2012 Şubat Anneleri Hoşgeldiniz

hadi hayırlısı güzelim ...son adet tarihin ne zamansa o günden hesaplayacaksın kaç haftalık hamile olduğunu...bir de hcg değerine göre bakılıyordu sanırım her haftanın hcg değeri farklıydı :))

hayırlı olsun canım bebişin ilk annemiz geldi heral. yaa nerde sahi bu anne adayları burdan haberlrimi yok ne??? gerçi ben taa 23 haziranda öğrenmiştim.

merhabalar bizleri dusunup konuyu acan kardesime sonsuz tesekkurler ederim...
satim 27 nisan gectigimiz persembe 26 mayis gunu sabah 8.30 da idrar testinde silikde olsa hamile oldugumu ögrendim....
bir kizim ve iki oglum var Allahin emaneti simdi 4. bebegim geliyor insAllah hamileyim....
9 ay insallah bu heyecani birlikte yasayacagiz.....
1 subat dogum tarihi
insAllah herkese kazasiz belasiz saglikli sihhatli bir
hamilelik gecirmelerini diler
saglicakla bebelerini benimle beraber kucaklarina almalarini
yüce Allahtan dilerim...

Sağlıklı Güzel Bi Hamilelik Olur İnşallah.. Bebeğini Kucağına Almanın Sevincini de Bizimle Paylaşırsın İnşallah Burda ;}

hepinize mrb bende allah nasip ederse subatta bebeğimi kucagıma alcam daha 6 haftalık hamileyim bu uzun yolculukta benimle birlikte bebişlerini büyütecek dertlerimizi paylaşacak arkadsları gördüğüme sevindim :))

ne tatlisiniz ya cok hosuma gitti yazdiklariniz benim dogumumda 2 subat insallah.. kesemi gordum gecenlerde simdi 8 haftalik cikom cok guzel bi duygu allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah

merhaba arkadaşlar hamile olmadan öncede bu siteyi takip ediyodum gerçekten çok şey ögrendim burdan. 9+4 haftalık hamileyim ama son zamanlarda sancım arttı korkmaya başladım normalmidir sizce?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…