- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.601
Kızlar, yazlıga hırsız gırmıs, kayınpeder oraya dondu sımdı.
Yarın sabah kahvaltıya geleceklerdı bıze.
Bızdekı bır kac esyayı gonderecektık yazlıga hem.
Sımdı esım dıyor, annemı ara da gecmıs olsun de, bır de kahvaltıya gelecek mı sor.
Sızce gerek var mı?
Canım aramak ıstemıyor.
Ay Allah iyiliğini
Tabiki araman lazım bu durumda, aramadığında yine bir tatsızlık çıkar canım ara sen, alt tarafı 4 dakikacık konuşacaksın.
Ay Allah iyiliğini
Tabiki araman lazım bu durumda, aramadığında yine bir tatsızlık çıkar canım ara sen, alt tarafı 4 dakikacık konuşacaksın.
annem bana yarım gün al dedi de ben anlamadım yarım günde kadına camları mı sildiricem bi tek kadın yarım günde ne yaparr:44::44::44: gerci alıp camları sildirseydim de yeterdi ama neyse hesaplı olucam kendime söz verdimm
benimkide öyle bir çat kapı bile gitsen birşey yok , bende toz oluyor vallahi :) aynı stres bende de oluyor. sonra görüyor kusurlrı başlıyor temizliğe. :)
O kadar bıle konusmam.
Ya kadın bana cok yapmacık gelıyor.
Neyse arıyım madem.
Yarım gunde gunluk sıradan ıslerı yaptırıyorlar.
Ama sen ıstersen sadece camları sıldırmek ıcın alabılırsın.
Yada bırıken utu v.s.
Ben camları epeydır sılmıyorum.
Sagolsun en son annecıgım sılmıstı.
Evım 2. kat, cok da araba gecıyor.
Hemencık pıslenıyorlar.
Bende ıyıce saldım valla.
Kızlar, yazlıga hırsız gırmıs, kayınpeder oraya dondu sımdı.
Yarın sabah kahvaltıya geleceklerdı bıze.
Bızdekı bır kac esyayı gonderecektık yazlıga hem.
Sımdı esım dıyor, annemı ara da gecmıs olsun de, bır de kahvaltıya gelecek mı sor.
Sızce gerek var mı?
Canım aramak ıstemıyor.
2 dk 46 sanıye
Aradım kızlar, sagolun yorumlarınız ıcın.
Valla ıcımı ferahlatıyorsunuz.
Bazen cok kararsız kalıyorum hemen yetısıyorsunuz ımdadıma.
Allah hepınızden razı olsun.
kızlar kocam dün gece itiraf etti beni aldattığını.dün akşama kadar hala inkar, beni yıldırma, bağırma ,hakaret etmeye devam ediyordu.dün ağlamadan sakin sakin artık onu hayatımda istemediğimi evimden gitmesini istedim.o zamana kadar hayvan gibi üzerime gelen adam birden bana sarılıp ağlamaya başladı.ben de ona birisiyle konuşuyormuydun yerine o anda kim adı ne nerde tanıştınız falan deyince söküldü.nette okey oynarken tanışmış 2 aydır konuşuyormuş.bütün şüphelendiğim durumlarda onunla konuşuyormuş.beni artık sevmediğini düşünüyormuş o yüzden böyle bi arayışa girmiş ama şimdi beni kaybedeceğini, anlayınca aslında beni çok sevdiğini farketmiş.bütüngece ağladık sürekli özür diliyor beni affet kendimi affettirecem diyor. hiç mi acımdın bana hamileyim hem de dedim.gözüm döndü heyecanlı geldi şeytana uydun nolur affet bana bi şans ver diyo.
kızlar kocam dün gece itiraf etti beni aldattığını.dün akşama kadar hala inkar, beni yıldırma, bağırma ,hakaret etmeye devam ediyordu.dün ağlamadan sakin sakin artık onu hayatımda istemediğimi evimden gitmesini istedim.o zamana kadar hayvan gibi üzerime gelen adam birden bana sarılıp ağlamaya başladı.ben de ona birisiyle konuşuyormuydun yerine o anda kim adı ne nerde tanıştınız falan deyince söküldü.nette okey oynarken tanışmış 2 aydır konuşuyormuş.bütün şüphelendiğim durumlarda onunla konuşuyormuş.beni artık sevmediğini düşünüyormuş o yüzden böyle bi arayışa girmiş ama şimdi beni kaybedeceğini, anlayınca aslında beni çok sevdiğini farketmiş.bütüngece ağladık sürekli özür diliyor beni affet kendimi affettirecem diyor. hiç mi acımdın bana hamileyim hem de dedim.gözüm döndü heyecanlı geldi şeytana uydun nolur affet bana bi şans ver diyo.
