2012 Şubat Anneleri

ben de varım kızlar, haftaiçi okulda olduğum için giremiyorum, haftasonu da kimse olmuyor buralarda... :52: bugün oğlumu gördüm. kocaman olmuştu. günlüğü yazmaya başladığımda 0.8mm yazmışım, zaman hakikaten ne çabuk geçiyor, miniklerimiz hızla büyüyor.
sizler nasılsınız?

bende ders çalısıyorum,arada girip okuyorum ama pek yazamıyorum. günlük mü yazıyorsun oğluşuna,çok tatlı ya :66: keske daha çabuk geçse,şubatı nasıl bekliyorum bir bilsen :49:elbiselerini çıkarıp çıkarıp bakıyorum,bavula koydum şimdilik.aksamları döküyorum ortalığa ,eşim çok gülüyor bana :49:

selam gözün aydın bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenince insan ne kadar da rahatlıyor değilmi.bende gidicem ama ekim 10 için içime sığmıyor hayırlısıyla bende bi öğrensem.böbreğinde ki minik şeyide evet kafana takma bende duymuştuö kendiliğinden gidiyormuş.benimde oğlum olacak allah ın izniyle inşallah iyi düşünelim iyi şeyler olsun arkadaşım emiii :emir_bebek:

çok teşekkürler... valla ne yalan söyliyim, doktor ciddi birşey değil, kendiliğinden kaybolur zaten dediği için oldukça rahatladım. çünkü biliyorum, sorun olsaydı mutlaka uygun bir dille söylerdi. geçen sefer hem çok aşağıdaydı, hem de çok hareketsizdi. hatta o manyak doktor kahvaltı yapmamakla itham etmişti beni, oysa daha kahvaltı yapmadan evden dışarı çıkmadım varlığından haberdar olduğumdan beri. bu sefer yerinde durmadı. yüzünün yarısını gösteriyor, cilve yapıyor resmen sıpa. ağzını açıp kapayışı, parmakları indirip kaldırışı... anne ben burda çok iyiyim, merak etme, sen sabırla beni bekle diyor sanki. düşündükçe duygulanıyorum. hayırlısıyla sen de güzel haberlerini alırsın inşallah. 18i gibi şeker yüklemesi için çağırdı bizi de, bakalım, sırada o var...

bende ders çalısıyorum,arada girip okuyorum ama pek yazamıyorum. günlük mü yazıyorsun oğluşuna,çok tatlı ya :66: keske daha çabuk geçse,şubatı nasıl bekliyorum bir bilsen :49:elbiselerini çıkarıp çıkarıp bakıyorum,bavula koydum şimdilik.aksamları döküyorum ortalığa ,eşim çok gülüyor bana :49:

ben de dolabına yerleştirdim. nasılsa sonra yıkarım diye. çıkarıp çıkarıp bakıyorum. eşim de aynen öyle yapıyor, ama sonra o da başlıyor sevmeye :D
günlük tutuyorum, sıksık yazmaya gayret ediyorum. büyüdüğünde okusun, saklasın, en değerli eşyası o defter olsun. benim sıpa şubatı beklemeyecek galiba. sürekli önde gidiyor. hatta neredeyse standart. 12 gün önde. not etmemiş olsam adet tarihimi yanlış hatırlıyorum diyeceğim... 22 hafta 4 günlük çıktı :nazar:

pek aram yok ama zorluyorum kendimi günde 2 bardak süt bir kase yoğurt yiyiorum birde en çok üzüldüğüm ben 1 kilo dahi kilo almadım kızlar hatta 1 kilo vermiştim onu bile alamadım doktorum 7 kilo fazla olman lazım diyor ne yapim çok aşırı yiyemiyorum bebeğin kilosu 230 gr. ben 61 im 62 ile kalmıştım ne iş ne dersiniz kızlar bu işee

merhaba,ben de 59la başladım şuan 20.hafta bitiyor 1 kilo aldım.Kusmam falan da olmadı üstelik.doktorum,oh almadığın iiyi olmuş dedi,dahası ben ilk çocuğumda toplam 14 kilo almıştım,bu sefer böyle oldu,bebişlerimiz sağlıklı ya çok çükür geriisiii önemsiz.bu bir avantaj yani öyle düşün

