- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.241
kızlar herkese mrb.ya size bişey söylemek istiyorum ben bu sitede aktif yazışmayı beceremiyorum sizin yazdıklarınızı okuyup kalıyorum ne kötükullanma özürlüyüm heralde bir tickerım bilem yok.karatsın cinsiyetini merak ediyroum acaba neydi birde beinmde çok bacak ağrım oluyor sızlıyor böle azelyacığım sen site konusunda daha iyisin sanırım nası olcak bu ticker işi ve aktif yazışma
kızlar ben çıkıyorum 3lü test sonucunu ve cinsiyet öğrenmeye
ne olur dua edin güzel çıksın sonuç
saol tatlım,Canım çok teşekkürler, daha iyiceyim. Arada yine sancım tutuyor az az ama geceye göre çok iyiyim.
Sen nasılsın bugün?
teşekkürler canımm...
ayşebahar senin için koşa koşa girdim bu gün nete.
haberine çok sevvindim.Allah hayırlı ve sağlıklı etsin oğlunu inşallah.
Annemle bende çok yakın değilimdir.Hatta o bilmez ama ben ona için için çok kırgındım bi zamanlar.Ama artık onu affettim.Ve ilişkimizi belli bi seviyede tutuyorum.O yine bilmiyor ama ben bunu sadece Allah rızası için yapıyorum.sende böyle yapabilirsin belki..
ayşe bahar tebrik ediyorum canım bizim oğluşumuz oluyor inş sağ sağlim doğar..aileni hiç kafana takma..bende görüşmüyorum 1 aydır kafam rahat valla..çeneleriyle yediler beni....takmıyorum artık..oğluma bi isme karar veremedik..listedeki akın çok güzelmiş ama akrabalarımda var..... inş güzel bi isim koyarız eşimle....ben doktora gidemedim ben ne 2 li testi yaptırdım nede 3 lüyü bakalım ne olcak... inş bi sorun olmaz...zamanı geçmeden doktora sormam lazım..sağlıkla doğarlar inş...dün evimi temizledim izinliydim ..tüllerimi yıkadım,camlarımı sildim..akşama pikniğe gittim..gelince baktım kalçam belim çok ağrıyor uzandım...çok yorgun düşüyorum hemen..ahh ahh nerde eski ben...merdiven çıkmak ölüm şimdiden.. ama yürümemiz çok sağlıklıymış şu zamanlar ...normal doğum kolay olur diye duydum ama inş bakalım...
kızlar bu arada hep aynı bacağıma sabaha karşı kramp giriyor aklım gidiyor..neden acaba? masaj yapıyorum ama bi yararı yok kalsiyum eksikliğimi acaba? yoğurttta yiyorum ama sütten soğudum sanki..olmazsa aldırım bugün bitane...kramp gidince bu sefer bacağım çok acıyor yürürken..çok zor yaa...acıma eşim uyandı yanımda..
Merhaba hepınıze,
Dun yorumları ıle benı rahatlatmaya gayret eden, bugun ıse merak eden arkadaslarıma tek tek tesekkur ederım.
Aksam eve ıstemeyerek gıttım, yollarda oyalandım, banklarda oturdum, dusundum...
Bır kac saat sonra da esım geldı.
Once, 'Annemden-babamdan ne ıstıyorsun?' dedı.
Bırsey ıstemedıgımı zaten gıdecegımı soyledım.
Blof yapıyordum aslında ama ınansın dıye hazırlık yaptım.
Uzerımı degıstırdım, baska gıysıler gıyındım, kucuk de bır bavul hazırladım.
Basladı ozur dılemeye, 'sınırlıydım, ne dedıgımı bılmıyordum, benım dedıgımı yapmadıgın ıcın ofkelendım' demeye.
Tabıı ben hungur hungur aglıyorum.
'cocugumuza bırsey olacak, nolur sakınles, senın haklı oldugunu bılıyorum ama onlar annem-babam atamam kı onları' dedi.
'bızı atıyorsun ama!' dedım.
Ozurler, senı sevıyorumlar, opmeler, sarılmalar...
Bende hemencık yumusadım
Ne guzel dimi, affettım onu!
