2012 Şubat Anneleri

biri 2.5 aylıken karnımda öldü gelişmedi biride 1 aylık bile değilken düştü farketmediler bende tıp fakültesinden hoşlanmadığım için özeldeyim zaten çok pirpiriğim kimse nazımı çekmez orda tşk ederim inş bu kez iyi olur hepimiz için

adesecıgım, cok uzuldum canım.
Yıne ıyı yanından bakacagım olaya.
En azından senı daha fazla oyalayamadı, teslım oldu.
Ve hatasının farkında tabıı tımsah gozyasları degılse.
Sonuna kadar ınkar edebılır, ogrendıgınde pıskınlık yapabılırdı de.
Senın yerınde olsam ?
Rabbım korusun, kafam cok karısırdı.
Bırakıp gıtsem, karnımdakı bebeye ne olacak?
Fızıkı aldatma da yokmus dıye kendımı ıkna etmeye gayret ederdım.
Ama yaralarımın ıyılesmesı uzun zaman alırdı.
Ona guvenemez, bana dokunmasını ıstemezdım bır sure.
Zaman gelecek acın ılla hafıfleyecek.
Ama su an esıne bunun bedelını odetmelısın.
Onu affetmedıgını, affedemedıgını hre zaman hıssetmelı.
Rabbım yardımcın olsun.
ınsallah bır an once yuvanda huzura kavusursun.

Allah yardımcın olsun arkadaşım kendimi biran senin yerine koydum çok kötü oldum senin durumunu düşünemiyorum bile ne demişler kadının en büyük düşmanı yine kadındır bence bunları sana yaşatan bir adamı bu kadar kolay afedemezsin heralde senin için en iyi kararı yine sen vereceksin umarım en kısa zamanda düzeltirsiniz durumunuzu

inanamıyorum..
adesecim çok üzüldüm canımyaa..allah öncelikle sana sabır versin.
sana nasıl teselli verilebilirki bu durumda,inan çok üzüldüm..
erkek milleti iişte,şeytana uymasaar olmyo dimi!
kadınlarada artık güvenilmiyor ya!
acaba sadece tel.ile mi yada internetten mi görüşmüşler?
ben böyle böyle bi durumda eşimi sırf doğacak çocuğum için affedebilirdim belki ama,bundan sonra ne sevgi-saygı nede güvenim asla kalmazdı.ve içimde hep bi şüphe ile yaşardım!allh yardımcın olsun canım.

inanamıyorum..
adesecim çok üzüldüm canımyaa..allah öncelikle sana sabır versin.
sana nasıl teselli verilebilirki bu durumda,inan çok üzüldüm..
erkek milleti iişte,şeytana uymasaar olmyo dimi!
kadınlarada artık güvenilmiyor ya!
acaba sadece tel.ile mi yada internetten mi görüşmüşler?
ben böyle böyle bi durumda eşimi sırf doğacak çocuğum için affedebilirdim belki ama,bundan sonra ne sevgi-saygı nede güvenim asla kalmazdı.ve içimde hep bi şüphe ile yaşardım!allh yardımcın olsun canım.

azelyacım geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmış bende vardı hamileyken karaciger yaglanması korkma ve endişelenme biraz beslenmene dikkat edeceksin dogumdan sonra eski beslenme alışkanlıklarına dönüyosun erken dogum filanda olmadı üstelik çok riskli bir gebelik geçirdigim halde doktorlar herzamanki gibi en kötü ihtimali söyler:80::80::81:

azelyam geçmiş olsun bende dün akşam fenalaştım ama çok şükür midemdeydi sorun acı biberden sonra erikte yiyince çok kötü oldum ..oğlumu görmek bütün moralimi düzeltti..göbişli bir oğlum var..çok şükür herşeyi yerinde...elleri kolları kıpır kıpır..sırt üstü yatıyor..suyu falan yerinde inş bi aksilik olmaz böyle gider..gözümün önünde oğlum..çok mutlu oldum..onu görmek herşeyi unutturuyor...bu arada tansiyonum hep 11 e 7 çıkıyo düşük..aman yüksek olmazsında...canım oğlum yaa..bide isim bulabilsem sana

maşallah göbüşlü ogluna ben ay sonuna kadar göremiyecegim oluşumu benimde tansiyon hep düşüktür ne yapalım olsun

