2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Öyle canım. Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepinizin önce göbişlerini sonra kucaklarını sağlıkla doldursun işallah.

Çünkü öyle hissetmek istiyorsun. Beynini yoruyorsun ve o da sana oyun oynuyor. :47:

öylemi oluyo yaaaa sürekli bebek odaklıyız ondan heralde ama yinede deme öyle deme deme :))) bi umut işte bizdekide :D

öylemi oluyo yaaaa sürekli bebek odaklıyız ondan heralde ama yinede deme öyle deme deme :))) bi umut işte bizdekide :D

Ondan cnm inan ki ondan. Kocişlerinize yoğunlaşın siz.
Elbette çok zor farkındyaım yaşadıklarınızın ama olmasını istiyorsanız tümüyle hazır olun.
Sağlıklı bir beden, huzurlu bir yuva ve en önemlisi sağlam bir kafa ile bekleyin yavruşlarınızı.

Elbette çok zor farkındyaım yaşadıklarınızın ama olmasını istiyorsanız tümüyle hazır olun.
Sağlıklı bir beden, huzurlu bir yuva ve en önemlisi sağlam bir kafa ile bekleyin yavruşlarınızı.

haklısın canım..çok saol verdiğin tavsiyeler için çok ii moral oldu bana walla....

Öyle canım. Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepinizin önce göbişlerini sonra kucaklarını sağlıkla doldursun işallah.

Çünkü öyle hissetmek istiyorsun. Beynini yoruyorsun ve o da sana oyun oynuyor. :47:
aaaaaaa bak gelcem dövcem seni zaten sabah geldim ama başkaları vardı yanında olmadı molada yanında bitcemö bayadır bu konu hakkında konuşamadık senle gelimde sen bi kafamı kır benim :))
yaaa galiba ama napimm yaaaaaa

yaaaaaa ben yeni bebişe hamiş kalmadan düzelemicem biliyorum :((

aaaaaaa bak gelcem dövcem seni zaten sabah geldim ama başkaları vardı yanında olmadı molada yanında bitcemö bayadır bu konu hakkında konuşamadık senle gelimde sen bi kafamı kır benim :))

yaaa galiba ama napimm yaaaaaa

yaaaaaa ben yeni bebişe hamiş kalmadan düzelemicem biliyorum :((

anaaaaaaaaaaa şekerlerrrr siz aynı yerdemisiniz yoksa..sizi siziiiii....:20::20: yemeyin birbirinizi orda haaa.lazımsınız bizeeeee...:D

gezdimmm gloria jeans tete kahvemi içtimmmmm ve deşarj olup geldim :))

ayyyyyyyyyy gloria jeans mi..adanadakilerin hepsini kapattılar yaaa...benim hamişken canım smoothi çekmişti mersine gitmiştik içmeye yaa...o gün geldi aklımaa...gittik ama maalesef çilekli kalmamıştı..mangoya talim ettik...bağımlısıydım ben yaa...hususi biner aarabaya realden alır içe içe gelirdim :1::1::1::1:

evet cnm aynı yerdeyiz :))

ohhh maaşallah maaşallah çok güzel yaaa...ordada destek olursunuz birbirinize ne güsellll....:34: Ama irem seni dövecek az kaldı söz dinle accık $söylenme.gif

ayyyyyyyyyy gloria jeans mi..adanadakilerin hepsini kapattılar yaaa...benim hamişken canım smoothi çekmişti mersine gitmiştik içmeye yaa...o gün geldi aklımaa...gittik ama maalesef çilekli kalmamıştı..mangoya talim ettik...bağımlısıydım ben yaa...hususi biner aarabaya realden alır içe içe gelirdim :1::1::1::1:
ayyyyyy ben White Chocolate Mocha ya bayılıyorummm tek favorim :)))

gezdimmm gloria jeans tete kahvemi içtimmmmm ve deşarj olup geldim :))[/QUOT

:(:(:(:(
BENDE KENDİMİ ATMAK İSTİYORUM DIŞARII..
bendeeeeeeeeeeeeee
ohhh maaşallah maaşallah çok güzel yaaa...ordada destek olursunuz birbirinize ne güsellll....:34: Ama irem seni dövecek az kaldı söz dinle accık Eki Görüntüle 317885
evettttttt özge beni ara ara dövüyo zaten :)))
AT ANAM AT AZ DOLAŞ GEL HAVA AL ACCIK...BEN ÇIKACAM ŞİMDİ SİGARAYLA KARIŞIK FABRİKA HAVASI ALMAYA...OFFFF ÇOK SIKICI Bİ GÜN YAA...ÖLÜYOM UYKUSUZLUKTAN 2 GÜNDÜR GEÇ YATIOMM...:((

aldım havamıda geldimm :)))ayy seninki pek hoş diilmiş :)) bende eve gidip kocamla ilgilenip yarında öküz gibi akşama kadar yatmak istiyorum :))

bendeeeeeeeeeeeeee

aldım havamıda geldimm :)))ayy seninki pek hoş diilmiş :)) bende eve gidip kocamla ilgilenip yarında öküz gibi akşama kadar yatmak istiyorum :))

walla kışın bile olsa smoothiydi favorimm:D özgemi adı bende irem dedim ayyy:D haketme sende dövmesin ...beni bulsa benide döverde :1::1:bundan sonra dediği gibi yapcam walla...kafaya takmak yok beynim yönetmicek ben yönetecem hehehehehe...

ohhhhhhhh yat anam yat akşama kadar ama öküz gibi deil tabikine :D:D

Kızlar napıyorsunuz ben pek gelemedim bugün.irem&özge yle tanışmakta nesip olmadı nerdensin kimsin:)aysuncumun tanıdıgı??
Kaçırmışım bütün sohbeti.
Buarada yılbaşı programımız belli oldu arkadaşlara gidiyoruz.

bendeeeeeeeeeeeeee

walla kışın bile olsa smoothiydi favorimm:D özgemi adı bende irem dedim ayyy:D haketme sende dövmesin ...beni bulsa benide döverde :1::1:bundan sonra dediği gibi yapcam walla...kafaya takmak yok beynim yönetmicek ben yönetecem hehehehehe...

ohhhhhhhh yat anam yat akşama kadar ama öküz gibi deil tabikine :D:D
taycam vallllaaaaaaa :)) o beni severde döverde bende öle diyorum ama işte kafa başka şeye basmıyo
Kıyamam ben hiçbirinize.
Hepiniz dularımdasınız kızlar.
Rabbim hepinize nasip etsin ne diyim.

ayyyy bidenem molaya bi çıkım gelim sıkı sıkı sarılcam sana bidenemmmm :)))

Kızlar napıyorsunuz ben pek gelemedim bugün.irem&özge yle tanışmakta nesip olmadı nerdensin kimsin:)aysuncumun tanıdıgı??
Kaçırmışım bütün sohbeti.
Buarada yılbaşı programımız belli oldu arkadaşlara gidiyoruz.

yok kuzucum tubişimin arkadaşı aynı yerdeler hatta şuanda...ohhh bizim program falan belli değil daha...amaaaaaaaaaaa çalışmıyoruz yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyy:62::62::62::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Back
X