- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.581
cnmm hazırlarr hamilelikte degil normaldede sakıncalı. hı bi şekilde içiyoruzz mutlaka ama ben kardesime elimden geldigince 100 de 100 olanları içirmeye calısıorum.. suan sıkılcak meyve yok ama dimes inn bide adını hatırlayamadıgımm bi iki markanınn %100 leri var. sekersiz hepsi katkı maddesi yok içlerinde. onlardan al sende. en uygun fiyatlısı dimes .. tadı da gayet iyi kuru kuru yapmana gerek yok kahvaltılarını
benim aslında öyle hazır meyve suyuyla falan pek aram yoktour.çok sevmem!
o dediklerini %100 ,eşimi bi ara çok alıyordu,şekrsiz portakal parçacıklı falan yazıyordu üzerinde..dediğim gibi pek içmediğim için dikkat etmemişim.
söyliyim onlardan alsın bari.
Emin ol çıkmamaları anladıkları anlamına geliyor canım
Bir nevi tepki gibi düşün yaptıklarını...
Neyse boşver canını da sıkma...
Oğlum okuluna alıştı çok seviyor
Kızımı kreşe her bırakışım olaylı geçti bu hafta
Nasıl ağlıyor
Beni dövüyorlar burda diye
Bir tek cuma çıkıştı anne beni dövmediler dedi sadece
Öğretmeniyle konuştum tabi 3 gündür anlatıyorum
Sanırım kadın cuma başında durup gördü durumu
Kızımda bakıcıya alışmış gibi...
Bakıcıya perşembe günü alıştı
Ondasn önce ağlıyrdu
Bunda evdeki kameranın etkisi büyük
bana bakıcı kameraya el salladık gördün mü dedi..
evet dedim...
Kuzumda karnımda iyi teyzesi...
Temizlik yapmalıyım işte
Kaldırabilirsem totoşumu
Çabuk yoruluyorum..
Tek derdim bu...
Şubat ayı annelerine bir sorum olacaktı= Geceleri rahat yatabiliyor musunuz?Ben günlerdir 3e kadar uyuyamıyorum dönmekten,sol tarafıma yatmaya uğrasıyorum ama bı sure sonra sıkılıp tekrar saga gecıyorum .Bir türlü uyku tutumuyor.Bebebğimin üzerine yatmısım da rahatsız oluyormus gıbıme gelıyor.Ne yapacagımı sasırdım.Hamıle yastıklarından kullananlar var mı aranızda?Acaba onu mu kullansam artık.
tabi cnmm aksam cnmm bişi içmek isteyincede içiyorum hemen ben. bide sanırım sekersizligi dengelemek içinm bazıları karısık oluyo. üzüm vişne, elma üzüm gibi, kırmızı meyve karısık falan.. dene bence bi tek kücüklerini görmedimm minikk kutulardan görürrsem biyere cıkarken cantama da atarımm:90::90:
Hu huuuuuu temizlik gülleriiiiiii
Naptınız kolayladınız mı???
ben ancak makineye suya bastıgım camasırları attım. ütüleri ayırdımm simdi yemegimi yedimm kosaraktanmn işe dönüyorumm:97::97::97::97::97::97::97::97:
Şubat ayı annelerine bir sorum olacaktı= Geceleri rahat yatabiliyor musunuz?Ben günlerdir 3e kadar uyuyamıyorum dönmekten,sol tarafıma yatmaya uğrasıyorum ama bı sure sonra sıkılıp tekrar saga gecıyorum .Bir türlü uyku tutumuyor.Bebebğimin üzerine yatmısım da rahatsız oluyormus gıbıme gelıyor.Ne yapacagımı sasırdım.Hamıle yastıklarından kullananlar var mı aranızda?Acaba onu mu kullansam artık.
ben ancak makineye suya bastıgım camasırları attım. ütüleri ayırdımm simdi yemegimi yedimm kosaraktanmn işe dönüyorumm:97::97::97::97::97::97::97::97:
merhabalar,
ara sıra okuyorum yine sizleri herkes iyi anladığım kadarıyla bebeklerde iyitemizlik konusu açılmış benim ev temiz hamile kalmadan önce işten kovulmuştum o yüzden evdeyim dinlene dinle süpürebiliyorum, siliyorum ve toz alıyorum ama hepsi uyduruk. Lakin camlar,halılar, fırbizın falan mümkün değil. Koltuk bende çekemiyorum ve çok eğilemiyorum. Kayınvalidem geldi ve evi söylene söylene temiziyor yapma diyince burası benim oğlumun evi diyor. Şımarık, mutsuz, huzursuz bir kadın olduğu için hiçbirşeyle memnun olmaz neyse ....öyle idare ediyorum.