ben de dolabına yerleştirdim. nasılsa sonra yıkarım diye. çıkarıp çıkarıp bakıyorum. eşim de aynen öyle yapıyor, ama sonra o da başlıyor sevmeye :D
günlük tutuyorum, sıksık yazmaya gayret ediyorum. büyüdüğünde okusun, saklasın, en değerli eşyası o defter olsun. benim sıpa şubatı beklemeyecek galiba. sürekli önde gidiyor. hatta neredeyse standart. 12 gün önde. not etmemiş olsam adet tarihimi yanlış hatırlıyorum diyeceğim... 22 hafta 4 günlük çıktı :nazar:

benim oğlan da bir hafta önden gidiyor :) bende biraz önce ona dikkat ettim,493 gr yazmıssın, canım masallah,normalde 20. haftada 300 gr oluyormus çünkü...:nazar::nazar:
beslenmeyle alakalı düye düşünüyorum.ben çok dikkat ediyorum çünkü,aman geri olmasın da önden gitsinler:49: dolabını almadım ben daha,beşikle dolabı beraber almayı düşüyorum,o yüzden bavulla geziyorum evde :1::1:

bende tüy dökücü alıcam..başkasına açamam çünkü..ben doğumda ne yapacağım onu bile bilmiyorum çok utanırım off offff:30:

ben de aynen öyle diyodum ama sancı tutunca önüne gelene açasın geliyor ,birisi beni kurtarsın diye:) şaka bir yana gözün korkmasın,çok zor olsa ikinciye kalkışmazdım dimi,hem de birinci 3 yaşındayken

merhaba,ben de 59la başladım şuan 20.hafta bitiyor 1 kilo aldım.Kusmam falan da olmadı üstelik.doktorum,oh almadığın iiyi olmuş dedi,dahası ben ilk çocuğumda toplam 14 kilo almıştım,bu sefer böyle oldu,bebişlerimiz sağlıklı ya çok çükür geriisiii önemsiz.bu bir avantaj yani öyle düşün

o doktor zaten biraz fazla söylemiş bence,7 kilo çok değil mi 20.hafta için,normalde 40 hafta için 12 kilo diyorlar ve en fazla kilo son 3 ayda alınmıyor mu ???bencede az kilo almak avantaj ,bebeğin gelişimi de normalse tabi,bende 3 kilo aldım ...

benim oğlan da bir hafta önden gidiyor :) bende biraz önce ona dikkat ettim,493 gr yazmıssın, canım masallah,normalde 20. haftada 300 gr oluyormus çünkü...:nazar::nazar:
beslenmeyle alakalı düye düşünüyorum.ben çok dikkat ediyorum çünkü,aman geri olmasın da önden gitsinler:49: dolabını almadım ben daha,beşikle dolabı beraber almayı düşüyorum,o yüzden bavulla geziyorum evde :1::1:

sanırım beslenmeden çok bünyeyle alakalı canım. ben çünkü çok düzenli beslenmiyorum. yani 3 öğünüm mutlaka var arada meyvelerim var, ama her gün porsiyonlarımda yeteri kadar kalsiyum, protein, vs olduğunu düşünmüyorum. elimden geldiğince yiyor, içiyorum işte. 493 diyince gözlerim açıldı zaten. babacığımıza benzeyeceğiz herhalde. ama son gördüğümden beri bacakları bile iyice etlenmiş, boğumlar olmuş sanki. çubuk kraker gibiydi 1ay önce :1: ben de neredeyse 6 kilo aldım, gayet normal dedi. ve göbeğim çok çıktı benim. 2 hafta içinde 2 katı oldu sanki. sığamıyor yavrum herhalde...
benim misafir için yatak odam vardı. orda 2 kapılı bir dolabım var 2 sene önce almıştım yepyeni. bebeğin dolabı yapıcam onu. bir de odama beşik alıcam. çünkü o oda çocuk odası olamayacak kadar karanlık. şimdilik böyle idare edeceğiz...