Son düzenleme:

Adesecim, canım ne denebilir ki, çok üzüldüm...
Zaten son anlattıklarından sonra,iyi tarafından bakılacak yeri kalmamıştı işin...
En azından olayı açığa kavuşturdun.Yoksa kocan pişkin pişkin hem yapacağını yapmış hem de bağırıp çağırıyor,seni örseliyor olacaktı....
En azından şimdi suçuyla oturuyor!
Kadına da pes dedim doğrusu.İyi yolun yolcusu olmadığı, değerleri bitik bir insan,kadın olduğu konuşmalarından belli..
Eşini kandırmış belli ki...
Bu durumda şöyle et, böyle et demek kolay,en doğrusunu sen bileceksin canım...
Oturduğum yerden ahkam kesecek değilim,hamileyken tek başına kalmak kolay değil.
Üstelik anlattığın gibi işin bu aşamada hiç de önemsiz olmayan bi mali boyutu da var...
Allah yardımcın olsun kardeşim...Dertleşmek istediğinde buradayız...

Geçmiş olsun....Acıya biraz ara versen iyi olur, bende çok severim ama hamilelikte ara verdim...
Bu arada 11/7 çok ideal bi tansiyondur kim diyor düşük diye

herkezde temizlik telaşı var heralde haftasonu malum ilerleyen zamanlarda hiç yapamıyosunuz arkadaşlar durumunuz el veriyorsa bir yardımcı bulun şimdiden sonradan dogum yaklasınca buldugunuz kişi anlaşamayıp çekip gidiyor kalakalıyorsunuzheleki benim gibi yardım edecek kimsen yoksa

Son düzenleme:
adese cok uzuldum canım ınan doktordan geldım heyecenla yazacaktm bırden gorunce çok kızdım yıne erkek mılletıne çocuk gibi kandırılabılıyorlar yazıkk insallah yuzyuze gorusmemıstır canım konuyu buraya kadar getırdıgıne gore akıllı bır kadınsın kendıne guven ve ıyı dusunerek hareket et.
senın bu konuda en akıllı kararı verecegıne emınım Allah sana ve yavrularına en hayırlısını nasip etsin...

adese bunu bu zamanda öğrenmen çok kötü olmuş öncesini takip edemedim ama allah yardımcın olsun kendinde diyorsun kadın çok rahattı diye demekki kandırılmamış demekki o konularda çok tecrübeliki telaşa kapılmamış bide konuşabilmiş utanmadan....inş geçer bu gönül yaran ama çocuklarını ve eşini seviyorsan şimdilik ses çıkarma..tabiki eskisi gibi olmaz hiçbişey ama hamilesin ve desteğe ihtiyacın var..yuvada kolay kurulmuyor yıkmak kolay..inş kalbin iyileşir..valla yerinde olmak istemezdim..allahım yardımcın olsun sabır versin..eşin gerçekten pişmansa affettirecektir kendini..belki tamir eder açtığı yarayı...umarım evliliğini yıkmazsın çok zor ama

evet resmen göbeği var kilodan mı geçici mi anlamadım ama çok tatlıydı sağolun kızlar görmek insanı çok mutlu ediyor...

canım bende bugun doktora gıttım bizimkide buyumus gecen hafta 185 gr dı sımdı 295 olmus yakında sıgmıcak bu koca gobusler karnımıza bide bası hafif asagıda gıbıydı senınkı nsıldı?

kızlar hepinize slm.. bende sizler gibi şubat annesiyim çok fazla aranıza katılamıyorum ama sizlerden öğrenmek istediğim bişey var ccvp verirseniz çok memnun olurum.. ayrıntılı usg ye ne zaman giriliyor? sizmi sölüyorsunuz yoksa doktorunuz mu istiyor.? dr.a özele gidiyorum ama yapılacak tetkitlerin günü gelmeden önce hiç bişey sölemez gittiğim gün yapılacak bişey varsa hemen yapar.. bana hiç ayrıntılı usg den bahsetmedi acaba benmi sölesem.. kaçıncı haftada yapılıyor kızlar

ben 2 ayrı
özele gıdıyorum bırı 22. haftadan sonra dıyor 160 tl
diğeri 18 22 arası 130 tl ama kendı doktorun ıstek kagıdı verecek zaten yoksa yapmıyorlar

Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi

hacer1 Erkek Musab 18 Nisan 6 Şubat
bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat
aZeLYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat
pişmaniye Erkek Ömer 27 Nisan 1 Şubat
karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat
ecrinnn Kız 2 Mayıs 2 Şubat
sinemaksungur Erkek Alperen 27 Nisan 1 Şubat
Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat
Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat
cerenim 1 Mayıs 5 Şubat
Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
tansell Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat
kahogulo Kız Elif Sare 2 Mayıs 20 Şubat
ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat
DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat
enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat
pikepolat Erkek 3 Mayıs 5 Şubat
simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat
qiza Erkek Talha Göktuğ 4 Mayıs 8 Şubat
skyup Kız 4 Mayıs 8 Şubat
adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat
zerdal 5 Mayıs 9 Şubat
suprise Erkek Yasin 5 Mayıs 9 Şubat
banuesra 6 Mayıs 10 Şubat
neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat
panadol Erkek 6 Mayıs 9 Şubat
breeze1 Erkek 8 Mayıs 12 Şubat
Nazome 9 Mayıs 13 Şubat
kmehtap Kız 9 Mayıs 20 Şubat
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 15 Şubat
berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat
karats Kız Buğlem Su 13 Mayıs 17 Şubat
bennebileyim Kız 13 Mayıs 17 Şubat
berraksuuu Kız 14 Mayıs 18 Şubat
adese Kız 15 Mayıs 18 Şubat
günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat
demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat
ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat
aysebahar Erkek 17 Mayıs 20 Şubat
desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat
elefera Kız Elif Naz 18 Mayıs 22 Şubat
mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat
layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat
mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat
leader Erkek Mahmut Eymen 21 Mayıs 25 Şubat
duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat
filancam Erkek 22 Mayıs 26 Şubat
srgmn Erkek 23 Mayıs 27 Şubat
busra_17 24 Mayıs 27 Şubat
mycupcake Erkek 24 Mayıs 28 Şubat
herseyimsin12022011 Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat
oyelken İkiz 31 Mayıs 25 Şubat

Son düzenleme:

adesecimm inann izmirr sınırlarıı içerisindee olsa zevkk içinnn dövdürürrdümmm o s...k kadını.. bide pişkinn konusmalarıını okudum cıldırdım pc basında ben olsam bi yıgın erkege onunn numarasını dagıtır rahatsızz olmasını saglardım.. o kadar işveli hareketli mademm 900 lü kadın muamelesii görsün de aklı basına gelsinn.. hatta yasaları bilmiyorum bu konudaki ama sikayetcide olurdum sonucta zinaya giriyodur bu da.. gsm sirketleri 3_5 yıl arası tüm konusmaları ve msjları saklıyolar. cocukların olmasaydı bi an düsünme derdim ama mantıkla pratik aynı olmuyormuss hamile kaldıktan sonra anladım. hran arkanı dönüpp gidemiyorsun bundan sonrası tamamen seninle alakalı. eger unutabilirim affedebilirim zamanla diyosan yada buna bi şekilde mecbursan (esinee tepkinii siddetleeeee koyman sartıyla) köprüleri yeniden kurmaya calısıcaksınız.. dün gece rüyamda esimin beni aldattıgını gördümm.. sabah rüya olmasına ragmen bana dokunmasını hç istemedim cok konusamadım ya gercek olsa diye düsündüm hp. biz arada böyle seyleri konusuruzz ailelerden bahsederken. bence bir kerelikse affedilirr aileler araya girerr hele cocuk varsa kacınılmaz olur der. simdi karnımdaki cocukla düsününce acaba dogru mu söylüyor diye panige kapılıyorum bende. seni dinleyince aynı denklem geldii aklıma. ama diyrum içimden hadi ayrılmadım zorunlu veya zorunsuz barstık bi şekilde bi daha nasıl yaparız nasıl sohbet ederizz nasıl göz göze geliriz nasıl yatarız kalkarızz fiziksell bişi olmaması yine cok büyük bi +.. ama eger farketmeseydinn bigünn bulusacaklar mıydı acaba?? cok iyii düsünmen lazım kendini sınaman lazım maddi manevi yaaa cok üzgünümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…