- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.061
hülyaaaa cvp bekliyoruzzz :))
hülya duymuyo bizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hülyaaaa cvp bekliyoruzzz :))
kızhülya duymuyo bizikıssssss nerdesin sen bakimmmm..
![]()
kız
yazıyorum duymuyormusunuz görmüyormusunuz.
Nasıl yükleniyor resim?söyleyinde yüklüyim bende
Evet istanbulizmir bilgemadam hoşgeldiniz...buyrun konuşalım dertleşelim..
VAR CANIMDA NASIL YAPILIYOR BİLMİYORUM Kİ:)
CAHİLİM BEN CAHİLİM
05.06.2010 DA EVLENDİM BENDE CANIM
yaptım bişiler ama görüküomu?
gördünüzmü canlar???
evetttt canımmmm...çok tatlısınızzz...maaşallah
saol canımm.peki gördüuseniz ben onu kaldırmak istiyorum nasıl yapılıyor?
merhaba merhaba herkeslere malum ay ay ilerliyoruz hepimiz aynı dertten muzdarip ama beklemesi bile güzel bende azcık tanıtayım kendimi 09.10.2010 tarihinde evlendim istanbuldayım kamuda çalışıyorum 29 yaşındayım mayıs ayında hamile kaldım haziranda düşükle sonuçlandı ve yeniden bebek istiyoruz hep istedik zaten bekliyoruz nasibimizi![]()
resimlerin oldugu mesaja gel sonra alıntı ile cevaplanın yanında mesaj düzenleme paneli var onu tıkla aşağıda eklenti ekleye tıkla orda zaten seçili resimlerin altta olu onları işaretle üzerine gelince x işareti çıkıo ona bas sil.değişiklikleri kaydet de olur ..oki![]()
kızzzz sen nasıl hesapladın bunukızlar bu ay ilk defa yumurtlama takibi yaptırıyorum klomenle
bugün adetin 9.günü
sol over 10-11mm 2 tane
sağ overde 10mm 1 tane yumoş var.
sizce nasıl bugün için iyimi
bide niye 3 tane büyüdü bunların 3üde çatlarmı
çatlamazsa kist olurmu??????![]()
merhaba merhaba herkeslere malum ay ay ilerliyoruz hepimiz aynı dertten muzdarip ama beklemesi bile güzel bende azcık tanıtayım kendimi 09.10.2010 tarihinde evlendim istanbuldayım kamuda çalışıyorum 29 yaşındayım mayıs ayında hamile kaldım haziranda düşükle sonuçlandı ve yeniden bebek istiyoruz hep istedik zaten bekliyoruz nasibimizi![]()
kızzzz sen nasıl hesapladın bunudoktoramı gittin ???
tatlım doktor takibindeyim bu ay cumartesi yine gitçem bakalım...
ya yaptıran hiçmi yok benim yumoşlar ufakmı yoksa
bir iki yazı gördüm daha 10.gününde 17mm olmuş