sanırım beslenmeden çok bünyeyle alakalı canım. ben çünkü çok düzenli beslenmiyorum. yani 3 öğünüm mutlaka var arada meyvelerim var, ama her gün porsiyonlarımda yeteri kadar kalsiyum, protein, vs olduğunu düşünmüyorum. elimden geldiğince yiyor, içiyorum işte. 493 diyince gözlerim açıldı zaten. babacığımıza benzeyeceğiz herhalde. ama son gördüğümden beri bacakları bile iyice etlenmiş, boğumlar olmuş sanki. çubuk kraker gibiydi 1ay önce :1: ben de neredeyse 6 kilo aldım, gayet normal dedi. ve göbeğim çok çıktı benim. 2 hafta içinde 2 katı oldu sanki. sığamıyor yavrum herhalde...
benim misafir için yatak odam vardı. orda 2 kapılı bir dolabım var 2 sene önce almıştım yepyeni. bebeğin dolabı yapıcam onu. bir de odama beşik alıcam. çünkü o oda çocuk odası olamayacak kadar karanlık. şimdilik böyle idare edeceğiz...

odası için çok güzel düşünmüşsün,bende öyle bi dolap alıcam büyüyünce de işimizi görür diye düşünüyorum.
ben 3 kilo aldım ama karnım çok büyüdü,o zaman normal demekki,acaip geriliyor birde,kaşınıyor ayrıca.hayatımda ilk defa 60ın üstüne çıktım sanırım ondan cildim çok gerildi.erkek bebek çok hareket etmez dediler bana,benimki öyle çok tekme atıyor ki,seninki de öyle mi ???
canım biz çok yapılı değiliz,eşim 1,78 ben 1,67,bebişim çok iri olmaz heralde diye düşünüyorum ama belli de olmaz galiba. ben beslenmeme dikkat ediyorum,ona bağladım önden gidişini...cips yemek için ölüyorum ama tutuyorum kendimi ,doktor raf ürünleri yeme dedi,öyle zor ki:2:

bende bi sürü biberon ve emzik oldu kızlar bide emmezmiş bak sen :) ben işten ayrılmak zorunda kaldım evde ise patlamak üzereyim allah tan eşim yıllık izinde de geziyoruz izni bittiğinde napıcam merak konusu.aslında ben kitap okumayı seven biriydim ama hiç içim çekmiyoır okumak

odası için çok güzel düşünmüşsün,bende öyle bi dolap alıcam büyüyünce de işimizi görür diye düşünüyorum.
ben 3 kilo aldım ama karnım çok büyüdü,o zaman normal demekki,acaip geriliyor birde,kaşınıyor ayrıca.hayatımda ilk defa 60ın üstüne çıktım sanırım ondan cildim çok gerildi.erkek bebek çok hareket etmez dediler bana,benimki öyle çok tekme atıyor ki,seninki de öyle mi ???
canım biz çok yapılı değiliz,eşim 1,78 ben 1,67,bebişim çok iri olmaz heralde diye düşünüyorum ama belli de olmaz galiba. ben beslenmeme dikkat ediyorum,ona bağladım önden gidişini...cips yemek için ölüyorum ama tutuyorum kendimi ,doktor raf ürünleri yeme dedi,öyle zor ki:2:

ben de gün içinde 59.5la 60 arası oynuyorum, çok geriliyorum, krem kullanıyorum. arada da yağ, daha sıkıntım olmadı çok şükür.
tekme üstüne tekme yiyorum ben de. dışarıdan da görülüyor. babacık bayılıyor. biz de iri değil, aynı gibi boylar ama gerçekten hiç belli olmaz. annem babam bildiğin kısadır, kardeşim maşallah çok boyludur. dedeme benzer.
zararlı olan şeyleri ben az miktarda tüketiyorum :31: aklımda duracağına azcık midemde dursun diyorum. şaka bir yana abartmadan yiyip içiyorum zararlı tabir edilenleri de. doğal olmayan hiçbirşey yeme demişti bana da en başta. doğal olan ne var Allah aşkın :27:

Back
X