2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

peki özel bi gün olcak galiba ama ondan sonra bırak olurmu bitanemm :)))) ayrıca bu ay tutmazsa şubatta tutcak :))

evevetttttttt

bende görünce noluyo dedim 1000 i :)))

burdayımmm bitanemmmmmm

eğlenceli geçecek kalabalık oluruz die tahmin ediyorum...kociş ben evde yatacam dio ama..en azından misafirimiz olsun eğlenelim dedim bende...beni kırmaz...bakalım nolcak..ayyy inşallah canım...elbet tutacak...ben mart sonuna kadar süre verdim kendime...marta kadar tutmazsa korkmaya başlıcam

Evet canım 100 yazacağıma 1000 yazmısım.sayılardan kafam karıstı dünden beri heap yapıyorummm.2000li sayfaları beraber görürüz inşallah..

inşallahhhhhhhh görcez tabikine...ooo o 2000.sayfalara gelene kadar neler yazacaz buralara...hamişim dicez...şu kadarlık oldu dicez...cinsiyet öğrencez...doğum haberi alcaz...resimler koyacaz...ohhhh inşallah maaşallahh...

Hosbulduk cnm saol:) bende agustosta kurtaj olmustum 3ay nasi gecicek derken gecti bitti yine acaba hamis kalickmym heyecani ins bu sefer tamamina erer hayirlisyla
cnm benim hemen hemen aynı zamnlarda aynı şeyleri yaşamışız bende öle diyodunm ama geçti bitti bile :)) inşallah cnm Allah gönlünde ne varsa karşına çıkarsın inşallah :))

yaaaa bizde görümcemlerde toplancaz galiba ama bakalım :)) bende eğlenceli geçsin istiyorumm azıcık moral olsun bizee :))bende öle düşünüyorum ama ocakta 16 17 18 i olarak izin almayı düşünüyorum hem belki hamiş olurum ozamna tahlilleri falan yaptırırm bide göğüsucumda ufakbi kitle var korkuyorum braz onuda gösterim diyorum :))

ay ben dedim kocişime ama inanmadı sıpaa...napim bidahada demicem...şu bilgisayar sehpaları var ondan alim bari...kucagında durmasından iyidir..

Hosbulduk cnm saol:) bende agustosta kurtaj olmustum 3ay nasi gecicek derken gecti bitti yine acaba hamis kalickmym heyecani ins bu sefer tamamina erer hayirlisyla

hoşgeldin jasmincim...inşallah tamamına erecek canım...ayyy bu ağustos ayında ne kadarda çok böle şeler yaşanmış...tubişde ağustostu sanırım 18 ağustos...ben 23 ağustos...

aysunnnnnnn inşallah ağzından bal damlıyoooo

https://www.comfydesk.com.tr/hizlisatinal?oCid=xcd1 burdakine bi baksana benim çok hoşuma gitti :)) ayyy cnm benim yaaa unutmamışsın

bencede yaaa eğlenelim azcık hiç bişe düüşünmeyelim..bende izin almak istiommm...

kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzz Hülya Aysunnnn svehhh nerdesiniz yaaaaaa beni yanlız bıraktınız

aysunnnnnnn inşallah ağzından bal damlıyoooo

öle ama öle olcakkk ..inşallahhhhh

https://www.comfydesk.com.tr/hizlisatinal?oCid=xcd1 burdakine bi baksana benim çok hoşuma gitti :)) ayyy cnm benim yaaa unutmamışsın

süper bişi ya walla alim ben bundan bakim biraz fiyat araştırması yapimm...limangoya da geliodu aslında geçende almadıgıma pişmanım yani...

kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzz Hülya Aysunnnn svehhh nerdesiniz yaaaaaa beni yanlız bıraktınız

kuzummm bizim programda bi problem olustu programcı uzak bağlantı yapacaktı o nedenle kapattım...hallettik çok rahatladım veeee geldimmmm....

kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzz hülya aysunnnn svehhh nerdesiniz yaaaaaa beni yanlız bıraktınız

canım ya aklım hep bura iş yapasım gelmıyor vallaha ama bugun müthiş bir yogunluk var. Anlamadım gitti.nedendir.herşey üst üste gelıyor.:)
ama buradayım yane sayfa acık ara ara bakıyorum.
Yaa bugunde hastalanmadım.umutlanmak istemıyorum ama içimde aklımda hep o soru var acaba hamilemiyım.allahıma hep dua edıyorum.hepimiz için

ayyyy inşallah canım dualarım seninle...hepimizlee...hadi ilk hamişimiz gelsin artıkk...Allah ım duy sesimiziiii.....bende maaşları yapmaya başlıcam ama bi türlü başlamadım sabahtan beri

ayyyy inşallah canım dualarım seninle...hepimizlee...hadi ilk hamişimiz gelsin artıkk...allah ım duy sesimiziiii.....bende maaşları yapmaya başlıcam ama bi türlü başlamadım sabahtan beri
bende yaptım maaşları yazısı yolladım bankaya dedim yılbaşında parasız kalmayalım belki yaparız bişiler.
Aminnn canımmmmmmmmm

Tubişim sen ne yapıon ?nasıl işler güçlerr?yogunluk felan varmı?

Kızlar buarad dün akşam benim koçiş pudinh yapammı istedi ç,ilekli puding vardı hiç sevmem ben pişiriken çilekli pudingi içersine çikolata sosu döktüm çok güzel oldu bayıldı benimki ...

hımmm pekiiii bende beni unuttunuz burda sandım
yaaaa benimde eve gidip uyumak yatmak ve boş boş yatıp tv seyretmek istiyorum :)) cnm benim kırmızıları görmeden umudu kesmek yok :))
cumartesi çalışacakmısın tubişş...biz kesin çalışırız yarım günn....bencede hemen gelsin haftasonu yaaaa:))
bu hafta çalışıyodum başkaına sattımmm :)))
ayyyy inşallah canım dualarım seninle...hepimizlee...hadi ilk hamişimiz gelsin artıkk...Allah ım duy sesimiziiii.....bende maaşları yapmaya başlıcam ama bi türlü başlamadım sabahtan beri

yaaaaaa banada fazlaysa bana üç beş atarmısın cnm :))

kızlaaarrrr ben yemege gidiyorummmmm aç karnımı doyurcam gelcemmm :))) 12.30 da burdayımmm :))

bende yaptım maaşları yazısı yolladım bankaya dedim yılbaşında parasız kalmayalım belki yaparız bişiler.
Aminnn canımmmmmmmmm

walla ben yapcam patronlar ok verirse para varsa bi mail bankaya bitti bu iş....yılbasında parasızlık olmaz...ama bu gidişle ben parasız gircemm...

ohhh afiyet olsunnnnnnnnnnn...

hiç para yok...işler kötü ya bakalım biz alabilecekmiyiz...ama buldugum yerde atarım canım

kızlaaarrrr ben yemege gidiyorummmmm aç karnımı doyurcam gelcemmm :))) 12.30 da burdayımmm :))

afiyet olsun bende 12,30 da gitcemmm...görüşürüzzzzzzzzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…