2012 Şubat Anneleri

Hehehe :)) bi bol paçası var bi de dar paçası var canım, ama 2 gün giyince hakikaten bi bollaşma oluyor, yıkıyorsun düzeliyor..Artık olur o kadar

saol canım birde oraya bakayım.annenizede allah kavustursun tez zamanda.gurbette olmak zordur mutlaka.kramplar konusunda da ben bacaklarımı soğuk suyu doldurup vileda kovasına sokuyorum.tamamen kendi bulusum bana ii geliyor.

Kopamadım pc.den bi türlü yalnız...Ben de aldım lcw den bi kot...Fena değil ama çabuk bollaşıyor.
Onun dışında yerel hamile mağazalarından da aldım 2 pantolon...

Ben de kot pantolon lcw den aldim cok da begenerek giyiyorum 38 beden aldim ve gayet de buyuk yani, ondan once de Ebru'dan aldigimi giyiyordum ama artik dar geliyor biraz, Istanbul daysaniz C&A magazasina da bi bakin, fiyatlari iyiydi.
Bugun gidip emzirme sutyeni alayim diyorum, bu evdekiler toparlamiyor cok.

Bblau.... Bana da gaz verir misin biraz toparladim ortaligi mola verdim ama supurgeye elim varmiyor evi de pislik aldi goturdu, ekmek yapicam daha alisverise gidicem, evde yesillik kalmadi, soyle bi pazar olsa sece sece alsam ahh nerde...

Esim gelmeden bitirmem lazim tenmzligi sevgiler hepinize...

günaydın..
geçmiş olsun canım..sonuçlarını almışsın..idrarın temiz çıkmış.gözün aydınenfeksiyon bile çıkmış olsaydı ,genelde gebelerde oluyormuş tedaviyle çabucak geçerdi,sen yinede bol su içmeyi ihmal etme.
karaciğer içinde sanırım yediklerine dikkat ederek onuda atlatırsın..daha dikkatli beslenirsin oda düzelir inşallah.hem sağlıklı yiyecekler yemiş olursun,hemde
fazla kilo almamış olursun.bebişinde nur topu gibi doğar allahın izniyle.

temizlik muhabbeti yapılmış sabah sabah yaa olmuyo böyle.(
ben cumartesi pazar tatilim.toz bile almam!(misafirim gelecekse hariç tabi)
genelde pazartesileri yaparım birde perşembe.büyük temizliğede ay sonu başlaıcam,birde doğum için ocak ortalarında yaptıkmı tamamdır.ozaman ya annem gelir
zaten yada yardımcı alırım.bu temizliği kendim yapıcam.eşimde tüllerimi falan çıkarıp takar.
ben sanırsam emin değilim bebeğimin hareketlerini 2 gündür hissetim gibi!ilk hissettiğimde size söyleyecektim ama emin olmak istedim.yine aynı tarz bişeyler hissedince
sizinkileride okudum,benim hissettklerimde aynı tarz,emin oldum.şuan sadece sol da pırpırlanma oldu.ben aslında 15 haftamda böyle bişeyler hissetmiştim ama
1-2 gün oldu sonra kayboldu.ozamandan beri 2-3 gündür yine daha şiddetli oldu.
haaa birde geçenlerde diş etleri kanayan arkadaşlar vardı ,bugün ilk defa benimde kanadı sabah fırçalerken.

Sağol canım artık yağsız olacak salatam mecburen, balığıda ızgara yicez demektir..Enginarı iyi hatırlattın onu ben de duymuştum karaciğer dostudur diye, bi de havuç.