Hoşgeldin...evet canım bir ara kadınlar klubundeyoktum. Şimdi 20 haftalık hamileyim şükürler olsun. Bu topiği hep okuyorum, arkadaşların hepsini tanıyorum. ama bi sohbete katılamadım..Halbuki hoş sohbetimdir ama, biraz çekimser kaldım:)
merhaba kızlar..
biraz sayfalara göz gexdirdimde ayşebaaharın oğlu olacakmış.aaaa...kesinleşmiş demek.dün öyle yazınca bende kız dır diye düşübmüştüm,hayırlı evlat olsun,sağlıklı sıhatle doğsun inşallah.
diğer arkadaşlarada yorum yapmaya çalışıcam birazdan.
bende bugün sağlık ocağından geldim,kontrol için çağırmışlardı.
tansiyona baktılar,3 kilo almşım bu arada.
tansiyonum yine tavan yaptı 14'e 10 hemşirede iyice korkuttu beni,sinir oldum.
bebeğimin kalp atışlarını dinletti,iyi dedi.
ben çok öksürüyorum,okadar çokki kasıklarım çok ağrıyo öksürürken.
hemşire doktoruna mutlaka bildir dedi.
sizce bebeğime bi zararı olurmu?
bak gördünmü işte biz demiştik sana kızgınlıkla,ağzından biranda çıkmıştır diye..tabi öyle bi ŞEYİ ne olursa olsun söylememesi gerekirdi!neyse aranızın düzelmesine inan çok sevindim arkadaşım.o hatasını anlamış,sende alttan almışsın uzatmamışsın barışmışsınız..ama senin blöf yapman iyi olmuş!nekadar kırıldığını anlasın!
Merhaba bayanlar..
Eleferacım dün kötü bir gün geçirmişsin sanırım..
Ama geçmiş çok şükür..
Rabbim yuvalarımızadan huzuru eksik etmesin..
ayşebaharcığım senince bebişinin cinsiyeti belli olmuş sanırım..
Hayırlı olsun..
ayşebaharcımm çok tebrik ederimmallah bütün çocuklarınla sana güzel günler nasip etsin cnmm..
Canım cupcakeim benim...
Amin güzel dileklerin için..
Anneler hissediyor buna inanıyorum ben..
Senin henüz belli olmadı değil mi?
Bak merakta bırakma beni..
Yaz oldu mu canım
Seninki de erkek sanki..
evet herşey Allah rızası için..
Canım evet şehzadelerimiz sağsalim doğar inşallah...
Beni en iyi sen anlarsın zaten bu ailevi meselelerde gülüm..
Bende dün hep isim düşündüm..
Üç evladımda doğduktan sonra koyduk
Bu kez onu ismiyle sevmek istiyorum...
Çok yorma kendini..
Çok üzmede
Taşındın mı oradan
Canım calsiyum eksikliğinden
Doktoruna söyle
bana söyle dedi..doktorum
Canım aranızın düzelmesine sevindim...
Ama inan söyledikleri affedilecek şeyler değil..
Kaç yaşında eşin?
Hoşgeldin...
Amin canım benim..
Canım zararı olmaz öksürmenin...
Sen içini rahat tut
Ama tansiyonunu ihmal etme canım
Kilo alımın normal benle aynısın canım...
Kesinlikle katılıyorum
Öyle bişeyi ASLA söylememeliydi..
Sağol limonum benim...
Şehzadem geliyor
Hem de bir tane daha şükür RAbbime...
Sağol canım ...
Amin..
Güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkürler
kaç haftalık seninkisi? benimde tickerim yok nasıl yapılıyor bilmiyorum...Arkadaşlar bize bi yardımcı olsa:)
Masaj iyi geliyor aslında ama iş yerinde zor olur.Kayısıyı deneyeyim bakalım akşam evde...
Hadi hayırlı haberler olsun tatlım bekliyoruz.
Canım çok teşekkürler, daha iyiceyim. Arada yine sancım tutuyor az az ama geceye göre çok iyiyim.
Sen nasılsın bugün?
benim adım tuğba bertuğyu bende çok istedim eşim ben beğenmedim dedi bizde eymen ismine karar verdikÖnceden derdim, bebek olsunda isim kolay diye, isim koymakda zormuş. sağlıklı sıhatli geldinlerde. Bertuğ ismini beğendim bakalım. bizimkine bi söyleyim, o da türkay nasıl diyor. bakacağız artık.
Merhaba hepınıze,
Dun yorumları ıle benı rahatlatmaya gayret eden, bugun ıse merak eden arkadaslarıma tek tek tesekkur ederım.
Aksam eve ıstemeyerek gıttım, yollarda oyalandım, banklarda oturdum, dusundum...
Bır kac saat sonra da esım geldı.
Once, 'Annemden-babamdan ne ıstıyorsun?' dedı.
Bırsey ıstemedıgımı zaten gıdecegımı soyledım.
Blof yapıyordum aslında ama ınansın dıye hazırlık yaptım.
Uzerımı degıstırdım, baska gıysıler gıyındım, kucuk de bır bavul hazırladım.
Basladı ozur dılemeye, 'sınırlıydım, ne dedıgımı bılmıyordum, benım dedıgımı yapmadıgın ıcın ofkelendım' demeye.
Tabıı ben hungur hungur aglıyorum.
'cocugumuza bırsey olacak, nolur sakınles, senın haklı oldugunu bılıyorum ama onlar annem-babam atamam kı onları' dedi.
