2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Esmuzoo tebrik ediyorum arkadaşım allah sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin .mercimeklerimiz büyüyor inşallah sağlıkla sıhatle.

canım benim migde bulantılarım ocak ayının 15den beri vardı.ama buara dahada yogunlaştı
ocagın 25sinde gittim ben dr dr 7,5 haftalık dedi ozamn duydum kalp atışlarını.
Seninde 1 hafta sonra felan duyulur canım heralde.
Vallaha bendede kasık agrısı var karnımda agrıyor ara ara ayaklarına dikkat et bu soguk havalrda bilmiyorum çalısıyormusun ama amn dikkat.bol bol c vıtamını meyva sebze tüket
benim bır kaç gündür karnımın çok gergin oldugunu hissediyorum özellikle akşamları çok şiş gibime gelıyor.

7.5 haftadan önce hiç bulantı yokmuydu canım...

ya bende deli gibi bir iştah var miğde bulantısı falan yok...
bende korktum boş gebelik nasıl acaba dedim...
Allah korusun
Eşimde diyoki geçen gittiğimizde sadece kabınımı gördük
kesesine kabı dedi ???????
:))))))))))

ben şimdi tatildeyim. öğretmenim ben pazartesi iş başı ama nasıl olcak bilmiyom. benim azcık ayakta dursam kasığım belim ağrıyo yatınca geçiyoo.. :(
3.ayda dikiş atılcak bana sonra hep yatçam riskli biraz daha 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli bunun her şeyinde korkuyorum...
Allahım inşallah o acıları yaşatmaz bir daha...

öyle canım benim için hiç farketmiyor eli ayagı düzgün sağlıklı olsunda.
Nedicem sen öle hepimize birden alıntılarla nasıl cevap yazıyorsun?
cnm alıntı ile cvp la nın yanında bi işaret var ona tıklıyosun işaretliyo hepsine aynı şeyi yapıp son yaptıgındada alıntı ile cvp laya basarsan hepsini alıyoo aralarına yazıyosun :))

cnm alıntı ile cvp la nın yanında bi işaret var ona tıklıyosun işaretliyo hepsine aynı şeyi yapıp son yaptıgındada alıntı ile cvp laya basarsan hepsini alıyoo aralarına yazıyosun :))

Tubişşş senin çok az günün kalmış teste ballim :)

tabi aynen ole yapiosun ama benim gibi cevaplarin icine saklayabilirsin :))) tubisim olede okuyo ama demi kisss ;)

benim de adet tarihim 1 şubattı ama iki gün erken kırmızlar gelince, heveslenmemem gerektiğini anladım.
gerçi eşim hala hamile olabileceğimden şüpheleniyo. ilk iki günden sonra 3.gün kahverengi bi kaç damla gördüm sadece. ama yine de sanmıyorum ben ne göğüs ağrısı kaldı ne bişey. sadece halsizlik ve uyku isteği devam ediyor bunu da havalara bağlıyorum ben.
yoruldum artık yaa.düşünmek istemiyorum artık.

moralimizi yuksek tutalim lutfen kizlar..psikolojik olarak bunyemizi cok etkilioz gercekten..umudumuzu da kaybetmeyelim..umut her zaman vardir;)

7.5 haftadan önce hiç bulantı yokmuydu canım...

ya bende deli gibi bir iştah var miğde bulantısı falan yok...
bende korktum boş gebelik nasıl acaba dedim...
Allah korusun
Eşimde diyoki geçen gittiğimizde sadece kabınımı gördük
kesesine kabı dedi ???????
:))))))))))

ben şimdi tatildeyim. öğretmenim ben pazartesi iş başı ama nasıl olcak bilmiyom. benim azcık ayakta dursam kasığım belim ağrıyo yatınca geçiyoo.. :(
3.ayda dikiş atılcak bana sonra hep yatçam riskli biraz daha 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli bunun her şeyinde korkuyorum...
Allahım inşallah o acıları yaşatmaz bir daha...

inşallah rabbim o acıları bir gaha yaşatmaz.
bernımde ilk kesem gözüktü sonra gittiğimde kalp atışlarını ve bebegi gördük

kızlar bir kaç günlerden beri kabızlık çekiyordum.dün ayıptır söylemesi pazardan balık aldım çok tazeydi bugun hafifcikten ishalim.aklıma kötü bişey getirmek istemıyorum.normalmıdır.gecenlerdede öyle oldu farklı bi yiycek yiycinde cırcır oldum..

kızlar bir kaç günlerden beri kabızlık çekiyordum.dün ayıptır söylemesi pazardan balık aldım çok tazeydi bugun hafifcikten ishalim.aklıma kötü bişey getirmek istemıyorum.normalmıdır.gecenlerdede öyle oldu farklı bi yiycek yiycinde cırcır oldum..

bişey olmaz canım bendede öyle oluyoo kabız oluyorum. bazende üşütüyormuyum yediklerimdenmi bilmiyom ishal oluyom. :)))

bende kalp sesi için stres yaptım yaaaaaaa
üfffffffffffff
geçmez bu günler artık...

vallahi çok zor arkadaşım inan stresli hamilelik yaa bu sefer rahat olucam dedim ama olmuyoooooooooooo

bişey olmaz canım bendede öyle oluyoo kabız oluyorum. bazende üşütüyormuyum yediklerimdenmi bilmiyom ishal oluyom. :)))

üfffffffffffff

vallahi çok zor arkadaşım inan stresli hamilelik yaa bu sefer rahat olucam dedim ama olmuyoooooooooooo

canım stres yapma.evet biraz zor geçıyort günler dr gidecegin günleri beklemek zor ama kendini hiç strese sokma.
kalbini ferat tut arakadaşım.
rahat ol lütfen canım tamammı.kendini olumlu düşünmeye ada

Tubişşş senin çok az günün kalmış teste ballim :)
evet cnm ama 9 unu beklicem çizelge 28 günlük ben genelde 30 de oluyorum çünkü :))
tabi aynen ole yapiosun ama benim gibi cevaplarin icine saklayabilirsin :))) tubisim olede okuyo ama demi kisss ;)
ayyy bitanem yaaaaa okurum tabi atlarmıyım hiç :))
cnm olabilir öle yediklerine dikkat et kuru kayısı falan ye tualete rahat çıkabilmen güzel :))

üfffffffffffff

cnm benim böle strese girme bak bebeişte etkilenir o büyüyo karnında şimdiii :))

canım stres yapma.evet biraz zor geçıyort günler dr gidecegin günleri beklemek zor ama kendini hiç strese sokma.
Kalbini ferat tut arakadaşım.
Rahat ol lütfen canım tamammı.kendini olumlu düşünmeye ada

haklısın rahat olmaktan başka çare yok...
Olumlu düşünmeye çalışmam lazım bebeğede zarar böylee.....

kötü bişe düşünme canım balık bağırsakları çalıştırır...haftada bir ye en azından...;)

bengeldimmm karnımı doyurdummm...bizim burda köpek var onunla oynadım güneşte ısındım birazda..ohhh iyi oldu walla...kuçu çok tatlı yaa...nasıl atlıo üstümüze gelin beni sevin dio...:D

Ayy bir duygusallaştım müziklerde duygulandırdı beni.
Uykum geldi böle uyuştum bi ne oldu anlamadım kafamı koysam uyuyacagım sanırım.

Back
X