Coook gecmis olsun Azelya'cim, insallah gecer nese ki erkenden anlasildi bak takipte olmanin faydalari, diyet kilo kontrol icin de iyi olur karacigerin icin de, benim Kuzey de adasina sevgilerini gonderiyor tekmeleyerek

:)) ne güzel iştee .. ilk zamanlar bende çok paniktim.. 3 ayı geçince rahatladım.. eşim kasıcı olunca daha rahat olmam gerektiğini anladım.. bir de dr um da cool olunca ben de ona uydum :)) sende rahat ol :))) önceden özlüyordum gün sayıyordum,bebişimi görcem diye şimdi karnıma elleyip seviyorum :)) bununla yetiniyorumm

yaa evet bu hamile kıyafetleri niye bukadar pahalı.yazlık bi t-shirt bile hani şu bebek resimliler varya 60 tl ye sormuştum.
almadım tabi.zaten okadar göbüşüm yoktu,e birde bizim karnımız büyüdükçe kışa gelecek diye almadım.zaten hala üstlerim idare ediyor beni.pantolonlarım hiç olmuyo.3 tane pantolon aldım bu güne kadar.rahat rahat giyiyorum.kışın kışlık almak lazım.

Muhabbetınızle alakasız olacak ama bakın sıze ne buldum.
Hangi aktıvıte ne kadar kalorı yakıyor, bunu gosterıyor.

Atletizm Aktiviteleri
kkAerobicüşük Tempoda 6 kkAerobic:Yüksek Tempoda 8
kkAerobic, Step:kkDüşükTempoda 8 kkAerobic, Step: Yüksek Tempoda 11
kkAerobic: Suda 5 kkIlımlı pedal çevirme 8
kkKuvvetli pedal çevirme 12 kkek tempolu Jimnastik 9
kkIlımlı jimnastik 5 kkDairesel genel antrenman 9
kkEliptik genel antrenman 10 kkBinicilik 6
kkKürek(Antrenman aletinde)ılımlı 8 kkKürek(Antrenman aletinde)kuvvetli 10
kkKayak aleti 11 kkAdımlama makinesi 7
kkHatha Yoga 5 kkAerobic öğretmenliği 7

kkAntrenman ve Spor Aktiviteleri
kkOkçuluk(avlanma dışında) 4 kk Badminton 5
kkBasketbol oynamak 9 kkBasketbol(tekerlekli sandalye ile) 7
kkBilardo 3 kk Bisiklet: BMX veya dağ bisikleti 10
kkBisiklet: 19-22 km/saat 9 kk Bisiklet: 22-26 km/saat 11
kkBisiklet: 26-30 km/saat 14 kkBisiklet:: 30 km/saatin üstü 19
kkBowling 3 kk Box maçı 10
kkEskrim 7 kk Dans:Seri,bale,twist 7
kkDans: disco 6 kkDans: slow, wals< /td> 3
kkFencing 7 kkFrisbee 3
kkGolf: El arabası kullanarak 6 kkGolf: Motorlu araba kullanarak 4
kkJimnastik(genel) 5 kkHentbol 14
kkHockey: Çim&buz 9 kk At biniciliği 5
kkBuz pateni 8 kkJudo, karate, kickbox 11
kkYürüme yarışı 7 kk Rollerblade Paten 8
kkDağcılık-iniş 8 kkDağcılık-çıkış 13
kkJumping 11 kkKoşu: 8 km/saat 9
kkKoşu: 8,5 km/saat 10 kkKoşu:9,5 km/saat 11
kkKoşu: 10,5 km/saat 13 kkKoşu:12 km/saat 14
kkKoşu: 14 km/saat 17 kkKoşu: 16 km/saat 19
kkKoşu: Maraton 9 kkKoşu: kross 10
kkDalıcılık 8 kkSkateboard 6
kkKayak:Kross 9 kkKayak:İniş 7
kkFutbol 8 kkYüzme:Genel 7
kkYüzme kuvvetli 11 kkYüzme sırtüstü 9
kkSwimming: Kurbağalama 11 kkYüzme:Kelebek 13
kkYüzme: crawl 13 kkYüzme:Ayaklar yere dik kuvvetli 11
kkTai Chi 5 kkTenis 8
kkVoleybol:Yarışma amaçlı olmayan 3 kkvoleybol yarışma amaçlı 5
kkPlaj Voleybolu 9 kkYürüyüş: 5,5 km/saat 5
kkYürüyüş: 6,5 km/saat 5 kkYürüyüş: 7,5 km/saat 6
kkSu voleybolu 3 kkSu kayağı 7
kkBahçe Aktiviteleri
kkOdun taşıyıp yığmak 6 kk Odun kırmak 7
kkKazmak,bellemek 6 kk Bahçe ile uğraşmak 5
kkYabani otları yolmak 5 kkÇim biçmek 6
kkAğaç dikmek 5 kkÇimenleri tırmıklamak 5
kkGünlük Yaşam ve Ev aktiviteleri
kkÇocuk Bakımı:Banyo,besleme vs 4 kkÇocuk oyunlarına katılmak 6
kkYemek yapmak 3 kkAlışveriş 4
kkTemizlik:Araba yıkama,cam silme vs 5 kkMobilyaların yerini değiştirmek 7
kkEşya taşımak 8 kkPaket açmak 4
kkOturarak okumak 1 kk Ayakta durmak 1
kkUyumak 1 kkTelevizyon seyretmek 1
kkTamirat
kkOto tamiri 3 kkDoğramacılık 7
kkEv boyamaış yüzey 6 kkEv boyama:İç yüzey 5
kkİş İle İlgili Aktiviteler
kkBarmen 3 kkMarangoz 4
kkSpor antrenorü 5 kkKömür madeni işçisi 7
kkBilgisayar işi 2 kkİnşaat işçisi 6
kkMasabaşı işi kkYangın söndürme 14
kkOrmancı 9 kkTiyatrocu 3
kkHafif Büro işi 2 kkDuvarcı 8
kkMasör 5 kkPolis memuru (büroda) 3
kkSınıfta oturmak 2 kkYemekte oturmak 2
kkKamyon sürücüsü 2 kkAhçı 3

