- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.621
biri 2.5 aylıken karnımda öldü gelişmedi biride 1 aylık bile değilken düştü farketmediler bende tıp fakültesinden hoşlanmadığım için özeldeyim zaten çok pirpiriğim kimse nazımı çekmez orda tşk ederim inş bu kez iyi olur hepimiz içinPeki bunu çocuk içindeyken anlamamışlar mıydı ?Kaçıncı ayında oldu düşüklerin?Geçmiş olsun çok zor olmalı ,inşallah bu kez sorunsuz halledersin..Ama,bence tıp fakültelerine güvenilmez,asistanların elinde kobay oluyorsun .Oradakiler öğrenci oluyor ve hata yapma olasılıkları da yüksek oluyor.Kendini teslim etme bence.
kızlar kocam dün gece itiraf etti beni aldattığını.dün akşama kadar hala inkar, beni yıldırma, bağırma ,hakaret etmeye devam ediyordu.dün ağlamadan sakin sakin artık onu hayatımda istemediğimi evimden gitmesini istedim.o zamana kadar hayvan gibi üzerime gelen adam birden bana sarılıp ağlamaya başladı.ben de ona birisiyle konuşuyormuydun yerine o anda kim adı ne nerde tanıştınız falan deyince söküldü.nette okey oynarken tanışmış 2 aydır konuşuyormuş.bütün şüphelendiğim durumlarda onunla konuşuyormuş.beni artık sevmediğini düşünüyormuş o yüzden böyle bi arayışa girmiş ama şimdi beni kaybedeceğini, anlayınca aslında beni çok sevdiğini farketmiş.bütüngece ağladık sürekli özür diliyor beni affet kendimi affettirecem diyor. hiç mi acımdın bana hamileyim hem de dedim.gözüm döndü heyecanlı geldi şeytana uydun nolur affet bana bi şans ver diyo.
kızlar kocam dün gece itiraf etti beni aldattığını.dün akşama kadar hala inkar, beni yıldırma, bağırma ,hakaret etmeye devam ediyordu.dün ağlamadan sakin sakin artık onu hayatımda istemediğimi evimden gitmesini istedim.o zamana kadar hayvan gibi üzerime gelen adam birden bana sarılıp ağlamaya başladı.ben de ona birisiyle konuşuyormuydun yerine o anda kim adı ne nerde tanıştınız falan deyince söküldü.nette okey oynarken tanışmış 2 aydır konuşuyormuş.bütün şüphelendiğim durumlarda onunla konuşuyormuş.beni artık sevmediğini düşünüyormuş o yüzden böyle bi arayışa girmiş ama şimdi beni kaybedeceğini, anlayınca aslında beni çok sevdiğini farketmiş.bütüngece ağladık sürekli özür diliyor beni affet kendimi affettirecem diyor. hiç mi acımdın bana hamileyim hem de dedim.gözüm döndü heyecanlı geldi şeytana uydun nolur affet bana bi şans ver diyo.
Annem sonuçları öğrenmiş doktorumla konuşmuş sağolsun.
İdrarım temiz çıkmış anlam veremediğim bir şekilde, yani sağlık ocağında baya yüksek değerde enfeksiyon çıkıyor, burda temiz çıkıyor.Neyse şükür diyeyim.
Ama asıl sorunum karaciğermiş.
Bundan sonra yağsız yiyecekmişim kesinlikle, ve doktor demiş ki "5,5 aylık şu an gebeliği, ilerleyen safhalarda olsaydı gebeliği sonlandırmamız bile gerekebilirdi, onun için şimdiden dikkat etsin" demiş.
Kızlar gebeliği ilerleyen aylarda sonlandırmak demek sezeryan ile erken doğum oluyor dimi, yani bebeğimden vazgeçmek olmuyor dimi??
azelyam geçmiş olsun bende dün akşam fenalaştım ama çok şükür midemdeydi sorun acı biberden sonra erikte yiyince çok kötü oldum ..oğlumu görmek bütün moralimi düzeltti..göbişli bir oğlum var..çok şükür herşeyi yerinde...elleri kolları kıpır kıpır..sırt üstü yatıyor..suyu falan yerinde inş bi aksilik olmaz böyle gider..gözümün önünde oğlum..çok mutlu oldum..onu görmek herşeyi unutturuyor...bu arada tansiyonum hep 11 e 7 çıkıyo düşük..aman yüksek olmazsında...canım oğlum yaa..bide isim bulabilsem sana
sabah kadını aradım onun telefonundan.gayet işveli bi ses eşimin adını seslendi ben de yok o değil ben onun karısıyım dedim.neden bana bunu yaşattınız dedim.sizde bi bayansınız bana neden acımadınız ben 5 aylık hamileyim 2 kızım var haberiniz var mıydı dedim.pişkin pişkin şimdi bi sakin olun beni dinleyin falan diye o kadar sakin konuşuyor ki sürtük.ben eşime ayıp olmasın diye arabama bi erkek mesai arkadaşımı bile almıyorum dedim.o bana bunu yaptı dedim.şimdi o sizin doğrularınız size doğrusu öyle geliyordur diyo.benim için bi mahsuru yok diyo.ama yine de sizi üzdüğüm için bi daha arayamayacağım diyor.allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etisn diyo.