Bizim apartman görevlisinin eşine dedim haftada 3 gün 2'şer saat falan gelebilir misin? kabul etmedi eğer sizn öyle bir imkanınız olursa çok mantıklı
Bebek hazırlıkları da geçen gün lafı dönmüştü park yatak ve komidin alacağım bebeğe ayrı oda yapacak oda yok evde, 3+1 ama 1 oda çalışma odası kütüphane falan var şimdilik böyle idare edeceğim. Puset konusunda karar veremedim çok pahalı geliyorlar bana.
ben bebeğin hareketlerini hala hissedemedim pazartesi günü de detaylı usg var akşam. bakalım neler olacak. Yine ara sıra yazarım sizlere. Kendinize iyi bakın
Ohoooo işe gidiyorsan iyi bile yapmışsın
ıs yerın evıne cok mu yakın?
Ben anlamadım, nasıl yaptın bu ıslerı?
kızzzzzlaarrr evvv işinee dönüyorummmmmtam bir yıldırr ev hanımıyımm bendenizz
kızzzzzlaarrr evvv işinee dönüyorummmmmtam bir yıldırr ev hanımıyımm bendenizz
Kızlar, yazlıga hırsız gırmıs, kayınpeder oraya dondu sımdı.
Yarın sabah kahvaltıya geleceklerdı bıze.
Bızdekı bır kac esyayı gonderecektık yazlıga hem.
Sımdı esım dıyor, annemı ara da gecmıs olsun de, bır de kahvaltıya gelecek mı sor.
Sızce gerek var mı?
Canım aramak ıstemıyor.
en yaslı benim kayınvalidem galibaaa kendi evini zor temizliyor:44::44::44: dahası evine ne zaman gidrsen git hep cok temizz de cam silmeyi falan kadın alıp ona yaptırıyor. ama ben asla kayınvalidem ve görümcem kadar düzenli olamadıgımdan eve ne zaman arayıp biz geliyoruzz deselerr stres oluyorum.. sırff merakımdann görümceminn evinde otururrken inceliyorum.. allahımm ne bir damla tozz ne yerde 1 tane kırıntıı ne camlarda bir tozz var..ocak hep termizz aspiratörde fırında 1 damla yag yok. bir evin her yeri aynı anda tertemiz ve ultra düzenlii nasıl olurr aklım almıyor. cat kapı bile gitsenn tek bir kusurr cıkmıyor
Heheheee...
Bende dıyorum ne kadar marıfetlı masallah
Valla bugun o kadar temızlıkten bahsettınız kı, su an temızlık aserıyorum resmen.
Yarım gunlugune kadın mı alsam, napsam :26:
merhabalar,
ara sıra okuyorum yine sizleri herkes iyi anladığım kadarıyla bebeklerde iyitemizlik konusu açılmış benim ev temiz hamile kalmadan önce işten kovulmuştum o yüzden evdeyim dinlene dinle süpürebiliyorum, siliyorum ve toz alıyorum ama hepsi uyduruk. Lakin camlar,halılar, fırbizın falan mümkün değil. Koltuk bende çekemiyorum ve çok eğilemiyorum. Kayınvalidem geldi ve evi söylene söylene temiziyor yapma diyince burası benim oğlumun evi diyor. Şımarık, mutsuz, huzursuz bir kadın olduğu için hiçbirşeyle memnun olmaz neyse ....öyle idare ediyorum.
Bizim apartman görevlisinin eşine dedim haftada 3 gün 2'şer saat falan gelebilir misin? kabul etmedi eğer sizn öyle bir imkanınız olursa çok mantıklı
Bebek hazırlıkları da geçen gün lafı dönmüştü park yatak ve komidin alacağım bebeğe ayrı oda yapacak oda yok evde, 3+1 ama 1 oda çalışma odası kütüphane falan var şimdilik böyle idare edeceğim. Puset konusunda karar veremedim çok pahalı geliyorlar bana.
ben bebeğin hareketlerini hala hissedemedim pazartesi günü de detaylı usg var akşam. bakalım neler olacak. Yine ara sıra yazarım sizlere. Kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?