Son düzenleme:

Tahlillerin temiz olmasına sevindim canım. Saglıkocagındakiler o kadar ustune dusmuyorlar tahlil yaparlarken.

Evet, gebeligi sonlandırmak demek ilerleyen aylarda olsaydı sezeryan ile dogum yapmak olurdu canım. Cunku eger bebek olu dogacak olsa suan alırlardı karnından cunku yasama sansı olmazdı. Allah'ım hepimizin yavrularını bize bagıslasın. Sen icini ferah tut ve yediklerine oglun icin dikkat et canım.

demekki eşler arasında illaki birinden biri panik oluyo.sizde tam tersiymiş!bizdede eşim rahat.:))

bu arada bi arkadaş sormuşta sağlık ocağında kalbini dinlettiler beeğimin diye yazmıştım.ultrason var sanmış arkadaş.
burdan sesleniyorum kendisine::))ultrason yok canım.doppler cihazı var!(yanlış yazmış olabilirim) onunla dinletiyorlat,dakikada kaç attığınada bakıyorlar.

Kolay gelsin canım,

Ben de temizlik yaparken bir yandan da sizinle konusmaya geliyorum hep

Dinlene dinlene yaparsan biseycik olmaz.

kızalr bizim son aylarımız kışa gelicek ya,dışarı çıkıp açık havada yürüyüş şansımız pek olmayacak.hasta oluruz vs..
neyapıcaz.yiyip yatıcaz demekki.(
bizde koşu bandı var ama onunda nekadr faydası olur bilemem,yavaş yavaş onda yürüsem diyorum.açık hava gibi olmaz ki!(

Cok sevgili kaynanan ve gorumcelerin niye gelmiyorlar canım?

