- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.441
hee bu arada ben adet oldum hç bu kadar sevinmemiştim adet olduğuma
2 gün sonra klomene başlıcam bakalım ne tepki vercek yumurtalar inşallah ilk aydan hamiş kalırım uğraşmam
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee bu arada ben adet oldum hç bu kadar sevinmemiştim adet olduğuma2 gün sonra klomene başlıcam bakalım ne tepki vercek yumurtalar inşallah ilk aydan hamiş kalırım uğraşmam
(
o gaz zaten kankam oldu :d ben çok yandım haftasonu ellerim terliyordu hep yumurtlama döneminde oldugum için sanırımm...hayırlısı canım yaaa..bugün bitince kurtulacanmı peki bugünlerin yarınıda varrumarım yarın bu kadar yogun olmaz canımmm...allah kolaylık versinn...hülya da çok yogun herhalde...ateşim yükseliyo... Benim boğaz kötü şişiyo walla umarım geçerrr...ilaç içmek istemiyomm..
((
slm canımmmm..inşallah hamiş kalırsın ilk aydan...bakalım ben napcam daha çok var zamanda geçmez şimdi...
canım gfeçmiş olsun sanırım hastasın.okuyamadım bile yazılanları.
Vallaha yogunuz 2 saat bankada kaldım yıl sonu hesapımızı almak için.
ya o adet gününü beklemesi bitiriyo zaten insanııı..ben hç bekleyemiyorum bi hafta öncesi yapıyorum tabi negatiff alıyorum ağzımın payını oturuyorum snraa:26:
walla sanırım hasta oluyorum yeni atlatmıştım halbuki...öksürük hapşuruk boğaz ağrısı...ilaçda içmiommm..kötü oldum wallahh..sanada Allah kolaylıklar versin cnmm...
aynennn...bende yaptım c.tesi ağzımın payını aldım canım...kısmet...bakalım son payı nasıl alacaz!!!
ballı limon falan ye ıhlamur yap iyice ağırlaşmasın canm iyi bak kendinesonumuz iyi olur inşallah yaa
ya sepya test yapcam ctesi diyodu cvp vermedi bana sonuç negetif mi
saol canım dediklerini yapim bende ne yapsam diodum..inşallah iyi olur canımm...sepya test yapmadı...beklemede hala..nasıl dayanıo yaaa...ben 14 ocağı bekliyom 31 aralıkda test yaptımmm![]()
sende bnm gibisinya görüyonmu ctesi dedi yapmamış sorarım ben ona
![]()
ahhh ahhh biz bunu bildiğimizden zaten bilet almadık :)))Kızlar bundan sonra böle ara ara gelebilcem sanrıım çünkü burası fena karışık.
Kaymakam köpüyor.bugun tuvalette bir salak bayan sigara içti kabak bize patşadı ya..
Allahım vallaha bulsam böle saatleri bunun gibi güzel hafta sonu çalışmayacagım bir iş cıkacam.
Milli piyangoda vurmadı zaten![]()
ayyy cnm yaaa ıhlamur kaynat bal ye bol bol olurmu tarhana çorbası iç :))o gaz zaten kankam olduben çok yandım haftasonu ellerim terliyordu hep yumurtlama döneminde oldugum için sanırımm...hayırlısı canım yaaa..bugün bitince kurtulacanmı peki bugünlerin yarınıda varr
umarım yarın bu kadar yogun olmaz canımmm...Allah kolaylık versinn...Hülya da çok yogun herhalde...ateşim yükseliyo... benim boğaz kötü şişiyo walla umarım geçerrr...ilaç içmek istemiyomm..
((
cnmm çok çokkk yoğunummm ölüyorummm allahtan 20 dk falan kaldı ama dayanamıyommmselam kızlarnasılsınz görüşmeyeli işler yoğun sanırım koay gelsin hepinize bende temizlik yaptım kaynanama bende yoruldm yanee
sepya test yaptın mı sen ya baktm konuşmalara göremedim sonuç ne??
cnm benim hadi gözün aydın inşallah en kısa zamnda gelir göbüşüneeee :))hee bu arada ben adet oldum hç bu kadar sevinmemiştim adet olduğuma2 gün sonra klomene başlıcam bakalım ne tepki vercek yumurtalar inşallah ilk aydan hamiş kalırım uğraşmam
(
yaaa ben varya zor dayanıyomm 13 ocak sabahı yapcam kaldıııı 12 :))saol canım dediklerini yapim bende ne yapsam diodum..inşallah iyi olur canımm...sepya test yapmadı...beklemede hala..nasıl dayanıo yaaa...ben 14 ocağı bekliyom 31 aralıkda test yaptımmm![]()
tubişş yorma kendini be ne bu çalış çalış nereye kadar bas istifayı çıkcanım ya benm batı değiştirsene 31 ocak oldu
![]()
veeeeeeeeee tugba kaçarrr öpüyorum hepiniziiiiii![]()
selam kızlarnasılsınz görüşmeyeli işler yoğun sanırım koay gelsin hepinize bende temizlik yaptım kaynanama bende yoruldm yanee
sepya test yaptın mı sen ya baktm konuşmalara göremedim sonuç ne??
hee bu arada ben adet oldum hç bu kadar sevinmemiştim adet olduğuma2 gün sonra klomene başlıcam bakalım ne tepki vercek yumurtalar inşallah ilk aydan hamiş kalırım uğraşmam
(
sende bnm gibisinya görüyonmu ctesi dedi yapmamış sorarım ben ona
![]()
valla 2 de yattım ölüyorum uykusuzluktan Eki Görüntüle 319881hadi güle güle canmgt eve yat dinlen geceye kadar
![]()
varsa zaten cıkcacak ha bugun yapsam ha 10 günümde yapsam ne olcak ki:):):)