımmm pekiiii bende beni unuttunuz burda sandım
abooo unuturmuyuz hiç...
yaaaa benimde eve gidip uyumak yatmak ve boş boş yatıp tv seyretmek istiyorum :)) cnm benim kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))
bu hafta çalışıyodum başkaına sattımmm :)))
ohhh ne güsel sat bakalımmbenim satacak biride yok...
yaaaaaa banada fazlaysa bana üç beş atarmısın cnm :))
kızlaaarrrr ben yemege gidiyorummmmm aç karnımı doyurcam gelcemmm :))) 12.30 da burdayımmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?