- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.401
yaa benimde buhafta hep kasıklarım ağrıdı ama biz yorgunluk nedeniyle çalışmalara ara verdik gibi oldu mesela 4 gündür sadece uyuyoruz yani en verimli dönemde kısmet bakalım nolcak ama artık pek umutlu diilimtubacımmm şuanda kasıklarım çok ağrıdı yaa öksürüncede ağrıyo...yumurtluyorum walla testde öle gösterdi...dünde çalışma oldu...bakalım yakaladılarmı yumoşlar birbirlerini...ayyyy çok heyecanlandım şimdi...:18::18:

mutlu yıllar cnm :)) inşallahhh 2012 bizim senemiz olcakmutluuuuuuuuuuuuuuu yılllllllar kızlar şimdiden
bu ay bebişler gelecek inşallah....
eylülde doğurcaz patır patır... inşalllllllllahhhhhhhhhhhhhhh
mutlu seneler cnm çok güzel bi dilekte bulunmuşlar tüm güzellikller bizimle olsun inşallah :))ben çıkıyorum canımmm... Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.
mutlu seneler bitanemmm...![]()
cnm çok sevindim allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin :)) yeni yılda süper bi haber :))kızlar.. geçenlerde bu soruyu sormuştum sizlere.. sağolun cevaplarınız için.. şimdi müjdeyi veriyoruz... ben de hamişimmmmmmm... 30. gün olmayınca hafif belirtiler başladı. 31. gün sabah idrarda çıktı. kan yaptırdım hemen 184 çıktı. henüz kese görünmedi ama doktor normal dedi.. haberi dün aldım.. yeniyıl hediyesi oldu bize... hadi kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyorum.. eylüle doğuma arkadaş aranıyor :))
aminnnnnnnn......mutlu saglıklı bol bebişli yıllar kıslarDD
cnm yerleşme kanaması die bişi var inşallah öledir :)) güzel haberlerinin bekliyoruz :))kıslar adetim tam belli degil ama gecen ay ayın 11 de oldum ama hep öne atıyo ya 11 de olcam yada 5 de olcam bu ay dün 1 damla kan geldi başka da olmadı içim felan temiz neden olmuş olabilir bu ay ilçalarımı kulandım bizim üstümüze düşen görevide yaptık inşallah hamileyimdir ama neden öle oldu sorayım dedim fikri olan varmı ....
cnm benim herşey kısmet eger varsa ki sende olmasını istiyorsun allah bi kolaylığını verir merak etme demekki vücut kendini hazırlamış demektir :))) hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ara ara gel özletme kendini :))kızlar napıyorsunuz durumlar nasıl varmı değişiklikler ben çalışıyorum işte iyi geldi ya herşey aynı bi ben bi yarım olsamda işimi çok özlemişim herkesin bakmaları olsada ilk günkü gibi batmıyor gözüme zaten kimselede o kadar muhammet etmiorum 2-3 tane işte yakın arkadaşlarla o kadar bu kadarı bile benim için mucize bakalım bizde geçen sefer bi kaza durumu oldu ama ayın 15de test yapıcam eğer varsa doktor beni oyar kesin bağırır ama ayın 14ndede 4 ayım bitecek kızarsa kızsın napayım eğer varsa tabi bilmiyorum ama hayırlısı artık ama bu sefer imseye söylemeyeceğim bakalım artık yazarım size ama dikişlerim yanıyor ve sızlıyor işte galiba üşütüyorum bide korku aldı bugün beni bide hamile kalırsam dikişlerde sorun olursa diye korkmaya başladım çok
amin cnm hayırlısı senin içinde :))kızlar merhabalar benimde 14 ocak bekliyorum inş rabbim burdaki bebiş isteyen üyelerin hepsine bebişlerini kucağına almayı nasip etsin (amin)
Arkadaşlar merhaba..biz de bu ay bebek için denemelere başlıcaz çok heyecanlıyım.bakalım artık ilk aydan tutucak mı? Bir de bende polikistik over sendromu var..ancak doktorum adetin düzenli olduğu sürece sorun yok demişti.biraz da korkuyorum aslında inşallah sorun çıkmaz..Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..o kadar çok istiyorum ki..düşününce bile gözlerim doluyor artık..:))
cnm bnim hayırlısı bakalım senin için inşallah senin ufaklık çok bekletmez seni :)) doktorda sorun yok dediğine göre umutsuzluga kapılma cnm :)))