sabah kadını aradım onun telefonundan.gayet işveli bi ses eşimin adını seslendi ben de yok o değil ben onun karısıyım dedim.neden bana bunu yaşattınız dedim.sizde bi bayansınız bana neden acımadınız ben 5 aylık hamileyim 2 kızım var haberiniz var mıydı dedim.pişkin pişkin şimdi bi sakin olun beni dinleyin falan diye o kadar sakin konuşuyor ki sürtük.ben eşime ayıp olmasın diye arabama bi erkek mesai arkadaşımı bile almıyorum dedim.o bana bunu yaptı dedim.şimdi o sizin doğrularınız size doğrusu öyle geliyordur diyo.benim için bi mahsuru yok diyo.ama yine de sizi üzdüğüm için bi daha arayamayacağım diyor.allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etisn diyo.
ben ne yapacağım şimdi nolur bana akıl verin.
sabah kadını aradım onun telefonundan.gayet işveli bi ses eşimin adını seslendi ben de yok o değil ben onun karısıyım dedim.neden bana bunu yaşattınız dedim.sizde bi bayansınız bana neden acımadınız ben 5 aylık hamileyim 2 kızım var haberiniz var mıydı dedim.pişkin pişkin şimdi bi sakin olun beni dinleyin falan diye o kadar sakin konuşuyor ki sürtük.ben eşime ayıp olmasın diye arabama bi erkek mesai arkadaşımı bile almıyorum dedim.o bana bunu yaptı dedim.şimdi o sizin doğrularınız size doğrusu öyle geliyordur diyo.benim için bi mahsuru yok diyo.ama yine de sizi üzdüğüm için bi daha arayamayacağım diyor.allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etisn diyo.
ben ne yapacağım şimdi nolur bana akıl verin.
en yaslı benim kayınvalidem galibaaa kendi evini zor temizliyor:44::44::44: dahası evine ne zaman gidrsen git hep cok temizz de cam silmeyi falan kadın alıp ona yaptırıyor. ama ben asla kayınvalidem ve görümcem kadar düzenli olamadıgımdan eve ne zaman arayıp biz geliyoruzz deselerr stres oluyorum.. sırff merakımdann görümceminn evinde otururrken inceliyorum.. allahımm ne bir damla tozz ne yerde 1 tane kırıntıı ne camlarda bir tozz var..ocak hep termizz aspiratörde fırında 1 damla yag yok. bir evin her yeri aynı anda tertemiz ve ultra düzenlii nasıl olurr aklım almıyor. cat kapı bile gitsenn tek bir kusurr cıkmıyor
adesecim çok üzüldüm, gerçekten sanal bile olsa işin içinde ihanet var..Görüşmeleri sadece telefonla mı sınırlıymış? Ne yapmayı düşünüyorsun?
ben kadının ankarada yaşayıp yaşamadığını merak ediyordum aradığımda da ilk önce sizinle konuşmak istiyorum 1 saat sonra kızılayda buluşalım dedim.ama ben istanbulda yaşıyorum dedi.o beni biraz ferahlattı.eşim olacak adi herif de sadece telefonda konuştuk dedi bu kadın da öyle diyo.fiili bi aldatma yokmuş ortada öyle diyo gerizekalı
ne yapmayı istediğimi bilmiyorum boşanmak istiyorum ama babamı yeni kaybettim aneme birazcık bahsetmiştim geçen hafta kadın zona oldu.ne evim ne de arabalarımız devam eden bi mahkemeden dolayı üzerimize değil.görümcemin adına.ve ben 1 yıldır görümcemle görüşmüyorum eline böyle de bi fırsat geçse beni süründürür.
ayrıca doğuma garip garip gitmek istemiyorum.çok çaresizim allah rızası için bana dua edin nolursun azelyacım.
ben kadının ankarada yaşayıp yaşamadığını merak ediyordum aradığımda da ilk önce sizinle konuşmak istiyorum 1 saat sonra kızılayda buluşalım dedim.ama ben istanbulda yaşıyorum dedi.o beni biraz ferahlattı.eşim olacak adi herif de sadece telefonda konuştuk dedi bu kadın da öyle diyo.fiili bi aldatma yokmuş ortada öyle diyo gerizekalı
ne yapmayı istediğimi bilmiyorum boşanmak istiyorum ama babamı yeni kaybettim aneme birazcık bahsetmiştim geçen hafta kadın zona oldu.ne evim ne de arabalarımız devam eden bi mahkemeden dolayı üzerimize değil.görümcemin adına.ve ben 1 yıldır görümcemle görüşmüyorum eline böyle de bi fırsat geçse beni süründürür.
ayrıca doğuma garip garip gitmek istemiyorum.çok çaresizim allah rızası için bana dua edin nolursun azelyacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?