2012 Şubat Anneleri Hoşgeldiniz

ah melocum ahh sen ne kadar aktifsin nasıl yetişiyorsun yaa.. bunu da yaptın 2012lerle de yetişirsin walla senn:))

hadi bakalım 2012 ubat annelerinin de inşallah çoook işine yarasın burası:)

ben de geçen sene mayıs ayında gecikmem olmuştu ve kesin hamileyim derken 30 mayısta regl olmuştum:) sonraki ay çok ilginç bir şekilde üstelik hiç ummazken hem de 25 haziranda çift çizgiyi görmüştüm sabahın 4ünde :)))

Aman Allah'ım eşimle ankarada tanışmıştık 10 yıl görüştükten sonra evlenmiştik ve ankara bizim için hep özel bi yer olmuştu. o sabah da 5-6 gibi kalkıp işimiz gereği ankaraya gidicez ve 1 gece kalıp dönecektik. uyandım wc ye gitmem gerekti ve gitmişken testi yaptım çifti görünce eşimi uyurken uyandırdım o da heyecanla kalkı hay bismillahirrahmanirrahiiiimmmm dedi :))))))))))))

giderken eşim yumurta taşır gibi araba kullanıyordu:)) ertesi gün ankarada gezerken çok mutluyduk kuğulu parka da gittik o akşam ööyle bi nostalji yapmıştıkk oof offf hatırladım şimdi. neyse uzatmiim daha da :)

tekrar hayırlı uğurlu osssunnnn:)

vaayyyyy koossskocaaa 1 sene geride kaldı heee..

Şimdi 2012 şubat anneleri hamilelik belirtileri konusunda heycanla birilerinden evet hamile olabilrsin yorumlarınıı bekliorlar belkide.. bi kaç gün sonrada bendeee hamileyim bölümüne patır patır dökülürler geçen sene bu zamanlar benimde yaptığım gibi :)

ne güzel heyecandı yaaa tairifi imkansız şimdi kuzumla koyun koyuna yattığımızdaki heyecan gibi. Rabbim bütün kadınlara yaşatsın bu eşsiz duyguyu.

Kımse henuz yazmamıs ılk yazan ben oluyorum galıba Evettttt subat 2012 annesı olarak hepınzı selamlıyorum ..

koşuunn koşunn bi 2012 şubat annesi gelmişş

canım hayırlı olsunn.Allah tamamını erdirsi n inşallah.bu uzun ama bir okadarda keyifli süreçte sana ve bebeğine sağlık diliyorum.

Kımse henuz yazmamıs ılk yazan ben oluyorum galıba Evettttt subat 2012 annesı olarak hepınzı selamlıyorum ..

hayırlı olsun canım allah hayırlısyla bebeğine kavuşmayı bizler gibi çok güzel bir duygu olan anneliğe giden 9 ay 10 günlük bir süreç olan hamileliğini hayırlısıyla bebeğine kavuşmakla sonlandırsın.

ayyy birden mesajını görünce nasıl sevindim anlatamam.. Sana çok kolay bi hamilelik ve doğumla kuzuna kavuşmanı diliorum canımmm.. Herşey gönlünce olsun.. Çok güzel bir 9 ay geçirmen dileğiyle..
Hamileliğinin tadını çıkart ben çok özlüyorum çünküüüüüüüü

Böyle bir topiği görünce ben de çok duygulandım yahu bizde eşimle anneler gününden beri çalışmalara başladık bilmiyorum bebeğim olacak mı olmayacak mı çok mu bekletecek bizi yoksa oldu mu:) Allah herkesin gönlüne göre versin benim ay sonunda belli olur herhalde durumum. Bakalım ne olacak:)

Hoşgeldin Canım Eminim Bu Haberi Almayı Dört Gözle Bekliyordun Ama Biz de Sizleri Dört Gözle Bekliyoruz, Hem Yaşadığımız Duyguları Tekrar Sizlerle Tatmak İçin.. Hem Kocaman Bi Aile Olarak Paylaştığımız Tartıştığımız Ortak Karar Verdiğimiz Pratik Bilgileri, Faydalı Bilgileri Sizinle Paylaşmak İçin..

