2012 Şubat Anneleri

benim aslında öyle hazır meyve suyuyla falan pek aram yoktour.çok sevmem!
o dediklerini %100 ,eşimi bi ara çok alıyordu,şekrsiz portakal parçacıklı falan yazıyordu üzerinde..dediğim gibi pek içmediğim için dikkat etmemişim.
söyliyim onlardan alsın bari.

tabi cnmm aksam cnmm bişi içmek isteyincede içiyorum hemen ben. bide sanırım sekersizligi dengelemek içinm bazıları karısık oluyo. üzüm vişne, elma üzüm gibi, kırmızı meyve karısık falan.. dene bence bi tek kücüklerini görmedimm minikk kutulardan görürrsem biyere cıkarken cantama da atarımm:90::90:

Ben tepkının alasını yapacagım onlara, beklesınler
Neyse tatlı, onlardan konusup, agzımızın tadını bozmayalım ıyısı mı.

Kızını dovuyorlar mı kı

Evıne kamera mı koydurdun sen?
Bende bakıcım olsa kamera ısterdım.
Malıyetlı mı?

Cok yorma kendını canım.
Yavas yavas yap.

Kucucuklarını da op benım ıcın

Şubat ayı annelerine bir sorum olacaktı= Geceleri rahat yatabiliyor musunuz?Ben günlerdir 3e kadar uyuyamıyorum dönmekten,sol tarafıma yatmaya uğrasıyorum ama bı sure sonra sıkılıp tekrar saga gecıyorum .Bir türlü uyku tutumuyor.Bebebğimin üzerine yatmısım da rahatsız oluyormus gıbıme gelıyor.Ne yapacagımı sasırdım.Hamıle yastıklarından kullananlar var mı aranızda?Acaba onu mu kullansam artık.

ben normal yastık kullanıhyorum zaten normaldede 2 yastıkla yatarım ama bnde hiç rahat degilim hele son 1 haftadırr.. yüzüstü yatmya alısıgım doktorr alısırsın dedi ama bi türlü saga sola ytamaya alısamadım sırtüstü yatıyorumm esim arada elini karnıma koyuyor gece karnım catlıcak gibi oluyorr kocamın eli mi agırlastı 1 haftada bilmiyorum ki sanki tonlarca sey koymusuzz üstünee.. tüm bunların yanında bide hala burnum tıkalı düsün artık işkenceyi

onların küçükleri yok saınırım..genelde litrelik galiba..

merhabalar,

ara sıra okuyorum yine sizleri herkes iyi anladığım kadarıyla bebeklerde iyi temizlik konusu açılmış benim ev temiz hamile kalmadan önce işten kovulmuştum o yüzden evdeyim dinlene dinle süpürebiliyorum, siliyorum ve toz alıyorum ama hepsi uyduruk. Lakin camlar,halılar, fırbizın falan mümkün değil. Koltuk bende çekemiyorum ve çok eğilemiyorum. Kayınvalidem geldi ve evi söylene söylene temiziyor yapma diyince burası benim oğlumun evi diyor. Şımarık, mutsuz, huzursuz bir kadın olduğu için hiçbirşeyle memnun olmaz neyse ....öyle idare ediyorum.
Bizim apartman görevlisinin eşine dedim haftada 3 gün 2'şer saat falan gelebilir misin? kabul etmedi eğer sizn öyle bir imkanınız olursa çok mantıklı
Bebek hazırlıkları da geçen gün lafı dönmüştü park yatak ve komidin alacağım bebeğe ayrı oda yapacak oda yok evde, 3+1 ama 1 oda çalışma odası kütüphane falan var şimdilik böyle idare edeceğim. Puset konusunda karar veremedim çok pahalı geliyorlar bana.

ben bebeğin hareketlerini hala hissedemedim pazartesi günü de detaylı usg var akşam. bakalım neler olacak. Yine ara sıra yazarım sizlere. Kendinize iyi bakın

Ben kasınmaktan uyuyamıyorum

Hamıle yastıgı kullanmıyorum ama kullananlar cok memnun.
Al ıstersen bır tane.

en yaslı benim kayınvalidem galibaaa kendi evini zor temizliyor:44::44::44: dahası evine ne zaman gidrsen git hep cok temizz de cam silmeyi falan kadın alıp ona yaptırıyor. ama ben asla kayınvalidem ve görümcem kadar düzenli olamadıgımdan eve ne zaman arayıp biz geliyoruzz deselerr stres oluyorum.. sırff merakımdann görümceminn evinde otururrken inceliyorum.. allahımm ne bir damla tozz ne yerde 1 tane kırıntıı ne camlarda bir tozz var..ocak hep termizz aspiratörde fırında 1 damla yag yok. bir evin her yeri aynı anda tertemiz ve ultra düzenlii nasıl olurr aklım almıyor. cat kapı bile gitsenn tek bir kusurr cıkmıyor

Kızlar, yazlıga hırsız gırmıs, kayınpeder oraya dondu sımdı.
Yarın sabah kahvaltıya geleceklerdı bıze.
Bızdekı bır kac esyayı gonderecektık yazlıga hem.
Sımdı esım dıyor, annemı ara da gecmıs olsun de, bır de kahvaltıya gelecek mı sor.
Sızce gerek var mı?
Canım aramak ıstemıyor.

kızzzzzlaarrr evvv işinee dönüyorummmmm tam bir yıldırr ev hanımıyımm bendenizz

Ay Allah iyiliğini

Tabiki araman lazım bu durumda, aramadığında yine bir tatsızlık çıkar canım ara sen, alt tarafı 4 dakikacık konuşacaksın.

benimkide öyle bir çat kapı bile gitsen birşey yok , bende toz oluyor vallahi :) aynı stres bende de oluyor. sonra görüyor kusurlrı başlıyor temizliğe. :)

Heheheee...
Bende dıyorum ne kadar marıfetlı masallah

Valla bugun o kadar temızlıkten bahsettınız kı, su an temızlık aserıyorum resmen.
Yarım gunlugune kadın mı alsam, napsam :26:

annem bana yarım gün al dedi de ben anlamadım yarım günde kadına camları mı sildiricem bi tek kadın yarım günde ne yaparr:44::44::44: gerci alıp camları sildirseydim de yeterdi ama neyse hesaplı olucam kendime söz verdimm

kaç haftalıktın canım????
şu park yataklar benimde hoşuma gitti.bende şuan bebek odası yapmayacağım.evim senin gibi 3+1 ve küçük oda aslında çocuk odası ama orayıda boşaltmak biraz zor,çalışma odası şuan ve çok da dolu.ama ileride allah izin verirse bebeğim biraz daha büyüsün o zaman değerlendiricem o odayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…