ben ne yapacağım şimdi nolur bana akıl verin.
ben kadının ankarada yaşayıp yaşamadığını merak ediyordum aradığımda da ilk önce sizinle konuşmak istiyorum 1 saat sonra kızılayda buluşalım dedim.ama ben istanbulda yaşıyorum dedi.o beni biraz ferahlattı.eşim olacak adi herif de sadece telefonda konuştuk dedi bu kadın da öyle diyo.fiili bi aldatma yokmuş ortada öyle diyo gerizekalı
ne yapmayı istediğimi bilmiyorum boşanmak istiyorum ama babamı yeni kaybettim aneme birazcık bahsetmiştim geçen hafta kadın zona oldu.ne evim ne de arabalarımız devam eden bi mahkemeden dolayı üzerimize değil.görümcemin adına.ve ben 1 yıldır görümcemle görüşmüyorum eline böyle de bi fırsat geçse beni süründürür.
ayrıca doğuma garip garip gitmek istemiyorum.çok çaresizim allah rızası için bana dua edin nolursun azelyacım.
azelyam geçmiş olsun bende dün akşam fenalaştım ama çok şükür midemdeydi sorun acı biberden sonra erikte yiyince çok kötü oldum ..oğlumu görmek bütün moralimi düzeltti..göbişli bir oğlum var..çok şükür herşeyi yerinde...elleri kolları kıpır kıpır..sırt üstü yatıyor..suyu falan yerinde inş bi aksilik olmaz böyle gider..gözümün önünde oğlum..çok mutlu oldum..onu görmek herşeyi unutturuyor...bu arada tansiyonum hep 11 e 7 çıkıyo düşük..aman yüksek olmazsında...canım oğlum yaa..bide isim bulabilsem sana
maşallah göbüşlü oglunaben ay sonuna kadar göremiyecegim oluşumu benimde tansiyon hep düşüktür ne yapalım olsun
evet resmen göbeği var kilodan mı geçici mi anlamadım ama çok tatlıydı sağolun kızlar görmek insanı çok mutlu ediyor...
canım bende bugun doktora gıttım bizimkide buyumus gecen hafta 185 gr dı sımdı 295 olmus yakında sıgmıcak bu koca gobusler karnımıza bide bası hafif asagıda gıbıydı senınkı nsıldı?
kızlar hepinize slm.. bende sizler gibi şubat annesiyim çok fazla aranıza katılamıyorum ama sizlerden öğrenmek istediğim bişey var ccvp verirseniz çok memnun olurum.. ayrıntılı usg ye ne zaman giriliyor? sizmi sölüyorsunuz yoksa doktorunuz mu istiyor.? dr.a özele gidiyorum ama yapılacak tetkitlerin günü gelmeden önce hiç bişey sölemez gittiğim gün yapılacak bişey varsa hemen yapar.. bana hiç ayrıntılı usg den bahsetmedi acaba benmi sölesem.. kaçıncı haftada yapılıyor kızlar
ben kadının ankarada yaşayıp yaşamadığını merak ediyordum aradığımda da ilk önce sizinle konuşmak istiyorum 1 saat sonra kızılayda buluşalım dedim.ama ben istanbulda yaşıyorum dedi.o beni biraz ferahlattı.eşim olacak adi herif de sadece telefonda konuştuk dedi bu kadın da öyle diyo.fiili bi aldatma yokmuş ortada öyle diyo gerizekalı
ne yapmayı istediğimi bilmiyorum boşanmak istiyorum ama babamı yeni kaybettim aneme birazcık bahsetmiştim geçen hafta kadın zona oldu.ne evim ne de arabalarımız devam eden bi mahkemeden dolayı üzerimize değil.görümcemin adına.ve ben 1 yıldır görümcemle görüşmüyorum eline böyle de bi fırsat geçse beni süründürür.
ayrıca doğuma garip garip gitmek istemiyorum.çok çaresizim allah rızası için bana dua edin nolursun azelyacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?