2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar bu ay ilk defa yumurtlama takibi yaptırıyorum klomenle

bugün adetin 9.günü
sol over 10-11mm 2 tane
sağ overde 10mm 1 tane yumoş var.
sizce nasıl bugün için iyimi

bide niye 3 tane büyüdü bunların 3üde çatlarmı
çatlamazsa kist olurmu?????? :(

kız
yazıyorum duymuyormusunuz görmüyormusunuz.
Nasıl yükleniyor resim?söyleyinde yüklüyim bende

bakşimdi annem alıntı ile cevapla dedin ya sonra ileti yazdığın yerin aşağısında eklenti ekle var ona tıkla resmin nerdeyse bul ekle sonrada hoopppp bize yolla :1:

merhaba merhaba herkeslere malum ay ay ilerliyoruz hepimiz aynı dertten muzdarip ama beklemesi bile güzel bende azcık tanıtayım kendimi 09.10.2010 tarihinde evlendim istanbuldayım kamuda çalışıyorum 29 yaşındayım mayıs ayında hamile kaldım haziranda düşükle sonuçlandı ve yeniden bebek istiyoruz hep istedik zaten bekliyoruz nasibimizi:16:
Evet istanbulizmir bilgemadam hoşgeldiniz...buyrun konuşalım dertleşelim..

VAR CANIMDA NASIL YAPILIYOR BİLMİYORUM Kİ:)
CAHİLİM BEN CAHİLİM:p
05.06.2010 DA EVLENDİM BENDE CANIM

anamm sende yenisin en kıdemli benim :9::9::9::9::9:
ben sana anlatim cnm dene bakalım bunları yazdığımız yerin altında eklenti ekle die bi buton var giriş yaptığında sağda dosya ekle diyo giriş yaptığında bilgisayarından yuklemiş olyosun orda indir die bişi var sonra kaydet diosun ekliyo :))

saol canımm.peki gördüuseniz ben onu kaldırmak istiyorum nasıl yapılıyor?

resimlerin oldugu mesaja gel sonra alıntı ile cevaplanın yanında mesaj düzenleme paneli var onu tıkla aşağıda eklenti ekleye tıkla orda zaten seçili resimlerin altta olu onları işaretle üzerine gelince x işareti çıkıo ona bas sil.değişiklikleri kaydet de olur ..oki;)

merhaba merhaba herkeslere malum ay ay ilerliyoruz hepimiz aynı dertten muzdarip ama beklemesi bile güzel bende azcık tanıtayım kendimi 09.10.2010 tarihinde evlendim istanbuldayım kamuda çalışıyorum 29 yaşındayım mayıs ayında hamile kaldım haziranda düşükle sonuçlandı ve yeniden bebek istiyoruz hep istedik zaten bekliyoruz nasibimizi:16:

merhaba cnmm...geçmiş olsun öncelikle...inşallah en kısa zamanda alırsınız bebişinizi kucağınıza...yakınmış düğün tarihlerimizde;)

resimlerin oldugu mesaja gel sonra alıntı ile cevaplanın yanında mesaj düzenleme paneli var onu tıkla aşağıda eklenti ekleye tıkla orda zaten seçili resimlerin altta olu onları işaretle üzerine gelince x işareti çıkıo ona bas sil.değişiklikleri kaydet de olur ..oki;)

YAPTIM SANIRSAM ONUDA:d

kızlar bu ay ilk defa yumurtlama takibi yaptırıyorum klomenle

bugün adetin 9.günü
sol over 10-11mm 2 tane
sağ overde 10mm 1 tane yumoş var.
sizce nasıl bugün için iyimi

bide niye 3 tane büyüdü bunların 3üde çatlarmı
çatlamazsa kist olurmu?????? :(
kızzzz sen nasıl hesapladın bunu :53::53::53: doktoramı gittin ???

hoşgeldin cnm sende taze gelinlerdesinnn yaaa ben dahaaa 24 yaşındayım ama en kıdemlinizim erkenmi evlendim ne :53::53::53::53:
cnm benim umarım 2012 senin içinde uğurlu gelir kolların dolar inşallah :))

kıslarrrr ben çıkim şimdilik birazda iş yapimmm...yetişmicek sonra...öpüldünüz :54::54::54::54: gelmeye çalışıcam yine özleyin beniiiiiii:32::32::32::42::42:

Back
X