- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.421
Allah yardımcımız olsun ne diyelim canım yaaa

pek güzel başlamadık desene2012 yılının ilk çalışma haftasına..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))) ne güzel boş geçmemiş bizdede hep ben begeniyom o alıyo ama ben sevmiyorum o hediye yeribne geçmiyokitek başına aldığı ilk hediyesi ikimiz birlikte alırız genelde hediyede alacaksakhoş ben ona tek aldım ama..3 tane kazak aldım c.tesi günü..2 si olmadı ama
![]()
öptümmmmm :)))ben işe dönüyorum kızlar gelirim birazdan..öpüldünüz...![]()
kızlar bişey sorcam ben 28 bir adet olurum cumartesi günü bitti ve bugun 7 günüm ateşimi ölçüyordum 34.3, 34.7,34.7,36.3 son 4 gün bu şekilde bu kadar erken yumurtlama olur mu ? çünkü sabahtan beri sağ kasığımla belim ağrıyor.
Allah yardımcımız olsun ne diyelim canım yaaa
Evet canımm okadarrr düşünnn
ben geldimmmmm ...o kadar iğrenç bir günkü iş çok yapasım yok halim yok boğazım şişiyo sanırım...hapşuruyom hep..yinemi grip olcam yoksa yaaaa....![]()
tubişşşşşşşşşşşşş hülyaaaaaaaaaaaa nerdesinizzzzzzzzz???????????????????
hoşgeldin cnmmm yaaaaaa benimdeeee başım kalkmıyooo 2000 e yakın çağrı geldi ölüyorum yorgunluktannn
burdayımmm cnmmm bedenim burda ama ruhum kaçtı :))
canım bende tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması diye bişi varmış acaba öle bişey mi?inş öledir ve inş hamilesindir canım
yok cnmm ya mümkünmü ama durmadan almaya devam 200 falan oldu galiba benim :)) ya oluuurrr bi öperim sarılırım sana akşama gelirim bedenime :))ya varya telekomu aarıom bende tlfnu açan yok uyuz oldum haa...biri açtı başka numara verdi...offf nasıl yorulmayasın 2000 çağrı hepsine senmi baktın yaww..ben yakalayim senin ruhunu buralara kaçsın...![]()
tuvalete gidicem geliom kuzum kapatimde gidim bilgisayarıma oturularsa görmesinler![]()
yok cnmm ya mümkünmü ama durmadan almaya devam 200 falan oldu galiba benim :)) ya oluuurrr bi öperim sarılırım sana akşama gelirim bedenime :))
tamam cnmmm :))
yani bencede mümkün değil...gel bebeğim beklerimmhala yoğunmusun? kendinde bi değişiklik falan hissediyormusun...az kaldı test zamanına ben merakımdan yaptım c.tesi günü..akıntımda hafif böle incecik kıl gibi kırmızılık gördüm...o ne dedim..test yaptım...tabi negatif...beklemiodum zaten ama merak işte...
![]()
tubişşşşşşşşşşşşş hülyaaaaaaaaaaaa nerdesinizzzzzzzzz???????????????????
ahhh meraklı seni seniiii bendede var test zor tutuyom valla kendimi :)) ya bu hafta inanılmaz şiş gezdim ve gaz sancım vardı hep kasıklarım ağrıyodu bide midem yanıyodu :)) ama ben kocişi yaklaşık 5 gündür göremiyom yani görüyonda pek yaklaşamıyoruz yorgunluktan :))
veeee yogunluk tam gaz devamm bitsinn bugün yaaaa((