2012 Şubat Anneleri

Valla ben aşağıdayken de hissetmiyordum canım, şimdi de pek birşey hissetmiyorum :26:Ben tetanoz olurken kan ve idrar vermiştim aile hekimliğine, canım sıkıldı sonuçlar çıkmış annem aradı..
Hemşire sarılık geçirip geçirmediğimi sormuş, tiroid düşük demiş, idrar yollarında iltihap var demiş, bronşit felan demiş üstüne üstlük, ya da annem çorba yaptı anlatırken bilmiyorum, canım sıkıldı baya, doktoruma sonuçları hemen götürmemi söylemişler :59:

Canım sen kendi doktoruna göster. İdrar yolu iltihabı bendede oldu fitil verdi doktor.

Valla ben aşağıdayken de hissetmiyordum canım, şimdi de pek birşey hissetmiyorum :26:Ben tetanoz olurken kan ve idrar vermiştim aile hekimliğine, canım sıkıldı sonuçlar çıkmış annem aradı..
Hemşire sarılık geçirip geçirmediğimi sormuş, tiroid düşük demiş, idrar yollarında iltihap var demiş, bronşit felan demiş üstüne üstlük, ya da annem çorba yaptı anlatırken bilmiyorum, canım sıkıldı baya, doktoruma sonuçları hemen götürmemi söylemişler :59:

Ben çok yediğim zaman ertlik hissediyorum ondan sordum cnm..
Eee normalde ilk aylar yaptırdı zaten doktor bunları sarılık geçirip geçirilmediğin ve bilimum diğer hastalıkla ilgili tahliller..
İdrar tahlilide çoğu kişide enfeksiyon çıkıyor bendede çıkmıştı..
Sıkma canını tatlım..
Kötü birşey olmaz..

canım sakin ol bu sağlık yerleri çok salaklar hemen telaşlandırıyorlar
benim oğlum olduğunda evi aramışlar
hemen bize bebeği getirsin çok önemli falan demişler
buna benzer bir sürü şey
biz dedik kesin bir şey oldu bebekte birşey var
salaklar meğerse kan alacaklarmış
telaş yapma bunlar abartıyorlar herşeyi

Hayırlara çıksın inşallah...Kıyafet telaşın rüyaya yansımış canım sanki :1:

Güle güle giydir inşallah :nazar:

:70::70::70:

kızz ben bilakiss cok rahatt degil miyim yaff:44::44::44: cinsiyet dısında bi telasım yok halbuki:26: ayyy var ya o kadar saglıklı olcagını bilsem keske gercek olsaydı dicem ama tıbbi olarakk mğmkünn degil:69:

Tamam AzeLyacıgım (:
Dıger onerını de dıkkata alacagım.

Tannselcıgım, rıca ederım.

Ecrınım hayır olsun ınsallah. Cok kafana takıyorsun sanırım, ondan goruyorsundur.
Bırde hamıle kadınlar cok fazla karısık ruya gorurmus, dıye duymustum.

aminn balım insallah. eevett hiçç düsünmüyorum sözde ama rüyamda sık sık cocuklar cıkıyo demek bilicaltım da bebekler var:1::1: önceki gece de kız cocukları gördüm iki tane. sudan merdivenler ve havuzlar vardı. en üstünde duruyolardı yanlarına cıktım. bembeyaz giyinmişler böle 2side esmer ama biri mavi gözlü. kafalarında tacları bile vardı. sonra bi baktım bende gelinligi giymişim basımda tacım var. yeni kostüm bulamamısımm:60::60::60: o sudan merdivenlerin üstüne oturmuss hem oynuyor hem bana bakıyolardı:69::69: sabah kocişe dedim ki ya bu kız ikincisi de kız olcak. yada ikincide ikizleri bulcaz galiba:60::60::60::60::60::60:

kızz ben bilakiss cok rahatt degil miyim yaff:44::44::44: cinsiyet dısında bi telasım yok halbuki:26: ayyy var ya o kadar saglıklı olcagını bilsem keske gercek olsaydı dicem ama tıbbi olarakk mğmkünn degil:69:

