2012 Şubat Anneleri

Yine de büyüklük sende kalsın,5 dakıka konus nasılsa böyle bır durumda kahvaltıya da gelemez.Hem net olarak ögrenmıs olursun .

Ay Allah iyiliğini

Tabiki araman lazım bu durumda, aramadığında yine bir tatsızlık çıkar canım ara sen, alt tarafı 4 dakikacık konuşacaksın.

cnmm bencedee ara .. 4 dk fazlaa 2 dk yeter cok bilee.. aaa cok üzüldüm gecmişş olsun de. hatta bencee kahvaltı içinn ısrarr ett aa olmaz anne bekliyorumm kesin bak de.. aksamm kocişine de annen gelmeyecekti ben anladım sesinden ama ısrar ettim yazık morali bozukturr kadıncagızınn simdi bizde kafası dagılır de.. aynı yöntemi 3_5 kere tekrar edersenn hatta bide kendiliginden yemege falann cagırırrsan kaynanan için senden kötüsü olmasa bilee kocannın gözüne perde inerrr tecrübeyle sabittir esiminn arkadasınınn karısıı bu düzeni öle bi kurdu kii gelin kaynana birbirlerini bile yeselerr kocası karımınn gözünün üstünde kası var demiyo saka yapıyorum tabi sen böle yapma ama bencede ara cagır mutlaka bu kadar kcük bişiden tartısma olur sonra

Ay Allah iyiliğini

Tabiki araman lazım bu durumda, aramadığında yine bir tatsızlık çıkar canım ara sen, alt tarafı 4 dakikacık konuşacaksın.

O kadar bıle konusmam.
Ya kadın bana cok yapmacık gelıyor.
Neyse arıyım madem.

Yarım gunde gunluk sıradan ıslerı yaptırıyorlar.
Ama sen ıstersen sadece camları sıldırmek ıcın alabılırsın.
Yada bırıken utu v.s.

Ben camları epeydır sılmıyorum.
Sagolsun en son annecıgım sılmıstı.
Evım 2. kat, cok da araba gecıyor.
Hemencık pıslenıyorlar.
Bende ıyıce saldım valla.

hmm iyimişş.. ben günlükk işleri istememm yaparım onları bi şekilde. camlar,mutfak dolapları benimm kopuss noktamm..neyse kalkayım artıkınn arada gelirr bakarım size

böyle bi durumda aramana gerek var canım..ne kadar sevmesende ara,2 kelime konuş ki eşinde daha sonra demesin annemleri bi aramadın diye!bi de eşinle kötü olma onların yüzünden!

2 dk 46 sanıye

Aradım kızlar, sagolun yorumlarınız ıcın.

Valla ıcımı ferahlatıyorsunuz.
Bazen cok kararsız kalıyorum hemen yetısıyorsunuz ımdadıma.
Allah hepınızden razı olsun.

kızlar kocam dün gece itiraf etti beni aldattığını.dün akşama kadar hala inkar, beni yıldırma, bağırma ,hakaret etmeye devam ediyordu.dün ağlamadan sakin sakin artık onu hayatımda istemediğimi evimden gitmesini istedim.o zamana kadar hayvan gibi üzerime gelen adam birden bana sarılıp ağlamaya başladı.ben de ona birisiyle konuşuyormuydun yerine o anda kim adı ne nerde tanıştınız falan deyince söküldü.nette okey oynarken tanışmış 2 aydır konuşuyormuş.bütün şüphelendiğim durumlarda onunla konuşuyormuş.beni artık sevmediğini düşünüyormuş o yüzden böyle bi arayışa girmiş ama şimdi beni kaybedeceğini, anlayınca aslında beni çok sevdiğini farketmiş.bütüngece ağladık sürekli özür diliyor beni affet kendimi affettirecem diyor. hiç mi acımdın bana hamileyim hem de dedim.gözüm döndü heyecanlı geldi şeytana uydun nolur affet bana bi şans ver diyo.

