2012 Şubat Anneleri

ben de gün içinde 59.5la 60 arası oynuyorum, çok geriliyorum, krem kullanıyorum. arada da yağ, daha sıkıntım olmadı çok şükür.
tekme üstüne tekme yiyorum ben de. dışarıdan da görülüyor. babacık bayılıyor. biz de iri değil, aynı gibi boylar ama gerçekten hiç belli olmaz. annem babam bildiğin kısadır, kardeşim maşallah çok boyludur. dedeme benzer.
zararlı olan şeyleri ben az miktarda tüketiyorum :31: aklımda duracağına azcık midemde dursun diyorum. şaka bir yana abartmadan yiyip içiyorum zararlı tabir edilenleri de. doğal olmayan hiçbirşey yeme demişti bana da en başta. doğal olan ne var Allah aşkın :27:

doğru söylüyosun doğal hiçbişey kalmadı nerdeyse :44: canım hiç tatlı çekmiyo da cips çok çekiyor ya,yemiyorum ama inat ettim :63: babası sürekli elini koyup kontrol ediyor,tekme atıyor mu diye,bu kadar sevineceği bilseydim önceden yapardım bebişi :49:

bende şimdi bunu soracaktım ,sen benden hızlısın :34: biz kerem koymaya karar verdik,kısmetse,yine de erken mi karar verdik diye ben ufak ufak arastırıyorum...

:) eyvah eyvah kerem yiğenimin ismi bende aslı olduğumdan dolayı :) ayrı bi sevgi duyuyorum canım ama inan ki düz duvara tırmanıyor bizim kerem bi o kadarda sevimli inşallah darısı başına

ben çok kararsızım, hala düşünüyorum...

aslında daha zaman cok,ben mecbur kaldım.kayınpederim dedisinin adını koymak istedi.4 oğlu olmuş onlara koymamış dedesinin adını benim oğluma koyacak:41: kerem ismini düşünüyorduk da net değildi,o yüzden hemen kerem koyacaz biz dedim,şimdilik konu kapandı gibi ,umarım yani....

aslında daha zaman cok,ben mecbur kaldım.kayınpederim dedisinin adını koymak istedi.4 oğlu olmuş onlara koymamış dedesinin adını benim oğluma koyacak:41: kerem ismini düşünüyorduk da net değildi,o yüzden hemen kerem koyacaz biz dedim,şimdilik konu kapandı gibi ,umarım yani....

kayınpederin dedesinin ismini koyacak öyle mi anladım?

:) eyvah eyvah kerem yiğenimin ismi bende aslı olduğumdan dolayı :) ayrı bi sevgi duyuyorum canım ama inan ki düz duvara tırmanıyor bizim kerem bi o kadarda sevimli inşallah darısı başına

eşimin adı da ferhat,oğlum kerem olsun diyorum.aslı kerem,ferhat şirin,leyla mecnun diye devam edecez biz :61: çok güzel isimler var da yakınlarım hepsini koymuslar çocuklarına...

eşimin adı da ferhat,oğlum kerem olsun diyorum.aslı kerem,ferhat şirin,leyla mecnun diye devam edecez biz :61: çok güzel isimler var da yakınlarım hepsini koymuslar çocuklarına...

şimdi keremi sen istiyorsun değilmi .kayın pederinin koynak istediği isim ne peki ? hem neden kendi çocuklarına değilde senin oğluna o isim koymak istiyor anlamadım.bende hep düşündüm eşimin tarafı kesim konuya karışır diye ama allah tan eşim burakmolsunmu dedi olsun dedim öylede kaldı sanırım şimdilik büyük ihtimalle burak işallah

bizde hilal koyacağız yanına ikinci bir isim arıyoruz

girdiğim sınıflarda 30 öğrencinin en az 5inde 2 isme rastlıyorum. ayça melis, ayça dedim ben de. öğretmenim bana melis diyin lütfen dedi. kimse 2 ismi birden kullanmayı tercih etmiyor nasılsa. ve ismin manasının çocuğun kişiliğiyle mutlaka bir ilişkisi olduğuna inanıyorum ben. eğer bir anlaşmazlık olmazsa ikinci isim manasız geliyor bana... kırılmazsınız umarım, nacizane fikrim. içine sineceği tek ismi olsa yeterli bence. ki siz bulmuşsunuz, hilal çok güzel bir isim...

