2012 Şubat Anneleri

evet canım tüp bebek annesi olacağım inşallah

bende şubat ayında tüp bebek denemiştim ama malesef olmadı. Ama şükürler olsun mayısta kendiliğinden hamile kaldım. 20 haftalık hamileyim.

Ne zor yollardan geçip hamile kaldık. İnşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz..

kızlar bu arada hep aynı bacağıma sabaha karşı kramp giriyor aklım gidiyor..neden acaba? masaj yapıyorum ama bi yararı yok kalsiyum eksikliğimi acaba? yoğurttta yiyorum ama sütten soğudum sanki..olmazsa aldırım bugün bitane...kramp gidince bu sefer bacağım çok acıyor yürürken..çok zor yaa...acıma eşim uyandı yanımda..

Bende akşamaları yürümek istiyorum ama o kadar yorgun oluyorumki hiç canım istemiyor..

Merhaba hepınıze,

Dun yorumları ıle benı rahatlatmaya gayret eden, bugun ıse merak eden arkadaslarıma tek tek tesekkur ederım.

Aksam eve ıstemeyerek gıttım, yollarda oyalandım, banklarda oturdum, dusundum...
Bır kac saat sonra da esım geldı.

Once, 'Annemden-babamdan ne ıstıyorsun?' dedı.
Bırsey ıstemedıgımı zaten gıdecegımı soyledım.
Blof yapıyordum aslında ama ınansın dıye hazırlık yaptım.
Uzerımı degıstırdım, baska gıysıler gıyındım, kucuk de bır bavul hazırladım.
Basladı ozur dılemeye, 'sınırlıydım, ne dedıgımı bılmıyordum, benım dedıgımı yapmadıgın ıcın ofkelendım' demeye.
Tabıı ben hungur hungur aglıyorum.
'cocugumuza bırsey olacak, nolur sakınles, senın haklı oldugunu bılıyorum ama onlar annem-babam atamam kı onları' dedi.
'bızı atıyorsun ama!' dedım.
Ozurler, senı sevıyorumlar, opmeler, sarılmalar...
Bende hemencık yumusadım
Ne guzel dimi, affettım onu!

geçmiş olsun ben ilk hamileligimde çok çektim kraplardan seni anlıyorum ben de süt ve süt ürünlerini yiyip içemiyordum bu hamileligimde süt içiyorum peynirimi yogurtumu yiyorum şükür daha kramlar başlamadı

bu arada hafızan için maşallah nasılda hatırladın üstelik uzun bir ara vermiştin sanırım yoktun bir ara kk da değil mi?

evet canım bir ara kadınlar klubundeyoktum. Şimdi 20 haftalık hamileyim şükürler olsun. Bu topiği hep okuyorum, arkadaşların hepsini tanıyorum. ama bi sohbete katılamadım..Halbuki hoş sohbetimdir ama, biraz çekimser kaldım:)

kızlar dişimi fırçaladıgında çok kanama oluyor sizde de varmı dr gittim diş eti çekilmesi var dişeti uzmanı görsün dedi

canım hamilelikte olabiliyormuş
doktor dişlerini temizleyelim diyebilir rahatlaman açısından

kalsiyum eksikliği canım
eşin cimcik atsın gece öyle geçer ancak

ohhh ne güzel canım blof yapmanda ağlaman da iyi olmuş
bak hemen ailesinin haksız olduğunu itiraf etmiş
bundan sonra iyi olursunuz inşallah
gerçi bu eşine bayağı zaman gider

çoooook sevindim senin adına dün baya üzüldük umarım bir daha yaşamazsınız böyle tatsızlıklar biraz anlayışlı olun birbirinize karşı hersey yoluna girer hepimiz geçtik o yollardan inan şimdi kavgayı bırak tartışmıyoruz bile eşimle

merhaba kızlar..

biraz sayfalara göz gexdirdimde ayşebaaharın oğlu olacakmış.aaaa...kesinleşmiş demek.dün öyle yazınca bende kız dır diye düşübmüştüm,hayırlı evlat olsun,sağlıklı sıhatle doğsun inşallah.

diğer arkadaşlarada yorum yapmaya çalışıcam birazdan.
bende bugün sağlık ocağından geldim,kontrol için çağırmışlardı.
tansiyona baktılar,3 kilo almşım bu arada.
tansiyonum yine tavan yaptı 14'e 10 hemşirede iyice korkuttu beni,sinir oldum.
bebeğimin kalp atışlarını dinletti,iyi dedi.
ben çok öksürüyorum,okadar çokki kasıklarım çok ağrıyo öksürürken.
hemşire doktoruna mutlaka bildir dedi.
sizce bebeğime bi zararı olurmu?

Allah bağışlasın yavrunu size..maşallah demek 20 haftalıksın ne güzel bende biran önce 5 aylık olmak istiyorum..belki mide bulantım geçer o zamana kadar..evet kesinlikle hoşsohbetsin

valla nasıl canı yanıyor insanın.. kesin ondan o zaman... ara verdim çok az yiyorum bu aralar yoğurt falan ...inş yaşamazsın canım..iki günde bir aynı bacağıma giriyor çok kötü..

ohh çok şükür canım yaaa
çok sevindim bir daha ağzınızın tadı bozulmaz inşallah bu son olur

Allah bağışlasın yavrunu size..maşallah demek 20 haftalıksın ne güzel bende biran önce 5 aylık olmak istiyorum..belki mide bulantım geçer o zamana kadar..evet kesinlikle hoşsohbetsin

mide bulantıları bendede vardı, şükür geçti. Ben sürekli armut yiyordum, mide bulantımı alıyordu bi dene bakalım

öncelikle geçmiş olsun hemşire dogru söylemiş bencede doktoruna görün hapşurdugum zaman bile yarım saat kasıklarıma agrı giriyor seninki daha kötü için rahat eder en azından ilaç falan verir doktor

ohhh ne güzel canım blof yapmanda ağlaman da iyi olmuş
bak hemen ailesinin haksız olduğunu itiraf etmiş
bundan sonra iyi olursunuz inşallah
gerçi bu eşine bayağı zaman gider

ıtıraf edıyor ama neye yarar kı.
'Sen ara yıne de, ıyılık sende kalsın' dıyor.
Tamam ıyı hosda, onlarda bu kez kendılerını bırsey sanıyor.

ınsallah uzun zaman etkılı olur.

Bu sabahta bır maıl gonderdım, henuz affedemedıgımı yazdım.
Gorunurde affetmıs gıbı davranacagım ama ıcten ıce hep hıssettırecegım ona ne kadar kırıldıgımı.
Belkı bıraz aklını basına toplar.

Tesekkur ederım canım.
ınsallah yasamayız, kımse yasamasın.

Belkı ınat etmeseydım aramam dıye, bu kadar uzamazdı.
Ama yıne de o lafları sarf etmesının haklı bır yanı yok.

bak gördünmü işte biz demiştik sana kızgınlıkla,ağzından biranda çıkmıştır diye..tabi öyle bi ŞEYİ ne olursa olsun söylememesi gerekirdi!neyse aranızın düzelmesine inan çok sevindim arkadaşım.o hatasını anlamış,sende alttan almışsın uzatmamışsın barışmışsınız..ama senin blöf yapman iyi olmuş!nekadar kırıldığını anlasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…