- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.421
DemeeeHalbuki 20-21 gibi duruyor kız, öylemiydi acaba :26: Neyse canım...Bu arada Esra 77 kilo ile gitmiş doğuma, 23 kilo almış..Şimdi okudum, 2 ayda 15 kilo vermiş.Darısı başımıza..Bi de sezeryan yapmıştı sanırım.
Emir çok güzel isim, Emir mi Kerem mi dersen Emir derim.
Ben okudum, henüz birşey yazmamış, sordum bende.Gelince cevap yazar okur o geçmişi nasılsa.Eski bakıcı bakıyordu en son yine.
heee... napsın.mecburiyet işte.İnşallah iyi birini bulur..
esra erol çok hırslı zaten ya..valla maşallah..
göbüş var ama bu gün baktım.sezeryan ya...
bak yaa nerden de buluyosun bu laflarıı.surda heyecanlı heyecanlı bekliyorum zatiii.güldürüyosun kötü seyler gelecek basıma:76:
emir ismini seviyorum ben kuzenim yeni doğum yaptı.ilk oğlusu cınardı bu bebişimizde emir oldu.
Araştırmacı gazeteci kişiliğimle son resimlerini ekliyorum
Eki Görüntüle 263483 Eki Görüntüle 263484 Eki Görüntüle 263485 Eki Görüntüle 263486
İlk resim araya karışmış kızlar silemedim dursun bari
ama değişti sanki esra dimi yüzü gözü anne gibi oldu tam..eski şevki kalmadı sanki..şevki ismi nasıl ...yazmışken..
çınarda güzel emir de...
bu arada senin bioya bakıcam siteyi açamadım.yarına kesin bakmış olurum canım..unutmadım yani..
herkese ii akçamlar arkadaşlar..
çınarda güzel emir de...
bu arada senin bioya bakıcam siteyi açamadım.yarına kesin bakmış olurum canım..unutmadım yani..
herkese ii akçamlar arkadaşlar..
Araştırmacı gazeteci kişiliğimle son resimlerini ekliyorum
Eki Görüntüle 263483 Eki Görüntüle 263484 Eki Görüntüle 263485 Eki Görüntüle 263486
İlk resim araya karışmış kızlar silemedim dursun bari
acaba bizde bebekten sonra nine gibi olurmuyuz..taş gibi olamazmıyız..bakımlı bakımlı...:82:
sabırsızlıkla bekliorum..yeniden tesekkür ederim.hadi bakalım orda ne gözükecekiyi aksamlar..
sazanım ben sazannnnn sen sandım resimlerdekinii anaa dedim esra erola benziyoo bizim hatun dedimsonra dank ettii
oluruz neden olmayalımKadın 2 ayda iyi hale gelmiş valla ben tebrik ettim.
şansım benzesin inşallah amin
Oluruz neden olmayalımKadın 2 ayda iyi hale gelmiş valla ben tebrik ettim.
Şansım benzesin inşallah amin
ben beğenmiyorum esrayı ama yinede tabi iyi toparlamış zaten annesi bakıyo bebeğe..bide yardımcı var..o kendine zaman ayırmicakta ben mi ayıracağım..biz tekiz ne olacak bakalım..
aminn güzelimmm.kızlarr ii aksamlarrr herkese ben bahtsız bedevide gitsinde ütüsünü yapsın.sabah ola hayrola bakalım site bile acılmıyo bana karsı.herkesmi bana karsı yafff
bende kaçar iyi akşamlar kızlar..hayırlı isimler bulmak ümidiyle...:79::79:
ben kizima hamileligimde 26kilo aldim 83kiloyla doguma gittim dusunun.. kizim 1yasindayken 24kilosunu vermistim ozel bise yapmadim. erken saatte kepek ekmegiyle yenen aksam yemekleri haricinde. tabi 1yil emzirdim.. kizim bir bucuk yasindaykende ben 56kilo gayet fit gorunuyordum :) kizim dedigimde saka yapiosun diodu insanlar.. eminim sizde oyle olacaksiniz. o kilolari hic veremicem sanmistim ama kendiliginden gittiler. simdide 20kilo alsamda veririm ve eski ben olurum diyorum hele iki cocukla hic yerimde duramicagim icin :) ha catlaklar ve biraz yumusak bir gobis hatira kaldi oda sporsuzluktan..
Benim tüm kilomu hazirana kadar vermem lazım, onun için sporda yapıcam, en sevdiğim kuzenimin düğünü var haziranda, çok çalışmam lazım çooookkSen de çok iyi vermişsin canım, zaten sağlıklı olan bir anda vermek değil ama 1.5 sene benim için çok uzun :26:
26kilodan bahsediyoruz zaten 26kilo almamak lazim.. 15-16kilo alirsan yaza kdr verirsin. kizim 1aylikti ben 17kilo vermistim. ayrica 11gun gec dogum yaptigim icin cok sisti vucudum sonra söndü.. 10ay icinde fln ben 23kilo fln vermistim okdr alsaniz bile biraz dikkatle gidiyor korkmayin demek istiyorum sadece. ben cok keyfini cikarttim ne istersem yedim yedim yedim ama simdi oyle degilim daha bilincliyim ama kizima hamileykende hicbisede gozum kalmamisti yani :)
ben simdi 2kilo aldim ama kizimda bu zamana kdr 5almistim. son aylar kilolar ucuyor resmen son aylara sakla bence istahini ozaman istesende tutamicaksin. madem yaza kdr vermen lazim dikkat et.. ama bence oyle stres yapmanda gereksiz sen yeni anne olacaksin elbetteki fazla kilon olucak ayrica ben kizimda 1yil regl olmadim gobegim cok sisti oyuzden. kilolarini versen bile gobeginin cekilmesi 1yili geciyor.. tabi 8-9kiloyla bitirenler istisna..Ay aynı benBen de ne canım çekse yiyordum, aman veririm diyordum, ta kiii doktor karaciğerimde yağlanma olduğunu söyleyene kadar.Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama 6-7 kilo aldım..
20yi geçebilirim
herkeze iyi aksamlar kızlar offf ya bi şey sorcam ödemi olan varmı? el ve ayakta bişey yok ama bilekten diz kapağıma kadar çok ödem var ince pantolon çorabı giymişti diz altına yakın yerde bacağım resmen iki boğum olmuş ayaklarımı uzatıyorum zaten tuzsuzda yiyiyorum ama yinede şişiyor şimdi böyle olursa sonrasında ne olurum ben yaaaa.. parmağımla bastırıyorum bacağıma resmen çukur oluyor.(( zor düzeliyor
ben simdi 2kilo aldim ama kizimda bu zamana kdr 5almistim. son aylar kilolar ucuyor resmen son aylara sakla bence istahini ozaman istesende tutamicaksin. madem yaza kdr vermen lazim dikkat et.. ama bence oyle stres yapmanda gereksiz sen yeni anne olacaksin elbetteki fazla kilon olucak ayrica ben kizimda 1yil regl olmadim gobegim cok sisti oyuzden. kilolarini versen bile gobeginin cekilmesi 1yili geciyor.. tabi 8-9kiloyla bitirenler istisna..
bak bunu kesinlikle onemse heleki daha cok basindayiz gebeligin. ozel coraplar fln var diyetler vs bu odemler icin. son aylarda sisiceksin ozaman daha cok cikar simdiden onlemini al derim. gecmis olsun takma kafana dr bi cozumunu bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?