2012 Şubat Anneleri

muayeneden 20 dk önce çikolata yiyomusun normalde tüm bebeklerin deli gibi hareket etmesi lazım benimki sabit durmuyo doktor resmini bile yakalayamıyo dokru düzgün suyun içinde zıplıyo sıpam bence başka bir yere daha git nerde oturuyosun? doktor önerebilirim

canım yiyordum girmeden ama bizimki azcık gec algılıyo o çikolatayı bende onu keşfettim.gerçi benim doktorum cok hareket etmesini istemiyor muyane sırasında düzgün ölçüm yapabilmek için.ama gecenlerde dondurmaya olan müthiş bir tepki farkettim bi dahakine elimde külahla gidicem zaten.ankarada oturuyorum bu arada.

benim görümcem ünlü bi profesöre gidiyormus. adam günde 4 taneye kadar izin vermiş. günde 1 kadeh içkiye de öle. arkadasım yeni dogum yaptı cok da iyi bi doktoru vardı onada alkol ve sigara aynı ölcülerde verilmişti. ama alkol de söyle bi sınır var anne cakırkeyif dedikleri moddayken bebek sarhos oluyomus dün okudum. ama haftada bir bira coktaa içilicekse günde 1_2 sigara gözardı edilebilir sanırım. tabi hiç almamak daha iyi. cünkü mesela günde 4 kadeh düzenli alkol alan bi gebenin cocugunda fetal alkol sendromu olasılıgı cok yüksekmiş.

ben de izmir deyim.

hemde egepollüü bende cok memnun kaldım bi tek her an randevu alamamak sinir bozabiliyo. ama mesela acil bişi varsa gel aradan gir diyolar hiç sıkıntı cekmiyorum veya hemsiresi randevu veriyor aradan

banada erkek gibi geliyor öyle diyecektim ama araya girmek istemedim bencede erkek

Kimsecikler kalmamıs topik oglumla bana kalmıs

Muhtesem yuzyılı izliyorum kızlar cok heycanlı gidiyor valla

Hurrem 3. cocugu doguruyor biz daha 1 taneyi doguramadık yaa

Doğru ecrin ama yine de sonuçta herkes war olduğunu düşünüyor,olay bunu çıkartıyor çünki..ADESE umarım birşey cıkmaz ,sen saglıgına dıkkat et yeterlı.Ben zaten takıp et demedım kı yakınlarından da şüphe duy dedım .

anladım hayatım seni ben ama o yapmasın onu onun için kötü dedim yani. zaten hamilelik yeterince yorucu bi ruh hali, esiyle arası da problemli bide acaba yakınlarımdan mı diye düsünmek delirtir insanı.kendi acımdan bakınca öyle düsündümç bencede sen saglıgına dikkat et tatlım biraz da tartısmadan uzak dur ve izle. bakalım ne oluyor. bu hani hiçbişi yapılmaması konusulmaması gereken zamanlar vardır ya öyle bir an. umarım düsündügümüz gibi cıkmaz. bişi varsa eninde sonunda ortaya cıkıcaktır nasılsa arayarak kendini yıpratma ne olur.eline ayagına dolasır allah ın izniyle. allah yardımcın olsun.

canım bende senin gibiyim yaşlılara falan çok üzülürüm
kardeşinde iyi niyet göstermiş
ama keşke annen yada kardeşin adamı utandırsaymış telefon mevzusundan
utanmıyormusun yaşlı başlı adamsın diye
belki utanırda bir daha yapamaz
maddi değeri olmasa da manevi değeri var sizin için

Selam Şubat anneleri:85:,İstanbul'dan olanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz acaba?

avrupa şafak hastanesine gidiyorum ben gaziosmanpaşa da

günaydın kızlarrrr
dün akşam sırtüstü yatıyordum sağa dönerken
karnımla kasığımın arasında bir yere acayip ağrı girdi aa diye bağırdım resmen
sizce bir şey olmuşmudur keşke doktoramı gitseydim bugün

Gunaydın guzel annisler.

Ya ben her sabah uyandıgımda kendimi hamile degilmis gibi hissediyorum neden

Gunaydın canım. Benim gibi esinle doktor problemi yasamıyorsan git bence icin rahatlar.
Ben 3 gundur tedirginim bebegimle ilgili Allah korusun yavrumu onu bize bagıslasın. Ama bir korku dustu icime nedense..

yok o karışmazda cumartesi gidecektim normalde
haftaiçi izin almıyım dedim
ama aklıma da takıldı neden öyle bir ağrının olduğu

günaydın canım

Günaydın tatlı hamileler Güzel bir gün gecsin umarım ki....

Kızlar benim burnum kanıyor ara ara; önceden gece kanıyordu, sabah yastiga bulasmis oluyordu ordan biliyordum.. son zamanlarda gündüz de olmaya basladı... olabiliyormus diye okudum ama baska yasayan var mı merak ettim :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…