Emin Olun Biz de Sizlerle Aynı Heyecanı Tekrar Yaşıycaz, Hep Yanınızda Olcaz, Biraz Muhabbeti Severiz 2011 Şubat Anneleri Olarak İstediğinizi Sorabilir İstediğinizi Paylaşabilirsiniz {Siz Sormadan da Burda Yanınızda Destekiniz OluruzŞüpheniz Olmasın }.. ;} Biz Hep Burdayız

N ekadar guzel seyler yazmissiniz.... Cook mutlu oldum hepinize tekr teker tesekkur ederim. Cevap yazamamistim kusura bakmayin... Malatyadaydim dun geldim eve...

N ekadar guzel seyler yazmissiniz.... Cook mutlu oldum hepinize tekr teker tesekkur ederim. Cevap yazamamistim kusura bakmayin... Malatyadaydim dun geldim eve...
canım hoşgelddiiiinn çok sevindim hayır lı olsun..

iLk subat anneniz ayriliyor( ocak annesiymisim ben:).... 27 ocakmis tahmini dogum arada nerdeyse subat yani

cnm bazen bebişler dayanamıyo daha bile erken geliyo mesela bnmki 27şubattı ama kuzum 10 şubatta geldi kucağıma:)yani sende inşallah kesin ocak annesisin ozaman hayırlı olsun sağlıkla geçir hamişliğini buraya gelicekler ancak haziranda belli olur:)biz hem 2011 şubat anneleri hemde bebişleri olarak çok aceleciyiz :):)

Bakalim bizimki ne yapacak benim tup bebek oldugu icin ikiz olma ihtimali var ikiz olursa doktor zaten tahminindende erken dogar dedi

Bakalim bizimki ne yapacak benim tup bebek oldugu icin ikiz olma ihtimali var ikiz olursa doktor zaten tahminindende erken dogar dedi

hadi hayırlısı olsun cnm oooo ikizlerin olursa ocağın başı falan olur :)yeterki sağlıklı olsunlarda bizimkilerde şubattan önce ocakta aralıkta doğanlar oldu ama maaşllah sağlıklı lar hepsi inş sizde sağsalim alın koklayın o mis kokularını herkes yaşasın bu güzelliği isteyen inş

iLk subat anneniz ayriliyor( ocak annesiymisim ben:).... 27 ocakmis tahmini dogum arada nerdeyse subat yani

çok heycanlandırdın kız biziiii ama ben düşünmüştüm ocak annesi olabilceni bizde şubat annelerinin nerdeyse çoğu daha önce yaptı bebişler annelerine kavuşmak için acele edebilio çünkü benimde tahmini doğum tarihim 1 marta geliodu şubatla mart anneleri arasında karasız kalmıştım ama şubat anneleriyle koyuldum yoluma iikii de öle yapmışım hem kızım 17 şubatta geldi hemde çok tatlı insanlar çıktı karşıma çok şükür çok şey öğrendim onlardan hatta 2. bebekleride hep beraber aynı aya ayarlasak diorummmm

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, aylardır yazılarınızı takip ediyorum. bende bugün hamile olduğumu öğrendim :)))) ilk aşılamam ve tuttu sanırım.Regl olmama 6 gün kala (26 mayıs) kan testim 34,61 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım 124.14. Doktorumla görüştüm hamilesin dedi ama kaç haftalığım bilemedim. Tahmini olarak sanırım şubat2012 annesi olucam :)))) 27 sinde kese görünür mü çok merak ediyorum. Doktorum o tarihe randevu verdi. Bakalım hayırlısı...Şimdi de keseyi ve kalp atışlarını beklicez..Hayatımız beklemekle geçti :)))) Kızlar bu arada sizce kaç haftalık hamileyimdir??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…