- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.541
gidim hemen aynısından alayım kuzeyin annesinin pantolunundan istiyorum diyeesaka bi yana evet tatlım ya baska yerlerde tişörtler bile 50-60 arası ben soka girdim o penyeleri o fiyata görünce hamile mağazaları abartmıs olayı.bi tane begenmiştim 38 bedeni yoktu baska yerlere bakalımmm seninkinin aynısı olsun ama
merhabalar kızlar,
azelyacım geçmişi okuyamadım ama bir sağlık problemi var sanırım. bu sayfadan öyle anladım. geçmişler olsun, en kısa zamanda yokolsun...
ben de bugün annemi yolcu ettim. çok kötü hissediyorum kendimi. yaklaşık 2buçuk aydır beraberdikiyiki sen varsın deyip deyip sarılıyorum eşime. o da şaşkına döndü. insanın memleketinden uzak olması, kapısını hiç çekinmeden çalabileceği tek bir canının, akrabasının olmaması çok üzücü. dilerim bebişlerimiz böyle sıkıntıları hiç yaşamazlar... gittikleri, yaşadıkları, nefes aldıkları yerler hep istedikleri yerler olur of fena halde duygusalım.
2.kez bacağıma kramp girdi dün gece. bir öncekinde soldu, şimdi sağ. ve ağrısı kaldı ikisinde de. hafif aksayarak yürüyorum. anneciğimin de gözü arkada kaldı...
neyse bir arkadaş sormuş. ben C&A'nın pantolonlarından ve hamile kıyafetlerinden memnun kaldım... fırsatın varsa LCW'den önce oraya bakmanı öneririm
Kopamadım pc.den bi türlü yalnız...Ben de aldım lcw den bi kot...Fena değil ama çabuk bollaşıyor.
Onun dışında yerel hamile mağazalarından da aldım 2 pantolon...
Annem sonuçları öğrenmiş doktorumla konuşmuş sağolsun.
İdrarım temiz çıkmış anlam veremediğim bir şekilde, yani sağlık ocağında baya yüksek değerde enfeksiyon çıkıyor, burda temiz çıkıyor.Neyse şükür diyeyim.
Ama asıl sorunum karaciğermiş.
Bundan sonra yağsız yiyecekmişim kesinlikle, ve doktor demiş ki "5,5 aylık şu an gebeliği, ilerleyen safhalarda olsaydı gebeliği sonlandırmamız bile gerekebilirdi, onun için şimdiden dikkat etsin" demiş.
Kızlar gebeliği ilerleyen aylarda sonlandırmak demek sezeryan ile erken doğum oluyor dimi, yani bebeğimden vazgeçmek olmuyor dimi??
Sağol canım artık yağsız olacak salatam mecburen, balığıda ızgara yicez demektir..Enginarı iyi hatırlattın onu ben de duymuştum karaciğer dostudur diye, bi de havuç.
Kızlar çılgınca bir temizliğe başlamak üzreyim
Süpürgeyi çıkardım
İşin zor kısmı süpürge zaten, onu bitireyim gelir hem marul ve rokalarımı yerim, hem size yazarım hem dinlenirim
Bilgisayar açık kalsın :)
al bendende okadar,benim doktorda rahat.vitamin bile vermedi,sadece kan ilacı verdi,folik asitten sonra.3 lü yapmadı,2 li yaptı birtek.bide ayrıntılıya alıcak işte ekimde.benim eşimde çok rahat,kızıyorum bazen ona .ben çok tedirgin oluyorum,her 15 de bir gidip görmek istiyorum bebeğimi.
sağlık ocağında kalbinide dinlettiler bebeğimin,rahatladım.istediğin zaman gel dinletirim dedi hemşire.bıktırmasam bari!:))
gidim hemen aynısından alayım kuzeyin annesinin pantolunundan istiyorum diyeesaka bi yana evet tatlım ya baska yerlerde tişörtler bile 50-60 arası ben soka girdim o penyeleri o fiyata görünce hamile mağazaları abartmıs olayı.bi tane begenmiştim 38 bedeni yoktu baska yerlere bakalımmm seninkinin aynısı olsun ama
Annem sonuçları öğrenmiş doktorumla konuşmuş sağolsun.
İdrarım temiz çıkmış anlam veremediğim bir şekilde, yani sağlık ocağında baya yüksek değerde enfeksiyon çıkıyor, burda temiz çıkıyor.Neyse şükür diyeyim.
Ama asıl sorunum karaciğermiş.
Bundan sonra yağsız yiyecekmişim kesinlikle, ve doktor demiş ki "5,5 aylık şu an gebeliği, ilerleyen safhalarda olsaydı gebeliği sonlandırmamız bile gerekebilirdi, onun için şimdiden dikkat etsin" demiş.
