- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #24.401
Koy dedik ya kızım güzel dedik işte daha ne istiyon Alla alaaa![]()
eşim ilk kez modern bi isim beğendi oda onur yani..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koy dedik ya kızım güzel dedik işte daha ne istiyon Alla alaaa![]()
sadece ben olmadıgıma sevindim azelya :)
eşim ilk kez modern bi isim beğendi oda onur yani..bide uğur var..:44:.
aaa bende ilkokulda bi onura aşıktım...çok komik...
aaa bende ilkokulda bi onura aşıktım...çok komik...
eşim ilk kez modern bi isim beğendi oda onur yani..bide uğur var..:44:.
Benim ilkokulda aşık oldugum cocuk Dursun Ali'ydi:2:
Walla benim-olan dedıgım gıbı hemen işte bu dıyemıyorum bırkac secenegı eşime sunmayı düşünüyoırum kı erkek oldugunda babasının adı olan Süleyman'ı koydurmasın pat diye bana.Eşitlik olsun,fikir soracağım .![]()
Walla ben daha ilk kez dün FBli bebek çorabı aldım o kadar...Yani sizden en beteri benim heralde hala alıswerıse baslamadım ve o kadaaar cok almamız gereken var kı,dogum cantası da var hazırlanacak tey tey...Nası zor işler bunlar yahu:44:
Hehehe :)) O zamanlarda Levent Yüksel'in "yeter ki onursuz olmasın aşk" diye bir şarkısı vardı, nasıl bağırarak sölerdim evde o şarkıyı
Aklıma geldi anlatayım annem anlatmıştı.5 yaşımdayken balkonda oturan annemin yanına gelip "offf, pofff" demeye başlamışım, dudaklar büzük, surat asık..Annem ne oldu kızım diye sormuş "aşık oldum" demişim, kadıncağız hem gülmek istemiş utanmıyım diye gülememiş hem de şokİnşallah bizde görürüz o günleri küçük tostişlerimiz gelip "anne aşık oldum" der
![]()
Hazır beğenmişken değiştirme derim, Uğur ismini sevmem içinde yumuşak g var ya ondan :)) Benimde adımda yumuşak g var (Tuğçe) bi mail adresi alırken ğ yazamıyorum, ne büyük dert dimi![]()
kızz dügün hazırlıgı gibi işteeegercii ben dügün hazırlıgınıı pek bi rahat yapmıstımm simdiyse hep gelgit yasıyorum o mu olsa bu mu olsa diye
bende seninn gibiyimm. bize hediye takım falan gelmişti ama maviydii kızcemm maviyi nasıl giyer bilmiyorumm
bi donumuzzz atletimizii bi deee 6 tane kusmukk bezimizz bütünn varlıgımızzz
![]()
Hehehe :)) O zamanlarda Levent Yüksel'in "yeter ki onursuz olmasın aşk" diye bir şarkısı vardı, nasıl bağırarak sölerdim evde o şarkıyı
Aklıma geldi anlatayım annem anlatmıştı.5 yaşımdayken balkonda oturan annemin yanına gelip "offf, pofff" demeye başlamışım, dudaklar büzük, surat asık..Annem ne oldu kızım diye sormuş "aşık oldum" demişim, kadıncağız hem gülmek istemiş utanmıyım diye gülememiş hem de şokİnşallah bizde görürüz o günleri küçük tostişlerimiz gelip "anne aşık oldum" der
![]()
Hazır beğenmişken değiştirme derim, Uğur ismini sevmem içinde yumuşak g var ya ondan :)) Benimde adımda yumuşak g var (Tuğçe) bi mail adresi alırken ğ yazamıyorum, ne büyük dert dimi![]()
ay çocuklarımız aşık olsu dedinde aklıma geldi.ben hafta sonu hastaydım.işe gitmedim bu gün,esra erol da bi kız çıktı..
anam aşığımda aşığım diyo..
gülüyo böyle ağzı kulaklarında...
kuba die bi ingilize.
anası da çıktı ama sahip çıktı kızına.
annesine helal olsun teyzem sana dedim ama...
ne zormuş isim koymak yahuu..en iyisi demirden vazgeçmemek galiba ..çok varmış onur yaa... off offfffffff
Ayy izledim o kızı ben cuma günü çıkmıştı ilk.Bugün kaçırdım bak demek ki :))
2 de çocuğu var ama ne kadar küçük duruyor o dimi, piercing felan, saçlar asi model, konuşma erkekvari...Annesi zaten onun çocuklarına bakıyor, kız tutturmuş küba diye![]()
ne zormuş isim koymak yahuu..en iyisi demirden vazgeçmemek galiba ..çok varmış onur yaa... off offfffffff
EMİR de güzel dimi kızlar...
tuğçe biliyo musun iki değil üç çocuğu var onun...
kızlar geçmişi okuyamadım ayşebahar kızına bakıcı buldu mu...
ne etti acep el kadar bebe..
Zor tabi, biz yatağa yatardık uyumak için sözde...Ama nerdeeeee ben bi isim söylerim "şöyle derler çocuğa" der itiraz ederdi, o söylerdi "aman dandik isim" derdim, biz böyle yatakta 2 saat birbirimize isim saydığımızı biliriz eşimle :)) Benimki Neyzen koyacaktı Allahtan vazgeçirdim, "Neyzen öpsün seni teyzen" dedim adam caydı isimden
EMİR de güzel dimi kızlar...
Zor tabi, biz yatağa yatardık uyumak için sözde...Ama nerdeeeee ben bi isim söylerim "şöyle derler çocuğa" der itiraz ederdi, o söylerdi "aman dandik isim" derdim, biz böyle yatakta 2 saat birbirimize isim saydığımızı biliriz eşimle :)) Benimki Neyzen koyacaktı Allahtan vazgeçirdim, "Neyzen öpsün seni teyzen" dedim adam caydı isimden