Zor bir durum..
Senden çocuk yaparkende seni sevmediğini mi düşünüyormuş..
Allah yardımcın olsun cnm..
Eğer eşine güveniyorsan bir daha yapmayacağına inanıyorsan affet ama onuda gizli gizli takip etmeyi elden bırakma..ki zaten anladığım kadarıyla netten görüşmüşler sadece..
Ama ne olursa olsun benim eşim asla yapmaz denmemeli..
Erkekleri iyi takip etmek gerekiyor çünkü..

sabah kadını aradım onun telefonundan.gayet işveli bi ses eşimin adını seslendi ben de yok o değil ben onun karısıyım dedim.neden bana bunu yaşattınız dedim.sizde bi bayansınız bana neden acımadınız ben 5 aylık hamileyim 2 kızım var haberiniz var mıydı dedim.pişkin pişkin şimdi bi sakin olun beni dinleyin falan diye o kadar sakin konuşuyor ki sürtük.ben eşime ayıp olmasın diye arabama bi erkek mesai arkadaşımı bile almıyorum dedim.o bana bunu yaptı dedim.şimdi o sizin doğrularınız size doğrusu öyle geliyordur diyo.benim için bi mahsuru yok diyo.ama yine de sizi üzdüğüm için bi daha arayamayacağım diyor.allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etisn diyo.

ben ne yapacağım şimdi nolur bana akıl verin.

adesecim çok üzüldüm, gerçekten sanal bile olsa işin içinde ihanet var..Görüşmeleri sadece telefonla mı sınırlıymış? Ne yapmayı düşünüyorsun?

Ay kadının dediklerini okuyunca sinirden titrediğimi hissettim, ne rahat, ne geniş kadınmış sizin doğrunuzmuş...Allah'ından bulsun.
Ama kadından çok eşinde suç var, eşin seni düşünmemiş kadın mı düşünecek değil mi? Kadının aramaması değil mesele eşinin aramaması, eğer boşanmayı düşünmüyorsan biraz korkut, burnu sürtünsün hemen affetme bence, zaten bu istesende kolay değil.

Hey Allahım afedersiniz ama bu karı milletide azmış iyice..
Töbe töbe..

benimkide öyle bir çat kapı bile gitsen birşey yok , bende toz oluyor vallahi :) aynı stres bende de oluyor. sonra görüyor kusurlrı başlıyor temizliğe. :)

adesecim çok üzüldüm, gerçekten sanal bile olsa işin içinde ihanet var..Görüşmeleri sadece telefonla mı sınırlıymış? Ne yapmayı düşünüyorsun?

ben kadının ankarada yaşayıp yaşamadığını merak ediyordum aradığımda da ilk önce sizinle konuşmak istiyorum 1 saat sonra kızılayda buluşalım dedim.ama ben istanbulda yaşıyorum dedi.o beni biraz ferahlattı.eşim olacak adi herif de sadece telefonda konuştuk dedi bu kadın da öyle diyo.fiili bi aldatma yokmuş ortada öyle diyo gerizekalı

ne yapmayı istediğimi bilmiyorum boşanmak istiyorum ama babamı yeni kaybettim aneme birazcık bahsetmiştim geçen hafta kadın zona oldu.ne evim ne de arabalarımız devam eden bi mahkemeden dolayı üzerimize değil.görümcemin adına.ve ben 1 yıldır görümcemle görüşmüyorum eline böyle de bi fırsat geçse beni süründürür.

ayrıca doğuma garip garip gitmek istemiyorum.çok çaresizim allah rızası için bana dua edin nolursun azelyacım.

Peki sadece fiziksel miymiş aldatması adese,gercekten çok üzüldüm bu erkeklere hıc guven olmaz .İlla değerını anlaması ıcın senı uzup hırpalaması mı gerekıyordu yazık sana da ya.Ne yapmayı düşünüyorsun?Ne utanmaz kadınlar var ya ınternette tanıstıgı ewlı adamla mı düşüp kalkıyor ,ustelık senı de bılmıyordur k...e

Canım kendimi senin yerine koyduğumda düşündüğüm ne kadar gururum kırılsa da hamile iken asla boşanmayı düşünemeyeceğim oluyor..Dürüst olmam gerekirse doğrusu bu..Erkekler hata yapabiliyor..Ama dediğim gibi iyice korkut gözünü, bağırarak çağırarak değil ama gayet sakince.Dualarım seninle canım

O zaman bence eşine önce telefon numarasını değiştirmesını ıstedıgını söyle,sana bır daha guvenmem ıcın zamana ıhtıyacım var benım de.Yıpratıcı degıl de,sankı duygu sömurusu seklınde konus daha cok ,vıcdan azabından ölsun eşın..Senın tekrar ona guvenebılmen cok zor olacak,ama böyle bır dönemde de destege ıhtıyacın var ve bıtırmek ıstemıyorsun .Lütfen sakın ol ve zamana bırak .Ama telefonunu degıstırsın yıne de.Fiziksel bırsey yoksa ıyı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…