Kızlar gebeliği ilerleyen aylarda sonlandırmak demek sezeryan ile erken doğum oluyor dimi, yani bebeğimden vazgeçmek olmuyor dimi??
:)) ne güzel iştee .. ilk zamanlar bende çok paniktim.. 3 ayı geçince rahatladım.. eşim kasıcı olunca daha rahat olmam gerektiğini anladım.. bir de dr um da cool olunca ben de ona uydum :)) sende rahat ol :))) önceden özlüyordum gün sayıyordum,bebişimi görcem diye şimdi karnıma elleyip seviyorum :)) bununla yetiniyorumm
Kızlar çılgınca bir temizliğe başlamak üzreyim
Süpürgeyi çıkardım
İşin zor kısmı süpürge zaten, onu bitireyim gelir hem marul ve rokalarımı yerim, hem size yazarım hem dinlenirim
Bilgisayar açık kalsın :)
Cok sevgili kaynanan ve gorumcelerin niye gelmiyorlar canım?
Sen hamilesin, zorlanıyorsun bilmiyorlar mı?
merhabalar kızlar,
azelyacım geçmişi okuyamadım ama bir sağlık problemi var sanırım. bu sayfadan öyle anladım. geçmişler olsun, en kısa zamanda yokolsun...
ben de bugün annemi yolcu ettim. çok kötü hissediyorum kendimi. yaklaşık 2buçuk aydır beraberdikiyiki sen varsın deyip deyip sarılıyorum eşime. o da şaşkına döndü. insanın memleketinden uzak olması, kapısını hiç çekinmeden çalabileceği tek bir canının, akrabasının olmaması çok üzücü. dilerim bebişlerimiz böyle sıkıntıları hiç yaşamazlar... gittikleri, yaşadıkları, nefes aldıkları yerler hep istedikleri yerler olur of fena halde duygusalım.
2.kez bacağıma kramp girdi dün gece. bir öncekinde soldu, şimdi sağ. ve ağrısı kaldı ikisinde de. hafif aksayarak yürüyorum. anneciğimin de gözü arkada kaldı...
neyse bir arkadaş sormuş. ben C&A'nın pantolonlarından ve hamile kıyafetlerinden memnun kaldım... fırsatın varsa LCW'den önce oraya bakmanı öneririm
saol canım birde oraya bakayım.annenizede allah kavustursun tez zamanda.gurbette olmak zordur mutlaka.kramplar konusunda da ben bacaklarımı soğuk suyu doldurup vileda kovasına sokuyorum.tamamen kendi bulusum bana ii geliyor.
Coook gecmis olsun Azelya'cim, insallah gecer nese ki erkenden anlasildi bak takipte olmanin faydalari, diyet kilo kontrol icin de iyi olur karacigerin icin de, benim Kuzey de adasina sevgilerini gonderiyor tekmeleyerek
Tahlillerin temiz olmasına sevindim canım. Saglıkocagındakiler o kadar ustune dusmuyorlar tahlil yaparlarken.
Evet, gebeligi sonlandırmak demek ilerleyen aylarda olsaydı sezeryan ile dogum yapmak olurdu canım. Cunku eger bebek olu dogacak olsa suan alırlardı karnından cunku yasama sansı olmazdı. Allah'ım hepimizin yavrularını bize bagıslasın. Sen icini ferah tut ve yediklerine oglun icin dikkat et canım.
Biraz da yapısı bu ama ben "yapım bu ne yapayım" savunmasına da çok kızarım.Yani hasta birine hal hatır sormak, biraz yapını değiştirmek, kendine çeki düzen vermek o kadar zor mu?
Benim kayınpederim benim fikirlerime çok değer verir, ekonomik vs. konularda. Kafamın çalıştığını bilir. O tarz konuları saatlerce anlatıp danışırken yapın o olmuyor?
Aramızda birebir bi mevzu geçmedi aslında. Yani evlenmeden önce beni istemediler ama kayınpeder kendini hiç öne sürmedi, genellikle önplanda olan sözcülük yapan görümceydi.
Ama sonra o konular kapandı, o köprülerin altından çok sular aktı güya...
Ben yapısının bu olduğuna, ama kendi canı olmadığım için önemsemediğine o yüzden böyle davrandığına inanıyorum.
Yani tavır yapmıyor, içinden gelmiyor adamın.
