- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.201
minnasucum; hiç yapancı gelmiyorsun, acep tüp bebek topiklerindemi tanışmıştık..
ayşe bahar tebrik ediyorum canım bizim oğluşumuz oluyor inş sağ sağlim doğar..aileni hiç kafana takma..bende görüşmüyorum 1 aydır kafam rahat valla..çeneleriyle yediler beni....takmıyorum artık..oğluma bi isme karar veremedik..listedeki akın çok güzelmiş ama akrabalarımda var..... inş güzel bi isim koyarız eşimle....ben doktora gidemedim ben ne 2 li testi yaptırdım nede 3 lüyü bakalım ne olcak... inş bi sorun olmaz...zamanı geçmeden doktora sormam lazım..sağlıkla doğarlar inş...dün evimi temizledim izinliydim ..tüllerimi yıkadım,camlarımı sildim..akşama pikniğe gittim..gelince baktım kalçam belim çok ağrıyor uzandım...çok yorgun düşüyorum hemen..ahh ahh nerde eski ben...merdiven çıkmak ölüm şimdiden.. ama yürümemiz çok sağlıklıymış şu zamanlar ...normal doğum kolay olur diye duydum ama inş bakalım...
kızlar bu arada hep aynı bacağıma sabaha karşı kramp giriyor aklım gidiyor..neden acaba? masaj yapıyorum ama bi yararı yok kalsiyum eksikliğimi acaba? yoğurttta yiyorum ama sütten soğudum sanki..olmazsa aldırım bugün bitane...kramp gidince bu sefer bacağım çok acıyor yürürken..çok zor yaa...acıma eşim uyandı yanımda..
bu arada hafızan için maşallah nasılda hatırladın üstelik uzun bir ara vermiştin sanırım yoktun bir ara kk da değil mi?
kızlar dişimi fırçaladıgında çok kanama oluyor sizde de varmı dr gittim diş eti çekilmesi var dişeti uzmanı görsün dedi
kızlar bu arada hep aynı bacağıma sabaha karşı kramp giriyor aklım gidiyor..neden acaba? masaj yapıyorum ama bi yararı yok kalsiyum eksikliğimi acaba? yoğurttta yiyorum ama sütten soğudum sanki..olmazsa aldırım bugün bitane...kramp gidince bu sefer bacağım çok acıyor yürürken..çok zor yaa...acıma eşim uyandı yanımda..
Merhaba hepınıze,
Dun yorumları ıle benı rahatlatmaya gayret eden, bugun ıse merak eden arkadaslarıma tek tek tesekkur ederım.
Aksam eve ıstemeyerek gıttım, yollarda oyalandım, banklarda oturdum, dusundum...
Bır kac saat sonra da esım geldı.
Once, 'Annemden-babamdan ne ıstıyorsun?' dedı.
Bırsey ıstemedıgımı zaten gıdecegımı soyledım.
Blof yapıyordum aslında ama ınansın dıye hazırlık yaptım.
Uzerımı degıstırdım, baska gıysıler gıyındım, kucuk de bır bavul hazırladım.
Basladı ozur dılemeye, 'sınırlıydım, ne dedıgımı bılmıyordum, benım dedıgımı yapmadıgın ıcın ofkelendım' demeye.
Tabıı ben hungur hungur aglıyorum.
'cocugumuza bırsey olacak, nolur sakınles, senın haklı oldugunu bılıyorum ama onlar annem-babam atamam kı onları' dedi.
'bızı atıyorsun ama!' dedım.
Ozurler, senı sevıyorumlar, opmeler, sarılmalar...
Bende hemencık yumusadım
Ne guzel dimi, affettım onu!
Merhaba hepınıze,
Dun yorumları ıle benı rahatlatmaya gayret eden, bugun ıse merak eden arkadaslarıma tek tek tesekkur ederım.
Aksam eve ıstemeyerek gıttım, yollarda oyalandım, banklarda oturdum, dusundum...
Basladı ozur dılemeye, 'sınırlıydım, ne dedıgımı bılmıyordum, benım dedıgımı yapmadıgın ıcın ofkelendım' demeye.
'cocugumuza bırsey olacak, nolur sakınles, senın haklı oldugunu bılıyorum ama onlar annem-babam atamam kı onları' dedi.
Bende hemencık yumusadım
evet canım bir ara kadınlar klubundeyoktum. Şimdi 20 haftalık hamileyim şükürler olsun. Bu topiği hep okuyorum, arkadaşların hepsini tanıyorum. ama bi sohbete katılamadım..Halbuki hoş sohbetimdir ama, biraz çekimser kaldım:)
geçmiş olsun ben ilk hamileligimde çok çektim kraplardan seni anlıyorum ben de süt ve süt ürünlerini yiyip içemiyordum bu hamileligimde süt içiyorum peynirimi yogurtumu yiyorum şükür daha kramlar başlamadı
Merhaba hepınıze,
Bende hemencık yumusadım
Allah bağışlasın yavrunu size..maşallah demek 20 haftalıksın ne güzel bende biran önce 5 aylık olmak istiyorum..belki mide bulantım geçer o zamana kadar..evet kesinlikle hoşsohbetsin
merhaba kızlar..
biraz sayfalara göz gexdirdimde ayşebaaharın oğlu olacakmış.aaaa...kesinleşmiş demek.dün öyle yazınca bende kız dır diye düşübmüştüm,hayırlı evlat olsun,sağlıklı sıhatle doğsun inşallah.
diğer arkadaşlarada yorum yapmaya çalışıcam birazdan.
bende bugün sağlık ocağından geldim,kontrol için çağırmışlardı.
tansiyona baktılar,3 kilo almşım bu arada.
tansiyonum yine tavan yaptı 14'e 10 hemşirede iyice korkuttu beni,sinir oldum.
bebeğimin kalp atışlarını dinletti,iyi dedi.
ben çok öksürüyorum,okadar çokki kasıklarım çok ağrıyo öksürürken.
hemşire doktoruna mutlaka bildir dedi.
sizce bebeğime bi zararı olurmu?
ohhh ne güzel canım blof yapmanda ağlaman da iyi olmuş
bak hemen ailesinin haksız olduğunu itiraf etmiş
bundan sonra iyi olursunuz inşallah
gerçi bu eşine bayağı zaman gider
çoooook sevindim senin adına dün baya üzüldük umarım bir daha yaşamazsınız böyle tatsızlıklar biraz anlayışlı olun birbirinize karşı hersey yoluna girer hepimiz geçtik o yollardan inan şimdi kavgayı bırak tartışmıyoruz bile eşimle
Merhaba hepınıze,
Bende hemencık yumusadım
ohh çok şükür canım yaaa
çok sevindim bir daha ağzınızın tadı bozulmaz inşallah bu son olur
öncelikle geçmiş olsun hemşire dogru söylemiş bencede doktoruna görün hapşurdugum zaman bile yarım saat kasıklarıma agrı giriyor seninki daha kötü için rahat eder en azından ilaç falan verir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?