şimdi keremi sen istiyorsun değilmi .kayın pederinin koynak istediği isim ne peki ? hem neden kendi çocuklarına değilde senin oğluna o isim koymak istiyor anlamadım.bende hep düşündüm eşimin tarafı kesim konuya karışır diye ama allah tan eşim burakmolsunmu dedi olsun dedim öylede kaldı sanırım şimdilik büyük ihtimalle burak işallah

eşimle ben kerem istiyoruz,o ahmet koymak istedi.adamın oğlu olmasa anlayacam da (gerçi oğlu olmasa benim kayınpederim olmazdı :60: ) dört oğlu olmus,çok seviyosan dedeni onlardan birine koysaydın değil mi ??? ben kendi adını koymak ister diye korkarken dedesi çıktı ...

girdiğim sınıflarda 30 öğrencinin en az 5inde 2 isme rastlıyorum. ayça melis, ayça dedim ben de. öğretmenim bana melis diyin lütfen dedi. kimse 2 ismi birden kullanmayı tercih etmiyor nasılsa. ve ismin manasının çocuğun kişiliğiyle mutlaka bir ilişkisi olduğuna inanıyorum ben. eğer bir anlaşmazlık olmazsa ikinci isim manasız geliyor bana... kırılmazsınız umarım, nacizane fikrim. içine sineceği tek ismi olsa yeterli bence. ki siz bulmuşsunuz, hilal çok güzel bir isim...

eşim de öğretmen o da aynısını söylüyor.öğretmen olunca isim koymak da zor oluyor,her isim birini hatırlatıyor,sonra hosuna gitmiyor bazen. kerem diye öğrencisi yok ondan rahatlıkla koyacaz ismini :66:

littlesunshine sen hangi ismler arasında kararsız kaldın merak ettim :49:

teşekkür ederim tavsiyeniz için doğru aynı anda kullanılmıyor iki isim aslında hilal ismi eşimin isteği ben istemiyorum ama eşimi de kırmamak adına tamam dedim ben kendi beğendiğim bi ismi ekleyip onu kullanmak istiyorum yine de tavsiyenizi dikkate alacağım...

iyi akşamlar arkadaşlar yazılanları okumaktan fırsat bulamıyorum yazmaya neyse bende kızımın ismini ayşe yada gökçe koymak istiyorum iki ismin zor olacagını düşünüyorum bende
21. haftadayım ve 6.5 kilo aldım karından başka biyerimdede fazlalık yok nerde bu kilolar diyorum. fazla aldım galiba ama aşırıda yemiyorum ama düzenli besleniyorum. arkadaşlar birde şunu söylemek istedim yogurt sütten daha iyi besliyor bebegi, çocugu olan annelerden duydum ablamda dahil,

birde şu profillerdeki dogum zamanı galiba ticker galiba onu nasıl yapıyoruz bilen varmı

iyi akşamlar arkadaşlar yazılanları okumaktan fırsat bulamıyorum yazmaya neyse bende kızımın ismini ayşe yada gökçe koymak istiyorum iki ismin zor olacagını düşünüyorum bende
21. haftadayım ve 6.5 kilo aldım karından başka biyerimdede fazlalık yok nerde bu kilolar diyorum. fazla aldım galiba ama aşırıda yemiyorum ama düzenli besleniyorum. arkadaşlar birde şunu söylemek istedim yogurt sütten daha iyi besliyor bebegi, çocugu olan annelerden duydum ablamda dahil,

birde şu profillerdeki dogum zamanı galiba ticker galiba onu nasıl yapıyoruz bilen varmı

canım hayırlı olsun ,isimleri de çok güzel,bence gökçe hoş:49: ticker için forumda anlatılıyor nasıl yapılacağı,bilgilerini yazarsan ben yazdımcı olurum istersen tabii.

Back
X