Açayım bari, bi kolaylık olur belki :)))
merhabalar kızlar,
Hehehe :)) bi bol paçası var bi de dar paçası var canım, ama 2 gün giyince hakikaten bi bollaşma oluyor, yıkıyorsun düzeliyor..Artık olur o kadar
Ben de kot pantolon lcw den aldim cok da begenerek giyiyorum 38 beden aldim ve gayet de buyuk yani, ondan once de Ebru'dan aldigimi giyiyordum ama artik dar geliyor biraz, Istanbul daysaniz C&A magazasina da bi bakin, fiyatlari iyiydi.
Bugun gidip emzirme sutyeni alayim diyorum, bu evdekiler toparlamiyor cok.
Bblau.... Bana da gaz verir misin biraz toparladim ortaligi mola verdim ama supurgeye elim varmiyor evi de pislik aldi goturdu, ekmek yapicam daha alisverise gidicem, evde yesillik kalmadi, soyle bi pazar olsa sece sece alsam ahh nerde...
Esim gelmeden bitirmem lazim tenmzligi sevgiler hepinize...
hadi bakalım kolay gelsin bblau..
yavaş yavaş yap..
Kolay gelsin canım,
Ben de temizlik yaparken bir yandan da sizinle konusmaya geliyorum hep
Dinlene dinlene yaparsan biseycik olmaz.
Of kızlar hem pilim bitti hem de moralim bozuldu
Oturma odasını ve antreyi süpürdüm salonun da yarısını...
Ama nefes nefese ve kan ter içinde kaldım. Gücüm yetmiyo, koltukların altına filan eğilemiyorum...
E her köşeyi süpüremeyince de içim rahat etmiyo, hiç içime sinmiyo.
Kayınvalideme saya döke süpürdüm biraz.Yatak odasıyla mutfak kaldı, karnım acıyınca dinlenmeye oturdum.
Süpürge güç işi anam yok yok, ben bi yardımcı almadan olmayacak.
Bu hafta böyle idare edeyim de haftaya bakayım bi çaresine.
Süpürmesem de olmaz, artık şantiye gibi oldu evHer yer her yerde.
Süpürgeyi hallettik mi gerisi daha kolay.
Eşim aradı, ağlamaklı konuştum, gücüm yetmiyo diye.
Oturarak ütü filan yap ben hallederim dedi ama çok yogun çalışıyo ona da günah.
Dinlene dinlene ne yapabilirsem bakalım...Gerisi Allah kerim...
Of kızlar hem pilim bitti hem de moralim bozuldu
Oturma odasını ve antreyi süpürdüm salonun da yarısını...
Ama nefes nefese ve kan ter içinde kaldım. Gücüm yetmiyo, koltukların altına filan eğilemiyorum...
E her köşeyi süpüremeyince de içim rahat etmiyo, hiç içime sinmiyo.
Kayınvalideme saya döke süpürdüm biraz.Yatak odasıyla mutfak kaldı, karnım acıyınca dinlenmeye oturdum.
Süpürge güç işi anam yok yok, ben bi yardımcı almadan olmayacak.
Bu hafta böyle idare edeyim de haftaya bakayım bi çaresine.
Süpürmesem de olmaz, artık şantiye gibi oldu evHer yer her yerde.
Süpürgeyi hallettik mi gerisi daha kolay.
Eşim aradı, ağlamaklı konuştum, gücüm yetmiyo diye.
Oturarak ütü filan yap ben hallederim dedi ama çok yogun çalışıyo ona da günah.
Dinlene dinlene ne yapabilirsem bakalım...Gerisi Allah kerim...
tünayyydınnnnn hamişşşlerrrr... gecmişe cok bakamadımm ama azelya nınn tahlilleri temiz cıkmıss galibaa.. ben dedimm sana saglıkocagı tahliline güvenme diye.. gözünaydınn tatlımmmmm
esim yeni gitti. mutfakk beni bekliyoo artıkk 5 dk da 1 gidip bi raf temizlicemm bugün bitircemm insallaahhhhhhhhbuzdolabı bile berbatt allah tan suann içi pek dolu deelll sabah sabahh merdiven yıkayann hatuna tav oldumm.. bu kadınınn bütün derdi bana. giriş kat tasınırkenn vileda sopasını götürmüş diyo. ee alt katın yokk ablam sen veriverseydinn. bende cif in takımını kullanıyodum.. saolsun ucunu da herhangi bi bahaneyle kaptırmıstımm sopayı da bugün diger uctan ayıramadım bi türlü sopa da gitti geriye bi tek kovası kaldı. onuda ister yarın öbürgünn.. vermiyim desenn sonu yok yani ama yok nasıl olcak bilmemm ne die para toplamak isticekk bi sürü dertt sinirlenmiyim didimm verdim.. en son gelme bi daha dicemm köktenn cözcez işinn kötüsü evde viledam yok suan neyse ben temizliyimm süpüreyim aksam iner alırım bi vileda:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?