Sen hamilesin, zorlanıyorsun bilmiyorlar mı?

kızz benimm kaynanamınn kendine hayrı yok bacakları küütük gibi o da evine kadın alıyo arada dip temel:26::26::26: görümcelerimin en kücügünün sabit kadını var zaten haftada 3 gün falan geliyo. 2 si kayınvalidemle yasıyo biri bütün gün işte aynen kendine hayrı yok büyüklerden birii o kadar titiz kii kendi evininn işi hiç bitmiyo tenisci dirsegii var bide ona ragmenn utanmasa duvarları silcek hergün. digeri de partili zatenn ara ki bulasınn yani bana benden baskasınınn faydası yok kadına para vermek te istemiyorum suan. doguma yakın alırım ancak. :97::97::97::97:

Sağol canım benim..
Allah tekrar kavuştursun annene inşallah...Kramp çok kötü ya yatakta dönerken bile giriyor bana ( Kramp girince eşim ovmaya başlıyor daha kısa sürüyor.

saol canım birde oraya bakayım.annenizede allah kavustursun tez zamanda.gurbette olmak zordur mutlaka.kramplar konusunda da ben bacaklarımı soğuk suyu doldurup vileda kovasına sokuyorum.tamamen kendi bulusum bana ii geliyor.

Soğuk suyla temas etmemeli diye biliyorum ben ayakları :26:

Coook gecmis olsun Azelya'cim, insallah gecer nese ki erkenden anlasildi bak takipte olmanin faydalari, diyet kilo kontrol icin de iyi olur karacigerin icin de, benim Kuzey de adasina sevgilerini gonderiyor tekmeleyerek

Sağol canım, o tekmeleyen minnak ayaklarını yerim onun ben

Sağol canım, aminnn..Şimdiden dikkat etmeye başladım, öğlen yemeğim ilk kez yağsızdı :))

Haklısın, ama dedıgın gıbı bu bır savunma sadece.
Dıger toruna gelınce aglamayı bılen bır adamın, yapısının bu kadar katı olacagına da ınanmam ben zaten.
Bırde ısıne gelen mevzularda senınle saatlerce muhabbet edıp, saglıgın soz konusu olunca yapısı bu hıc olmamalı.
Evet, ıcınden gelmıyor sana sıcaklık gosterme, senı odullendırdıgını dusunuyordur kesın hal hatır sordugunda.
Ama bu dunya etme bulma dunyası.
Gun gelır sana muhtac olurlar da, yaptıklarından utanırlar.
Sıkma kendını.
He konuların kapanması hıkayesıne asla aldanma.
Sen nasıl unutmuyorsan, emın ol onlar da unutmuyor.
Ve sana boyle mesafe yaptıklarına gore hala kendılerını haklı buluyorlar.
Bırak, ne hallerı varsa gorsunler.
Sen evınde esınle mutlu musun, saglıkla evladını kucagına alacak mısın?
Gerısı hıkaye.

Allah kavustursun canım.
Ne kadar zordur senın ıcın tahmın edebılıyorum.
Hele bır de hamılesın!
Benım annem bır hafta yanımda kaldı da, gıttıgı aksam hungur hungur agladım.
Esıme sarıldım, 'ıyı kı sen varsın, sen olmasan ben ne yapardım!' dıye.
2,5 ay dıle kolay, alıstın sohbetlere, beraber yemege oturmaya.
Ama gor bak zaman ne cabuk gececek.
Bebegın dogacak, annannesı melegını gormeye gelecek.
Sıze yemekler yapacak, bebısını beraber banyo yapacaksınız.
Ohooo daha nıce guzel gunler sızı beklıyor, ınsallah.

Hehehe :)) bi bol paçası var bi de dar paçası var canım, ama 2 gün giyince hakikaten bi bollaşma oluyor, yıkıyorsun düzeliyor..Artık olur o kadar

Ah o bol pacadan bende aldım, almaz olaydım.
Pacalar bol ya hoslanmıyorum, alırken dıger modelde yoktu.
Bırde boyum kısa ya, kestırdım.
Bıraz fazla kestırmısım, duduk gıbı kaldı pantolunum.
Zıyan olmasın, surada gıyınecegım bır kac ay dıye gıyınıyorum.
Ama C&A yde hamıle gıysını oldugunu bılmıyordum.
Bende oraya bakacagım bundan boyle.

