2012 Şubat Anneleri

ayşebahar doğru demiş 1 yaşına kadar ayakkabı gereksiz zaten kış bebeği patiklerle kış biter yazlıkta spor bez ayakkabılardan alırız..civilde çok uygu bu arada .. bitti gitti..zaten yürüyene kadar süs ayakkabı çocukta :16:

18+2 deyim cnm 73,3kg hamile kaldım 73,5 kgyum şu anda :44:

allah tamamını erdirsin canım....sadece bebğin almış sanırım...
ama sen yemek yemene dikkat et... balık caviz süt ürünleri

bunlar çok önemli yoksa bebk senden alır ve doğumdan sonra güçsüz düşersin allah korusun....
bende 16+3 günlük hamileyim 1,5 kilo aldım...53 düm 54,5 olmuşum....

ama yiyorum ben iştahlıyım... senin iştahın yok heralde...

Kımsecıkler benı gecemez.
Emın olmamakla beraber 54 lerdeydım,
Bu sabah 62,6 cıktım :27:

Kucuk bır tosun oldum ben

bişey olmaz veririz emzirirsek inş çok kolay olur kilo vermemiz:89:..ama şunu unutmayın kızlar sütüm olcak diye sakın çok yemeyin..su içmek bile süt yapıyormuş..olmayacak kişinin zaten olmuyor...

bişey olmaz veririz emzirirsek inş çok kolay olur kilo vermemiz:89:..ama şunu unutmayın kızlar sütüm olcak diye sakın çok yemeyin..su içmek bile süt yapıyormuş..olmayacak kişinin zaten olmuyor...

Ah ahhh yememede dıkkat edıyorum dermısım (:
Sabah kahvaltıda ıkı adamın yıyecegı kadar yirsem tabii alırım bunca kıloyu.
Aslında o kadar da yuruyorum bılıyor musun.
Gunde en az 100 basamak cıkıp, ınıyorum.
Bırde herseye bedel bır yokus cıkıyorum.
Yıne bana mısın demıyor.
Ben bunları yaptıgım halde zayıf kalamıyorsam, emzırmek ıı-ııhh hıc ıse yaramaz gıbıme gelıyor.

Neyse ben kacıyorum.
Optum sızı kızlar.

Ah ahhh yememede dıkkat edıyorum dermısım (:
Sabah kahvaltıda ıkı adamın yıyecegı kadar yirsem tabii alırım bunca kıloyu.
Aslında o kadar da yuruyorum bılıyor musun.
Gunde en az 100 basamak cıkıp, ınıyorum.
Bırde herseye bedel bır yokus cıkıyorum.
Yıne bana mısın demıyor.
Ben bunları yaptıgım halde zayıf kalamıyorsam, emzırmek ıı-ııhh hıc ıse yaramaz gıbıme gelıyor.

Neyse ben kacıyorum.
Optum sızı kızlar.

byy byy canım bende kaçar birazdan..:79:

dokunacak bişey yemişindir canım..ne iyi gelir bilmiyorumki..olmazsa biraz yürü..

2 bardak çay içtim krakerle beraber babam almış ye die ısrar etti o kadar başkada bişi yemedim yanı dokunacak neyse geçer heralde geçmesse biraz yürürüz akşam kocişle sen bebeğin adına karar verdin mi?

Back
X