- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
walla bide bilgisayar kavgası yaparım kocişle heraldeayyy ben bi sigara içim geliom kızlar oki
bizde olmaz cnm o bilg kavgası :)) çünkü eşim kapa gel derse hemen kapatırım eşimde öle biz yanyana sarılarak yatmayı tv izlemeyi çok seviyoruz çünkü :))
yaaaaaaaaaaa aysunnnn içme şu pis şeyiii
walla tubişim keşke içmesem bende istemiyorum ama bırakamıom..bırakmakda istemiyom..garip bişi işte..eşim çizim yaptıgı için genelde bilgisayar başında oluyo ondan bana kalmıo zaten hiç..internet olursada ben yine alamam bilgisayarı heralde o nedenlede bağlatmak istediğinde boşver dedim..
sende bi notbook al hem uygun hemde senin kişisel olur iştee :)) ayy bende heee neyseee :)) yaaaaa ama bu ay hamiş kalabilirsin yazık diilmi kuzucuna daha oluşmaya çalışırken zehir gönderiyosun ona
haklısın canım ama hamiş kalırsam bırakcam zaten içmicem hiç..
bence şimdi bırakmalısın eger hamiş kaldıysan şuanda oluşuyyyooo( kızmıyosun bana dimi böle diyorum diye sadece sağlıklı bebişlerimiz olsun istiyorum
Evet 1000 sayfaya çoookkk az kaldı hatta geldi sanırım :9
peki özel bi gün olcak galiba ama ondan sonra bırak olurmu bitanemm :)))) ayrıca bu ay tutmazsa şubatta tutcak :))yok canım nie kızim ki haklısın tabi..yılbaşı geçsin bırakmayı düşünüom zaten...ama bebiş tutmazsa içermiyim yine onuda bilmiom..içmemeye gayret edecem..söz...ama yılbaşı geçsinde öle..
evevetttttttttubişşşş az kaldı haa 100.sayfaya
gelmedi daha belki bu mesajla gelcek ama bir sıfır fazla koymussun hülyacımm
alüüüüüüüüüüüüü tubişşşşşşşşşşş nerdesin kıs sennn...burdasın ama yoksun..
wowwwwwww tam 100 de denk geldi hadi kızlarr...
Mrb arkadaslar, tuba teskrler davetin icin. Malesefki ben de 3 ay once bosgebelik yasadigim icin kurtaj oldum 3aydir dinlenmedydim ama artik koruma bitti tekrar hamile kalma moduna girdim tubacim seninle ayni beklenmeyen adet gunumuz benm de aynen 30 gun suruo siklusum bakalm ya artik olsun istiorm hayirlisiyla yarin yumurtlama gunu olarak gosterio ama heray bende bu donemlerde kasik agrisi akinti fln had safhadayken bu ay tik yok simdi de acaba buay yumurtlamiyckmiym stresine girdim sende durumlar nasil?
Evet canım 100 yazacağıma 1000 yazmısım.sayılardan kafam karıstı dünden beri heap yapıyorummm.2000li sayfaları beraber görürüz inşallah..
cnm benimmm ho?geldin aram?zaa :)) bende bi bebek kaybettim agustos ay?nda kalbi durdu?u için ald?rmak zorunda kald?m(( ama ?imdi iyiyim ve yeni bebek heyacan? ya??yoruz burda hep birlikte senindemi 13 ocak bat ?n aaa negüzel bi batta??m daha geldi :)) cnm her ay yumurtlan?yo ama belki bu ay geç olucakt?r bende az az beyaz ak?nt? var kas?klar?mdada ufak a?r?lar :)) hay?rl?s? bakal?m bu ay çal???yoz ama k?smett :)) ama strese girme vucudunun i?leyi?ini bozuyo olabilirsin rahat ol cnm en k?sa zamanda kollar?n dolsun in?allah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?