Son düzenleme:

hadi bakalım kolay gelsin bblau..
yavaş yavaş yap..

Kolay gelsin canım,

Ben de temizlik yaparken bir yandan da sizinle konusmaya geliyorum hep

Dinlene dinlene yaparsan biseycik olmaz.

Of kızlar hem pilim bitti hem de moralim bozuldu
Oturma odasını ve antreyi süpürdüm salonun da yarısını...
Ama nefes nefese ve kan ter içinde kaldım. Gücüm yetmiyo, koltukların altına filan eğilemiyorum...
E her köşeyi süpüremeyince de içim rahat etmiyo, hiç içime sinmiyo.
Kayınvalideme saya döke süpürdüm biraz.Yatak odasıyla mutfak kaldı, karnım acıyınca dinlenmeye oturdum.
Süpürge güç işi anam yok yok, ben bi yardımcı almadan olmayacak.
Bu hafta böyle idare edeyim de haftaya bakayım bi çaresine.
Süpürmesem de olmaz, artık şantiye gibi oldu ev Her yer her yerde.
Süpürgeyi hallettik mi gerisi daha kolay.
Eşim aradı, ağlamaklı konuştum, gücüm yetmiyo diye.
Oturarak ütü filan yap ben hallederim dedi ama çok yogun çalışıyo ona da günah.
Dinlene dinlene ne yapabilirsem bakalım...Gerisi Allah kerim...

tünayyydınnnnn hamişşşlerrrr... gecmişe cok bakamadımm ama azelya nınn tahlilleri temiz cıkmıss galibaa.. ben dedimm sana saglıkocagı tahliline güvenme diye.. gözünaydınn tatlımmmmm

esim yeni gitti. mutfakk beni bekliyoo artıkk 5 dk da 1 gidip bi raf temizlicemm bugün bitircemm insallaahhhhhhhh buzdolabı bile berbatt allah tan suann içi pek dolu deelll sabah sabahh merdiven yıkayann hatuna tav oldumm.. bu kadınınn bütün derdi bana. giriş kat tasınırkenn vileda sopasını götürmüş diyo. ee alt katın yokk ablam sen veriverseydinn. bende cif in takımını kullanıyodum.. saolsun ucunu da herhangi bi bahaneyle kaptırmıstımm sopayı da bugün diger uctan ayıramadım bi türlü sopa da gitti geriye bi tek kovası kaldı. onuda ister yarın öbürgünn.. vermiyim desenn sonu yok yani ama yok nasıl olcak bilmemm ne die para toplamak isticekk bi sürü dertt sinirlenmiyim didimm verdim.. en son gelme bi daha dicemm köktenn cözcez işinn kötüsü evde viledam yok suan neyse ben temizliyimm süpüreyim aksam iner alırım bi vileda:97:

Ben de koltukların arkasını falan cekemiyorum..

Yapabildigim kadar, gorunen yerleri yapmaya calısıyorum. Yerler laminant bizim halılar da yok o yuzden fazla ugrastırmıyor beni supurge. Yerdeki kırıntıları cekiyorum bir de viledayla siliyorum isim bitiyor :87:

Kaynanam da yarın geliyor koyden bakalım. Calısıyordu 3 haftadır ise gitmiyor eger kovmadılarsa calısmaya devam edicek, haftasonları o temizlik yapıcak yapamadıgım yerleri, yoksa gorumcemi o cagırır da gel yap der. Ben soyleyemiyorum kimseye bisey cekindigimden. Esim de yavas yavas kendini yormadan yap herseyini diyor. :97:

Ayy canım karnın acıdıysa derhal bırak, eşin akşama tutar süpürgeni hem az yer kalmış, azcıcık yorulsun sen ve bebeğin yorulmasın yeter ki, bak dün ben feci bel ağrısı çektim..

Sağol canım karaciğer yağlı işte sadece, diyete girdim anlıcağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…