tuğba ve diğer arkadaşlar yorgunluktan ölüyorummmmmmmmmmm çok yorgunum
sabah 6kalkıyorum akşam 5te eve geliyorum iştede8 saat ayaktayım ayaklarım nasıl sızlyor varyaa ağrıdan duramıyorum böyle ilk günüm kızlar herkesin bildiği gibi iğrenç geçti daha adımı attığım gibi durakta bebek büyüoyomu dedi duymamış ben söyleyince kaldı kadın ağladım falan personlelle konuşurken bakan suratlar falan ama iyi geldi
işimi çok özlemişim arkadaşlarımı beni güldürmek için neler yapıyorlar ama ben gülmüyorum bile ilk güne göre bugün daha iyim bakmalardan rahatsız olmuyorum yani yine bakmalar var tabide

((((((((((((((
önüne geçemiyorum ama 8 saat te en fazla iş için konuşuyorum yani 8 saat doruğum aklımdan çıkmıyor işte hep hastaneye gidişim hastane odası geliyor aklıma

bazı zaman fabrika üstüme geliyor zannediyorum dua okuyorum ama alışıcam mecburum size bişey söyleyim 15 ocakta 4 ayımız bitecek 5 aya girecez ama biz yılbaşında belki bişey yapabiliriz gibi duruyor çünkü kocamı zor tutuyorum bakalım kısmet:)))))))))))))))))))))))
sizleri seviyorum canım giremiyorum ayaklarımın ağrısından uyuyup kalıyorum ama yılbaşı diye 2gün tatil o zaman rahat yazarım yani siz yazın bana kib öptümmmmm