- Konu Sahibi pembepatron
-
Kımse henuz yazmamıs ılk yazan ben oluyorum galıba Evettttt subat 2012 annesı olarak hepınzı selamlıyorum ..
Kımse henuz yazmamıs ılk yazan ben oluyorum galıba Evettttt subat 2012 annesı olarak hepınzı selamlıyorum ..
canım hoşgelddiiiinn çok sevindim hayır lı olsun..N ekadar guzel seyler yazmissiniz.... Cook mutlu oldum hepinize tekr teker tesekkur ederim. Cevap yazamamistim kusura bakmayin... Malatyadaydim dun geldim eve...
iLk subat anneniz ayriliyor( ocak annesiymisim ben:).... 27 ocakmis tahmini dogum arada nerdeyse subat yani
cnm bazen bebişler dayanamıyo daha bile erken geliyo mesela bnmki 27şubattı ama kuzum 10 şubatta geldi kucağıma:)yani sende inşallah kesin ocak annesisin ozaman hayırlı olsun sağlıkla geçir hamişliğini buraya gelicekler ancak haziranda belli olur:)biz hem 2011 şubat anneleri hemde bebişleri olarak çok aceleciyiz :):)
Bakalim bizimki ne yapacakbenim tup bebek oldugu icin ikiz olma ihtimali var ikiz olursa doktor zaten tahminindende erken dogar dedi
Bakalim bizimki ne yapacakbenim tup bebek oldugu icin ikiz olma ihtimali var ikiz olursa doktor zaten tahminindende erken dogar dedi
iLk subat anneniz ayriliyor( ocak annesiymisim ben:).... 27 ocakmis tahmini dogum arada nerdeyse subat yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?