'bızı atıyorsun ama!' dedım.
Ozurler, senı sevıyorumlar, opmeler, sarılmalar...
Bende hemencık yumusadım
Ne guzel dimi, affettım onu!
bblau canım cok gecmis olsun sana, bugün nasıl oldun tatlım?
günisigim sana da gecmis olsun canım...
elefera, canım tam nedir anlamadım ama umarım daha iyisindir, simdi en önemli sey bebegin tatlım minik kusunu üzme annesi, umarım daha iyi hissediyorsundur tatlım...
aysebahar, masallah canım, hayırlı olsun erkekmis..Rabbim cümlemizinkini; saglikli, hayırlı evlad kılsin insallah...
herkese selamlar, sevgiler
kızlar bir söz okudum çok güzel yaaa
Gereksiz insanlar için ağlamaya değmeyecek kadar pahalı bizim rimelimiz ♥
canım o zaman anneni arayıp da bu mutlu günlerinde ,
keyfin kaçmasın nasılsa öğrencek ne kadar geç senn
morelin açısından o kadar iyi..madem sevincine ortak olmayacak
hiç değilse senin kırılman o kadar geç olsun
biz sennle üzülür seviniriz
kızlar herkese mrb.ya size bişey söylemek istiyorum ben bu sitede aktif yazışmayı beceremiyorum sizin yazdıklarınızı okuyup kalıyorum ne kötükullanma özürlüyüm heralde bir tickerım bilem yok.karatsın cinsiyetini merak ediyroum acaba neydi birde beinmde çok bacak ağrım oluyor sızlıyor böle azelyacığım sen site konusunda daha iyisin sanırım nası olcak bu ticker işi ve aktif yazışma
bblau
çok geçmiş olsun canım.geçmişi okuyamadım hayırdır nasıl bı sancı bu böyle?bende şimdi kendimle ilgili bi ağrıyı anlatmak için geldım dırek senı gördüm.benimde sol kasığımda kötü bi sancı ağrı var olduğum yerde kalıyorum.kendısıde şöyle başladı yatar vazıyetteyken öksürdüm kasıklarım çok feci ağrıdı ovuşturdum falan ağrı geçti.sabah kalktım sol tarafım çok feci ağrıyo.bebişim hareket etmeseydi doktora gıdıcektım çok şukur o hareketlı.korkuyorumda sızce ne yapsam bışeyımı mı patlattım naptım acaba
kaç haftalık seninkisi? benimde tickerim yok nasıl yapılıyor bilmiyorum...Arkadaşlar bize bi yardımcı olsa:)
Ayyyy canım ya bana hoşgeldin dedin çok teşekkür ederim. Ben biraz bahsedeyim kendimden. 5 yıllık evliyim. 1 başarısz tüp bebek denemesi ve sonradan doğal yolla hamile kaldım. Tıp mucize dediği şey Allahımın takdiri ile oldu. 20 haftalık bebişim. senin 4. hamileliğin süper ya.. Yaşın kaç bu arada
Kasların zorlanmıştır herhalde canım ama arama imkanın varsa ara bi doktorunu istersen.
Benimki de gaz sancısı...Üşüttüm klimadan.
Selam annişler
Mouse'm bozuk ve giremiyorum pc ye suan nasıl olduysa duzeldi gene bozulmadan sizlere bakıyım dedim. Umarım iyisinizdir hepiciniz.
Elefera; esinle aranızın duzelmesine cok sevindim canım. Kızgınlık anında soylenmis sozler oldugu belliydi zaten.
Sen daha fazla kafana takma bunları artık daha iyi anlayacaktır seni diye dusunuyorum.
Aysebahar'cım sanırım oglun oluyormus 1-2 yorumda gordum hayırlı olsun gozun aydın.
Allah hepimizin yavrularını saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah! (Amin)
Evet canım bir şehzadem daha oluyor inşallah...
Amin güzel duaların için..
Şubatta hepimize nasib eylesin Rabbilalemin bu duyguyu inşallah
Bende 4. kez yaşarım inşallah..
Canım sen arada dikkatimi çekmiştin
Altta okuyor oluyordun ama yazmıyordun
Mesaj sayın da fazla..
Neden demiştim içimden hatta...
Canım senin adına çok sevindim..
20 haftalıkmışsın
Erkkeek mi peki?
İçimden öyle geçti yani?
Ben 33 yaşımdayım
Ya sen?
8 yıllık evliyim..
canım ya ıkıgun önce ben o sancıdan dolayı ağlıyordum şimdiye kadar hiç yaşamamıştım.sanada tekrar geçmiş olsun dikkat et kendıne ben sırf bu yuzden nefret ederım klımadan..öyle yapım en ıyısı en azından içim rahatlar.teşekkür ederim fikir için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?