aminn balım insallah. eevett hiçç düsünmüyorum sözde ama rüyamda sık sık cocuklar cıkıyo demek bilicaltım da bebekler var:1::1: önceki gece de kız cocukları gördüm iki tane. sudan merdivenler ve havuzlar vardı. en üstünde duruyolardı yanlarına cıktım. bembeyaz giyinmişler böle 2side esmer ama biri mavi gözlü. kafalarında tacları bile vardı. sonra bi baktım bende gelinligi giymişim basımda tacım var. yeni kostüm bulamamısımm:60::60::60: o sudan merdivenlerin üstüne oturmuss hem oynuyor hem bana bakıyolardı:69::69: sabah kocişe dedim ki ya bu kız ikincisi de kız olcak. yada ikincide ikizleri bulcaz galiba:60::60::60::60::60::60:

Bence cok guzel bır ruyaymıs.
Hayırlara cıksın ınsallah.
Gonlunden ne gecıyorsa ve en onemlısı hangısı sızın ıcın daha hayırlı olacaksa, o olsun ınsallah.

Limonum, ilk kaydımı yaptırdım da, ben zannettım kı hamile oldugumu haber vermem lazım.
Bunun kaydını yaptıracagım :1:
Tetanozu ne zaman yaptırmalıyım?
Off yıne ıs yerımden ızın mı alacagım :26:

Vayy be... Kızlar 23 erkekler 33 olmus...
Bastırın kızlar yenelım su erkekleri.

Canım hamile olduğunu bildirsende iyi olur..
Çünkü kendileri çağarıyormuş aşılar için felan..
Gerçi ben kaydolalı epey oldu ama hala çağarmadılar..
Ben ayın 27 si gibi felan doktora gitcem o zamanda sorarım doktoruma tetanoz olmam gerkiyormu diye..

Ben ayın 27 si gibi felan doktora gitcem o zamanda sorarım doktoruma tetanoz olmam gerkiyormu diye..

Doktora sormasak ?
Ben 3'lüyü de yaptırmayı pek dusunmuyorum.
Aman cok kararsızım...

20. haftadan sonra çağırıyorlarmış.. Gelecek hafta bizde oluruz aşıyı...

bende kayıt olmuştum
bir kere bile aramadılar şimdiye kadar

Şöyle bıcır bıcır iki kız çok tatlı olur..

inşallah canım bakalım

Canım sen kendi doktoruna göster. İdrar yolu iltihabı bendede oldu fitil verdi doktor.

Ben çok yediğim zaman ertlik hissediyorum ondan sordum cnm..
Eee normalde ilk aylar yaptırdı zaten doktor bunları sarılık geçirip geçirilmediğin ve bilimum diğer hastalıkla ilgili tahliller..
İdrar tahlilide çoğu kişide enfeksiyon çıkıyor bendede çıkmıştı..
Sıkma canını tatlım..
Kötü birşey olmaz..

canım sakin ol bu sağlık yerleri çok salaklar hemen telaşlandırıyorlar
benim oğlum olduğunda evi aramışlar
hemen bize bebeği getirsin çok önemli falan demişler
buna benzer bir sürü şey
biz dedik kesin bir şey oldu bebekte birşey var
salaklar meğerse kan alacaklarmış
telaş yapma bunlar abartıyorlar herşeyi

Sağolun kızlar, iltihapla enfeksiyon aynı şey mi peki? Ya bi de bronşit ne alaka kandan anlaşılır mı bronşit? Bi de hiç öksürmüyorum ki :26:

sanada teşekkürler azelyacıım...
bu arada resmin de çok şirin ona baka baka bizde
japon yapcaz..:1:

Sağol canım, çok seviyorum japon bebekleri ben :)

sen paşanın ismini Eymen düşünüyrsun demi.. Bende çok seviyorum Eymen ismini.Bide Kerem ve Selim var...

evet cnm kesinleşti bizim kız olmadığı sürece eymen kız olursada hazır ecmel koycaz cnm bu arada senin çizelgende bişi farkettim tekrar düzelteyim söylermisin son adet tarihini

Back
X