- 30 Aralık 2008
- 438
- 6
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #24.441
onemlisi saglikli bi bebek dunyaya getirmek gerisi gidiyor merak etme 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onemlisi saglikli bi bebek dunyaya getirmek gerisi gidiyor merak etme![]()
onemlisi saglikli bi bebek dunyaya getirmek gerisi gidiyor merak etme![]()
herkeze iyi aksamlar kızlar offf ya bi şey sorcam ödemi olan varmı? el ve ayakta bişey yok ama bilekten diz kapağıma kadar çok ödem var ince pantolon çorabı giymişti diz altına yakın yerde bacağım resmen iki boğum olmuş ayaklarımı uzatıyorum zaten tuzsuzda yiyiyorum ama yinede şişiyor şimdi böyle olursa sonrasında ne olurum ben yaaaa.. parmağımla bastırıyorum bacağıma resmen çukur oluyor.(( zor düzeliyor[/QU
ALLAH YARDIMCIM OLSUN BENİM İŞİM ZOR SANIRIM .............
yanimda legolariyla oynuyor suanda zillos bakiyorum da ona hamileligim dun gibi hatun 2bucuk yasina geldi zaman su gibi geciyor..
MaşallahBen de çok özlemişim legoları, bebişim oynarken bende hevesimi alırım
![]()
İkincisinin cinsiyeti belli mi?
oyle dusunme. bi arkadasim icin dru ozel corap yazdi gecenlerde ama ben viyanada yasiyorum turkiye de de vardir elbet ustune dus yani..herkeze iyi aksamlar kızlar offf ya bi şey sorcam ödemi olan varmı? el ve ayakta bişey yok ama bilekten diz kapağıma kadar çok ödem var ince pantolon çorabı giymişti diz altına yakın yerde bacağım resmen iki boğum olmuş ayaklarımı uzatıyorum zaten tuzsuzda yiyiyorum ama yinede şişiyor şimdi böyle olursa sonrasında ne olurum ben yaaaa.. parmağımla bastırıyorum bacağıma resmen çukur oluyor.(( zor düzeliyor[/QU
ALLAH YARDIMCIM OLSUN BENİM İŞİM ZOR SANIRIM .............
:) ben bayildim artik babasiyla oynuyor suan.
evet bi cimcimem daha olacak ins..
eheh :) benim kizin oynamadigi sey yok bebekler legolar arabalar kamyonlar ne bulursa :) ama erkekler pek bebeklerle oynamaz ikinciye artik![]()
Araştırmacı gazeteci kişiliğimle son resimlerini ekliyorum
Eki Görüntüle 263483 Eki Görüntüle 263484 Eki Görüntüle 263485 Eki Görüntüle 263486
İlk resim araya karışmış kızlar silemedim dursun bari![]()
Vallahi doğru dedin, düğün hazırlığından zor sanki
Bu arada çiçeğin gelmişşşBen didim ama numara yapıyor diye
![]()
Teşekkürler fikir için ama ben daha kısa isim istiyorum 3-4 harflı![]()
:18:Selam kızlar,ben haftaya 5.ayıma gireceğim ,ama hala kızıma bir isim bulamadım.Erkek olsaydı eşim,kız olunca ben koyacaktım ve kız cıktı şükür.Bana modern ve kısa ,anlamı güzel olan isimler önerebilir miziniz lütfenn...:18::18::18:
4 harfli rana koyabılırsın canım cok cok yakınımın ısmı hemde kuranda var anlamı guzel hos demekk
Ewet ben de begenıyorum,ama pek ıyı olmadıgım bır arkadasımın adı maalesef Rana![]()
RADAN:iç güzelliğin dışa yansıması.Ewet ben de begenıyorum,ama pek ıyı olmadıgım bır arkadasımın adı maalesef Rana![]()
günaydın kızlar
dünde işe gelemedim umarım önemli bir şey yoktur
herkes iyi mi ?
RADAN:iç güzelliğin dışa yansıması.
GÜNAYDIN CNM NAPIYO BAKIM BENİM MİNİK KIZÇELER?SEN NASIL OLDUN İYİMİSİN BİRAZ DAHA?